Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 8:40:23
|
|
|
|
daca77
|
Draga Mei, vuci ti vec sutra...za svaki slucaj
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 8:58:26
|
|
|
|
Zell
|
Verka, racunaj u proseku 1.5 mm svaki dan od 11dc to ti je danas taman 24mm a moja dr kaze da pucaju na 24mm Daco Evo i moj, radi FF danas: 10dpo Mejsije, vuci nas brzo sve odavde vidis da smo prolupale
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 9:00:55
|
|
|
|
Verolina
|
Zell
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 9:03:16
|
|
|
|
daca77
|
Zell, navijam jako da grafic pozeleni
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 9:13:43
|
|
|
|
lalojedac
|
evo i mog...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 9:31:18
|
|
|
|
Meisje
|
Daco,kako ti kazes Zell savrseno Lalo,pripremi se za muckanje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 9:37:03
|
|
|
|
babby
|
Daco graf je divan jos kad pozeleni,Zell isto i tvoj super je ,Verka mozda je bas danas o. ako t sutra ode gore to je to zato u akciju
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 10:09:24
|
|
|
|
nemam nick
|
Dobro jutro drage moje, evo mog današnjeg. Ne razumijem zašto mi ne pokazuje ovulaciju!?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 10:54:21
|
|
|
|
Zell
|
pokazace sutra, potrebno je 3 dana rasta BT da oznaci O, znaci bice 13 dc
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 11:50:16
|
|
|
|
jole82
|
Zell za graf......navijammmmm i vuceeeeeeeeeeeeemmmm Nemam nick da ne ponavljam Zell...kazem isto..al pre ce biti da ce ti O obeleziti 14 ili cak 15 dc jer su ti T pre O znatno vise...a T posle O treba da budu vise za 0.5 C da bi FF obelezio...tako da se ne isprepadas ako ti sutra ne obelezi..
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 12:03:18
|
|
|
|
sanjalica978
|
Daco, Zell navijam jakooooooooo Joj, ja kad popunjavam moj graf uvek moram 3 puta da proverim sta ukucam, a pogotovo toplomer, jer merim uvek u 6 pa posvetlim samo telefonom da vidim kolika je T uvek se zeznem i sad proveravam toplomer kad popijem kafu i razbudim se.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 12:09:35
|
|
|
|
nemam nick
|
Cure, hvala na odgovoru. Zell i ja mislim da je 13 dc po mojoj procjeni jole82 upravo tako mi je bilo i prošli ciklus sanjalica 978 joj i meni se isto događa, pa onda odem na posao i zovem muza da i on jos jednom pogleda toplomjer a često i sanjam kako mjerim i pokazuje mi žarko željenu temperaturu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 12:10:52
|
|
|
|
nemam nick
|
Zaboravila sam reci da ja i danas, za svaki slučaj, mućkam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 12:11:14
|
|
|
|
J@n@
|
Dacka,Zell,Verolina navijaaam!Neka grafovi pozelene!!!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 12:14:57
|
|
|
|
Zell
|
IZVORNA PORUKA: sanjalica978 Daco, Zell navijam jakooooooooo Joj, ja kad popunjavam moj graf uvek moram 3 puta da proverim sta ukucam, a pogotovo toplomer, jer merim uvek u 6 pa posvetlim samo telefonom da vidim kolika je T uvek se zeznem i sad proveravam toplomer kad popijem kafu i razbudim se. i ja sam tako dok nisam kupilal digitalni od onda kad mi sat zazvoni, zmureci izmerim i ostavim ga pored a kad se ustanem pogledam i upisem - sa zivinim mi se desavalo i da nastavim spavati sa njim u ustima pa mi je jako bila frka od stakla i zive ako ga polomim zubima - srecom ovaj pisti pa me probudi da ga izvadim Nemam Nick, samo muckaj ja nesto zabusavam a najvise volim ovaj period posle O onda ne razmisljam o 1000 stvari
< Poruku je uredio Zell -- 1.11.2012 12:17:58 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 14:45:50
|
|
|
|
Sonreir
|
Super grafoviiiiiiii Kako je lepo krenulo na crticama, samo neka se nastavi i da svi grafovi pozelene Daco, sumnjiva siiiii!!! Koliko ti traje lutealna faza? Ako ti temp i ujutru bude povisena, slobodno uradi test, jer na 14dpo test ce ti pokazati I ja merim temp pa cu stavljati graf za neki dan posto mi je tek 7dc pa je graf dosadan
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 19:12:17
|
|
|
|
Bebana17
|
Zell, Daco, vasi grafici su mi najsumnjiviji, nadam se da ce da pozelene
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.11.2012 19:13:43
|
|
|
|
Bebana17
|
Ja prethodno napisah kao da mi srpski nije maternji, u svakom slučaju navijam za dobre vesti, i postavljam pitanje: kada će pasti testići? Daco ti bi mogla vec sutra, ili u subotu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 2.11.2012 7:38:14
|
|
|
|
nemam nick
|
Dobro jutro! Pomagajte, šta je ovo!? Meni jutros ništa nije jasno, ovulejšn bila ili nije Prošli mjesec je bila 14dc.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 2.11.2012 7:42:10
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ako ovaj ciklus ne bude definitivno ću morati da pratim BT jer me sad stalno boluckaju jajnici tako da nisam sigurna kad je O.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 2.11.2012 7:46:49
|
|
|
|
daca77
|
Drage, hvala na podrsci Slika govori vise od reci
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 2.11.2012 8:19:46
|
|
|
|
Leptiric123
|
Daco ne razumem se u ove grafove ali kontam da ovo padanje T ne valja Ne sviđaju mi se tvoji x, ajde malo više iz ljubavi iskuliraj O...nisi opuštena....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 2.11.2012 8:25:39
|
|
|
|
daca77
|
Leptiric, bilo je vise x-ca, ali ih nisam upisivala nakon O.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 2.11.2012 8:31:12
|
|
|
|
Leptiric123
|
To je bolje onda...taman si me zabrinula... Ne znam šta da ti kažem... baš baš sam se nadala
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 2.11.2012 8:45:59
|
|
|
|
Verolina
|
Znam da je trebalo, ali nisam jutros merila T. Pcelica Lena, Bea i MiljanaM su me napusile i obecala sam im da necu meriti. I tako...ici cu u ponedeljak kod doce da vidim je l' pukao, a do tad necu da mislim. Treba mi malo opustencije.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?