Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 11:11:27
|
|
|
|
babby
|
zao mi ja lalo sto je tako ispalo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 11:19:42
|
|
|
|
Meisje
|
Лало чека тебе твоја беба у Ле За све базалке да вам графови позелене
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 11:21:46
|
|
|
|
17 joka
|
Lalo čeka tebe VTO i
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 11:41:02
|
|
|
|
Jole84
|
Hajnalka,Baby..da pozelene Evo da se i ja upišem za jurnjavu ovaj mesec
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 11:45:45
|
|
|
|
Verolina
|
E, pa Jole, da se zakaci. Lep, smiren pocetak.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 11:47:54
|
|
|
|
Jole84
|
Zatišje pred buru
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 11:48:23
|
|
|
|
Verolina
|
Kad ti je O inace?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 11:56:18
|
|
|
|
daca77
|
Jole, krenuli x-ici ...samo ih ubacuj
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 11:58:27
|
|
|
|
Jole84
|
Daco nema ga mm inače bi ih bilo više Verolino obično mi šeta od 15-18dc,jurim je
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 12:07:09
|
|
|
|
Verolina
|
E, pa da je iskoristis ovog meseca.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 12:19:52
|
|
|
|
Jole84
|
Hvala Verka Al prvo ti
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 12:21:05
|
|
|
|
Verolina
|
Ma jok cile, ja jos ni dobila nisam. Ti si prva
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 12:22:57
|
|
|
|
Jole84
|
Kontam da će i mene da duvaju idući mesec,pa u ovaj ne polažem nade
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 12:25:01
|
|
|
|
Meisje
|
Јоле има да се закачи овај пут
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 12:25:21
|
|
|
|
J@n@
|
Jole,Verka, navijam za vas!A posle da udruzite snage i katapultirate me direktno u trece tromesecje!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 12:26:54
|
|
|
|
Jole84
|
Mei ako je tako,šalji onda ovamo neku jabuku i Čajkovskog Bežte na crtice,dobićemo po prstićima Jano
< Poruku je uredio Jole84 -- 15.10.2012 12:27:19 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 12:46:55
|
|
|
|
Meisje
|
У што сам нашла једну ствар,одлепила сам направићу ти плејлисту Добро нећемо више
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 12:53:55
|
|
|
|
Hajnalka
|
evo da nam donese srecu da nam T budu visoke do kraja i da ugledamo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 12:56:30
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Mei ako je tako,šalji onda ovamo neku jabuku i Čajkovskog Ja jedem jabuke i ne slusam Cajkovskog sto znaci da je ova Mei u visestrukoj prednosti s obzirom da je verovatno smandrljala sendvic
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 13:05:07
|
|
|
|
nemam nick
|
IZVORNA PORUKA: babby i ja isto sto bi bila fora mada ja nisam te srece obe uradimo istog dana i budu To bi bilo fenomenalno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 13:25:15
|
|
|
|
Sonreir
|
Nemam nick, ako i sutra T bude povisena, zapiski nam neki testic Baby, i tvoj graf je lep, ali sacekaj jos do dana kada treba da dobijes pa cemo videti ipak, ya sada sve lepo izgleda Hajnalka, i tvoj graf je lep, ali je jos rano da predvidjamo kraj, mozemo samo da drzimo palceve da T ostane povisena Znam kako ti je dok cekas, razumem te, i ja cekam tamo oko 20.okt., ali ja mislim da je meni O bila 5.okt. I ja se nesto mislim da pocnem da merim od sledeceg meseca, da probam da ulovim kada je moja O, a onda u sledecem trenutku pomislim da je mozda bolje sacekati neko vreme da ne bih postala previse opterecena
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 13:35:24
|
|
|
|
Hajnalka
|
sonreir kako znas da ti je O bila 5.10? ako je tako onda ti brojis sitno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 13:51:37
|
|
|
|
Sonreir
|
Pretpostavljam da mi je tada bila O, poklapa mi se sekret i bolovi u jajnicima, tako mi je bilo i do sada tj. u prethodna 2 ciklusa mislim da mi je O bila 14dc. Ipak, to je mozda samo moje misljenje, zato i mislim da probam sa merenjem T da to potvrdim Ipak, i pre prvog deteta mi je O bila redovna, kao i ciklusi, i tacno 14 dana od O sam dobijala M. Sada je problem jedino to sto ja to ne znam bas 100% da je O sigurno bila 5.okt, pa cu sacekati da mi M kasni dan, dva
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 17:33:18
|
|
|
|
lalojedac
|
hvala vam drage,sad bar znam na cemu sam...sad krecem u vto vode,muz daje poslednji uzorak i onda ja stupam na scenu,dace Bog pa da nam uspe i nemam nista protiv
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.10.2012 7:03:42
|
|
|
|
sanjalica978
|
Evo ga i moj graf
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?