|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
4.11.2012 22:13:25   
Janncica
Ja bas mislim da svaka zena to mora da zna ako se desava... Samo uglavnom cute,zmure,prave se lude... I ja sam za sada sigurna u mog muza...
Mislim da bih umrla od tuge da to uradi...jer ga nenormalono volim... (prvo bih,naravno,njemu presudila user posted image )

(odgovor članu malinaja)
Direktna veza do poruke: 1351
5.11.2012 17:23:26   
Anoniman
Ja mislim da pametni muškarci i ako varaju znaju i da sakriju...Moj ljubavnik kaže ženi da ide na fudbal,na kafu sa drugovima i vidi se samnom...user posted image  Kratko,ali slatko jer smo oboje u brakovima...user posted image

(odgovor članu Janncica)
  Direktna veza do poruke: 1352
5.11.2012 17:35:12   
NadaR
A šta ti kažeš kod kuće ? user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1353
5.11.2012 17:40:56   
caca81
A gde ti muž ima sex, da li i on ide na fudbal ili na piće sa društvom?user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1354
5.11.2012 17:53:04   
Anoniman
Jaaaaao, kako je ovo kul! user posted image

Aj nam pričaj, anonimna, mene baš zanima, kakav je trip? Mislim, ''el te nije frka, da vas navataju i tako to?
Očekujem priču u najmanju ruku nalik na nešto između Male neveste i Sulejmana veličanstvenog, nemoj da me razočaraš! user posted image

(odgovor članu caca81)
  Direktna veza do poruke: 1355
5.11.2012 18:03:49   
marince1
Anonimna,ako taj pametan muskarac,jel,ima pametnu zenu koja provali da joj muz "sutira van terena" ,jesi li razmisljala da mozes da unistis neciji brak,pa mozda i svoj?

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1356
5.11.2012 18:20:21   
Janncica

IZVORNA PORUKA: Trt Milojka

Jaaaaao, kako je ovo kul! user posted image

Aj nam pričaj, anonimna, mene baš zanima, kakav je trip? Mislim, ''el te nije frka, da vas navataju i tako to?
Očekujem priču u najmanju ruku nalik na nešto između Male neveste i Sulejmana veličanstvenog, nemoj da me razočaraš! user posted image

user posted image user posted image user posted image
I mene bas zanima...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1357
5.11.2012 18:25:38   
tijatija

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Ja mislim da pametni muškarci i ako varaju znaju i da sakriju...Moj ljubavnik kaže ženi da ide na fudbal,na kafu sa drugovima i vidi se samnom...user posted image  Kratko,ali slatko jer smo oboje u brakovima...user posted image

Da nisi ti sa mojim muzem user posted image
Moj cesto ide na fudbal i na kafu .

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1358
5.11.2012 18:30:46   
Janncica
hehehe...i moj...ali posle termina smrdi toliko da sigurno ni jedna se ne bi zaletela...user posted image user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1359
5.11.2012 18:32:44   
tijatija

IZVORNA PORUKA: Janncica

hehehe...i moj...ali posle termina smrdi toliko da sigurno ni jedna se ne bi zaletela...user posted image user posted image

A nemoj tako...ako joj nije gadno posle druge zene, zasto bi bilo od znoja... Ipak cu se ja raspitati za mog a ti kako hoces za tvog user posted image
Moj je trenutno na terminu do 19h ima generalku da uradim na njemu

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1360
5.11.2012 18:38:19   
Janncica
hm...ili se on oznoji od hopa cupa....hahahahhaah user posted image
Mada...one mrve od tepiha sto mi istrese po hodniku su najbolji pokazatelj.user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1361
5.11.2012 18:40:52   
tijatija
A jest, na njih sam zaboravila, strogo mu je zabranjeno izuvanje u hodniku posle fudbala, bolje da mi predje kroz dnevnu u patikama pa na terasu nego da mi rasipa to cudo po kuci. Mada cu ja danas da ga istresem iz patika user posted image

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1362
5.11.2012 19:01:39   
boba 11
lude ste majke mi,a niste razmisljale da ce Vas Karamela jednom zaskocitiuser posted image i vako pogledatiuser posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1363
5.11.2012 19:05:49   
Anoniman
Ne odgovara anonimna user posted image

Da nije neđe na fudbalu? user posted image

(odgovor članu boba 11)
  Direktna veza do poruke: 1364
5.11.2012 19:09:32   
boba 11
Pa kad nema opcije prisutan -odsutan pa da vidimo to za fudbal-mogli bi ubacitiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1365
5.11.2012 19:23:41   
ivbo
ha ha ha,baš me nasnija caca81,i meni je to prvo palo na pametuser posted image

Nasa tri sunasca B I T :-*:-*:-*

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 1366
5.11.2012 19:24:37   
ivbo
tj. nasmmmmijauser posted image

Nasa tri sunasca B I T :-*:-*:-*

(odgovor članu ivbo)
Direktna veza do poruke: 1367
5.11.2012 20:04:46   
malinaja
Ih kako se Anonimni zanosi da ce to vecno trajati. Savatace njega neko pa ce da peva kad dobije nogu i bude molio za oprostaj. Ne znam sto se ne razvede vec ako se lagano siri okolo. Uh kakko sam se iznervirala.Zena mu je sigurno sa bebom i ceka svoju ljubav..a on trpa negde..Fuj fuj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivbo)
Direktna veza do poruke: 1368
5.11.2012 20:36:05   
Anoniman
Izvini, ubi me radoznalost, a što si se ti iznervirala? user posted image

(odgovor članu malinaja)
  Direktna veza do poruke: 1369
5.11.2012 21:42:37   
liliana

IZVORNA PORUKA: caca81

A gde ti muž ima sex, da li i on ide na fudbal ili na piće sa društvom?user posted image

user posted image user posted image user posted image
Ovo i ja pomislih!!!user posted image user posted image user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu caca81)
Direktna veza do poruke: 1370
5.11.2012 22:08:05   
Lilla
"Refko i Combe bacaju bombe..." user posted image

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 1371
5.11.2012 22:10:44   
Anoniman
Moj muž je zadovoljan sexom i ne ide na fudbal niti sa drugovima na kafu... user posted image  Za ljubavnika me ne kritikujte,desilo se user posted image ...Bili smo na nekom seminaru,kolege smo,oboje smo u brakovima,ali prija nam da budemo zajedno pa se vidjamo bar 2-3 puta mesečno...On ima suprugu i  dvoje male dece...Ozbiljan čovek...Ali nikad ne reci nikad...Ne verujem da će nas neko nekada provaliti jer smo vrlo oprezni i diskretni...user posted image  

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 1372
5.11.2012 22:13:07   
plačljiva
O Gospode Bože...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1373
5.11.2012 22:21:16   
pandina
Auuuuuuuuuu! Anonimna, zar nemas nimalo savesti?

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 1374
5.11.2012 22:25:26   
Anoniman
Po nekim statistikama svaka ne-znam-koja žena ima ljubavnika, na RR očito samo jedna, eventualno dve, i sto njih koje se zgražavaju. Statistički...smrduckauser posted image
Nije bitno da li se žena sprda ili ne, i ako je ozbiljna, nije naše da joj solimo pamet. Je l' imate poverenja u vaše muževe? Ako ste sigurni da nisu baš oni nečiji ljubavnici, šta vas toliko dotiče šta se događa u tuđim krevetima, kao da ti ljudi nemaju muževe/žene koji o tome treba da vode brigu. Anonimna, ako je i tebi i njemu savest čista...onda te baš briga.

(odgovor članu pandina)
  Direktna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here