Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 9.11.2012 18:44:32
|
|
|
|
Sanchy
|
Blago tebi,,ja i dalje imam stomacinu kao da sam sesti mesec i nece da se makne ni milimetar..nije mi jasno ZASTOOO
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 10.11.2012 18:10:34
|
|
|
|
Maslacak15
|
Da li jos dojis Sanchy? Znam da inace postoji prica da je dojenje povoljno za skidanje kilaze. Ali u mom slucaju bilo je suprotno. Ja sam imala slican problem kao ti, izgubila sam tokom porodjaja i u prvoj nedelji 11 kila i onda posle nista ( ostalo jos sedam). I sta god da sam radila nije htelo da ode. Osim sto nisam naravno drzala rigorozne dijete i zbog dojenja i generalno nisam pobornik izgladnjivanja. Elem ja sam sa pet meseci prestala da dojim i posle toga je krenulo. Smrsala sam 3 kila u narednih dva meseca, ali su mi se u fitnes umesale nove . Ali stvarno imam osecaj da mi je telo "kliknulo" tek kad sam prestala da dojim. Do tada sam bila i malo podbula i osecala sam se malo drugacije. Probacu i ovaj put da dojim svakako, jer vazno je i bitno za dete, retroaktivno ne mislim da je prijalo mom telu ( ne samo zbog kilaze nego i inace).
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 11.11.2012 9:34:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Start 60.7kg 13. nedelja + 2.2kg 17. nedelja + 2.8kg 21. nedelja + 4.4kg 23. nedelja + 4.6kg 25. nedelja + 5.1kg 28. nedelja + 5.8kg 30. nedelja + 6.9kg 32. nedelja + 6.5kg 34. nedelja + 7.2kg
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 11.11.2012 9:35:19
|
|
|
|
jovicaa
|
super nina
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 11.11.2012 9:36:36
|
|
|
|
Anoniman
|
I dalje povraćam, ali sam barem uspela da malo sredim kilažu
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 11.11.2012 9:41:01
|
|
|
|
jovicaa
|
ma ti ces to sve ostaviti na porodjaju.. ja imam pet kila vise, ali to mi je sigurno od dojenja, telo zadrzava vodu, posto stvarno sto se tice tela izgledam identicno kao pre trudnoce... cak mi se i stomak skroz vratio, prvi put nije toliko brzo.
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 12.11.2012 16:16:29
|
|
|
|
bojanica7
|
22. nedelja plus 10 kg. e stvarno da covek ne poveruje no dobro se drzim prihicki
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 12.11.2012 17:22:04
|
|
|
|
jovicaa
|
ma skinuces bojanice... ja se merila opet i samo cetiri kile vise nego pre trudnoce,.. ali kontam da cu sad da se natovim dok budem dojila plus zima......
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 13.11.2012 0:58:44
|
|
|
|
Sanchy
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Da li jos dojis Sanchy? Znam da inace postoji prica da je dojenje povoljno za skidanje kilaze. Ali u mom slucaju bilo je suprotno. Ja sam imala slican problem kao ti, izgubila sam tokom porodjaja i u prvoj nedelji 11 kila i onda posle nista ( ostalo jos sedam). I sta god da sam radila nije htelo da ode. Osim sto nisam naravno drzala rigorozne dijete i zbog dojenja i generalno nisam pobornik izgladnjivanja. Elem ja sam sa pet meseci prestala da dojim i posle toga je krenulo. Smrsala sam 3 kila u narednih dva meseca, ali su mi se u fitnes umesale nove . Ali stvarno imam osecaj da mi je telo "kliknulo" tek kad sam prestala da dojim. Do tada sam bila i malo podbula i osecala sam se malo drugacije. Probacu i ovaj put da dojim svakako, jer vazno je i bitno za dete, retroaktivno ne mislim da je prijalo mom telu ( ne samo zbog kilaze nego i inace). Dojim..i ja sam cula da kod jednog procenta zena dojenje uslovljava gojenje ili stagniranje u gubljenju kilaze eto i ja sam baksuz taj slucaj ,,cini mi se da su mi svi ti kilogrami u stomaku kao sto rekoh bukvalno kao da sam peti sesti mesec,,ko ne zna da sam se porodila pa me sretne misli da sam jos trudna[sm=smiley13.gif...da ne pricam o tome da ni jednu jaknu ili kaput ne mogu da zakopcam ...
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 14.11.2012 11:41:40
|
|
|
|
Zemunka85
|
Sanchy, ISTO. Hvala Bogu da mi jos uvek ne smeta. Psihicki. Nije da se hvalim :D, ali ja sam ceo zivot izuzetno zgodna. Em mi priroda podarila proporcionale mere, em kilazu. I zadnjih pa bar 7 god imam oko 53,54,55 .. u trudnoci sam se dosta ugojila, sada se ne secam koliko .. do 80, recimo. Ali sam i pre trudnoce se malo ugojila, do oko 56. I sada NISTA ALI N I S T A ne mogu da obucem. BAS. Isto misle da sam trudna u redovima po radnji, pa imam prednost :D. Nosim trenerke iz trudnoce i kupila sam jedne farmerke. Kontala sam da imam preko 60, ali malo preko. Juce se izmerim prvi put posle porodjaja - 72. UZAS! Uopste mi ne ide u glavu KAKO? I gde? Ne izgledam 20kg teza od "mene stare". Ispade da mi neka sica otisla na porodjaju ..
< Poruku je uredio Zemunka85 -- 14.11.2012 11:44:01 >
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 14.11.2012 11:55:50
|
|
|
|
Sanchy
|
Zemunka a koliko si visoka?Evo ja konacno dobila i ko za baksuz bas sad kad sam legla u bolnicu ali to je neka druga prica ,,,htela sam da kazem da ce mi se sada valjda vratiti hormoni u normalu pa ce i kilogrami krenuti dole.....ja sam 175 visoka a trenutno imam 74 kg uzasssssssss u zivotu nisam imala toliko
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 14.11.2012 16:28:52
|
|
|
|
Zemunka85
|
A kakve veze ima sto si dobila, sa KG? Ja sam dva puta do sada . uzas ... Pa i ja sam tako nekako - 173-175, a imam oko 71,72. Stvarno me nekako boli uvce, ali bas nemam sta da obucem. Uzasno mi stoji istina, ali se ne tangiram. Sto ne znaci da ne bih da se vratim na staro.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 14.11.2012 16:33:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma kulirajte žene dok je zima, na proleće ćemo se grupno nerviramo
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 15.11.2012 11:49:54
|
|
|
|
Rosita
|
22.nedelja + 5 kg... Videćemo kako će biti dalje.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 15.11.2012 21:18:28
|
|
|
|
bojanica7
|
jovanice, normalno da nema nerviranja i da cu skinuti al moram nekom se zalim rosita, ti si trudna koliko i ja, kad ti je termin? sto te nema u drugom tromesecju?
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 16.11.2012 0:12:13
|
|
|
|
Braanaa
|
bojanice 10 kg, tako sam ja u prethodnoj trudnoci, do 8. meseca 17 kg, a posle se vise nisam merila, zasto bih se nervirala Jako sam slatko rukala, od samog pocetka. Sad sam prvo tromesecje imala mucnine, tako da je ruckanje krenulo malo kasnije, ali sve mi se cini da ce opet biti tu negde, imam ludacki apetit jos dolazi zima... Za sada 23 nedelja, + 4 kg
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 16.11.2012 10:23:05
|
|
|
|
Rosita
|
Bojanice, termin mi je oko 20.marta. Znala sam da nedovoljno koristim ovaj forum . Bas cu da pogledam pa cu da se pojavim i tamo .
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 16.11.2012 12:48:15
|
|
|
|
Braanaa
|
Rosita, meni je termin 13. mart, dolazi u drugo tromesecje da se druzimo.
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 17.11.2012 11:09:49
|
|
|
|
hanic
|
Uh 27 ned i 8 kila vise. Pravo napredujem hahahha
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 17.11.2012 20:15:03
|
|
|
|
adulence
|
ja se tu vrtim oko 10kg sto i nije tako lose za 37.nedelju samo da ovako i ostane i bice super...
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 18.11.2012 8:16:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja opet izgubila na kilaži samo da moja beba napreduje, joj više stresa u životu nisam imala.... A ove mučnine definitivno ostavljaju traga...
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 18.11.2012 19:39:06
|
|
|
|
lady_b
|
ja cu morati malo da pripazim od sada..evo danas punih 18 nedelja a ja dobila 5kg
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 19.11.2012 17:14:04
|
|
|
|
sloncic
|
32ga nedelja i 11 kg za sada...
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 22.11.2012 10:26:21
|
|
|
|
jo.anna.jo
|
E pa da vam se i ja pridružim :) Nisam baš zadovoljna što se tiče kilaže, ali dobro, šta je tu je, da mora da se skine skinuće se... a trenutna situacija je: 24+4 = 11kg
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 22.11.2012 12:03:02
|
|
|
|
Cindarella
|
Ja za sada -4.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?