Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 9.9.2012 0:22:26
|
|
|
|
Mariya
|
I meni stigla nakon 11,5 meseci, a 2 nedelje nakon što smo izbacili jutarnji i ostali samo na večernjem podoju.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 12.9.2012 10:48:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni ciklusi nikako da se regulisu, gori su nego sto su bili pre trudnoce, prvu menstruaciju posle porodjaj sam dobila 13 maja, paa u junu nista, pa u julu 2x, pa avgust nista, i evo cekam septembar...jos uvek dojim, isla kod ginekologa kaze sve u redu, znam da trudna ne mogu biti, nego me brine da nije neki poremecaj hormona.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 12.9.2012 11:06:42
|
|
|
|
Maslacak15
|
Unina mama, Jesu hormoni, tj prolaktin naravno jer dojis!! Sve je u redu najverovatnije. Tokom dojenja sve varijante su dozvoljene jer zene razlicito reaguju. Ima zena koje ne dobiju ciklus uopste dok ne prestanu sa dojenjem, a kod tebe je ocigledno neredovan jer verovatno otezano dolazi do ovulacije u uslovima dojenja. Pretpostavljam da te nervira ali to je normalno. Mozes da se prokonsultujes sa doktorom da te i on umiri ali 99.99% je tako. Dok se dojji, nema pravila za ciklus....
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 12.9.2012 14:32:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Maslackic hvala na odgovoru. Evo upravo sam dobila, izgleda da sada, posle porodjaja, jedan mesec nemam ni ovulaciju, ni , a sledeci mesec sve imam tacno u dan.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 13.9.2012 11:50:28
|
|
|
|
Anoniman
|
lohije prestale nakon 3 nedelje , nedelju dana kasnije eto ga ciklus , kao i uvek
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 25.9.2012 15:20:40
|
|
|
|
Maja31
|
Imala lohije 6 nedelja posle porodjaja, pa nisam 7 dana, posle mi se pojavio crvenkasto - braonkast sekret, 5 dana, prestao 5 dana i opet se pojavio evo vec 4 dana. Danas vise crveno, mislim da je stigla, bole me i stomak i ledja... Bila sam kod ginekologa prosle sedmice na uz i kaze sve je uredu... Pocinjem da ludim od dnevnih ulozaka. Da li je normalno ili da brinem? U prethodnoj trudnoci sam dobila 6 meseci posle porodjaja, a dojila sam 11 meseci, i sada dojim na tri sata, ali od sinoc mi se mleko smanjilo i dojim na dva sata?
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 7.10.2012 8:54:06
|
|
|
|
Zemunka85
|
Ja dobih juce, cetrdeseti dan od porodjaja. UZAS! Ribizlo, jesi uspela da odrzis mleko?
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 7.10.2012 10:38:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Jesam , zasto pitas ? Zbog ciklusa? Tada se malo smanji mleko ali ne moze da prestane , ne brini ! Imas i temu kako povecati kolicinu mleka , tamo imas dosta saveta ukoliko ti se ucini da mleka imas manje
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 7.10.2012 21:45:10
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: Zemunka85 Ja dobih juce, cetrdeseti dan od porodjaja. UZAS! Ribizlo, jesi uspela da odrzis mleko? Isto!
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 8.10.2012 12:17:53
|
|
|
|
pandina
|
Do trudnoce imala sam UVEK redovan ciklus. POsle porodjaj dobila sam u avgustu (tri meseca posle porodjaja), pa tek sada u oktobru. Pri tom dojim, mleka ima. Primecujem da bebu izbije blagi osip po licu tih dana.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 12.10.2012 21:43:52
|
|
|
|
vonavoj
|
kada ce mi se ciklus regulisati..ne dojim vec mesec dana.ovo je treci put da dobijam,a nema smisla na koliko dana stize.. a tek sto su mi obilne,to je strasno,kao odlive da imam prva dva dana..strasno,tako mi nikad nije bilo..jesu bili i ranije bolne i obilne,ali ne ovako
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 12.10.2012 21:56:40
|
|
|
|
Bebilina
|
Sa cerkom posle 7 meseci (dojena 14, od 6-og meseca kasice), a sa sinom evo 2.5 meseca i (kuc-kuc) nema je.
< Poruku je uredio Bebilina -- 12.10.2012 21:57:40 >
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 16.10.2012 11:16:06
|
|
|
|
aleksandrova
|
evo danas tacno 42 dana od porodjaja i ja sam dobila pa sam kontaktirala dr. i kaze da je to posto su mi lohije prestale pre oko 2 nedelje...a mleko tece kao iz cesme...bila sam se uplasila da mi slucano ne nestane al kaze dr. da ne mora nestati i cak je lakse bebi i brze se najede kad imam...inace smo bili na cici pola sata sat juce i jutros se najede za 10min i spava oko 3h mislim da je sita
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 20.10.2012 22:15:42
|
|
|
|
jovana13
|
posle prvog porodjaja lohije su trajale 2nedelje a dobila sam posle skoro 3 mes od porodjaja,bilo je mnogo obilno primala sam inekcije za zaustavljanje i pila neke kapi. Sad su lohije trajale 4ned pa verovatno zbog anestezije i operacije koju sam imala mesec dana od porodjaja, krenuo rozikast sekret 10dana. Evo upravo sam dobila, 8ned od porodjaja. Tj pre 10dana sam se otarasila od uloske,kad ono opet
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 24.10.2012 14:52:54
|
|
|
|
Zemunka85
|
Meni su lohije prestale 2 dana po izlazsku iz porodilista. Izivela sam diiiiiiiiiiiiivno 35 dana i onda dobih 40 dan od porodjaja. I ajd. Ali dobih OPET posle 2 nedelje .. doduse .. nesto traljavo. UZAS UZAS UZAS! Oba puta mi se desna dojka dan pred dobijanje upalila.
< Poruku je uredio Zemunka85 -- 24.10.2012 14:53:26 >
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 24.10.2012 17:19:30
|
|
|
|
magnetic
|
Meni je patronazna rekla da bilo kakvo krvarenje u prva tri meseca posle porodjaja su lohije,a ne menstruacija Tj. nije rekla meni nego svim zenama u skolici za trudnice
< Poruku je uredio magnetic -- 24.10.2012 17:22:23 >
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 24.10.2012 17:30:40
|
|
|
|
magnetic
|
Inace,evo mi usli u deseti mesec a kod mene jos nista.Zato sluzi na izvoz.Kada mi je trebala morala sam piti cajeve da je dobijem,a sada imam utisak da sam stalno plodna i da stalno imam ovulaciju.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 25.10.2012 16:27:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Meni ciklusi nikako da se regulisu, gori su nego sto su bili pre trudnoce, prvu menstruaciju posle porodjaj sam dobila 13 maja, paa u junu nista, pa u julu 2x, pa avgust nista, i evo cekam septembar...jos uvek dojim, isla kod ginekologa kaze sve u redu, znam da trudna ne mogu biti, nego me brine da nije neki poremecaj hormona. moji ciklusi su i dalje nenormalni , evo oktobar nista, opet je preskocilo mesec dana , sada cekamo 12 novembar da vidimo sta ce biti, i da, jos uvek dojim ...
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 25.10.2012 16:49:59
|
|
|
|
pandina
|
UM, i kod mene je tako, dobijam svakog drugog meseca, a dojim i ja.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 25.10.2012 16:54:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Pandina utesila si me, znaci nisam jedini slucaj , imam zasticene odnose, ali svaki mesec kada je nema se istripujem...
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 27.10.2012 15:10:09
|
|
|
|
ana77
|
Tacno cetiri nedelje posle porodjaja - eto . Bas sam lucky... A dojim, samo da mi mleko ne presahne od toga... Jel to uopste povezano?
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 27.10.2012 15:15:57
|
|
|
|
caca81
|
IZVORNA PORUKA: ana77 Tacno cetiri nedelje posle porodjaja - eto . Bas sam lucky... A dojim, samo da mi mleko ne presahne od toga... Jel to uopste povezano? Jesi baksuz...uostalom kao i ja...ali da ti kažem da dojenje nema veze sa ciklusom...možda će beba biti malo više razdražljia tokom tvog ciklusa..ali mleka će biti dovoljno.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 27.10.2012 17:16:37
|
|
|
|
ana77
|
Nadam se da je tako :-)!!! Jos sam i inace u uloscima posle porodjaja, pa mi nesto ne pada tesko ali ipak smara...
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 5.11.2012 22:20:25
|
|
|
|
magnetic
|
I evo 9 meseci i 2 nedelje nekon porodjaja stigla moja . A nekako sam sad vec i jedva cekala.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 5.11.2012 22:26:29
|
|
|
|
pandina
|
IZVORNA PORUKA: ana77 Tacno cetiri nedelje posle porodjaja - eto . Bas sam lucky... A dojim, samo da mi mleko ne presahne od toga... Jel to uopste povezano? Meni nije uticalo na dojenje. Vec dva meseca ima od prve . SAmo sam primetila da mu tih dana iskacu neke bubuljice po licu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?