|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
16.10.2012 12:19:18   
17 joka
kristina, mila cestitam uzivaj u trudnoci!user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu kristina84)
Direktna veza do poruke: 351
16.10.2012 13:24:34   
nadjaa
Hvala Kristina,uzivaj u trudnoci.Bas je pozitivan ovaj tvoj post ,uzivala sam dok sam ga citalauser posted image Jelenka, srecno!!!user posted image

Nemoj cekati savrsen trenutak...Uzmi trenutak i ucini ga savrsenim...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 352
16.10.2012 14:23:32   
bojna
Hvala sto si nam svima podigla raspolozenje...zaista je divno citati dobre zavrsetke...zelim ti sve naj najbolje i da uzivas sto vise sa bebicom....i ja imam policisticne jajnike pa imam samo par folikula pa se nadam da ce biti kvalitetni...sutra ih vade...Jako sam se rastuzila znajuci da ih ima 2-3 ali se nadam svemu najboljem...
Na pitanja o terapiji mozete da birate ali sam ja sve vreme isla kod njih i sa uzitkom sam ih primala jer su sestre fenimenalne i sa njima svaki kontakt i razgovor prodje kroz osmeh...
Pozdrav

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 353
16.10.2012 16:07:00   
imperial
Kristinauser posted image ,svaka cast za optimizam,to je jako bitno,a za smestaj cu te sigurno kontaktirati kad mi bude trebao,ti ostani sa nama,da se druzimo,i ako nam zatreba jos neki savet od tebeuser posted image

(odgovor članu bojna)
Direktna veza do poruke: 354
16.10.2012 17:15:49   
nata11
Kristina divna prica user posted image uzivaj u trudnoci

(odgovor članu imperial)
Direktna veza do poruke: 355
16.10.2012 17:29:49   
razdragana
kristina puno srece zelim ti lepu i laku trudnocu,posto smo se i mi odlucili za Le.pusti mi p.p broj telefona tog smestaja gde si bila trebace mi za jel i ja krecem sa kontraceptivima pa neka se nadje da obezbedim na vreme.koliko te je kostala terapija i postupak tj.sve ukupno jel su meni samo provizorno rekli pa da znam koliko mi treba para za proces?

Direktna veza do poruke: 356
16.10.2012 17:47:18   
lalojedac
kristina hvala ti puno,naravno zanima me taj smestaj i volela bih da vidim slike,i sve...zelim ti laku trudnocu i lepu i zdravu bebicuuser posted image

Direktna veza do poruke: 357
16.10.2012 18:40:29   
carobnica0311
Zdravo lepotice! Naidjoh na forum i rekoh, hajde da se uclanim. Ja sam trenutno u LE, punkciju su mi radili u nedelju. Jedva cekam sutra da mi vrate moje embrioncice. Mnogo sam zadovoljna svima na klinici, uvek sa osmehom i pozitivni do besvesti, isto kao i ja. Ako Vam treba neka informacija, tu sam, jos uvek sam sveza i sve mi je poznato.

Direktna veza do poruke: 358
16.10.2012 18:45:36   
lalojedac
carobnice zelim ti punoooooo srece i neka se svi emrioncici lepo prime pa da nam rodis lepe i zdrave bebe,mene najvise zanima smestaj i cene,zanima me i ceo postupak,naravno,ali on zavisi od zene do zene,svako drugacije reaguje i tako to

(odgovor članu carobnica0311)
Direktna veza do poruke: 359
16.10.2012 18:46:20   
bojna
Meni sutra rade punkciju i jedva cekam rezultat,jer imam malo folikula pa sam malo u grcu ali bice dobro...samo poziticno misljenje:))) sve najboljr sutra...Pozdrav

Direktna veza do poruke: 360
16.10.2012 18:50:06   
lalojedac
bojna bice to dobro,ne brini,zelim ti sutra puno srece i lepih vesti,inace kako se radi taj postupak?

(odgovor članu bojna)
Direktna veza do poruke: 361
16.10.2012 18:53:26   
nadjaa
carobnice, pa bas nam ovde nekako sve postaje carobno,koliko ce tu leskovackih bebica bitiuser posted image user posted image user posted image Mozda ne bi bilo lose da kazete koju i o toj anesteziji,ja se nekako, jedino toga malo plasimuser posted image Tebi sve najbolje,nabaci osmeh pa sutra po bebiceuser posted image

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 362
16.10.2012 18:55:16   
nadjaa
Bojnauser posted image user posted image user posted image navijamo!!!!user posted image

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 363
16.10.2012 18:58:07   
carobnica0311
Hvala na lepim zeljama, uzvracam istom meromuser posted image Mene je procedura kostala oko 2800 eura, bez smestaja i hormona koji se rade svaki drugi dan, zapala me najskuplja. A sama procedura punkcije folikula nije strasna, iako ja od straha nisam spavala celu noc. Samo mi se zavrtelo u glavi i to je sve cega se secam. Probudila se posle sat vremena samo sa vrtoglavicom iako su me plasili da ce biti povracanja, bolova u grudima... Potpuno bezbolno. Smestena sam u jednom hotelcicu na oko 15 min hoda do klinike. Svi su i tu ok, a meni je svakodnevna setnja prijala. Za zene sa klinike smestaj je 10 eura dnevno BB.

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 364
16.10.2012 19:34:25   
bojna
mene je kostalo kruglo 300.ooo i nesto sitno, ispao sam njihov racun plus ostali izdaci....danas smo uzeli racun:)
punkcija se radi pod anastezijom,vade jajne celije koje treba da oplode(folikule) i posle 3 dana oplodjene vrate....
pozdravcic :)))))

Direktna veza do poruke: 365
16.10.2012 19:38:05   
razdragana
carobnice puno srece i da nam se vratis bar sa jednomuser posted image sve najlepse ti zelim,koliko se vremena vec tamo da znam koliko da planiram osustvo od kuce?

Direktna veza do poruke: 366
16.10.2012 19:45:15   
carobnica0311
Hvala, hvala. Ja bih htela vise user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ali moze i jedna, samo da je zdrava.
Ja sam ovde od ponedeljka, znaci 8 dana, i bicu tu do petka. Sutra da mi odrade embriotransfer i jos dva dana da odmaram pa tek onda da putujem. Sve u svemu, 13 dana, mada je sve individualno. Nadam se da neces imati problema sa terapijom i da ce biti najbrze moguce.

(odgovor članu razdragana)
Direktna veza do poruke: 367
16.10.2012 19:49:56   
razdragana
carobnice zelim je da se vratis i sauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zelim ti to od srca ali po meni je bitno da proces uspe i da bude sve kako treba a za broj nije bitno bice kako ti se sudjeno.poslala sam ti p.p?srecno

< Poruku je uredio razdragana -- 16.10.2012 19:50:52 >

Direktna veza do poruke: 368
16.10.2012 20:15:57   
carobnica0311
Hvala od srca. Iako sam pozitivna, mnogo mi znaci jos necije pozitivno misljenje i lepe zelje. Jedan savet: koleginica koja je radila IVF u Novom Sadu je prelezala sve vreme do prve bete. Bukvalno samo kupatilo i krevet, bez kupanja, tusiranja, samo vlazne maramice. Pomerala se najminimalnije moguce. To su joj savetovale zene koje su lezale sa njom u Novom Sadu i bile po 3, 4 puta. Poslusala ih je i uspelo je. Molila me je da mirujem iako doktori tvrde drugacije. Da probam i ja pa da uspemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu razdragana)
Direktna veza do poruke: 369
16.10.2012 20:53:51   
17 joka
Carobnice, mila da ti se ostvari zelja makaruser posted image user posted image
da sve prođe dobro i naravno vreme da proleti dio beteuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 370
17.10.2012 14:47:20   
Malina KG
upravo se vratila iz Leskovca,radila sam ultrazvuk,sve ok i dobila sam injekcije Diferelin,valjda se tako cita,svako vece u ruku po jednu bocu potkozno,istovremeno pijem mikroginon kontracepciju a kad dobijem da im se javim da ponovo rade ultrazvuk i da mi vade krv...a sta ce dalje biti nemam pojma,nisam ni pitala,cini mi se sto manje znam to mi je lakse..uglavnom radice VTO u novembru...meni se tako vrtelo u glavi i znojila sam se od treme sve dok nisam izasla iz klinike ,bas sam tremaros...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 371
17.10.2012 15:03:10   
razdragana
Malina koji je kod vas konkretno problem?puno srece i uspeha ti zelim.

(odgovor članu Malina KG)
Direktna veza do poruke: 372
17.10.2012 15:04:47   
Malina KG
U cekaonici je bilo milion zena i ljudi,nisam ni znala koliko ljudi muci isti problem,strasno a drzavu bas briga...

Direktna veza do poruke: 373
17.10.2012 15:06:41   
Malina KG
Smanjen broj spermatozoida i smanjena pokretljivost,ne znam kako se to strucno kaze ali rezultati mog muza su losi

Direktna veza do poruke: 374
17.10.2012 15:09:36   
Malina KG
Razdragana jesi li i ti iz KG?

Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

Anketa

Zivotinja
bojana92

Lepsa zivotinja

Hrcak (66%)

Morsko prase (34%)

Ukupan broj glasova: 47

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here