Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 13:24:50
|
|
|
|
Anoniman
|
a zanima me sta ti mislis o kombinaciji aleksandar u vrticu i novorodjence? mislim da je to odlicna ideja P je krenula u julu , M stigla u avgustu i nista se nije desilo
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 13:27:12
|
|
|
|
boba 11
|
Interesuje me da li neko zna jel to stvarno istina da deca mogu bez knjizice da se lece jer kod nas na pedijatriji stoji jos uvek istaknuto da ko nema knjizicu placa pregled po vazecem cenovniku
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 13:29:35
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR eto Rivana ima nas nekulturnih a sad moram da radim , da zaradim i platim vrtic i dam platu vaspitacicama I ja sam nekulturna. Šaljem slinavo dete u vrtić i ne uzimam bolovanje svakih 10 dana kad zaslinavi. Shame on me
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 13:29:41
|
|
|
|
boba 11
|
Olga ja sam prosle godine toliko bila pop... da sam namerno slala bolesno dete u vrtic jer kad god sam dosla neko je doveo dete kojem samo sto nisu iscurele balice iz nosa i to redovno jedni isti.I onda moje dete uvek bolesno.Sad maloj redovno mazem kremicu za izbacivanje sekreta i stalno je slinava ali nije bolesna u smislu da je boli grlo ,ima temperaturu.Tako da izgled moze da zavara
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 13:30:38
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: ribizla a zanima me sta ti mislis o kombinaciji aleksandar u vrticu i novorodjence? mislim da je to odlicna ideja P je krenula u julu , M stigla u avgustu i nista se nije desilo joj ne znam ribizla.. toliko me svi plase sa tim virusima... jos ce bas biti sezona gripe kada se porodim i kasnije.. a razmisljam kako ce jadni aleks celu zimu sa mnom i sa bebom po ceo dan u stanu kako ja njemu da objasnim da beba mora stalno da sisa i sl, bio bi zesce ljubomoran dok smo sami sigurno... ovako kada mm bude popodne tu, on ce moci da ga zanima i sl...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 13:31:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne znam sta biste da vam dete ide u privatni vrtic, a da nema ko da ga pricuva , stvarno ne primaju decu koja su bolesna, imaju pedijatra na raspolaganju, samo me nazovu i kazu da dodjem po njega, ima temperaturu, povraca i sl. i stvarno su tamo deca redje bolesna, uvek je tamo skoro cela grupa.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 13:31:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Boba 11, KLIK
< Poruku je uredio gae_gr -- 12.10.2012 13:33:21 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 13:32:36
|
|
|
|
boba 11
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: Olga RR eto Rivana ima nas nekulturnih a sad moram da radim , da zaradim i platim vrtic i dam platu vaspitacicama I ja sam nekulturna. Šaljem slinavo dete u vrtić i ne uzimam bolovanje svakih 10 dana kad zaslinavi. Shame on me Mojoj dobroj drugarici koja radi na Tehnoloskom faksu kao laborant su objasnili jos na pocetku trudnoce kad je odlazila na bolovanje jer radi sa hemikalijama da se ne nada da ce moci na bolovanje cim joj je dete malo slinavo
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 13:33:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Nemoj da se zamaras bezveze objasnjavajuci, posalji dete u vrtic i uzivaj Nece doneti nista strasno iz vrtica par stotina grama slina i nista drugo
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 13:33:58
|
|
|
|
Anoniman
|
I to je nasa realnost i tako je poslednjih 20 godina. Ne mogu ja sistem da prilagodim sebi, vec moram sebe sitemu.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 13:34:02
|
|
|
|
boba 11
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa IZVORNA PORUKA: ribizla a zanima me sta ti mislis o kombinaciji aleksandar u vrticu i novorodjence? mislim da je to odlicna ideja P je krenula u julu , M stigla u avgustu i nista se nije desilo joj ne znam ribizla.. toliko me svi plase sa tim virusima... jos ce bas biti sezona gripe kada se porodim i kasnije.. a razmisljam kako ce jadni aleks celu zimu sa mnom i sa bebom po ceo dan u stanu kako ja njemu da objasnim da beba mora stalno da sisa i sl, bio bi zesce ljubomoran dok smo sami sigurno... ovako kada mm bude popodne tu, on ce moci da ga zanima i sl... Mislim da ce biti jos ljubomorniji jer je beba sa tobom a on nije Moj je bar uvek pitao sto on mora da ide kad sam ja kuci
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 13:35:11
|
|
|
|
boba 11
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Boba 11, KLIK Ovo cu im odstampati da vide pacenici
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 13:35:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Bice ali bio bi i da je tu a beba ti non stop na sisi + ti ne mozes na sto strana u isto vreme , lakse je ostaviti bebu po strani jedno popodne nego 24h
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 13:36:37
|
|
|
|
boba 11
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Bice ali bio bi i da je tu a beba ti non stop na sisi + ti ne mozes na sto strana u isto vreme , lakse je ostaviti bebu po strani jedno popodne nego 24h I to je tacno ali videce vec kad se porodi pa ce onda resiti spram toga kako se dete prilagodi.Ja sam morala da mu pauziram jer je stvarno bio stalno pod temp i upalom usiju
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 13:36:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ninicak Ne znam sta biste da vam dete ide u privatni vrtic, a da nema ko da ga pricuva , stvarno ne primaju decu koja su bolesna, imaju pedijatra na raspolaganju, samo me nazovu i kazu da dodjem po njega, ima temperaturu, povraca i sl. i stvarno su tamo deca redje bolesna, uvek je tamo skoro cela grupa. Sa temperaturom i povraćanjem se ne šalje dete u vrtić. Ali sline i kašalj, i nekoliko ređih stolica nisu bolest.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 13:37:42
|
|
|
|
*Alexx*
|
Pa vidi, kad ima temperaturu, povraća i ima proliv, zovu i iz državnog vrtića. Ali su svi non stop slinavi. IZVORNA PORUKA: ninicak Ne znam sta biste da vam dete ide u privatni vrtic, a da nema ko da ga pricuva , stvarno ne primaju decu koja su bolesna, imaju pedijatra na raspolaganju, samo me nazovu i kazu da dodjem po njega, ima temperaturu, povraca i sl. i stvarno su tamo deca redje bolesna, uvek je tamo skoro cela grupa.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 13:37:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Pošto mi je N prvo dete i prvi put u vrtiću, pitala sam vaspitačice gde je granica, tj kako da znam kad mogu a kad ne da dovedem dete u vrtić. ekli su mi: temperatura (sve preko 37), konjuktivitis, tri prolivaste stolice u toku dana i povraćanje (ne da se zagrcne ili zakašlje pa povrti malo šlajma nego pravo povraćanje) su tri stavri sa kojima ne treba da dovodim dete i zbog kojih će me ukoliko se nešto od toga pojavi tokom dana zvati da dođem odmah po nju. Sve drugo spada u dozvoljeno i toleriše se jer ako bih je vadila iz vrtića za svaku slinicu više bi mi se isplatilo da dam otkaz ako mi ga gazda sam ne bi uručio.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 13:37:51
|
|
|
|
jovicaa
|
ne, aleks uziva u vrticu, bas je zavoleo! on bi poludeo od ljubomore da ja stalno moram da brinem o nekoj bebi, a da je on po strani, to je sigurno... i ovako cim uzmem neko dete u krilo, on odmah trci kod mene. videcemo.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 13:38:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Naravno, Tash da ga ne saljem takvog nikad, ali se desilo da me zovu oko pola 2-2 da dodjem jer se razboleo, a ujutro mu nista nije bilo. Kao sto rekoh, mi smo logistiku obezbedili na vreme jer od baba cija ukupna starost iznosi skoro 140 godina, nema vajde. Ko mi je kriv kad sam matora radjala
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 13:40:19
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: minavb Ja sam mislila da ćete manje da s eglođete kad mene nema. Kanda sam se prevarila. Olga napujdaće neke socijalnu službu na tebe, bolje da ne pričaš kakva te muka muči. Voooolim te Mina! Volim i ja vas, a tebe naročito.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 13:40:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ninicak Naravno, Tash da ga ne saljem takvog nikad, ali se desilo da me zovu oko pola 2-2 da dodjem jer se razboleo, a ujutro mu nista nije bilo. Kao sto rekoh, mi smo logistiku obezbedili na vreme jer od baba cija ukupna starost iznosi skoro 140 godina, nema vajde. Ko mi je kriv kad sam matora radjala Zovu i iz državnog da dođeš po dete ako mu skoči temperatura, povrati, primete konjuktivitis ili ima 3 prolivaste stolice... Nema razlike sa privatnim što se toga tiče. Mrzi me da tražim ugovor ali koliko se sećam i u njemu stoji klauzula da se roditelj bavezuje da dođe čim ga pozovu.
< Poruku je uredio gae_gr -- 12.10.2012 13:41:57 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 13:43:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ninicak Naravno, Tash da ga ne saljem takvog nikad, ali se desilo da me zovu oko pola 2-2 da dodjem jer se razboleo, a ujutro mu nista nije bilo. Kao sto rekoh, mi smo logistiku obezbedili na vreme jer od baba cija ukupna starost iznosi skoro 140 godina, nema vajde. Ko mi je kriv kad sam matora radjala Pa ja ne znam dal postoji osoba koju nikada nisu zvali iz vrtića? Mislim, zvali su i mene. Ja mogu da izađem sa posla, niko od toga neće praviti problem, jer već sledeći dan ako ostaje kod kuće, organizujem se nekako (sva sreća imam mogućnosti). Ili ako ne, onda jbg otvaram bolovanje, što mi se nikako ne mili, žulja me tih 65%. Inače, Luka nije išao u vrtiću tu zimu kada se Marko rodio.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 13:44:00
|
|
|
|
Jeca*
|
uvek zovu i ne mozes ga vratiti bez potvrde lekara ...i ne mozes ga vratiti ni sa potvrdom ako je bolestan jer oni tamo nisu mentoli, pregledaju ih i oni svako jutro, vide kad je dete njanjavo, kad mu nije dobro.... i ne znam zasto chatujete o vrticu na temi za istresanje neg.energ.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 13:44:04
|
|
|
|
Anoniman
|
i sta onda - ko vam cuva decu? Ovde samo sto ih pod skener ne stavljau kad ulaze ujutro, sve ih kao skidaju i pricaju s njima sta su sanjali, sta im se danas radi i tako dalje, a zagledaju ih i njuskaju od glave do pete al bolje tako nego da su svi slinavi non stop.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 13:45:18
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Tash Pa ja ne znam dal postoji osoba koju nikada nisu zvali iz vrtića? Postoji - ja (pupppupupupupupujjjpujpuj)
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?