Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 5.10.2012 10:52:51
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Verka, ja za sve opekotine koristim Šaljićev melem i extra je! ja sam danas uzasno nervozna zato što je glupa država odlučila da nam uzme pare koje nemamo kao za zarađen kapital od prodaje stana,a mi smo više od pola para potrošili na VTO koja nije uspela Prst je ok. Malo je pocrneo, ali nije strasno. Ostali su blago crveni. Proci ce. Joko
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 9.10.2012 13:03:25
|
|
|
|
lesica
|
Prebaceno iz teme GAK Narodni front KLIK
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 9.10.2012 13:07:10
|
|
|
|
hanka
|
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 9.10.2012 13:08:26
|
|
|
|
jole82
|
...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 9.10.2012 13:10:04
|
|
|
|
Jole84
|
Strašno!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 9.10.2012 13:14:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Aman, što postavljate ovakve potresne stvari na RR? Da bi se trudnjače više istresirale?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 9.10.2012 13:20:44
|
|
|
|
nina26
|
auu, zemljo Srbijo.....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.10.2012 20:19:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Da li ću i ja jednog dana biti takva??? Sad mi je pomoć potrebna više nego ikad, čak se često i sami snalazimo da ne pitamo, ali da je rođene roditelje briga, to ne mogu da shvatim. Ja ležim, mm radi kao konj jer sam ja ostala bez posla, dadilja nam čuva dete svaki dan duže bez ikakve naknade, a babe i dede katastrofa. Tačnije - moja mama i moj svekar!!! Ljudi u koje sam najviše nade i poverenja polagala su me ostavili na cedilu... I koliko god se nas dve ne podnosile, moja svekrva je upropastila sopstveno zdravlje poslednjih meseci da bi pomogla oko Mihajla, čak je i na operaciji završila pre 10 dana... Mom svekru bitnija je liga šampiona, mojoj mami bitnije da skuva za tri dana (dobro, i ona radi kao luda, ali ni vikendom se ne otima, a mm sad radi svih 7 dana u nedelji, a vikendom je u Mađarskoj, tako da nismo ni u istoj državi). A sutra će oni biti najponosniji na svetu. Jbt moj očuh više vremena posveti mom detetu, a u moj život je ušao tek pre 7 godina. Žalosno!!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.10.2012 20:27:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Nina, ne znam da li ćemo mi biti takvi, ali ću ti reći veliku životnu istinu - većina ljudi postaje sebična i samoživa sa starošću. Znam milion primera. Posmatram i moje pacijente, jako se brzo menjaju iz godine u godinu (kod mene su isti pacijenti) i kako stare, nekada drage bake i deke postaju sve sebičniji i grabe za to malo života i slobode što imaju. To je jednostavno tako. Pokušaj da se pomiriš sa tim, znam da je teško, ali što pre prihvatiš tu glupavu istinu - bolje po tebe.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.10.2012 22:26:53
|
|
|
|
boba 11
|
Joj i ja cesto razmisljam o tome kako su nas babe i dede cuvale a ovi nasi se sve otimaju ko ce pre da smisli neki izgovor.Kad jako kukam i kazem moras doci onda dodju inace tu su svaki drugi treci dan na 15-20 min da vide decu i brze bolje begaju da nesto rade.Znam da imaju posla al daj treba malo izaci u susret,kad sam radila mm-ovi su kukali kako ne mogu stalno da ih cuvaju i sto moji ne cuvaju ponekad ,a moji se vade na to da ovi sede kuci i mm sa njima a oni sto rade treba da cuvaju decu.Sve u svemu naj.. jedino ja i deca
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.10.2012 22:32:29
|
|
|
|
jovicaa
|
nina zasto ne upises malog u vrtic? nama je neuporedivo lakse od kad aleks ide u vrtic. ne znam kako bih prosla kroz ovo mirovanje da ne ide... ovako kada bude bolestan i sl, mozda i namolim sveki ili mamu da dodju, ali nema sanse da bi mi sveki stalno dolazila ili bi dolazila na 2 sata i bezala glavom bez obzira cim ugrabi priliku... a da ga uzme kod sebe, tesko i nikad.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.10.2012 22:40:32
|
|
|
|
boba 11
|
Ja ne bih na njenom mestu upisivala dete u vrtic pre porodjaja.Veca je verovatnoca da ce biti cesce bolestan a to je opet opasnost za bebu kad se rodi.Moj sin nije isao u vrtic nekih pola godine kad sam se porodila jer se pojavio grip.Nisam htela da rizikujem
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.10.2012 23:02:21
|
|
|
|
jovicaa
|
da mnogi pricaju o tome kao o problemu. ali znam dosta zena cija deca idu u vrtic i imaju bebe i ne vidim da se nesto lose desilo. gripu moze dobiti i njen muz na poslu ili bilo gde pa preneti njoj i bebi... ja sam dobila strasnu gripu u prvom trimestru trudnoce, a dete mi nije islo u vrtic... od virusa ne mozes da pobegnes.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.10.2012 23:12:48
|
|
|
|
boba 11
|
I ja sam bila bolesna celu trudnocu -upale sinusa, al sam uspela da sacuvam decu dok su bili bebe od virusa ,bolje spreciti nego leciti.Veca je verovatnoca d ce se zaraziti u kolektivu nego kod kuce ali nije kraj sveta ako i mora u vrtic,moj nije morao pa nije ni isao
< Poruku je uredio boba 11 -- 11.10.2012 23:14:37 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 8:40:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa nina zasto ne upises malog u vrtic? Zato što ga ova žena čuva i po 10 sati dnevno, što vrtić ne bi radio... A mm radi i po 14 sati, dakle meni pomoć treba negde od 5-6 popodne do 9 dok ne ode na spavanje, a i zato moram da molim svaki dan. Ja moje dete ni na wc ne mogu da stavim, a kamoli da mu spremam večeru i da ga kupam...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 8:50:36
|
|
|
|
Janncica
|
n i n a dobro je bar si u mogucnosti tu zenu da platis... Moja sveki cuva malu po potrebi(kad negde idem) i nikad stvarno nije zena pravila problem... Samo ne moze da je cuva na ceo dan jer radi i tu pocnu problemi sa mojom mamom,koja kad je vikend i ne radi pravi problem oko cuvanja...Ona je zena izjavila kako ona ne voli da cuva decu. Moram da je molim 2 nedelje u napred...Sve zivce mi poremeti... I posle svakog cuvanja ima primedbu na ponasanje deteta,a ona je stvarno dobro i razumno dete... Dok sveki nikad nista nije rekla... Sto puta sam rekla dobro je pa je ona moja mama... Konstantnu nervozu imam zbog nje..
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 8:56:17
|
|
|
|
milia
|
moja starija, ćerka, nije isla cele godine u vrtić kad sam bila trudna i porodila se. Ni ja ni MM nismo ležali boginje. Sad je krenula, a beba ima 10 meseci. Ćerka nije bila bolesna skoro dve godine, a sad se odmah razbolela u vrtiću. Ona brzo i ozdravi, ali beba mi je bolesna već mesec dana! Poslali smo cerku u drugi grad kod svekijevaca na 15 dana ne bi li beban ozdravio. I kad se vrati, opet u vrtić, i šta onda?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 9:05:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Eto zasto se ja ne usudjujem na drugo dete, izmedju ostalog, dok prvo ne napuni bar 10 godina
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 9:07:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Takođe niničak Dok ne bude umeo sebi da obriše guzu i napravi sendvič, no way
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 9:08:53
|
|
|
|
Janncica
|
moje brise sebi guzu...mozda jos taj sendvic da uvezbamo,pa baba pristane...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 9:14:42
|
|
|
|
Olga75
|
moja juri okakana i vice : brisiiiiiiii a moja negativa za danas je : sutra zurka a ja jos nista nisam spremila al sama sam sebi kriva
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 9:15:24
|
|
|
|
boba 11
|
Moras naci odgovarajuci lekic za imunitet kako bi se starije dete redje razboljevalo.Meni je mala prelezala boginje sa godinu i mozda dva meseca i bolje je bilo nego sa njim od 3.5 godine.(lakse je podnela)tako da se toga ne bojis a mogu primiti i vakcinu protiv boginja imas o tome i ovde na forumu.Ja ti mogu preporuciti lek koji moja deca koriste i zadovoljna sam a moze i neki sirupic.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 9:17:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa poenta kod mene je da mi onda ne trebaju babe i dede, kad dete većinu stvari ume da uradi samo
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 9:17:09
|
|
|
|
Snelle
|
Nina, baš mi je žao što je tako. Ja NIKAKO ne mogu da shvatim da roditelji neće ili ne žele svom detetu da pomognu, moj mozak ne može to nikako da skonta
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 9:21:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Snelle, ja mogu. Tj, ne mogu ako je stani-pani, ali recimo moji roditelji su čitav život savijali leđa da meni bude dobro, bukvalno odvajali od usta da ja imam, bdeli nadamnom, i sad rade kao konji, i onda treba opet da bdiju nad mojim detetom i savijaju leđa. Ok ponekad, ok kad je frka, ali da to bude praksa - ne, nikako. Pa kad će i oni da odmore malo, mladi ljudi, rade po čitav dan, i još da čuvaju unuke u to malo slobodnog vremena što imaju...ok je ko hoće i može, ali ko to ne oseća, kome je teško - bezveze je forsirati, podvlačim da je to moje mišljenje
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
moja bebamojabeba5da li vam je lepo ime Anastasija?Da (
54%)
Ne (
29%)
Onako (
15%)
Ne znam (
1%)
Ukupan broj glasova: 92Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!