Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.10.2012 15:10:04
|
|
|
|
razdragana
|
malina jel ste iz kg,ko vas je lecio?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.10.2012 15:11:42
|
|
|
|
razdragana
|
da malina i mi smo iz kg,ne bas ali tu blizu okolina al se vodimo tamo.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.10.2012 15:29:46
|
|
|
|
Malina KG
|
Bili smo par puta kod dr Save Micic u BG,uglavnom proksid,trental i jednom je dobio neke tri skupe injekcije,rezultat uvek slican,nikakvo drasticno poboljsanje...najbolji je bio kada je prestao da pusi,smrsao 20kg,trenirao kao lud i jeo med sa semenkama...Dr.u Leskovcu je danas predlozio prvu insemenaciju ali ja zbog godina ne bih vise da gubim vreme..u braku sam 6 god.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.10.2012 15:59:35
|
|
|
|
lalojedac
|
malina srecno bockanje ako Bog da i ja ti se uskoro pridruzujem
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.10.2012 16:12:29
|
|
|
|
nata11
|
Malina srecno
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.10.2012 17:55:15
|
|
|
|
carobnica0311
|
Zdravo lepotice, poseban pozz za Malinu. Meni su danas vratili i naredili da lezim i ne mrdam 2 dana. Mazim stomacic i uzivam.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.10.2012 18:03:12
|
|
|
|
Malina KG
|
Hvala svim zenicama na ovom forumu sto pruzaju podrsku jedna drugoj
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.10.2012 19:02:12
|
|
|
|
razdragana
|
carobnice srecno i da se sve tri nadju mesto u tvom stomacicu pa zato sad opusti se i ucivaj.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.10.2012 19:19:55
|
|
|
|
carobnica0311
|
Hvala, razdragana, puno srece i tebi. Bez nervoze (posebno vazi za Malinu) i sve ce biti ok. Malina, moras pozitivno i opusteno, nema treme i straha. Bice sto biti mora...Stoga, samo se smejte...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.10.2012 12:44:42
|
|
|
|
lalojedac
|
carobnice puno srece
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.10.2012 13:08:21
|
|
|
|
Malina KG
|
Carobnice,javi nam carobne vesti...pozdrav
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.10.2012 13:13:15
|
|
|
|
daca77
|
carobnice, navijam jakoo A uskoro se i ja selim ovde
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.10.2012 13:48:36
|
|
|
|
carobnica0311
|
Navijajte jako, navijam i ja za vas Nije fer, ja sam ovde sama a vas ce odjednom biti 3-4, Malina,Daca,Lala... Budite jedna drugoj fizicka podrska, a ja cu vas sa mojim od kuce maximalno podrzavati.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.10.2012 17:01:30
|
|
|
|
nadjaa
|
Malina,srecno bockanje C arobnice drzim palceve za veliku betu Ne javlja nam se Bojna,nadam se da je sve proslo ok. Lalo jel ste zakazali u LE??
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.10.2012 18:13:00
|
|
|
|
lalojedac
|
nadja nismo,kaze zauzeti su do kraja nedelje i tek od ponedeljka da pozovemo da vide kad su slobodni...mene zanima ukupna suma novca jer treba da trazimo kredit pa nije bas svejedno,ne znamo koliko odprilike je dovoljno????
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.10.2012 18:48:27
|
|
|
|
nadjaa
|
mi se spremamo na cifru od oko 300ooodin. mislim da je to neki maksimum i da moze samo manje da bude. To ne mogu ni oni da kazu jer sve zavisi kojom metodom ce raditi i kako ce koja zena da odreaguje na stimulaciju. Tako da se mi spremamo na ovu cifru a ako bude manje, super. citala sam par puta da si ih zvala pa se ne javljaju na tel. ja ih zovem posle cetiri, sinoc sam zvala oko sest i uvek se javljaju, pa eto predloga
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.10.2012 20:16:46
|
|
|
|
bojna
|
Pozdrav svima:))) Evo meni su juce izvadili 3jajne celije i danas su nas zvali da sutra odemo kod Stojkovica i dogovorimo vracanje:) Sto se tice vadjenja to je postupak kojeg se ne treba plasiti,uspavaju te i probudis se u sobi,stvarno bezvolno i meni je trajalo 20 ak minuta... Mi smo trazili profakturu racuna da bi znali koliko nam novca treba,to je bilo 350000 a ispalo je okruglo 300000...nekim zenama je i vise bilo od nas...za one koje zanima koliko treba para...ako jos nekog nesto zanima tu sam...veliki pozdrav i svima puno srece:)))
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.10.2012 20:44:03
|
|
|
|
Malina KG
|
Ja sam pitala dr.kaze okvirno 2000evra plus 500-1000 za terapiju plus troskovi smestaja u Le.Racunam na 3500.A plata mi 250.Bice to skupa beba i za te pare ima da trazim plave oci.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.10.2012 20:59:03
|
|
|
|
bojna
|
Meni rade proces ICSI koji je 240000 + i rekli dO 1000 evra terapija... Covek samo da se nada da ce da uspe i da bude bar 1beba:)))pozdravcic
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.10.2012 21:01:38
|
|
|
|
bojna
|
Racunajte da svaki drugi dan Vam vade krv,i nekad je jedan nekad dva hormona u pitanju...jedan je 750 din...kupovacete na kraju jos neke lekice ali je to sve sitno u odnosu na proces...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.10.2012 23:08:28
|
|
|
|
Mali Makac
|
Ja sam se danas vratila iz Le. Imala sam samo 2 j. celije koje nisu bile zrele i nije doslo do oplodnje. Oba doktora, Stojkovic i Markovic, kao i nekoliko sestara su mi objasnili da se i to desava i dogovorili ponovni pokusaj u januaru. Upravo sedim sama i citam divne poruke podrske koje upucujete jedna drugoj. Nemam zelju da zovem drugarice koje nisu ovo prosle i da im sve objasnjavam. Kad vas citam, mnogo mi lakse. Inace, svaka cast Stojkovicu, smanjili su mi znatno racun koji je prvobitno iznosio 300.000. Mogli su "kao" da mi ubace embrione, sto je 15 min posla i da uzmu jos 2.000 evra. Poznato je da su odlicni strucnjaci, a sad sam se uverila i da su posteni. Iako nije uspelo, ja ih od srca preporucujem. Uspece drugi put.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.10.2012 11:03:17
|
|
|
|
lalojedac
|
hvala zene,bice to lepa rata kredita i malina u pravu si i ja bih plave oci i bar 2 bebe Hvala Bogu samo neka sve bude dobro,naravno,a sve ostalo nije bitno! makac nemoj klonuti, za sve postoji razlog,zamisli da su ipak ubacili i naplatili i da nije uspelo,ovako su ispali posteni,a sigurna sam da u januaru tebe cekaju lepe bebice,ja sam se vise puta uverila da zaista za sve postoji razlog,tako da budi pozitivna i ne odustaj,sve ce nas jednog dana zagrliti nasa decica i bice sve u redu
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.10.2012 11:10:17
|
|
|
|
Modessty
|
Makac znam da nije uteha, ali da ti ukažem da ima takvih slučajeva još. Mojoj drugarici je juče izvadjeno 20 folikula, ali ženi do nje je izvadjeno 8 i svi su prazni! Ja zasita nisam znala da je to moguće, ali kažu dr da se dešava i mladjim i starijim ženama, prosto nema pravila. I to je nešto što niko unapred ne može da zna. I njoj su rekli da ne birne i da će probati ponovo najverovatnije u janurau ili februaru. Želim ti da se oporaviš od razočarenja i da hrabro nastaviš dalje!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.10.2012 17:01:57
|
|
|
|
bojna
|
Makac ...i ja sam dozivela danas da mi nije oplodjeno nista...i ostaje da se mozda druzimo januara-februara...:(((
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.10.2012 22:30:03
|
|
|
|
imperial
|
E devojke,baš mi je žao,pa šta kažu doktori,zašto se to desilo,zašto nije došlo do oplodnje?Mi kad smo bili u Le,pričali smo o tome i prof.Stojković nam je rekao da je jako mali broj parova zaista sterilan,jer kad pričamo o sterilitetu,ako prirodnim putem ne dolazi do oplodnje,a dođe putem vto znači da par nije sterilan,nego da postoji neki problem,a ako i putem vto ne dođe do oplodnje jajne ćelije e onda se može pričati o sterilitetu,zato vas pitam da li su vam doktori rekli nešto,zašto se to desilo?ja isto strepim od toga jer nemamo jasan uzrok a do trudnoće ne dolazi Želim vas sve najbolje u sledećem pokušaju
|
|
|
Anketa
DILEMA :)mlada_mamaIme za moje prvo djete, curicu :)Sara (
23%)
Sofija (
41%)
Lena (
37%)
Ukupan broj glasova: 262Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!