|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR Deda Mraz 2012.
27.11.2012 18:39:53   
majathegreat
Mi nećemo doći. Izvinjavam se ukoliko smo napravili problem.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 651
27.11.2012 18:59:02   
isidora88
nama je plata tek 10.12user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu majathegreat)
Direktna veza do poruke: 652
27.11.2012 20:49:52   
Andrej Marina
Pošto je ovo tema o organizaciji druzenja i susreta RR članova i ujedno susreta dece sa Deda Mrazom,vaš post sam obrisala i prebacila OVDE jer je to adekvatna tema.

< Poruku je uredio lesica RR -- 27.11.2012 21:11:20 >

(odgovor članu ikacc)
Direktna veza do poruke: 653
27.11.2012 22:10:10   
dunja RR
Produžen rok za uplate do 6.12., više od toga ne možemo, jer moramo potvrditi broj dece za nabavku planiranog na vreme a i sponzorima koji će nam dodati po nešto u paketić user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 27.11.2012 23:54:13 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Andrej Marina)
Direktna veza do poruke: 654
27.11.2012 23:15:28   
pepeljuga

IZVORNA PORUKA: zamenica

Po cenu da ispadnem neobaveštena ili nepismena, moram da pitam: da li se na uplatnici negde naglašava da je račun kod Uni Credit banke? I da li su vam primaoca prihvatili bez adrese (znam da to može da bude problem, a mi ovde imamo samo ime)?

Zavisi od procedure banke, kod mene je adresa primaoca obavezna. Ako naletite na banku koja trazi, adresa UniCredit banke je Rajiceva 27-29, Beograd user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu zamenica)
Direktna veza do poruke: 655
28.11.2012 8:43:40   
Anck Su Nmaun
Super Dunja user posted image user posted image Tnx user posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 656
28.11.2012 10:04:05   
gagins
Hvala Dunjice,to nam mnogo znaci!user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 657
28.11.2012 15:29:59   
srecica_80
A u posti, samo broj tekuceg racuna, primalac ona devojka sto je navedena u privatnoj poruci, jel tako?

(odgovor članu gagins)
Direktna veza do poruke: 658
28.11.2012 16:08:03   
dunja RR
Tako je.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu srecica_80)
Direktna veza do poruke: 659
28.11.2012 23:08:34   
mama kukunka
Zbog novonastale situacije, i ove mracne atmosfere na forumu..zbog nemogucnosti da se bez ikakvog vredjanja iskaze misljenje ( cemu je valjda forum i namenjen)..prinudjena sam da otkazem dolazak na RR deda mraza,
Jako mi je zao zbog toga, i zao mi je sto ce i ova tema biti zakljucana..

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 660
28.11.2012 23:55:52   
Maya21
juhuu priblizilo se user posted image nasa vec dobro uigrana ekipica sa uvek dobrodošlim novim Ringerajcima dolazi na druzenje i jako se radujemo!user posted image

(odgovor članu mama kukunka)
Direktna veza do poruke: 661
29.11.2012 7:26:19   
sonyasha
Nemam pojma šta se ovo dešava na forumu,a nemam ni gde da pročitam(izgleda da je izbrisano) svi su nešto na kraj srca! !ali mi jedva čekamo druženje i rr deku mraza!!! već se meračimo! parice uplaćujem sutra ;-)

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 662
29.11.2012 9:21:20   
Snelle
Ispade kao da se na Deda mraza dolazi zarad sebe a ne zarad dece. Mi dolazimo i jedva čekamo, još samo parice da uplatimo user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 663
29.11.2012 9:24:58   
Modessty
nemam pojma o čemu se radi ali Deda mraza neće niko da mi upropasti! user posted image Čekam ga cele godine! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 664
29.11.2012 9:29:07   
Snelle
Mod, ti ipak dolaziš da bi TI videla Deda mraza user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 665
29.11.2012 9:39:15   
Modessty
user posted image ma samo da mu sednem u krilo user posted image Ma Danilo će imati tri deda mraza! Prvo RR deku, pa kod mene u firmi, pa onda u vrtiću!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 666
29.11.2012 9:48:40   
marince1

IZVORNA PORUKA: Modessty

user posted image ma samo da mu sednem u krilo user posted image Ma Danilo će imati tri deda mraza! Prvo RR deku, pa kod mene u firmi, pa onda u vrtiću!

user posted image
Ja neseme deda mrazu u krilo,ugnjavicu ga user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 667
29.11.2012 9:53:27   
Anoniman
Nini će ovaj RR Deda mraz biti jedini, jer se ni kod mene ni kod mm u firmi ne organizuje takvo nešto, zato i idem i jedva čekam da Nina čupne za bradu Deku mraza. user posted image

(odgovor članu marince1)
  Direktna veza do poruke: 668
29.11.2012 10:21:33   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: Maya21

juhuu priblizilo se user posted image nasa vec dobro uigrana ekipica sa uvek dobrodošlim novim Ringerajcima dolazi na druzenje i jako se radujemo!user posted image

Mi jedva čekamo da upoznamo sve vas sa Ringeraje i da se malo družimo sa Deda Mrazomuser posted image

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 669
29.11.2012 10:24:38   
Modessty
Marinče ti na jedno koleno a ja na drugo user posted image Samo da ne bude neki slabotelesni Deda user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 670
29.11.2012 10:55:16   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: vikiveki

IZVORNA PORUKA: Maya21

Mi jedva čekamo da upoznamo sve vas sa Ringeraje i da se malo družimo sa Deda Mrazomuser posted image

I mi jedva čekamo i spremamo se punom parom, samo nek' je veselo user posted image user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 671
29.11.2012 12:15:45   
Nestrpljivaa
I ja jedva cekam da se moja malena slika sa dekicom to joj je prvo upoznavanje dekice.Ja bih htela da pitam admine da li jos moze da se prijavi posto kod mene ima izmene tj.Bilo bi isto kao prvi put 2 dece Emilija 6.5mes i Aleksej 6mes +3 odraslih.Ako moze bila bih vam zahvalna puno.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 672
29.11.2012 12:25:34   
vonavoj
sony,nisam ni ja bas upoznata sta se desavalo,nemam vremena..ali mi dolazimo i jedva cekamo da upoznamo drugare!
inace,mislila sam da ce T biti jedini RR deda mraz,a imace 3..jednog u vrticu,vaspitacica ce da ih pripremi,obucice se ona u deda mraza,(valjda ce imati i slikanje sa pravim)pa onda ide rr deda mraz,pa u mm firmiuser posted image user posted image

(odgovor članu Nestrpljivaa)
Direktna veza do poruke: 673
29.11.2012 12:26:55   
dunja RR
Super Von, vidimo se user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 674
29.11.2012 12:44:00   
ikacc

IZVORNA PORUKA: Modessty

nemam pojma o čemu se radi ali Deda mraza neće niko da mi upropasti! user posted image Čekam ga cele godine! user posted image

i ja nemam pojma, ali jedva cekam 15.12.. sutra bi trebalo da uplatimo kinticu user posted image

Lana moja sreca najveca!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here