|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
9.9.2012 0:00:04   
Celeste
Ranije mi je prevara bila nesto tragicno sto se meni nikako ne moze desiti, nit ja da prevarim niti da me mm prevari, ali sad vise nisam tako sigurna. Kad vidim sta se desava u mom okruzenju pocinjem da mislim da to svi rade da je to danas postalo normalno i jezim se od toga. Imam drugara koji ima divnu zenu i decu i on to radi tako iz sporta valjda. On kaze da voli svoju zenu, da voli i svoja kola al da ne misli da ih voza ceo zivot user posted image i onu tipicnu frazu pa nije sapun nece se potrositi. Kod muskaraca je valjda to pitanje ega, oni love osvajaju i kad neka "padne" to im je hrana za njihov ego. Ovaj iskljucivo juri udate jer su diskretnije, ne vezuje se, nema paralelnih veza, nego je to ono samo neka "varijanta". Ja sam bila zgrozena, kao da me je neko probudio iz bajke u kojoj sam zivela kad sam videla i koliki broj zena je spreman na to. Nekako i dalje verujem da zene povuku emocije, da misle da su nesto posebno cim je njih bas taj neko odabrao, a da je muskarcima to vise onako usput, jednom i nikad vise.
Kad pogledam parove oko sebe mnogo je vise onih gde je neko nekog prevario, vise ne znam jesam ja luda il je ovaj svet poludeo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1251
19.10.2012 19:57:53   
Anoniman
Drage moje,

Juce vadim cerkine stvari iy torbe mm i nadjem album sa slikama neke svadbe gde se on ljubi s bivsom. Slike su iz perioda kad sam bila trudna. user posted image
Jako me je to pogodilo, ne mogu da se saberem. Jedna od najvaznijih osobina kod muskrca mi je bila da me ceni ida mogu da mu verujem, i to sam kod njega najvise volela. Nipocemu nisam naslutila da ovo moze da se dogodi. NIkad nisam posumnjala, nikad ga nisam pitala ni gde ni skim ide ni sta radi.
Mama mi je rekla da sam budala ako mislim da postoje muskarci koji ne varaju zene.
On je danas odneo stvari, valjda otisao kod mame.

Sta mislite, kako dalje da se organizujemo s detetom (ima dve godine)? Sta je za nju najbolje?

(odgovor članu Celeste)
  Direktna veza do poruke: 1252
19.10.2012 20:21:19   
tijatija
ja licno, nikad nebi ostala u braku radi dece, jer ce ona najvise ispastati. To znam iz svog iskustva, mama je svasta trpela zbog nas, a mnogo bi nam lepse bilo bez njega... Danas priznaje, tata se promenio ali u mojim ocima je isti od pre 20 godina i to nemoze nisacim da podmaze user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1253
19.10.2012 20:31:55   
marince1
Anonimna bas mi je zao,ali moras dalje.

Ako si resila,tj znas sebe da ne mozes da oprostis ,udahni duboko i glavu gore.
NEmoj da ocajavas i sazaljevas sebe.Jednostavno misli o drugim stvarima,drzi se svog deteta.

Ako pak resis da oprostis,onda zaboravi da si ista videla i da se dogodilo.I jedno i drugo u ovom momentu zvuci nemoguce,ali vreme leci sve

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1254
19.10.2012 20:41:03   
tijatija
marince lepo si to napisala user posted image

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1255
19.10.2012 22:01:27   
Anoniman
Znam da tu nema sta dalje nego se s tim pomiriti, niti zalim sebe ili njega. Zao mi je samo deteta.

A interesuje me kako mislite da je najbolje da se dogovorimo oko brige za dete? Narocito bih volela da cujem mame koje imaju slicna iskustva...

(odgovor članu tijatija)
  Direktna veza do poruke: 1256
19.10.2012 23:19:51   
Yula
Sve nekako i da razumem, ali varati trudnu zenu, zenu koja nosi tvoje dete, to mi je toliko strasna izdaja preko koje ne bih mogla da predjem, taman da mi pred nogama puca sebi u glavu, ma ne bih se ni strecnula a kamo li pomislila da oprostim. Zao mi je sto tako nesto dozivela. user posted image Zelim ti sve najbolje u zivotu. A takav covek ti ne treba uopste. user posted image

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1257
19.10.2012 23:23:53   
NadaR
Uh strasno! Sta ti je rekao ? Jesu li bili cijelo vrijeme u vezi ili samo taj period?
Zelim ti puno snage sta god da odlucis. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 1258
19.10.2012 23:31:06   
jovicaa
pa to je totalno ludilo, gde si ti bila dok je bio na toj svadbi??

don't shit where you eat :))

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1259
20.10.2012 8:37:36   
Anoniman
Ja sam bila kod kuce jer sam se previse lose osecala da bih isla na svadbu. To bi 3 mesec i povracala sam po ceo dan i bilo mi je jako muka.
Inace secam se da mi je on kad se vratio pricao kako je rakao drugarima da sam trudna i kako su svi bili srecni, a on se kao hvalio kako ima divnu zenu.
Ma totalno neverovatan dogadjajj. I svi moji prijatelji su misli da on to nikad ne bi uradio. Toliko je bio iskreno sokiran kad cuje slicne price i stvarno se stalno svima hvalio kako ima naibolju zenu i dete....

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 1260
20.10.2012 8:40:19   
Anoniman
Rekao je narano da je to bio samo bas taj poljubac koji se na slici vidi. Ali nekako mislim da bi to svako rekao sta god da je stvarno bilo.

(odgovor članu NadaR)
  Direktna veza do poruke: 1261
20.10.2012 8:42:17   
boba 11
Iza Mire sto djavola vire.Zao mi je ali ja mislim da muskarac koji to jednom uradi nikad nece prestatiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1262
20.10.2012 8:45:03   
Olga75
Anonimna , taj poljubac je bio bas nako s jezikom ?
meni treba crtati sve user posted image
ako si resila da ga ostavis onda ces se sigurno izorganizovati o tome nemoj previse da brines

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 1263
20.10.2012 8:51:23   
boba 11
Juce mi kaze mm da je od zaove zet prevario zenu na poslu sa koleginicom.U braku su vec nekih 20 godina i vise neznam tacno.Mala ima 19 isla na matursku ekskurziju skoro.Sta reci na takve slucajeve user posted image Ovo na pocetku mi nekako i razumljivo ali ovi likovi user posted image Ne znam sta bih uradila ali da stvarno volim mm i to mi uradi iza ledja sigurna sam da nikad ne bih oprostila.Ne bih mogla da se ponasam da nista nije bilo jer sam veliko zlopamtilouser posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1264
20.10.2012 11:53:21   
pandina
Ja sam prestala da govorim kada bih ja bila u toj situaciji, ja bih sigurno tako ili nikako ne bih tako. Kad god sam tako nesto rekla uvek me snadje slicna situacija i ja shvatim da je mnogo lakse u teoriji nego u praksi.
Slazem se sa Yulom, varati trudnu zenu je jezivo strasno!

Mm, kad god pricamo na temu prevara, brani muskarce i govori kako im je u krvi da varaju i da to rade u najvecem broju slucajeva samo iz strasti i zbog trenutka. Ja poludim kad to kaze (mada znam da je to istina), jer pocinjem da sumnjam da to radi onda i on ili ako nije do sada, ne znaci da nece! Tako ja prasnem na njega, a on ce meni : "Ja sam iskren muskarac. Nista ne krijem od tebe. Ja volim zene. Volim da vidim lepu zenu! Otvoreno ih gledam, ali se nikad za njima ne okrecem. Volim i da flertujem, ali tu se cela prica zavrsava. Ziv sam covek, ali ne brini znam gde je granica". Ne znam da li mi je bilo bolje ili gore posle ovoga. U svakom slucaju, nikad mi nije dao povoda da mu ne verujem, zato ipak postujem njegovu iskrenost.

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 1265
20.10.2012 12:19:31   
jovicaa
a niko drugi nije video taj poljubac, nego su se oni uslikali??
i on je cuvao sliku, u torbi?

don't shit where you eat :))

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1266
20.10.2012 13:06:42   
Snelle
Meni je najveća misterija zašto je uopšte uzeo tu sliku i zašto ju je držao na mestu na kom je ti možeš naći user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1267
20.10.2012 13:23:36   
NadaR
Snelle , iskreno i meni .
Drzao je tu sliku u torbi gdje ce je Anonimna vrlo lako uociti vjerovatno jer joj i nije pridavao neki poseban znacaj. Nemam pojma ,ja da sam mjesto njega ,dobro bih je sakrila user posted image

Mozda nije uspio reci jer je zena bila u drugom stanju , mozda nervozna pa nije htio da pogorsa . Lupam sad ali ja bih to dobro jos jednom pretresla . Najlakse je rastati se . Iskreno , ja bih se borila . user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1268
20.10.2012 13:35:33   
NadaR
Evo kako muskarci lazu i varaju po horoskopskim znacima :

Ovan

Poricanje možda? Ovan može pretjerano reagovati kada je optužen za nešto za šta je kriv. Zato, ako se Vaš muškarac razbjesni umesto da se smije na Vaša pitanja, Vi ste vjerovatno osoba koja treba da se naljuti.

Bik

Obično stabilan bik počeće da pokazuje nesigurnost ukoliko laže ili krije nešto od Vas. Ukoliko počne da bude ljubomoran, nemojte misliti da je to simpatično. To je znak da postoji problem koji Vaš muškarac bik krije.

Blizanci

„Ne budi paranoična!“ Treba da posumnjate ako to budete čuli od svog muškarca blizanca. Blizanac koji uvijek dijeli informacije, krije ih samo ako postoji nešto što treba sakriti.

Rak

Rak je sklon tome da dosta vremena provodi sa partnerom, a ako iznenada napravi distancu, postoji nešto što Vam prećutkuje. Rak ne voli da bude sam, zato ako se udaljio od Vas možda to vrijeme provodi sa nekim drugim.

Lav

Muškarac lav mogao bi htjeti da kontroliše sve ili bi mogao započinjati svađe kako bi odvukao pažnju od onoga što krije. Zato, ako započinje svađe i govori Vam šta možete, a šta ne možete da radite, vrijeme je da se zapitate da li nešto krije.

Djevica

„Nije me briga. Radi šta hoćeš.“ Muškarac djevica je obično osećajan i brižan, ali kada nešto krije, radi to tako što izbaci emocije iz svog glasa. Sumnjajte ako iznenada postane hladniji.

Vaga

„Zašto mi ne vjeruješ?“ Muškarac vaga je odličan u laganju kada osjeća da je to potrebno. Vaga se okreće emotivnoj manipulaciji kako bi se partner osjetio kao užasna osoba što uopšte i pokušava da je optuži za bilo šta.

Škorpija

Muškarac škorpija krije nešto kada postane odbojan i grub. Ukoliko iznenada počne sa nekakvim okrutnim komentarima u vezi sa Vašom pojavom i inteligencijom, možete biti sigurni da to radi da bi skrenuo pažnju sa stvari koje krije.

Strijelac

Nemarni strijelci ostavljaju očigledne tragove kada lažu. Mogao bi promijeniti priču malo svaki put kada pitate. Ukoliko Vas vara, mogli biste pronaći telefonske brojeve ili čak i odjeću od druge žene po kući.

Jarac

„Ti si me dovela do ovoga!“ Kada muškarac jarac laže, on počinje da igra igru „ti si kriva“ . Ukoliko ga uhvatite u laži, on će to pokušati da okrene na tu stranu da ispadne da ste Vi krivi. Ukoliko još nije uhvaćen u laži, uvidjećete da je postao sumnjičav prema Vama.

Vodolija

Muškarac vodolija koji laže može biti prilično ubjedljiv jer može ostati smiren i lagati Vas direktno gledajući u oči. Ipak, da bi to uradio mora biti emotivno distanciran, što je znak da nešto nije u redu. On će udariti na Vašu logičku stranu, ne na srce.

Ribe

Muškarac riba ima savjest koja ga odaje kada laže. Kada vidite da se iznenada previše trudi oko Vas i previše Vam ugađa, moguće je da osjeća krivicu.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1269
20.10.2012 13:46:39   
MicinaMama
Ma jojj pustite te price da musko pa mu i pase da vara,ma ne sme da vara!To je za mene samo prazna glava,tj osoba koja razmislja samo onom dole glavom jer u gornjoj mu mnogoooo fali!Kakav crni ego,ajde da vidimo kakav bi mu bio ego da ga zena prva prevari...pa pojeo bi se ziv.

To bi isto svom rekla da me prevari,ma moj zna sta bi mu se desilo da pokusa samo da me prevari,a sto je jos gore zna da bih to i uradila.
Ja sam opet drugacija osoba ja sam u pocetku rekla mm-u da nikome ne verujem,ljutio se ali pomirio se sa tim jer sam rekla da drugacije ne moze biti.Nikada ga nisam odbila u krevetu,i uvek sam max vatrena i volim da ga zavodim uvek.tako su mene "bake" savetovaleuser posted image

Ovo kazem zbog price muskaraca koje sam cula...obicno su navodili primer nedostatak sexa od svoje zene i ako je zena malo dosadna u krevetu,tj npr da radi one stvari cisto sto mora bez strasti...pa ga to obori.I uvek izgledam onako kako on voli,kako on zeli i kako zamislja zenu svojih snova.Nisam tipa zene ma ja cu se osisati tako kako meni odg bez obzira da se njemu svidja ili ne,moja glava i nema sta da mi on naredjuje.Eh pa ja to postujem.A ako me vara i pored svega toga e to vise nema ni ljubavi niti icega i odmah ga smatram za osobu sa pocetka ovoga texta.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1270
20.10.2012 13:53:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MicinaMama

Ovo kazem zbog price muskaraca koje sam cula...obicno su navodili primer nedostatak sexa od svoje zene i ako je zena malo dosadna u krevetu,tj npr da radi one stvari cisto sto mora bez strasti...pa ga to obori.

Glupi izgovori. Da malo pomogne zeni oko deteta i kucnih poslova, mozda bi ona bila malo odmornija i raspolozenija za aktivnosti u krevetu.

(odgovor članu MicinaMama)
  Direktna veza do poruke: 1271
20.10.2012 13:55:35   
Verolina
user posted image
I zena bi uvek mogla da nadje izgovor za svaleraciju, samo sto ona nema vremena za touser posted image ( u vecini slucajeva).

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1272
20.10.2012 13:58:30   
Anoniman
ksenouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1273
20.10.2012 14:00:34   
MicinaMama
Nado ovo sto si navela po horoskopu je potpunoooo tacno!!!user posted image MM je ovan i znam tacno da je tako,kada nesto laze kada ga pitam za iskren odg a on pocne da galami.Samo ga bocnem sa recenicom:Pa sto te onda boli ako nije tako!?

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 1274
20.10.2012 14:09:44   
MicinaMama

IZVORNA PORUKA: ksena

Glupi izgovori. Da malo pomogne zeni oko deteta i kucnih poslova, mozda bi ona bila malo odmornija i raspolozenija za aktivnosti u krevetu.

Potpuno se slazem sa tobom...i ja isto tako smatram.Umesto da pomogne svojoj zeni pa da i njoj bude lakse i bolje,bilo bi lakse sve.Lakse je biti sebican.Ali eto tako govore a sigurno i vi to ne cujete prvi put od mene.

Meni je sve mm pricao te ovaj vara svoju zenu,te onaj...samo sam ga pitala: Je li ti to ispitujes teritoriju da li i ti mozes!?user posted image .
Uvek sumnjam,ali naravno nebih se rastala zbog toga vec ako saznam na nekakav nacin,e onda da.I za mene je to jedini razlog zbog kojeg bi istog momenta nas brak pukao,nebi bilo potrebno nista ni da se objasnjava.*
Ja ga nebih vise mogla poljubiti ni dodirnuti,a jos da radim one stvari...a jos bi se sama sebi i zgadila od pomisli da je dosao od nje i mene poljubio ili ono jos gore.Kad bih mogla ostavila bih i samu sebe,a kamo li njega!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here