|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Imate li kućnog ljubimca?
22.12.2012 14:07:09   
*milica*
Juce smo dobili stene Pulina. Zenka je i dobila je ime Lora.

Stefan i Sofija NASA SRCA DVA NAJDRAZA!!!!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 826
22.12.2012 14:09:06   
Olga75
diiivno , pulini su predobri , moj pokojni deda ih je drzao , obozavam ih user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu *milica*)
Direktna veza do poruke: 827
22.12.2012 14:18:35   
naađaa
Jako volim životinje, ali u stanu nikako. Pogotovo mačke. Imam drugaricu koja sada ima već 26 godina, ali od malena ima 3 mace koje su živele sa njima od njene treće godine pa do 21, uvek uglavnom po tri mačke. I negde oko njene 18-te godine primetila je grudvicu ispod kože i nije joj pridavala veliku pažnju, na butini. I tako tri godine je imala grudvicu i mama je ubedi da ode kod kožnog čisto da proveri šta joj je to. I imala je hitnu operaciju, izvadila su joj gnojnu kesicu sa dlakom koja je bila dugačka oko 2 metra (verovali ili ne), a gnojna kesica je imala oko 300-400 grama. Uvek sam bila za to da deca treba da imaju kućnog ljubimca, ali sada kada imam svoju decu, sklanjam ih dalje od mačića pa čak i na ulici.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 828
22.12.2012 14:39:53   
Olga75
pa ja je ne sklanjam , nama Astor prespava u predsoblju , hladno je a on je kratkodlaki , zimogrozljivi pas user posted image , mace mogu da se maze dok se ne unervoze ali zna se , pranje ruku , ne dira se lice i to je to
Marija svako vece nosi Astoru veceru i vice : ajdeeeee njam njaaam user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu naađaa)
Direktna veza do poruke: 829
22.12.2012 14:44:40   
sanji
Mi dobili macu na tri nedelje! Moji otputovali pa došla kod nas na čuvanje! Super je i obožavam je. Eno upravo spava sa decom!user posted image

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 830
23.12.2012 13:17:53   
nenja22
gnojnu kesicu sa dlakom koja je bila dugačka oko 2 metra (verovali ili ne), a gnojna kesica je imala oko 300-400 grama

izvini, nije mi najjasnije, ali čija je to dlaka, pošto mačja stvarno ne vidim kako može biti? milsim, meni to zvuči kao klasični potkožni rast dlake sopstvene, a koji se zakomplikovao zbog nemarnosti...
izvinjavam se i tebi i drugarici, ali iz ovog što si napisala samo tako mogu da shvatim, inače ne vidim nikakvu vezu između mačaka i ove priče...

početak je kad sam se ja rodio, a kraja nema

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 831
23.12.2012 13:35:20   
naađaa
Pa razumem ja to, obožavam životinje kao što sam rekla ali znaš kada se dogodi tako nešto nekome iz tvog okruženja onda drugačije gledaš na to. I mi imamo stalno po nekog ljubimca, kornjačice, ribice, papagaja, hrčka u kući, a kucu držimo u dvorištu. Nije sigurno čija je dlaka, slažem se da postoji i ta mogućnost. Ali njoj su rekli da je mačija i da ona nastavlja da raste u telu. Nisam doktor i stvarno se ne razumem...

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 832
23.12.2012 20:58:43   
boba 11
Koje kuce je bas bas umiljato za decu koja se strasno boje svake zivotinje?Moram nekako da ih privolim

(odgovor članu naađaa)
Direktna veza do poruke: 833
25.12.2012 14:05:07   
Štetica
Boba 11,moj predlog ti je Zlatni retriver ili Samojed ali dok su jos stenad,da zajedno odrastaju. Inace to su dve rase koje u istoriji postojanja nikoga nisu napale ni ujele,a fenomenalni su za decu jer im dozvoljavaju da ih gnjave i vuku kako hoce,prave su dobrice. Moj bratanac se plasio svake zivotinje,cak i starog macka koji je vise spavao nego bio budan,a sad retrivera obozava,samo sto nespava sa njim. Jedino je malo nezgodno odrzavanje obe vrste jer zahtevaju redovno cetkanje,posto su dugodlaki. Ako to moze da ti bude problem onda dolazi u obzir i Bernandinac,lenji su tako da je to za decu super jer nece reagovati na njig kada ga maze(gnjave).

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 834
25.12.2012 18:25:46   
boba 11
Sve je to ok ali ja trazim nekog manjeg psa koji nece puno porasti.Brat mi ima haskija koji je vec oko godinu dana star i bas su bili sa njim kad je bio tek malo kuce od dva meseca ali su bezali kao ludi od njega.A tek saduser posted image kad ga vidi sin bezi istog momenta a cerka bezi mayenja samo dok ga drzimo cvrsto.user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 835
25.12.2012 19:39:03   
mareboy91
moj predlog je crni labrador ili lepa siva macka mila koja fino prede.. odlicno u ove zimske dane user posted image

Mare car

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 836
26.12.2012 8:08:07   
lady_b
Ja bih da se nadovezem vezano za Samojeda, to nikako..Imali smo ga mi, a imamo i djecu u dvoristu i pas je bio toliko razigran da se uopste nije fino igrao sa djecicom vec samo skakao na njih i djeca su pocela da se plase.. Zlatni retriver je idealan porodicni pas, a ako ti duge dlake smetaju onda je rjesenje Labrador-Retriver, isto izgleda kao Zlatni retriver samo ima kratku dlaku.

(odgovor članu mareboy91)
Direktna veza do poruke: 837
26.12.2012 8:31:54   
sanji
Labrador ili Njuf od velikih ili maltezer od malih! To ti je najbolji izbor za decu!

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu lady_b)
Direktna veza do poruke: 838
19.1.2013 21:43:33   
boba 11
joj i ja se zagrejala za maltezera ali ne znam gde ima for free jer su preskupi-100-150e traze .Inace imala sam retrivera -mesanca ali mi je bio prevelik i nisam ni ja vise smela da mu pridje pa ga poklonila na kraju.

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 839
24.1.2013 12:17:22   
nata11
Boba ako nadjes javljaj user posted image I ja ih obozavam, kada sam zvala odgajivacnice bili su i po 350 eura. Ja pre 5-6 dana dobila od svekra mesanca male pudlice i nekog terijera, ma preslatka je kao secer, obozavam je user posted image

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 840
28.1.2013 16:48:25   
MakiJ
Mi imamo Zlatnog retrivera obozavamo ga i macora user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 841
30.1.2013 0:37:14   
ciara
Ima li neko savet kako vaspitavati pit bulla? skroz sam zbunjena raznoraznim pricama i savetimauser posted image

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 842
15.2.2013 11:56:09   
nata11
Ciara koliko je star? Jel naucio nesto do sada, da ide u wc, da trazi da izadje?
Ja trenutno mog mesanca ucim da ide u wc u kupatilu na ppairi. Poredjas novine i ostavis mu malo od prethodne nuzde i onda ono oseca miris. Naravno potrebno je vreme. Ukoliko napravi nered dovuces ga gurnes njusku i udaris po guzi, a onda zajedno sa njim odneses na novine. Kada primetis da je pocelo da ide u wc na novine postpeno smanjujes novine. U pocetku je to dosta novina user posted image ali postepeno smanjujes novine dok ne dodjes otprilike na 2 lista A4. To mi je kod prethodnog ljubimca upalilo probaj. Sa ovim sada pokusavam ali ono trazi samo da izadje na terasu.

(odgovor članu ciara)
Direktna veza do poruke: 843
15.2.2013 22:44:23   
MarijaIvanovic

Do sada neviđene čivave, po lepoti i svim karakteristikama, samo za ljude koji umeju sa životinjama.user posted image

Reklamiranje je zabranjeno!!! Ukoliko želite reklamu,obratite se marketingu Ringeraje!

< Poruku je uredio lesica RR -- 16.2.2013 7:56:26 >

(odgovor članu spps)
Direktna veza do poruke: 844
12.3.2013 2:27:27   
vikiveki
ja imam šnaucera srednji biber so,dobila ga ćerka za 7 rodjendan i sada je on njen ljubimac, niko ne sme njega da pipne dok je Viktorija ru

(odgovor članu MarijaIvanovic)
Direktna veza do poruke: 845
12.3.2013 2:29:54   
Dada81
Ja bih tako volela , ai David, a mm nije za ljubimce po kuci user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 846
12.3.2013 2:33:17   
liliana
Mi imamo Dalmatinca, Lakija. Ima 6,5 godina. Ne možete da zamislite tu ljubav između njega i Tine. Ona prvo ujutru kad seprobudi trči na prozor da vidi da li se i "Aki" probudio!user posted image Čim doručkuje, odmah mora da ide i njemu da odnese da jede.user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 847
16.3.2013 14:52:42   
wivern
Jaoooj, ja sam bas preterala...imam psa od 6 godina, dve kornjace i dve nimfe user posted image user posted image ....a mm je bio u fazonu "znas ja ne volim da mi pas sedi na fotelji..." a sad ga tra da spavaju zajednouser posted image

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 848
21.3.2013 12:58:33   
nata11
user posted image Wivern mm je bio na putu kada sam ja dobila sadasnju kucu i na telefonu je zvucao u fazonu ma sta ce nam sad pas, ko ce o njemu da se brine. A sada cim dodje trci prvo njega da uzme. I mi imamo ukupno 5 ljubimca :)

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 849
21.3.2013 13:42:20   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: nenja22

gnojnu kesicu sa dlakom koja je bila dugačka oko 2 metra (verovali ili ne), a gnojna kesica je imala oko 300-400 grama

izvini, nije mi najjasnije, ali čija je to dlaka, pošto mačja stvarno ne vidim kako može biti? milsim, meni to zvuči kao klasični potkožni rast dlake sopstvene, a koji se zakomplikovao zbog nemarnosti...
izvinjavam se i tebi i drugarici, ali iz ovog što si napisala samo tako mogu da shvatim, inače ne vidim nikakvu vezu između mačaka i ove priče...

Za ovakve price sam i ja cula da se od macije dlake pravi klupko u organizmu user posted image

Mi imamo ribice user posted image

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here