Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 8:40:23
|
|
|
|
daca77
|
Draga Mei, vuci ti vec sutra...za svaki slucaj
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 8:58:26
|
|
|
|
Zell
|
Verka, racunaj u proseku 1.5 mm svaki dan od 11dc to ti je danas taman 24mm a moja dr kaze da pucaju na 24mm Daco Evo i moj, radi FF danas: 10dpo Mejsije, vuci nas brzo sve odavde vidis da smo prolupale
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 9:00:55
|
|
|
|
Verolina
|
Zell
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 9:03:16
|
|
|
|
daca77
|
Zell, navijam jako da grafic pozeleni
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 9:13:43
|
|
|
|
lalojedac
|
evo i mog...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 9:31:18
|
|
|
|
Meisje
|
Daco,kako ti kazes Zell savrseno Lalo,pripremi se za muckanje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 9:37:03
|
|
|
|
babby
|
Daco graf je divan jos kad pozeleni,Zell isto i tvoj super je ,Verka mozda je bas danas o. ako t sutra ode gore to je to zato u akciju
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 10:09:24
|
|
|
|
nemam nick
|
Dobro jutro drage moje, evo mog današnjeg. Ne razumijem zašto mi ne pokazuje ovulaciju!?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 10:54:21
|
|
|
|
Zell
|
pokazace sutra, potrebno je 3 dana rasta BT da oznaci O, znaci bice 13 dc
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 11:50:16
|
|
|
|
jole82
|
Zell za graf......navijammmmm i vuceeeeeeeeeeeeemmmm Nemam nick da ne ponavljam Zell...kazem isto..al pre ce biti da ce ti O obeleziti 14 ili cak 15 dc jer su ti T pre O znatno vise...a T posle O treba da budu vise za 0.5 C da bi FF obelezio...tako da se ne isprepadas ako ti sutra ne obelezi..
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 12:03:18
|
|
|
|
sanjalica978
|
Daco, Zell navijam jakooooooooo Joj, ja kad popunjavam moj graf uvek moram 3 puta da proverim sta ukucam, a pogotovo toplomer, jer merim uvek u 6 pa posvetlim samo telefonom da vidim kolika je T uvek se zeznem i sad proveravam toplomer kad popijem kafu i razbudim se.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 12:09:35
|
|
|
|
nemam nick
|
Cure, hvala na odgovoru. Zell i ja mislim da je 13 dc po mojoj procjeni jole82 upravo tako mi je bilo i prošli ciklus sanjalica 978 joj i meni se isto događa, pa onda odem na posao i zovem muza da i on jos jednom pogleda toplomjer a često i sanjam kako mjerim i pokazuje mi žarko željenu temperaturu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 12:10:52
|
|
|
|
nemam nick
|
Zaboravila sam reci da ja i danas, za svaki slučaj, mućkam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 12:11:14
|
|
|
|
J@n@
|
Dacka,Zell,Verolina navijaaam!Neka grafovi pozelene!!!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 12:14:57
|
|
|
|
Zell
|
IZVORNA PORUKA: sanjalica978 Daco, Zell navijam jakooooooooo Joj, ja kad popunjavam moj graf uvek moram 3 puta da proverim sta ukucam, a pogotovo toplomer, jer merim uvek u 6 pa posvetlim samo telefonom da vidim kolika je T uvek se zeznem i sad proveravam toplomer kad popijem kafu i razbudim se. i ja sam tako dok nisam kupilal digitalni od onda kad mi sat zazvoni, zmureci izmerim i ostavim ga pored a kad se ustanem pogledam i upisem - sa zivinim mi se desavalo i da nastavim spavati sa njim u ustima pa mi je jako bila frka od stakla i zive ako ga polomim zubima - srecom ovaj pisti pa me probudi da ga izvadim Nemam Nick, samo muckaj ja nesto zabusavam a najvise volim ovaj period posle O onda ne razmisljam o 1000 stvari
< Poruku je uredio Zell -- 1.11.2012 12:17:58 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 14:45:50
|
|
|
|
Sonreir
|
Super grafoviiiiiiii Kako je lepo krenulo na crticama, samo neka se nastavi i da svi grafovi pozelene Daco, sumnjiva siiiii!!! Koliko ti traje lutealna faza? Ako ti temp i ujutru bude povisena, slobodno uradi test, jer na 14dpo test ce ti pokazati I ja merim temp pa cu stavljati graf za neki dan posto mi je tek 7dc pa je graf dosadan
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 19:12:17
|
|
|
|
Bebana17
|
Zell, Daco, vasi grafici su mi najsumnjiviji, nadam se da ce da pozelene
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 19:13:43
|
|
|
|
Bebana17
|
Ja prethodno napisah kao da mi srpski nije maternji, u svakom slučaju navijam za dobre vesti, i postavljam pitanje: kada će pasti testići? Daco ti bi mogla vec sutra, ili u subotu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 2.11.2012 7:38:14
|
|
|
|
nemam nick
|
Dobro jutro! Pomagajte, šta je ovo!? Meni jutros ništa nije jasno, ovulejšn bila ili nije Prošli mjesec je bila 14dc.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 2.11.2012 7:42:10
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ako ovaj ciklus ne bude definitivno ću morati da pratim BT jer me sad stalno boluckaju jajnici tako da nisam sigurna kad je O.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 2.11.2012 7:46:49
|
|
|
|
daca77
|
Drage, hvala na podrsci Slika govori vise od reci
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 2.11.2012 8:19:46
|
|
|
|
Leptiric123
|
Daco ne razumem se u ove grafove ali kontam da ovo padanje T ne valja Ne sviđaju mi se tvoji x, ajde malo više iz ljubavi iskuliraj O...nisi opuštena....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 2.11.2012 8:25:39
|
|
|
|
daca77
|
Leptiric, bilo je vise x-ca, ali ih nisam upisivala nakon O.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 2.11.2012 8:31:12
|
|
|
|
Leptiric123
|
To je bolje onda...taman si me zabrinula... Ne znam šta da ti kažem... baš baš sam se nadala
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 2.11.2012 8:45:59
|
|
|
|
Verolina
|
Znam da je trebalo, ali nisam jutros merila T. Pcelica Lena, Bea i MiljanaM su me napusile i obecala sam im da necu meriti. I tako...ici cu u ponedeljak kod doce da vidim je l' pukao, a do tad necu da mislim. Treba mi malo opustencije.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?