|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lh trakice
29.9.2012 20:27:12   
nata11
Kurla zasto si odustala sa trakicama, mislis da ti nisu pouzdane?

Meni crtica i danas bledja ali tamnija nego juce. Ipak ce se potvrditi sutra da mi je O na tacno 14 dan.
user posted image

(odgovor članu kurbla)
Direktna veza do poruke: 1101
29.9.2012 21:02:30   
Kugla12
ja sam ih koristila i nekad su pokazivale kako treba, nekad ne... vjerovatno zbog PCO..

Jednom kad doneseš odluku, čitav svemir se udruži da bi se ostvarila.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1102
30.9.2012 11:45:10   
nata11
Kuglice verovatno je zbog toga, jer Maslacak kaze da su trakice najpouzdanija metoda posle UZ.

(odgovor članu Kugla12)
Direktna veza do poruke: 1103
30.9.2012 14:36:24   
Maslacak15
Sigurno da je zbog togauser posted image LH trakice mogu da budu nepouzdane samo kod zena koje imaju policisticne jajnike i to kod one grupe koja ima povisen bazalni LH. Za sve ostale je najpouzdaniji pokazatelj predstojece ovulacije.user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1104
30.9.2012 19:49:01   
nata11
Danas mi je trakica potpuno ista boja kao i kontrolna, to verovatno znaci da ce sutra biti jača tj. O pa cu je slikati sutra.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1105
30.9.2012 19:52:12   
Milica cica
I ja ću moje kačiti kad budem radilauser posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1106
30.9.2012 19:55:49   
nata11
Cico koje koristis? One trakice ili one skuplje plasticne?

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 1107
1.10.2012 14:28:30   
Veca77
Devojke, da li ovo označava ovulaciju za nekih 24-48h? Meni T linija deluje podjednako tamno kao C linija....
user posted image

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1108
1.10.2012 14:33:59   
Bebana17
Veco, ako je to rezultat koji si dobila u roku od 5 do 10 minuta nakon testiranja, onda mozes ocekivati da ce biti ovulacija u roku od 24 do 36 sati. Meni je prosli mesec bila isto takva kontrolna linija, pa je ovulacija bila sutradan. Znaci, nije mi bila punija i jace tamna od testne linije, ali je ovulacija bila sutradan, sto je i potvrdjeno na UZ.

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 1109
1.10.2012 14:35:24   
Bebana17
I, jos nesto, ja sam sutradan proverila sa testicem, ali kontrolna linija je sutradan (na dan ovulacije) bila bas bas slabija od testne linije, tako da ovi testici jesu pouzdani.

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1110
1.10.2012 14:35:36   
Veca77
E, dobro je! Tako sam i mislila - sutra u akciju user posted image
Hvala ti, Bebana user posted image

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1111
1.10.2012 19:20:34   
nata11
Veco naredna 24h u akciju user posted image

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 1112
8.10.2012 8:36:45   
Bebana17
Moram i ovde da napisem:
Ja sam se totalno razocarala, koristila sam lh trakice, juce mi je pokazala u 13h pozitivno, ja racunam sutra tj. danas ce biti ovulacija, kazem muzu, sutra cemo taman ubosti kad se vratim sa posla, (a pre toga nismo 3 dana, racunam bice sperme vise nego obicno-kad muckamo svaki dan), a ja jutros ustala i videla da je temperatura sa 36,3 skocila na 36,7 sto znaci da je ovulacija bila juce! Mi jutros nismo imali vremena za bilo kakvo muckanje, tako da ostaje oko pet popodne da muckamo, kad se oboje vratimo sa posla, ali mislim da smo je totalno omasili. Pljujem po lh trakicama, jer sam totalno omasila, a na svakoj pise da se ovulacija moze ocekivati u roku od 24 do 48 sati. Ja sam u subotu tri potrosila, nista nisu najavljivale, a u nedelju ujutru u 9, nista, i ova u 13h je bila pozitivna, pa ja pitam kako moze tako rano da bude ovulacija... A nama je problem spermogram i do sada nam nije uspevalo kad smo svaki dan muckali, ovog puta resili da promenimo taktiku, kad nas iz... ova spravica. Izvinjavam se na duzini, ali bas sam se iznervirala, ovog meseca ne mogu ni da se nadam, a ko uz k... ovulacija nikad lepsa, za 0,4 skocila temperatura, sto mi se nikad do sada nije desilo...
Znaci: u uputstvu pise ovulacija u roku od 24 do 48, a u praksi je to drugacije...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1113
8.10.2012 11:07:34   
nata11
Bebana ispada cim vidis nesto crveno odmah se bacas na poso i tako naredna 3 dana :)

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1114
8.10.2012 13:16:04   
Bebana17
Nato, u pravu si, ja vise sigurno necu cekati na famoznih 24 sata, iako tako tvrde u svim tim glupavim uputstvima, nego odmah cim bude pozitivno - u akciju!
Joj, sto sam bila besna user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1115
8.10.2012 19:32:51   
maca821
Mene jako nerviraju te trakica, ja sa njima nikad nisam na čisto.

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1116
8.10.2012 20:00:55   
nata11
Maco zasto jer ti pokazuju u razlicito vreme iz meseca u mesec ili se nevidi dobro druga crtica. Ja sam probala 1 mesec i cini mi se OK ali videcemo tek planiram da ih koristim aktivnije.

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 1117
9.10.2012 8:05:04   
Bebana17
Evo da se prijavim odjutros, bezveze sam pljuvala lh trakice, jutros mi temperatura pala na ovulacionu od 36,3 pa je istinita prica u uputstvu (da od pozitivne lh trakice ovulacija nastupa u roku od 24 do 48h); bezveze sam se juce nervirala, kad je tek danas ovulacija... E, ko ce ga vise pohvatati, izgleda da je nase samo da muckamo i nadamo se najboljem...
Do sada su se lh trakice meni uvek pokazale kao tacne (ovulacija je nastupala u tom pomenutom roku), a ovaj mesec sam zbog velikog skoka bazalne poverovala da su promasile...
Izgleda da rade svoj posao user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1118
9.10.2012 9:29:52   
nata11
Bebana ipak funkcionisu user posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1119
9.10.2012 12:51:07   
Jole84
Bebana user posted image navijam za pozitivan ishod pa da platiš odštetu proizvođačima user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1120
9.10.2012 15:03:33   
Meisje

IZVORNA PORUKA: Bebana17

Evo da se prijavim odjutros, bezveze sam pljuvala lh trakice, jutros mi temperatura pala na ovulacionu od 36,3 pa je istinita prica u uputstvu (da od pozitivne lh trakice ovulacija nastupa u roku od 24 do 48h); bezveze sam se juce nervirala, kad je tek danas ovulacija... E, ko ce ga vise pohvatati, izgleda da je nase samo da muckamo i nadamo se najboljem...
Do sada su se lh trakice meni uvek pokazale kao tacne (ovulacija je nastupala u tom pomenutom roku), a ovaj mesec sam zbog velikog skoka bazalne poverovala da su promasile...
Izgleda da rade svoj posao user posted image

Бебана и мени су тракице погађале и подударале се са БТuser posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1121
24.10.2012 9:11:34   
Zell
Rade trake 100% ja ih vec nekoliko meseci koristim ali ih nisam sacuvala kao sad za ovaj IUI ciklus evo da postavim sliku (radi se o one step OPK trakama normalnog tj. srednjeg senzibiliteta):
user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1122
24.10.2012 10:42:32   
Jole84
Zell navijam jako user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 1123
24.10.2012 12:32:20   
Zell
Hvala ti mnogo drugarice moja user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1124
24.10.2012 15:26:34   
jess021
Zanima me da li ste primale Pregnyl ili sl. cim Vam se pojavi druga crta bez obzira na nijansu ili cekate da bude iste boje ili tamnija?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here