|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka
7.10.2012 22:24:54   
Anoniman
Znam i ja šta ću uraditi, odluku sam već donela, ja imam svoje aršine za razna bitna merenja u životu i od njih ne odustajem. Mislim, ne pitam ja vas "jaao, da li da se razvedem ili ne". Da, ja se razvodim, to je to. user posted image I nisam tužna, niti me to demorališe. Ja se radujem. Radujem se jer ću dati šansu sebi da upoznam pravu, veliku ljubav jednog dana. Radujem se jer će me dete gledati veselu i gledaće me češće. Radujem se jer ne gubim veru u lepše sutra.
Tužna sam samo zbog loših ljudi i tužnih sudbina, ali opet, srećna što se ne svrstavam u njih. Moje bolje sutra tek počinje.

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 976
7.10.2012 22:26:54   
Olga75
e pa onda srecan razvod Anonimna I
i ne razmislja o tudjim losim vezama

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 977
7.10.2012 22:28:50   
branki*
losih ljudi i tuznih sudbina ce uvek biti.zelim ti svu srecu!

branki

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 978
7.10.2012 23:04:44   
Yula
Mislim da nema nista gore nego ziveti sa nekim koga ne volis. To je uzasan pritisak na psihu. I ja se cudim nekim ljudima koji su godinama u braku a imaju veze i to dugogodisnje sa strane, mislim da je to jezivo, jedan uzasan zivot prepun lazi. Ja ne bih mogla tako.

Takodje sa slazem sa ovim sto ti je Nedja rekla, ne zna se sta donosi dan, sta donosi noc, ko zna gde ce te put odvesti narednih godina. Vazno je da si ti rascistila u svojoj glavi i da si napustila brak bez ljubavi, a prava ljubav i sve sto ona donosi ce vec doci. Mislim da si uradila pravu stvar.

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 979
8.10.2012 0:29:52   
sanji
Ima mnogo slučajeva gde ljudi ostaju zajedno i ne vole se, ali zato ima mnogo slučaja gde se razvode posle 10-20 godina braka. Mislim da su to ti isti slučajevi. Ne vidim razlog da čovek trpi tu agoniju tolike godine kad je većina njih svesna da se to mora završiti pre ili kasnije. Brak bez ljubavi nije vredan spašavanja i žrtvovanja. Ko zna šta bi sebi sve uskratila ako bi ostala u takvom braku! Anonimna želim ti svu sreću u budućnosti!!! Jako poštujem sve hrabre žene kao što si ti koje se bore i žrtvuju za svoju i dečiju budućnost! Srećno!

< Poruku je uredio sanji -- 8.10.2012 0:30:38 >

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 980
13.10.2012 22:23:33   
Anoniman
test

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 981
13.10.2012 22:32:40   
Anoniman
Postovane,

Razvedena sam od nedavno. Majka sam trogodisnjeg deteta. Muz me je psihicki zlostavljao i pre trudnoce. Prisluskivao me je, branio da se vidjam sa muskim prijateljima. Nedavno sam upoznala novog muskarca. Da li sam ja sebicna majka? Da li je trebalo da ostanem u braku bez strasti zarad srece deteta?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 982
13.10.2012 22:37:30   
Snelle
Naravno da NISI sebična majka i naravno da NIJE trebalo da ostaneš u braku samo zarad deteta!
Sve najbolje ti želim!

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 983
13.10.2012 22:43:45   
miva
Draga moja, dete nije srecno ako roditelji imaju los brak! U to budi sigurna! Zadovoljna majka, je srecna majka i jedino takva je dobra svom detetu!

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 984
13.10.2012 22:44:20   
Anoniman
Da. Trebala si da ostaneš u braku i da se potpuno posvetiš psihičkom zlostavljanju koje si trpela. Trebala si da se pomiriš sa tim da je tako najbolje za tvog muža i da trpiš.

Naravno, sarkastična sam.
Uživaj, bre, ženo, u novoj ljubavi, u novom životu, dete će bití srećnije kada svuda vrca ljubav a ne maltretiranje i teskobe.

Samo hrabro i pametno. Voljene žene su još voljenije majke! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 985
13.10.2012 22:45:55   
madre
naravno da nije trebalo da ostanes u tom braku u kom si trpela to sto si trpela, izuzecu ovaj deo da nema strasti, jer po meni strast ne predstavlja znacajnu stavku za ostjanje/neostajanje u brakuuser posted image
srecnouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 986
13.10.2012 22:51:23   
Yula
Pa, mi ne znamo celu tvoju pricu, iz ovoga malo sto si napisala ne moze mnogo da se zakljuci. Uostalom, ko smo pa i mi da sudimo o tome da li si ti sebicna ili nisi, ali zarad srece tvoga deteta, mozda bi bolje bilo da se ne zaleces tako brzo u novu vezu, jer rece od nedavno si razvedena i vec si "upoznala" novog muskarca ( kad pre stize? Sorry, ovo je bilo jace od mene user posted image ). Kan'da te muz nije bas nicim izazvan prisluskivao.

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 987
13.10.2012 23:01:18   
Sanchy
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Postovane,

Razvedena sam od nedavno. Majka sam trogodisnjeg deteta. Muz me je psihicki zlostavljao i pre trudnoce. Prisluskivao me je, branio da se vidjam sa muskim prijateljima. Nedavno sam upoznala novog muskarca. Da li sam ja sebicna majka? Da li je trebalo da ostanem u braku bez strasti zarad srece deteta?

PO meni najveca je glupost ostajati u losem braku zarad dece ,,ne vidim sta deca tu mogu da dobiju osim da svakodnevno gledaju namrgodjene roditelje koji se ne vole i non stop svadjaju..to im bas treba...ako je brak los cao zdravo svima ce biti bolje a narocito deci...

< Poruku je uredio Sanchy -- 13.10.2012 23:02:12 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 988
14.10.2012 8:14:05   
boba 11

Postovane,

proslost je proslost i ne treba se vracati.Cim o tome razmisljas nisi losa majka jer zelis pretpostavljam da i dete bude srecno pored tebe.Inace to sto si kako kazu vec upoznala novog muskarca nije nista lose ali ne zaleci se i uzivaj malo u slobodiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 989
14.10.2012 10:21:31   
caca81
U braku svakako da nisi trebala ostati...ali ni novi muškarac ti sada nije najbolja opcija..treba detetu i sebi da se posvetiš i da vas dvoje jedno vreme budete sami...

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 990
14.10.2012 11:54:14   
Lilla
Mislim da ipak ona najbolje zna sta joj treba user posted image Ako joj prija da bude sa tim novim covjekom, zasto ne? Nekad su te nove veze prosto kao melem na ranu. Ne kazem da treba da se preseli kod njega i pocne zivjeti sa njim iste sedmice, ali u nekom laganom taktu, ne vidim nista problematicno u tome. Nisi sebicna majka ako cinis nesto sto te cini sretnom, sto smo zadovoljnije i sretnije to bolje i po nase malisane, zar ne? user posted image

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu caca81)
Direktna veza do poruke: 991
14.10.2012 12:02:26   
bubulence
ne, ti si majka koja mora da nastavi da zivi, koja mora da se razonodi, da bude srecna i voljena, ispunjena, to dete oseti i veruj da ce i ono biti srecno i ispunjeno.
za sada imam dobar brak ali ne znaci da ce i sutra biti takav, ono sto sigurno znam jeste da necu trpeti maltretiranje, ni fizicko ni psihicko, da necu biti tuzna, rastrojena, nervozna... ako dodje do svega ovog, lepo se psakujem i odem sa svojim detetom.
ako sam dobila dete nisam prestala da zivim. volim nju ali volim i sebe, hocu da prozivim zivot kako treba a ne u suzama i mucenju. deca sve osete. i sigurna sam da su oni mnogo srecniji kada smo mi srecne. e sad, ne kazem da treba pokleknuti pred prvom svadjom, ne, potrudis se, ako ne uspe, dovidjenja. bar muskaraca ima, a i ako nikada ne naidje onaj pravi nema veze, zivot cine i druge stvari.

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 992
14.10.2012 14:06:42   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Yula

Pa, mi ne znamo celu tvoju pricu, iz ovoga malo sto si napisala ne moze mnogo da se zakljuci. Uostalom, ko smo pa i mi da sudimo o tome da li si ti sebicna ili nisi, ali zarad srece tvoga deteta, mozda bi bolje bilo da se ne zaleces tako brzo u novu vezu, jer rece od nedavno si razvedena i vec si "upoznala" novog muskarca ( kad pre stize? Sorry, ovo je bilo jace od mene user posted image ). Kan'da te muz nije bas nicim izazvan prisluskivao.

Izvinjavam se.
Mene je bivsi muz prisluskivao jos na pocetku nasega braka kada nije bilo nikakvog razloga za to. Jednostavno je bio ljubomoran na sve i svakoga. U zadnje vreme se primirio i divan je otac, zaista, ali ja sam se u svojoj glavi od njega dugo razvodila. Mozda nije trebalo da pravim dete sa takvim covekom, ne znam. Ja preko nekih njegovim postupaka nikad nisam presla. Da li sam sebicna zbog toga sto sam napravila dete sa njim? Nisam tada mislila o tome kako necu moci da predjem preko mnogih ruznih stvari. Vremenom sam primetila da se njemu sve vrti oko seksa. Razgovori ne postoje. Samo mora da postoji seks. To me je dodatno odbijalo i udaljavalo jos vise. A sa novim covekom se ne zalecem. Znam ga od ranije. I sam je razveden, otac petogodisnjeg malisana. Verujte mi da je doslo do toga da kada me bivsi dodirne, ja se nakostresim. I, Yulo, da li bi ti, a i ostale, presle preko prisluskivanja? Ovo ne pitam iz zle namere vec me samo interesuje posto su mi moje drugarice govorile kako nikad preko tako neceg ne bi presle pa sam cak u jednom trenutku pomislila da sam mozda ja luda cim sam to mogla da trpim.

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 993
14.10.2012 14:14:07   
branki*
dete je napravljeno,tu nema sad nazad,i ako je,neka ti je ziv i zdrav!ti si se vec razvela od muza,je li tako?ne zivite zajedno?upoznala si novog muskarca,odnosno pojavio se,pa,dobro,ako je.izlazi,vidjaj se,sto da ne.ne moras poceti da zivis sa njim,rano je,mozda,ali,izlasci i druzenja,sto da ne.nisi sebicna,ti volis svoje dete,to nema veze jedno sa drugim.zelim ti svu srecuuser posted image

branki

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 994
14.10.2012 15:03:46   
boba 11
Meni ne smeta mala doza ljubomore ali ako preteruje bez razloga naravno da bi mi smetalo.MM me pita uvek kad se sa nekim cujem ili dobijem poruku ko je i sta kaze,ali to mi je nekako normalno bilo bi cudno da ga bas ni malo ne interesuje skim pricam ili se dopisujem,pa tako i mene pogotovo sto on obavlja i poslovne razgovore pa me i iz tog aspekta zanima sta je dogovorio.Ali naravno da nema one bolesne ljubomore koju spominjes pracenja ,prisluskivanja,to zna da jako optereti coveka.Moju drugaricu je bivsi MOMAK zvao kod drugarice na fiksni iako je imala mobilni kako bi proverio da li je stvarno tamo.Pazi zamlacuje njenu drugaricu i roditelje kako bi se uverio da ga nije slagala.To mi je bolesno i naravno da je dobio nogu,iako je bio stvarno divan prema njoj i voleo je ali ta opsesija definivno opterecuje drugu stranu

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 995
14.10.2012 20:07:18   
Yula

IZVORNA PORUKA: Yula

Izvinjavam se.
Mene je bivsi muz prisluskivao jos na pocetku nasega braka kada nije bilo nikakvog razloga za to. Jednostavno je bio ljubomoran na sve i svakoga. U zadnje vreme se primirio i divan je otac, zaista, ali ja sam se u svojoj glavi od njega dugo razvodila. Mozda nije trebalo da pravim dete sa takvim covekom, ne znam. Ja preko nekih njegovim postupaka nikad nisam presla. Da li sam sebicna zbog toga sto sam napravila dete sa njim? Nisam tada mislila o tome kako necu moci da predjem preko mnogih ruznih stvari. Vremenom sam primetila da se njemu sve vrti oko seksa. Razgovori ne postoje. Samo mora da postoji seks. To me je dodatno odbijalo i udaljavalo jos vise. A sa novim covekom se ne zalecem. Znam ga od ranije. I sam je razveden, otac petogodisnjeg malisana. Verujte mi da je doslo do toga da kada me bivsi dodirne, ja se nakostresim. I, Yulo, da li bi ti, a i ostale, presle preko prisluskivanja? Ovo ne pitam iz zle namere vec me samo interesuje posto su mi moje drugarice govorile kako nikad preko tako neceg ne bi presle pa sam cak u jednom trenutku pomislila da sam mozda ja luda cim sam to mogla da trpim.

Hvala na pojasnjenju. Od takvog muza bih i ja pobegla. Da li bih presla preko prisluskivanja, pa, nisam imala iskustva sa tim, a sa mm ne verujem da cu i imati jer je on susta suprotnost tvom bivsem, ali mislim da bih presla ako je to u interesu porodice. Ipak, da me neko konstantno prisluskuje, a BEZ razloga, sigurno da bi me to strasno smorilo i nerviralo.

Ja sam vec pisala na nekoj temi, mozda cak i ovoj, da mi ne bi bilo ni malo neprijatno da ako primetim neku cudnu promenu ponasanja kod mm, malo obratim paznju na njega i vidim da li imam razloga da brinem, ali da nekoga na silu pokusavam zadrzati pored sebe, to mi je van pameti. Ako je ljubav toliko prosla, ako se neko u tom braku oseca kao zarobljenik, onda tu nema pomoci, pre ili kasnije ce doci do pucanja.

Pazi to svoje detence i uzivaj u novoj ljubavi. Ako se resis opet nekada na brak, otvori cetvore oci.

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 996
30.10.2012 19:55:44   
liliana
Drage moje, ovaj tekst ću prekopirati i u temu o razvodu. Mislim da će mnogima biti veoma poučan.
Neću ponovo pisati o tome zašto sam rešila da se rastavim od svog (vanbračnog ) muža. O tome sam već pisala u temi o razvodu.
Elem, svašta se izdešavalo. Par puta smo već bili u Centru za socijalni rad. Zbog toga sam ovu temu i otvorila.
Zašto? Jednostavno, u Srbiji nikome nije stalo do žene i njene sigurnosti. Niko ne štiti niti žene, niti djecu, a svima su puna usta zaštite istih po medijima. A na delu-ni "Z" od zaštite!!!
Ja sam strašno razočarana u ceo ovaj sistem.
Poenta svega je da ništa ne mogu dokazati, jer ga nisam prijavljivala do poslednjeg puta (kada je, udarajući mene-udario dete). Vređanje, pretnje i sve ostalo-otprilike-blago rečeno-mogu da okačim mačku o rep. Socijalni radnik mi je na sve što sam rekla odgovorio:"Pa to radi svaki drugi mzž/otac u Srbiji!"user posted image Kada sam psihologu (u čitavu priču su ukljuceni psiholog i socijalni radnik) ispričala sve njegove pretnje-ona me je pogledala i rekla:"I-jel uradio to?"user posted image
Dete je dolazio da viđa svakog dana kod mene kući, a onda je tražio da je uzima.Ja xam pristala-četvrtak, utorak i 3 subote)ali je on tražio da dolazi ostalim danima kod mene. Ja sam se usprotivila-ako je uzima-nema više dolaska kod moene kući. Na to mi je. soc. radnik rekla:"Ne vidim zašto ga ne bi pustila da dolazi. Da , možda, već, nemaš nekoga?"user posted image
Ja uvid u to gde se dete kraće kad je kod njega i sa kim kontaktira ne mogu da imam, niti imam pravo da pitam.
Kada sam im rekla da bi u nekoj normalnoj zemlji i pod nekim normalnim Zakonom njemu bio zabranjen prilazak meni, detetu, mojima i mojoj kući, psiholog me je ironično pitao:"A šta je on pa to tako i toliko strašno uradio tebi i tvojima da bi mu bio zabranjen prilaz???"
Ja sam im rekla d a ću tražiti njihovo izuzeće i obratiti se višim instancama, što sam i učinila-bezuspešno sam išla i u Čačak i u Beograd. Svugde sam dobila isti odgovor-nadležan je primarni Centar za spcijalni rad u menstu u kom živim.
Ne mogu svega da se setim-kad se budem setila-dopisaću.
Poenta svega je da sam jako potrešena i razočarana.
Samo hoću da vam kažem da ono što čujete na televiziji i pročitate u novinama o zaštiti prava žene i deteta-nema ni stoti deo od istine.
Ja , nakon svega, razmišljam da ću se verovatno poiriti sa njim, da mi se dete ne bi i dalje ovako razvlačilo, kad već nikakvu zaštitu od nadležnih institucija ne mogu da dobijem.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 997
30.10.2012 19:58:56   
caca81
user posted image Au, Lili žao mi je...strašno...

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 998
30.10.2012 20:50:48   
branki*
oh,lilianauser posted image drzi se nekako.ma,mi samo volimo da zamisljamo kako smo uredjeno,demokratsko drustvo,a u praksi je sve haoticno!naoruzaj se debelim zivcima i ne daj se!

branki

(odgovor članu caca81)
Direktna veza do poruke: 999
31.10.2012 11:55:51   
lesica

IZVORNA PORUKA: liliana

Drage moje, ovaj tekst ću prekopirati i u temu o razvodu. Mislim da će mnogima biti veoma poučan.
Neću ponovo pisati o tome zašto sam rešila da se rastavim od svog (vanbračnog ) muža. O tome sam već pisala u temi o razvodu.
Elem, svašta se izdešavalo. Par puta smo već bili u Centru za socijalni rad. Zbog toga sam ovu temu i otvorila.
Zašto? Jednostavno, u Srbiji nikome nije stalo do žene i njene sigurnosti. Niko ne štiti niti žene, niti djecu, a svima su puna usta zaštite istih po medijima. A na delu-ni "Z" od zaštite!!!
Ja sam strašno razočarana u ceo ovaj sistem.
Poenta svega je da ništa ne mogu dokazati, jer ga nisam prijavljivala do poslednjeg puta (kada je, udarajući mene-udario dete). Vređanje, pretnje i sve ostalo-otprilike-blago rečeno-mogu da okačim mačku o rep. Socijalni radnik mi je na sve što sam rekla odgovorio:"Pa to radi svaki drugi mzž/otac u Srbiji!"user posted image Kada sam psihologu (u čitavu priču su ukljuceni psiholog i socijalni radnik) ispričala sve njegove pretnje-ona me je pogledala i rekla:"I-jel uradio to?"user posted image
Dete je dolazio da viđa svakog dana kod mene kući, a onda je tražio da je uzima.Ja xam pristala-četvrtak, utorak i 3 subote)ali je on tražio da dolazi ostalim danima kod mene. Ja sam se usprotivila-ako je uzima-nema više dolaska kod moene kući. Na to mi je. soc. radnik rekla:"Ne vidim zašto ga ne bi pustila da dolazi. Da , možda, već, nemaš nekoga?"user posted image
Ja uvid u to gde se dete kraće kad je kod njega i sa kim kontaktira ne mogu da imam, niti imam pravo da pitam.
Kada sam im rekla da bi u nekoj normalnoj zemlji i pod nekim normalnim Zakonom njemu bio zabranjen prilazak meni, detetu, mojima i mojoj kući, psiholog me je ironično pitao:"A šta je on pa to tako i toliko strašno uradio tebi i tvojima da bi mu bio zabranjen prilaz???"
Ja sam im rekla d a ću tražiti njihovo izuzeće i obratiti se višim instancama, što sam i učinila-bezuspešno sam išla i u Čačak i u Beograd. Svugde sam dobila isti odgovor-nadležan je primarni Centar za spcijalni rad u menstu u kom živim.
Ne mogu svega da se setim-kad se budem setila-dopisaću.
Poenta svega je da sam jako potrešena i razočarana.
Samo hoću da vam kažem da ono što čujete na televiziji i pročitate u novinama o zaštiti prava žene i deteta-nema ni stoti deo od istine.
Ja , nakon svega, razmišljam da ću se verovatno poiriti sa njim, da mi se dete ne bi i dalje ovako razvlačilo, kad već nikakvu zaštitu od nadležnih institucija ne mogu da dobijem.

IZVORNA PORUKA: n i n a

Jao Lili, jako mi je žao što kroz sve ovo prolaziš user posted image

Moja mama je '85. godine završila na hitnoj sa slomljenom vilicom i niko joj nije pomogao. Baš naprotiv, svi su je gurali da zbog male dece mora da mu se vrati!!! user posted image user posted image Uspela se razvesti tek 8 godina kasnije... Ali evo ja kao to famozno dete zbog kojeg je taj brak nasilno spasavan moram da kažem da bi volela danas da sretnem te pandure koji su radili uviđaj i te lekare i da im lepo zahvalim što su mi upropastili detinjetvo i majku! Draga, ja ne bih odustajala-veruj mi da je na duže staze razvod ipak mnogo bolja opcija. Mislim na vas user posted image

IZVORNA PORUKA: mamamikka

strašno, nadam se da će se javiti neko ko zna kome se obratiti, muka mi je od tog stava "moš mislit muž nasilan". Užas. Zar centri za socijalni rad nemaju kontrolore?

Mamamika, nemaš se kome drugom obratit do Centru za socijalni rad. Oni imaju socijalne radnike i psihologe koji "izlaze na teren" (isključivo u verme radnog vremena, koje je ovde kod nas od 7-14:30h). Nakon toga-ništa-niko ne kontroliše kada je dete odvedeno, šta radi, kako se ophode prema njemu itd...

IZVORNA PORUKA: Snelle

Liliana, baš mi je žao što je sve tako kako jeste user posted image Slažem se sa Ninom, mislim da ne treba da odustaneš od razvoda, posebno što je taj brak, barem koliko mogu iz tvojih postova da zaključim, odavno mrtav. Treba li da nastaviš da živiš pod strahom da će opet nasrnuti na tebe ili ne daj Bože na dete? Jednom nasilnik, uvek nasilnik! Sreća u nesreći je što imaš, koliko sam shvatila, veliku podršku svojih. Traži u tome snagu da istraješ u svojoj odluci do kraja! Želim ti sve najbolje!

IZVORNA PORUKA: BlackBetty

Mila, zoves njih KLIK

i njih KLIK.
Prvi da srede te skotove u Centru a drugi da ti kazu kako to da uradis - cenim da jedan ozbiljan istrazivac mora da ima ako ne kontakte onda bar ideju kome da se obratis

IZVORNA PORUKA: BlackBetty

ma zovi i njih KLIK pa nek te upute na nekog ko je iznad Centra u mestu u kome ti zivis.
uvek se nadje neko da pomogne

BlackBetty, ne bi verovala gde sam bila i gde sam iznela ceo slucaj sa Centrom. Odgovor je bio:oni imaju primarnu nadležnost i to je to. A veruj mi, imam jako dobre veze i vezice (ja sam svojevremeno, pre odlska u SLO, bila na veoma visokoj političkoj funkciji u svom gradu-ne bih sada i o tome, da ne razvodnjavam temu). I ništa nisam uspela da uradim!!!
Kada je , sa takvim vezama, ostajem nemoćna u celom slučaju, postavlja se pitanje:šta sa svim onim ženama koje nemaju kome da se obrate???user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here