Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.12.2012 13:21:42
|
|
|
|
mala_82
|
Lalo bice to sve ok samo napred do i srecno
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.12.2012 19:02:00
|
|
|
|
nadjaa
|
lalo,samo napred A sto ti ne uradis hormone, cisto da malo ubrzas stvar i ne gubis vreme??? A to sto ti se malo poremetio ciklus moze da bude i na nervnoj bazi, opusti se malo sad ste jako blizu
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.12.2012 22:15:36
|
|
|
|
mala_82
|
Nadja kazi mi molim te koliki su ti bili folikuli kad si dobila stop injekciju???
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 9.12.2012 12:32:58
|
|
|
|
nadjaa
|
pa, bili su negde oko 20mm. od 18-20,mislim tako nesto....kod mene je malo bio problem endometrijum,na dan STOP-a bio je 8,5 Dokle si ti stigla, jel si vec u LE. ??nesto sam se izgubila.
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 9.12.2012 13:03:48
|
|
|
|
mala_82
|
Ja sam u Leskovcu od utorka, cekam stop injekciju sutra da kucnem u drvo moj endometrijum 10mm a folikuli od 17,18mm tako da cemo da vidimo sutra ujutru
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 9.12.2012 13:40:27
|
|
|
|
razdragana
|
mala srecno da nam se vratis bar sa samo se opusti i bice sve ok.gde si odsela ako mozes pusti mi pp za smestaj jel ce mi trebati a nesto sam vec zvala i gledala ali nije to to.srecno
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 9.12.2012 15:05:04
|
|
|
|
mala_82
|
Hvala razdragana ja sam u jednom stanu na 10min od klinike super mi je i taman prosetam lepo saljem ti brojeve koje ja imama pozz
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 9.12.2012 16:12:47
|
|
|
|
lalojedac
|
zene gadno sam se istripovala i nocas nisam mogla da spavam zbog toga,mi smo bili u oktobru na klinici i platili sta treba,pa smo dobili 6 nedelja terapiju i ja sam to registrovala u mozgu da nema potrebe nista do tad,medjutim ja se u sred noci setim da mi nismo uplatili ratu za odrzavanje spermatozoida i da sad vec ide i druga rata. Da li ce nam to sad napraviti problem? Ujutru ih zovem ali sva sam na iglama. Kako sam mogla to da zaboravim,ljuta sam na sebe i brinem se,nisu valjda bacili?!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 9.12.2012 16:15:02
|
|
|
|
dunja RR
|
Lalo ne verujem, pa znaju kako ste teško došli do toga! Biće sve u redu, ne birini Javi nam ujutru ..
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 9.12.2012 16:48:38
|
|
|
|
mala_82
|
Lalo ne verujem da bi to uradili a da te predhodno ne kontaktiraju...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 9.12.2012 16:56:35
|
|
|
|
razdragana
|
lalo nemo se opterecivati sa time jel kod njih moze da neplatis i nekoliko meseci nije problem pa ni mi nismo platili za 2 meseca pa nista vi ste jos u fazi prikupljanja spermatozioda tako da opusti se slobodno zbog toga,a kad postane to problem onda te oni zovu sa klinike pa te obaveste da se uplati mirno spavaj.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 9.12.2012 18:16:13
|
|
|
|
lalojedac
|
o.k,hvala zene,vi ste divne ujutru ih zovemo i javljamo odmah
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.12.2012 12:27:14
|
|
|
|
lalojedac
|
zakazali nam na vrh slave,ne moze drugacije,tako da 19.12 idemo dole
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.12.2012 12:49:55
|
|
|
|
mala_82
|
Lalo ko zna zasto je to dobro puno srece ti zelim
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.12.2012 12:52:50
|
|
|
|
daca77
|
Navijam jakooo, lalo da sve bude ok
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.12.2012 12:58:55
|
|
|
|
Meisje
|
Lalo,Mala82 navijam jako da uspe iz prve
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.12.2012 14:56:55
|
|
|
|
lalojedac
|
hvala zene,dace Bog i sv.Nikola da bude sve dobro i plodonosno i da uskoro postanem jedna trudnjaca pa sve da vas zaprasim da svaka rodi
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.12.2012 15:59:53
|
|
|
|
gradinar
|
Lalo, puno srece!!!! Mala, kako si, kakva ti je terapija? Kako provodis dane u LE? Bas mislim na tebe. Navijam mnogo !!!!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.12.2012 16:20:54
|
|
|
|
mala_82
|
Hvala Meisje, Gradinar ja veceras primam stop inekciju dosla sam do kraja takoreci mogu ti reci da mi je bas bilo lepo primala sam gonal u stomak 11 dana i 4 dana menopur u ruku odlicno sam podnela stimulaciju s pojacanim apetitom i zeljom za slatkisima, puno smo setali dok nije pao sneg sve u svemu super hvala ti i zelim svima kojima ovo predstoji veliki uspeh i srecu...samo opusteno i sa puno pozitivnih misli
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.12.2012 16:38:23
|
|
|
|
nadjaa
|
Mala, Lalo
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.12.2012 16:40:47
|
|
|
|
razdragana
|
mala srecno dace bog da ove prve pahulje donesu lepe vesti.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.12.2012 16:42:16
|
|
|
|
razdragana
|
lalo sta je bilo sa smrznutim materijalom,jel sve ok?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.12.2012 17:33:25
|
|
|
|
mala_82
|
Hvala Razdragana dace Bog
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.12.2012 22:24:27
|
|
|
|
lalojedac
|
dace Bog zene! mala da li hoce oni da daju inekcije jer ja ne mogu to a tek muz,ih,malo smo kilavi po tom pitanju:$ koliko dana mora da se ide pre ET? i zanima me aspiracija,posto nikad nisam primala anesteziju,malo me strah.. izvinite sto vas davim ali treba kredit da podignemo pa da tu dodamo i smestaj kad vec se zaduzujemo.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.12.2012 23:13:46
|
|
|
|
mala_82
|
Lalo kad stigne treceg dana dolazis na kliniku vade ti krv i po potrebi uz tada dobijas jedan deo stimulacije slobodna si naredna 4 dana 7 dana ciklusa dolazis kod njih i tad bi trebalo da ostanes do kraja jer ces od 7 dana svaki 2 ili 3 dan imati kontrolni uz i vadjenje krvi sto se tice aspiracije to me tek ceka u sredu ali koliko vidim ne zale se ove zene koje su do sad radile otprilike sve ukupno bi trebalo da se zadrzis u Leskovcu 12 -13 dana...
|
|
|
Anketa
aaa :)pisuljicaAnastasija (
51%)
Adrijana (
21%)
Aurora (
29%)
Ukupan broj glasova: 73Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!