Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.10.2012 7:27:08
|
|
|
|
Hajnalka
|
jutro Bazalke,evo i mog grafa danas
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.10.2012 8:01:34
|
|
|
|
J@n@
|
Hajnalka, !Navijam da temp ostane visoka! Ovo mi bas izgldea komplikovano -ako odlucim da merim moras mi objasniti kako pravis graf!Pored temp i X sta jos unosis od podataka?
< Poruku je uredio J@n@ -- 16.10.2012 8:03:33 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.10.2012 8:07:10
|
|
|
|
daca77
|
Hajnalka, lep graf Sanjalice, prosla je O i sada cekamo i navijamo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.10.2012 8:14:47
|
|
|
|
babby
|
meni sinoc stigla i t je pala a taman mi je f.f obelezio cetvrtak za tastic,hajnalka lep skok
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.10.2012 8:26:30
|
|
|
|
daca77
|
babby, bas mi je zao Novi ciklus i nova nada
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.10.2012 8:29:55
|
|
|
|
J@n@
|
Babby, !
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.10.2012 8:41:31
|
|
|
|
Verolina
|
Babby, jako mi ja zao. Imala si divan graf i mislim da ti je jako kvalitetna O. Je li tvoj muz radio spermogram? U svakom slucaju, ne bi bilo lose da ga uradi, ako vec nije, jer ti imas super o. pitanje je meseca kad ce bt ostati visoka Hajnalk, odlican graf Bazalcice moje
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.10.2012 10:18:25
|
|
|
|
nemam nick
|
I kod mene jutros tt pala, a pojavilo se i ono smedje s*anje koje se obicno javlja dan prije menge. Tako da ovaj put izgleda nista i kod mene babby idemo u nove pobjede za
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.10.2012 10:25:13
|
|
|
|
Verolina
|
Nemam nick, zao mi je. Bice sledeci put
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.10.2012 10:56:05
|
|
|
|
babby
|
nemam nick pa zar i ti nista od nasih testica,ali idemo dalje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.10.2012 11:17:04
|
|
|
|
mamica3
|
pozdrav za sve,pošto nemam iskustva sa T recite mi kakva je T pred ovulaciju ..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.10.2012 11:27:25
|
|
|
|
Verolina
|
Pred O ti padne, ali to sad ne mozes da znas, jer mislim da ti je vec bila O ili ti se desava sada. Cuj, nemoj ti da radis nista, ja mislim da ces merenje bazalne ostaviti za neku drugu godinu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.10.2012 12:59:46
|
|
|
|
Jole84
|
Baby Hajnalka držim palčeve
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.10.2012 13:54:48
|
|
|
|
17 joka
|
devojke jako
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.10.2012 14:36:32
|
|
|
|
Sonreir
|
Baby, nemam nick, imale ste tako lpe grafove, i nemojte biti tuzne sto je stigla M, nastavite da merite T, toliko ste imale lepe i pravilne cikluse sa usponima i padovima kada je trebalo, tako da ste sada tacno utvrdile kada vam je O i nastavite da merite, nema razloga da sledeci ciklus ne bude bas onaj pravi Hajnalka, navijamo i dalje
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.10.2012 21:09:13
|
|
|
|
nemam nick
|
Bazalke moje, hvala vam na podrsci! Sonreir i meni je sada laknulo nakon sto sam ovaj ciklus mjerila tt, jer nisam ranije to radila a od 4. mjeseca se trudimo.. Moram priznati da sam vec malo pocela sumnjati u svoje cikluse i razne gluposti su mi se pocele motati po glavi. Nevjerovatno s cim se sve covjek moze opteretiti Nakon sto sam ovaj mjesec dana mjerila tt i skuzila svoju O, moram priznati da mi je lakse a pogotovu kad procitam ovakav komentar kao tvoj gore Babby sljedeci mjesec test sa je nas aBd!
< Poruku je uredio nemam nick -- 16.10.2012 21:12:40 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.10.2012 7:46:24
|
|
|
|
nemam nick
|
Dobro jutro drage moje! Meni jutros nista nije jasno "Zvanicne" menge jos nema. Kao sto sam napisala, juce nesto malo smedjkastog iscjedka. Jedva primijetno. Sad mi na grafu od juče pokazuje i neko odbrojavanje 5 4...??? Moram priznati da sam jutros malo zbunjena
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.10.2012 7:48:59
|
|
|
|
daca77
|
nn, T se ponovo vraca iznad linije...navijam za skok, sutra
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.10.2012 7:52:29
|
|
|
|
17 joka
|
NN, nije još gotovo i to smedjkasto nemora da znači da stize vec
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.10.2012 8:25:12
|
|
|
|
babby
|
ja sam zbunjena neznam sto mi ff nije poceo novi graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.10.2012 9:50:47
|
|
|
|
babby
|
a i danas imam jako malo skoro nista kada sam ispravila to na ff vratio mi je odbrojavanje a inace sam pola sata ranije merila .t
< Poruku je uredio babby -- 17.10.2012 9:51:11 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.10.2012 9:50:57
|
|
|
|
nemam nick
|
Babby i mene je bas to zanimalo, hoce li kad krene novi ciklus poceti i novi graf. Šta znači ovo odbrojavanje?
< Poruku je uredio nemam nick -- 17.10.2012 9:53:53 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.10.2012 9:52:42
|
|
|
|
babby
|
uvek pocne neznam sto sada nece ti nisi ni dobila malo ja pala t .ali meni juce bas bilo a danas nista mozda je kod tebe
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.10.2012 9:53:03
|
|
|
|
jole82
|
babby...jedino kao nisi ukljucila opciju "merge"- da spoji grafove 2 ciklusa
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.10.2012 9:55:05
|
|
|
|
nemam nick
|
IZVORNA PORUKA: babby uvek pocne neznam sto sada nece ti nisi ni dobila malo ja pala t .ali meni juce bas bilo a danas nista mozda je kod tebe Zbunjena sam totalno
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?