Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.10.2012 13:06:07
|
|
|
|
17 joka
|
Bebana mila bice bolje sigurno samo da T raste svima
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.10.2012 13:19:01
|
|
|
|
lalojedac
|
stize....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.10.2012 13:20:26
|
|
|
|
lalojedac
|
jaoj smotana,pogresan graf,evo ga...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.10.2012 14:20:25
|
|
|
|
Sonreir
|
Nemam nick, baby a i Hajnalka je tu negde Lalo, sta god da je, vreme je da vec jednom saznas na cemu si, ovo ovako je pravo mucenje Bebana, nema veze sto je mala razlika izmedju T u prvom i drugom delu ciklusa, vazno je da je bila O. Sada navijamo da ti T skoci u trecu fazu i da ostane gore
< Poruku je uredio Sonreir -- 14.10.2012 14:21:57 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.10.2012 14:49:26
|
|
|
|
nemam nick
|
Drage moje cure, hvala vam na podrsi. Sve vas grlim Ja ne smijem puno da se radujem jer ovo mi je prvi ciklus da mjerim bt, pa se bojim da ne bude neugodnih iznenadjenja. Procitala sam na nekom forumu da temp. moze naglo pasti dan prije menge. Znat cu sigurno u narednih 2-3 dana, ali želim i nadam se baby, Hajnalka, lalo, bebana navijam jako, jako
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.10.2012 16:28:01
|
|
|
|
Hajnalka
|
nemam nick i meni je prvi ciklus da merim BT jer od maja pokusavamo(3 meseca nakon kiretaze) i nije uspevalo,kako sam pocela da merim T videla sam da mi O nije onda kad sam ja mislila nego kasnije i zato nije uspevalo tako da se sad nadam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.10.2012 20:09:05
|
|
|
|
Sonreir
|
Merenje T je super nacin da upoznas kako tvoje telo funkcionise, ali ipak to nije program pa ne mora da znaci da ce svaki mesec biti isto. Ipak, vazno je znamo kada nam je O, a merenje je super za to Ne brinite sto vam je prvi ciklus merenja, to ne mora nista da znaci, dace Bog da vam to bude i poslednje nerenj T do sledece bebice
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.10.2012 20:58:54
|
|
|
|
lalojedac
|
sonreir u pravu si,nije mi problem stvarno,samo neka krene na jednu stranu,najvise mrzim tapkanje u mestu,ako vec nije trudnoca onda bar nek je na vreme a ne ovako da me seta,mislim,uzas...nekad mi je tesko padalo a sad sam oguglala i nekako mi je lakse kad je na vreme. Bice jednom i trudnoca,hvala Bogu i to ne jednom nego vise puta a do tad vise volim kad je tacna devojke bazalna je super stvar samo sto nekad,kao meni sad,ume da zafrkne stvar pa obelezi O i mi ubodemo a za par dana da je pomeri na neki drugi dan pa shvatis da si u stvari totalno promasio muckanje ali dobro,u principu je jako pouzdana metoda.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.10.2012 23:12:34
|
|
|
|
Verolina
|
Lalo, po tvom grafu ili nisi imala O ili je ona bila jako nekvalitetna. Cuk-cak grafovi, bez postojece razlike u dve dimenzije su dobar pokazatelj lose ili nepostojece ovulacije. Medjutim, to se desava, nije svaki mesec isti.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 8:15:59
|
|
|
|
babby
|
dobo jutro bazalke
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 8:21:45
|
|
|
|
Verolina
|
Graf ti dobija trifazican izgled. To je jako obecavajuce! Odlicno baby, mogu sa 99% sigurnosti da kazem, da postoji isto toliko sanse da si trudna. Evo ja stajem u red za mustuluk, a ti danas kupi test za sutra ujutro..
< Poruku je uredio Verolina -- 15.10.2012 8:22:39 >
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 8:25:49
|
|
|
|
Cindarella
|
Baby,graf obecava! Navijamo!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 8:45:38
|
|
|
|
nemam nick
|
Jutro! Babby Moj danasnji: Spusta se ponovo a cini mi se da me i PMS lagano drma pa sam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 8:45:40
|
|
|
|
babby
|
zasad je o.k mada meni t. pada tek od 31 dana ali bilo bi super da ste u pravu tako da cu sacekati jos 2 dana pa ako ne padne radicu test mada ih nevolim
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 8:49:59
|
|
|
|
Verolina
|
Nemam nick, na koliko dobijas?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 8:52:42
|
|
|
|
nemam nick
|
Obicno na 29 ili 30 dan. Mada, od kako radimo na bebi (od aprila) ciklusi mi malo lude. Nekada traju 29 a nekada cak prebace na 35 dan.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 8:54:13
|
|
|
|
Verolina
|
Graf ti je dobar. Videcemo razvoj situacije u narednih par dana.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 9:10:28
|
|
|
|
babby
|
nemam nick pa super ti je graf kada ti radis testic
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 9:12:14
|
|
|
|
J@n@
|
Nemam nick,navijam za !
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 9:59:22
|
|
|
|
Hajnalka
|
dobro jutro kod mene ovako stoje stvari
< Poruku je uredio Hajnalka -- 15.10.2012 10:00:42 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 10:10:49
|
|
|
|
daca77
|
Hajnalka, mogu ti reci da lepo stoje Gde su ostale, meracice? VIdim da ovde ima bas lepih grafica
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 10:27:26
|
|
|
|
nemam nick
|
babby sacekat cu s testom jos barem 2 dana da vidim kako ce tt napredovati
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 10:53:31
|
|
|
|
babby
|
i ja isto sto bi bila fora mada ja nisam te srece obe uradimo istog dana i budu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 11:05:58
|
|
|
|
lalojedac
|
navijam za obe moja agonija se zavrsila i jutros je stigla idemo u nove pobede
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 11:10:34
|
|
|
|
Verolina
|
Hajnalk, lep graf
|
|
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?