Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 14.12.2012 7:18:50
|
|
|
|
vikiveki
|
Mod čestitke su predivne jesu li unutra stihovi koje je napisala Verolina? A zeka je toliko sladak :) prosto mami na zagrljaj Sjajna ideja,kako samo grli šargarepu E sad možda i nije šangarepa ali je lepo...svaka čast
< Poruku je uredio vikiveki -- 14.12.2012 7:22:30 >
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 14.12.2012 10:37:39
|
|
|
|
Modessty
|
to je kao vrećica sa poklonima. Ali liči na šargarepu U čestitkama su Verolinini stihovi. Nadam se da ću napraviti još neku.
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 14.12.2012 10:38:42
|
|
|
|
mati
|
Meni fali vatelina, juce sam napravila jos jednog kao crva i imam tri kese materijala ali mi vatelin nestao, mislim povadih iz svih nasih mecica. A u galeriji ga opet nema moj totoro i onaj "lepsi" klovn. Mod cestitke su super, ali stvarno su dobre.
< Poruku je uredio mati -- 14.12.2012 10:40:22 >
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 14.12.2012 10:42:07
|
|
|
|
Modessty
|
mati hvala. dolaziš popodne na druženje?
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 14.12.2012 10:48:45
|
|
|
|
Jole84
|
Mod divne su čestitke mada su uživo još lepše!
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 14.12.2012 14:42:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: mati Meni fali vatelina, juce sam napravila jos jednog kao crva i imam tri kese materijala ali mi vatelin nestao, mislim povadih iz svih nasih mecica. Mod cestitke su super, ali stvarno su dobre. Ja sam preklala jastuke Mod, čestitke su pre-di-vne
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 14.12.2012 15:44:35
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: mati Meni fali vatelina, juce sam napravila jos jednog kao crva i imam tri kese materijala ali mi vatelin nestao, mislim povadih iz svih nasih mecica. Mod cestitke su super, ali stvarno su dobre. Ja sam preklala jastuke Ma i ja vadila iz svega sto mi palo pod ruku, tek samo vidis kkako medi visi glava ili kuca nema sapu. A jastuci su nam knap puni.
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 14.12.2012 22:38:37
|
|
|
|
lesica
|
Taaadaa! Evo ga deo
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 14.12.2012 22:48:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Lesice pa ti ih samo štancuješ Čarape su čudo! BRAVO!
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 15.12.2012 11:04:30
|
|
|
|
17 joka
|
Mod,Lasice,Ivanka prelepo je zaista
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 15.12.2012 15:25:43
|
|
|
|
vikiveki
|
Lesice RR ostala sam bez teksta lutkice su ti zaista predivne . Neznam čime se baviš ali svakako bi mogla da praviš lutkice imaš smisla za to
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 15.12.2012 17:52:51
|
|
|
|
marince1
|
Lesice svaka cast
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 15.12.2012 19:05:41
|
|
|
|
dunja RR
|
Nišlijke, zvali me i sa niške TV i sa Kopernikusa da dođem uskoro za snimanje u niškoj bolnici, povodom predaje igračaka Grama ljubavi mališanima u bolnici, tako da ako sve organizujem i dođem, možemo svi zajedno da predamo (vi Nišlijke koje ste pravile lutkice). Lutkice za sada ostaju kod Modessty, takav je dogovor, dok sve ne dogovorimo, a nadam se da hoćemo i da dolazim
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 15.12.2012 19:07:18
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Nišlijke, zvali me i sa niške TV i sa Kopernikusa da dođem uskoro za snimanje u niškoj bolnici, povodom predaje igračaka Grama ljubavi mališanima u bolnici, tako da ako sve organizujem i dođem, možemo svi zajedno da predamo (vi Nišlijke koje ste pravile lutkice). Lutkice za sada ostaju kod Modessty, takav je dogovor, dok sve ne dogovorimo, a nadam se da hoćemo i da dolazim
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 15.12.2012 19:38:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Nišlijke, zvali me i sa niške TV i sa Kopernikusa da dođem uskoro za snimanje u niškoj bolnici, povodom predaje igračaka Grama ljubavi mališanima u bolnici, tako da ako sve organizujem i dođem, možemo svi zajedno da predamo (vi Nišlijke koje ste pravile lutkice). Lutkice za sada ostaju kod Modessty, takav je dogovor, dok sve ne dogovorimo, a nadam se da hoćemo i da dolazim To se podrazumeva
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 15.12.2012 21:03:33
|
|
|
|
Modessty
|
Lesice no comment! Svaka čast! Dunja čekamo te nestrpljivo
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 16.12.2012 16:57:41
|
|
|
|
srecica_80
|
Lutkice su predivne. Svaka cast
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 17.12.2012 0:29:15
|
|
|
|
ikacc
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Nišlijke, zvali me i sa niške TV i sa Kopernikusa da dođem uskoro za snimanje u niškoj bolnici, povodom predaje igračaka Grama ljubavi mališanima u bolnici, tako da ako sve organizujem i dođem, možemo svi zajedno da predamo (vi Nišlijke koje ste pravile lutkice). Lutkice za sada ostaju kod Modessty, takav je dogovor, dok sve ne dogovorimo, a nadam se da hoćemo i da dolazim Bravo bravooo...
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 17.12.2012 0:33:50
|
|
|
|
ikacc
|
bravo Mod za cestitke i zeku Bravo Ivanka za Sneskice..divni su
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 17.12.2012 0:36:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Hvala Ikacc
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 17.12.2012 15:21:48
|
|
|
|
marince1
|
Evo nase lutkice
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 19.12.2012 23:51:37
|
|
|
|
vikiveki
|
Mi znači sutra da očekujemo kurirsku službu da preuzmu lutkice
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 20.12.2012 0:11:45
|
|
|
|
Modessty
|
Dunja šta ima novo za Niš? Kada se predaju lutkice?
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 20.12.2012 9:53:55
|
|
|
|
boba 11
|
Poslato upravo bio kurir
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 20.12.2012 10:01:53
|
|
|
|
srecica_80
|
Kurir je upravo otisao. Covek me je nasmejao, trazio je privatan vrtic Snezane Petrovic
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?