|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
5.11.2012 23:14:37   
malinaja
@TRt Milojka

Prd Milojka nemo te ubija radoznalost kako ces na seminar ondaK. Iznervirala sam se zato sto ne volim da budem mirna. Volim nekako da se iznerviram pa to ti je...Eto.user posted image Trt mrt bez prevare u smrt.user posted image

< Poruku je uredio malinaja -- 5.11.2012 23:16:07 >

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 1401
5.11.2012 23:14:38   
tijatija
Ma z...se ljudi, mm zna kolika mi je kuci oklagija user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1402
5.11.2012 23:16:00   
mama kukunka
pa zar to nije po novim pravilima, Nedjo? ili mozebiti admini..al vi ste meni svi jednaki user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1403
5.11.2012 23:16:33   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: malinaja

@Malinaja

Prd Milojka nemo te ubija radoznalost kako ces na seminar ondaK. Iznervirala sam se zato sto ne volim da budem mirna. Volim nekako da se iznerviram pa to ti je...Eto.user posted image

Olrajt, živabilavelikaporasla. user posted image

(odgovor članu malinaja)
  Direktna veza do poruke: 1404
5.11.2012 23:17:35   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: mama kukunka

pa zar to nije po novim pravilima, Nedjo? ili mozebiti admini..al vi ste meni svi jednaki user posted image

Ne mogu modovi to da vide, modovi su na seminaru.

(odgovor članu mama kukunka)
  Direktna veza do poruke: 1405
5.11.2012 23:17:46   
tijatija
Hoce li mene neko nauciti da anonimno posaljem (inace sam po profesiji plavusa) pa za koji dan i ja da pustim koju buvu ovde user posted image

Direktna veza do poruke: 1406
5.11.2012 23:18:09   
Biserce
Dakle tijatija, suparnica ti trt milojka sa trt djetetom, moze vrtic da se otvara

Ako si bogat samo onim sto lopovi mogu ukrasti i moljci pojesti....sa cim ces ostati ako lopovi zbilja ukradu i moljci pojedu???

Direktna veza do poruke: 1407
5.11.2012 23:21:04   
Anoniman
Admin može da vidi, modovi ne, modovi imaju previše seminarauser posted image

(odgovor članu Biserce)
  Direktna veza do poruke: 1408
5.11.2012 23:21:14   
malinaja

IZVORNA PORUKA: boba 11

Pa i nije pitanje vec konstatacija-sorryuser posted image

Mislim da me muz ne vara.To iskreno osecam, mada kazu da zena zadnja sazna....Ja sam bas ljubomorna i pomalo posesivna i ako bi mu se nesto tako desilo napravila bi haos, rusvaj. Fatamorgana.user posted image

Da, konstatacija je. Tema je prevara..Ne razumem sta si htela uopste, mislim T tela si nesto??

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 1409
5.11.2012 23:22:50   
malinaja
IZVORNA PORUKA: Trt Milojka

@Trt Milojka

Prd Milojka nemo te ubija radoznalost kako ces na seminar ondaK. Iznervirala sam se zato sto ne volim da budem mirna. Volim nekako da se iznerviram pa to ti je...Eto.user posted image

Olrajt, živabilavelikaporasla. user posted image

Zer gud.Takotevolem.

< Poruku je uredio malinaja -- 5.11.2012 23:25:00 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1410
5.11.2012 23:23:47   
boba 11
MA da TELA sam da se vrnemo na probleme al se svi uvatili ove anonimne pa to ti jeuser posted image

(odgovor članu malinaja)
Direktna veza do poruke: 1411
5.11.2012 23:25:34   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: tijatija

Hoce li mene neko nauciti da anonimno posaljem (inace sam po profesiji plavusa) pa za koji dan i ja da pustim koju buvu ovde user posted image

Srce, kad otvoriš polje za komentar, viš' gore onaj kvadratić, a pored njega piše "anoniman"? E, tu otkačiš, pa na seminar anonimusa user posted image

(odgovor članu tijatija)
  Direktna veza do poruke: 1412
5.11.2012 23:25:54   
malinaja

IZVORNA PORUKA: boba 11

MA da TELA sam da se vrnemo na probleme al se svi uvatili ove anonimne pa to ti jeuser posted image

Pa sta oces ja bas lepo napisala.Tu se jos nisam fatala anonimne. Majkemi.user posted image

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 1413
5.11.2012 23:26:42   
tijatija
O sad tek vidjeh, hvala Milojka user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1414
5.11.2012 23:28:22   
boba 11
tijatija ja mislila da zezasuser posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1415
5.11.2012 23:28:49   
Biserce
Pa ne dobijamo svaki dan 'vake postove od udatih ljubawnica...anonimna, imas li dece? Kako postizes sve? Posao? Kuca? Muz? Ljubljub? Potencijalna deca? Mislim, moze recept?

Ako si bogat samo onim sto lopovi mogu ukrasti i moljci pojesti....sa cim ces ostati ako lopovi zbilja ukradu i moljci pojedu???

(odgovor članu malinaja)
Direktna veza do poruke: 1416
5.11.2012 23:30:56   
tijatija
Ma ziva bila anonimna, ma sa kojim muzem bila, nasmeja me posteno nocas, i ovako sam bila danas na negativnoj, ali sam se prikljucila opet na RR u pravi cas , cak i nesto naucila user posted image

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 1417
5.11.2012 23:31:19   
Anoniman
Ona anonimna bi mogla da se vrati i podeli s' nama još kojin detalj, polako gubimo publiku, u temi je samo 4536 žena.

(odgovor članu boba 11)
  Direktna veza do poruke: 1418
5.11.2012 23:33:12   
Verolina
S obzirom na moje vaginalno-reproduktivne falinke, ja cu da pocnem da se svaleram sa ginekologom, pa i put i pregled i sex obavim o jednom trosku.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Biserce)
Direktna veza do poruke: 1419
5.11.2012 23:35:12   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image anonimne su postale najbolje na rr, dizu prasinu gde gid da se pojave...
mm ne ide na seminare, a ni ja....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1420
5.11.2012 23:35:38   
World
e verka, to ti je mudro.. vidis sto je prakticna zena kucanica... user posted image

nego, sto ste napale na anonimnu, pa vidis da je sve pod kontrolom, a i ima ozbiljnog svalera, nije neki neozbiljni balavac.. pa svima lijepo onda i sta nas briga...user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1421
5.11.2012 23:36:11   
malinaja

IZVORNA PORUKA: Verolina

S obzirom na moje vaginalno-reproduktivne falinke, ja cu da pocnem da se svaleram sa ginekologom, pa i put i pregled i sex obavim o jednom trosku.

A ne ne....To nije svalerancija nego terapija.Posebno ako ti on to i preporuci. Jos ti sleduje i putni trosak.Posteno.user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1422
5.11.2012 23:36:23   
Biserce
A neces biti ljubomorna sto zeva i zavlaci ruke u druge khm khm

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1423
5.11.2012 23:37:41   
Verolina

IZVORNA PORUKA: World

e verka, to ti je mudro.. vidis sto je prakticna zena kucanica... user posted image

Pa jest. Spasim muza troska, a dobijem nesto drugo sem vaginalnog doplera, dzigericu mu krvavu.
Odoh i ja na seminar. U Veliku Mostanicu. user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1424
5.11.2012 23:38:29   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Verolina

A ne ne....To nije svalerancija nego terapija.Posebno ako ti on to i preporuci. Jos ti sleduje i putni trosak.Posteno.user posted image

Jeste. U pravu si. Valja se izleciti.user posted image

(odgovor članu malinaja)
Direktna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here