|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
12.10.2012 12:21:42   
Jeca*
ja se Olga potpuno slazem sa tobom

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 576
12.10.2012 12:22:31   
mamamikka

imala sam je i juce , dete je imalo proliv , ja nisam mogla da budem kuci i da li sam imala izbora . Nisam
morala sam da ej posaljem u vrtic ,
a nije ti bilo žao druge dece koja će možda pokupiti virus? ja više žalim njih nego zdravu rodbinu.

Aleksa, 13.10.2008.
David, 29.07.2011.
Mamine sreće najveće!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 577
12.10.2012 12:22:44   
jovicaa
ne znam moja mama je stava kako kaze roditelj tako radi sa detetom. i ja to isto mislim, kad god sam cuvala necije dete, slusala sam instrukcije roditelja, nisam se pravila pametna. isto bih tako radila i sa unucicima. mozda bih iznela svoje misljenje ako bih smatrala da nesto treba da izmene, ali nikad ga ne bih nametala po svaku cenu.
mislim i meni je moja mama skretala paznju kada misli da treba nesto drugacije da radim, ali i dalje je radila kako mi kazemo.
meni je to neki normalan stav, tako sam vaspitana. a cuvala sam decu raznih uzrasta, bracu i sestre od tetki i sl..

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 578
12.10.2012 12:23:35   
Olga75
jako mi je zao druge dece koja ce mozda pokupiti virus i zao mi je mog deteta koje je pokupilo virus od nekog deteta
a kako bih mogla zdravu rodbinu da nateram ?
kazi mi molim te ?

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mamamikka)
Direktna veza do poruke: 579
12.10.2012 12:26:23   
Olga75
Mamammika , da dodam jos i da u vrtic dolazi dete koje ima stafilokok
i sad sta ?
Nista , ni oni nisu imali gde da ga ostave a stafilokok je stafilokok a srackalica je proliv

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 580
12.10.2012 12:26:24   
Rivana

IZVORNA PORUKA: mamamikka

imala sam je i juce , dete je imalo proliv , ja nisam mogla da budem kuci i da li sam imala izbora . Nisam
morala sam da ej posaljem u vrtic ,
a nije ti bilo žao druge dece koja će možda pokupiti virus? ja više žalim njih nego zdravu rodbinu.

Uzas polsati dete u vrtic bolesno kao prvo ti je jako nekulturno, ja kad sam bolesna (matora) ne idem nigde da nekog ne bih zarazila a kamoli dete poslati medju drugu decu user posted image

(odgovor članu mamamikka)
Direktna veza do poruke: 581
12.10.2012 12:26:58   
jovicaa
ih pa zamisli, pa zvercica je taj virus pokupila u tom istom vrticu, ne znam sto se toliko opterecujete da vam se dete ne zarazi.
oni sve viruse djoraju medjusobno to je normalna pojava.
a i koliko ja znam najzarazniji su dok ne izbiju i u toku izbijanja prvih simptoma tako da...

< Poruku je uredio jovicaa -- 12.10.2012 12:28:03 >

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 582
12.10.2012 12:27:25   
Olga75
eto Rivana ima nas nekulturnih user posted image
a sad moram da radim , da zaradim i platim vrtic i dam platu vaspitacicama user posted image

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 583
12.10.2012 12:30:02   
Cindarella
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Narednih mesec dana cemo verovatno biti bez zdravsteve knjizice,svo troje,zbog mm-ove neodgovorne firme!
Sada smo se on i ja posvadjali na krv i noz!Aman,ni dete,a ni ja ne smemo da budemo bez knjizice toliko dugo. Ne dao Bog,Mati pozli,mene zaboli stomakuser posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 584
12.10.2012 12:31:07   
jole82
Olga idi srkni onu kafu i rakijicu od juce...vidis da te ceka user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 585
12.10.2012 12:31:27   
Anoniman
U nas vrtic ne smeju da se dovode ni bolesna ni polu-bolesna deca :)
Srecom, muz moze da ostaje kod kuce cesce nego ja kad se dete razboli.Ne znam stvarno kako izgleda imati novorodjence, dete koje ide u vrtic i nosi milion i dvesta virusa kuci i pri tom nikakvu pomoc user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 586
12.10.2012 12:31:57   
jovicaa
zeno prebaci se na biro i resen problem, ne nerviraj se, besna trudnice u prvom trimestruuser posted image

(odgovor članu Cindarella)
Direktna veza do poruke: 587
12.10.2012 12:33:25   
jovicaa
IZVORNA PORUKA: ninicak

U nas vrtic ne smeju da se dovode ni bolesna ni polu-bolesna deca :)
Srecom, muz moze da ostaje kod kuce cesce nego ja kad se dete razboli.Ne znam stvarno kako izgleda imati novorodjence, dete koje ide u vrtic i nosi milion i dvesta virusa kuci i pri tom nikakvu pomoc user posted image

javljam kad se porodim kako je.
s tim sto ce verovatno, nadam se, sveki moci da dodje da mi malo pomogne kad svi obolimo od tih strasnih virusa.
koliko ja znam novorodjencad imaju bas jak imunitet, i primaju antitela preko mleka tako da nije to bas tako strasno...

< Poruku je uredio jovicaa -- 12.10.2012 12:34:34 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 588
12.10.2012 12:34:05   
Olga75
dok se dete prokaka vec je lizalo neciju kasiku a i to dete je pred prokakavanjem i dok prokija vec je rasejalo milion virusa
tako da kulturo , evo meeeeee
a bakterije ko sisa , neka stafilokoka i streptokoka , nije problem
i da , pedijatrica rece ,ako nema temperature , nema bolovanja
znaci dete u dzep ili ne treba nam posao user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 589
12.10.2012 12:36:31   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: Olga RR

dok se dete prokaka vec je lizalo neciju kasiku a i to dete je pred prokakavanjem i dok prokija vec je rasejalo milion virusa
tako da kulturo , evo meeeeee
a bakterije ko sisa , neka stafilokoka i streptokoka , nije problem
i da , pedijatrica rece ,ako nema temperature , nema bolovanja
znaci dete u dzep ili ne treba nam posao user posted image

olga ne obaziri se... gluposti. to sam i ja napisala a nisam strucnjak, znam da smo svi najzarazniji na pocetku bolesti, kada se jos ni ne vide simptomi.
a zanima me sta ti mislis o kombinaciji aleksandar u vrticu i novorodjence?

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 590
12.10.2012 12:37:02   
Anoniman
I tako smo mi definitivno odlucili da ostanemo na jednom detetu u ovoj drzavi, drugo cu roditi negde drugde user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 591
12.10.2012 12:38:18   
Cindarella
Ih,Jovkeuser posted image
Sa biroa su me otkacili,jer ne mogu da radim,i rekose da oni vise ne rade knjizice,samo socijalno.A jedva sam cekala da se otkacim socijalnog.
knjizice nam istekle 10-og,odneo je u firmu sve papire da uzme druge(bio je mesec dana preko Omladinske),uzeli su papire i rekli da ko zna kada ce biti gotove,jednom radniku je istekao ugovor,a drugi je na bolovanju,tako da nema ko da radi knjizice!user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 592
12.10.2012 12:38:47   
Anoniman
Dete oraju da prime i bez knjižice.

Što se čuvanja dece tiče, u mojoj porodici su stvari mnogo drugačije. Mi se valjda još nismo otuđili skroz. Mene su moji ostavili kod babe i dede sa 6 meseci i uzeli me 3 godien kasnije, isto je bilo i sa mojom sestrom od tetke. Ja to svom detetu nikad ne bih uradila, ali su oji i te kako uključeni u njeno odrastanje. Svaki dan se čujemo po nekoliko puta, svaki put kad je mm i meni potrebno oni uskoče da je pričuvaju. Ja u ponedeljak počinjem da radim i dolazi moj tata da je uzima ranije iz vrtića da ne bi naglo prekidali adaptaciju i da ostaje po ceo dan pre neg što za to bude spremna. Moj tata se rasplače kad ej ne vidi duže od nekoliko dana jer mu unuka nedostaje, moja mama isto pati...

Direktna veza do poruke: 593
12.10.2012 12:39:21   
minavb
Ja sam mislila da ćete manje da s eglođete kad mene nema. Kanda sam se prevarila. Olga napujdaće neke socijalnu službu na tebe, bolje da ne pričaš kakva te muka muči.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 594
12.10.2012 12:40:17   
Olga75
Jovice, mislim da neka tri meseca nekako treba da iskulirate vrtic , ne znam kako cete uspeti ali dobro bi bilo da bebac tada bude sasvim zdrav i da ga dojis naravno user posted image

Direktna veza do poruke: 595
12.10.2012 12:42:04   
Olga75

IZVORNA PORUKA: minavb

Olga napujdaće neke socijalnu službu na tebe, bolje da ne pričaš kakva te muka muči.

ja sam vec stavila znak na kapiju : OPASNI PO JAVNO ZDRAVLJE
pa dok dodjemo na red i stave nam crveni X dotle sta cu sejem zarazu

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 596
12.10.2012 12:43:35   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Cindarella

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Narednih mesec dana cemo verovatno biti bez zdravsteve knjizice,svo troje,zbog mm-ove neodgovorne firme!
Sada smo se on i ja posvadjali na krv i noz!Aman,ni dete,a ni ja ne smemo da budemo bez knjizice toliko dugo. Ne dao Bog,Mati pozli,mene zaboli stomakuser posted image

I trudnice i decu su obavezni u dz da prime bez knjižice, tako da ako je samo problem u odloženoj birokratiji, nemoj da brineš user posted image

Direktna veza do poruke: 597
12.10.2012 12:47:52   
jovicaa
eto cind, valjda ce biti ok.. smaraju vise sa tim osiguranjima i knjizicama, samo komplikuju nesto... bzv
olga ti radis u opstoj praksi? da li trudnice u ovoj nasoj drzavi primaju vakcinu protiv gripe? ja bih je primila, stoji lepo onaj veliki pano u nasoj opstoj praksi, ali kao da se ni jedna trudnica i ne usudjuje da je primiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 598
12.10.2012 13:15:12   
Olga75
evo PRAVILNIK O IMUNIZACIJI
pa ti vidi , iscitaj , razmisli user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 599
12.10.2012 13:20:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: minavb

Ja sam mislila da ćete manje da s eglođete kad mene nema. Kanda sam se prevarila. Olga napujdaće neke socijalnu službu na tebe, bolje da ne pričaš kakva te muka muči.

user posted image Voooolim te Mina!

Koleginice i ja smo se toliko smejale do maločas da mi se razmazala šminka, a naišle neke kolege koje nas ne sreću često, rekli nam da promenimo dilera. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Da li ste pusac?
pisuljica

Da (37%)

Ne (54%)

Ponekad uzmem cigaru... (9%)

Ukupan broj glasova: 98

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here