|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
5.10.2012 10:52:51   
Verolina

IZVORNA PORUKA: 17 joka

user posted image Verka, ja za sve opekotine koristim Šaljićev melem i extra je!

ja sam danas uzasno nervozna zato što je glupa država odlučila da nam uzme pare koje nemamo kao za zarađen kapital od prodaje stana,a mi smo više od pola para potrošili na VTO koja nije uspelauser posted image user posted image

Prst je ok. Malo je pocrneo, ali nije strasno. Ostali su blago crveni. Proci ce.
Joko user posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 526
9.10.2012 13:03:25   
lesica
Prebaceno iz teme GAK Narodni front KLIK

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 527
9.10.2012 13:07:10   
hanka
user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 528
9.10.2012 13:08:26   
jole82
...

Enyoj the silence!

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 529
9.10.2012 13:10:04   
Jole84
Strašno! user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 530
9.10.2012 13:14:30   
Anoniman
Aman, što postavljate ovakve potresne stvari na RR? Da bi se trudnjače više istresirale? user posted image

(odgovor članu Jole84)
  Direktna veza do poruke: 531
9.10.2012 13:20:44   
nina26
auu, zemljo Srbijo.....

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 532
11.10.2012 20:19:29   
Anoniman
Da li ću i ja jednog dana biti takva???

Sad mi je pomoć potrebna više nego ikad, čak se često i sami snalazimo da ne pitamo, ali da je rođene roditelje briga, to ne mogu da shvatim. Ja ležim, mm radi kao konj jer sam ja ostala bez posla, dadilja nam čuva dete svaki dan duže bez ikakve naknade, a babe i dede katastrofa. Tačnije - moja mama i moj svekar!!! Ljudi u koje sam najviše nade i poverenja polagala su me ostavili na cedilu...
I koliko god se nas dve ne podnosile, moja svekrva je upropastila sopstveno zdravlje poslednjih meseci da bi pomogla oko Mihajla, čak je i na operaciji završila pre 10 dana... Mom svekru bitnija je liga šampiona, mojoj mami bitnije da skuva za tri dana (dobro, i ona radi kao luda, ali ni vikendom se ne otima, a mm sad radi svih 7 dana u nedelji, a vikendom je u Mađarskoj, tako da nismo ni u istoj državi).
A sutra će oni biti najponosniji na svetu. Jbt moj očuh više vremena posveti mom detetu, a u moj život je ušao tek pre 7 godina. Žalosno!!!

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 533
11.10.2012 20:27:27   
Anoniman
Nina, ne znam da li ćemo mi biti takvi, ali ću ti reći veliku životnu istinu - većina ljudi postaje sebična i samoživa sa starošću. Znam milion primera. Posmatram i moje pacijente, jako se brzo menjaju iz godine u godinu (kod mene su isti pacijenti) i kako stare, nekada drage bake i deke postaju sve sebičniji i grabe za to malo života i slobode što imaju. To je jednostavno tako. Pokušaj da se pomiriš sa tim, znam da je teško, ali što pre prihvatiš tu glupavu istinu - bolje po tebe.

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 534
11.10.2012 22:26:53   
boba 11
Joj i ja cesto razmisljam o tome kako su nas babe i dede cuvale a ovi nasi se sve otimaju ko ce pre da smisli neki izgovor.Kad jako kukam i kazem moras doci onda dodju inace tu su svaki drugi treci dan na 15-20 min da vide decu i brze bolje begaju da nesto rade.Znam da imaju posla al daj treba malo izaci u susret,kad sam radila mm-ovi su kukali kako ne mogu stalno da ih cuvaju i sto moji ne cuvaju ponekad ,a moji se vade na to da ovi sede kuci i mm sa njima a oni sto rade treba da cuvaju decu.Sve u svemu naj.. jedino ja i decauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 535
11.10.2012 22:32:29   
jovicaa
nina zasto ne upises malog u vrtic? nama je neuporedivo lakse od kad aleks ide u vrtic.
ne znam kako bih prosla kroz ovo mirovanje da ne ide... ovako kada bude bolestan i sl, mozda i namolim sveki ili mamu da dodju, ali nema sanse da bi mi sveki stalno dolazila ili bi dolazila na 2 sata i bezala glavom bez obzira cim ugrabi priliku... a da ga uzme kod sebe, tesko i nikad.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 536
11.10.2012 22:40:32   
boba 11
Ja ne bih na njenom mestu upisivala dete u vrtic pre porodjaja.Veca je verovatnoca da ce biti cesce bolestan a to je opet opasnost za bebu kad se rodi.Moj sin nije isao u vrtic nekih pola godine kad sam se porodila jer se pojavio grip.Nisam htela da rizikujem

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 537
11.10.2012 23:02:21   
jovicaa
da mnogi pricaju o tome kao o problemu. ali znam dosta zena cija deca idu u vrtic i imaju bebe i ne vidim da se nesto lose desilo.
gripu moze dobiti i njen muz na poslu ili bilo gde pa preneti njoj i bebi... ja sam dobila strasnu gripu u prvom trimestru trudnoce, a dete mi nije islo u vrtic... od virusa ne mozes da pobegnes.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 538
11.10.2012 23:12:48   
boba 11
I ja sam bila bolesna celu trudnocu -upale sinusa, al sam uspela da sacuvam decu dok su bili bebe od virusa ,bolje spreciti nego leciti.Veca je verovatnoca d ce se zaraziti u kolektivu nego kod kuce ali nije kraj sveta ako i mora u vrtic,moj nije morao pa nije ni isao

< Poruku je uredio boba 11 -- 11.10.2012 23:14:37 >

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 539
12.10.2012 8:40:25   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: jovicaa

nina zasto ne upises malog u vrtic?

Zato što ga ova žena čuva i po 10 sati dnevno, što vrtić ne bi radio... A mm radi i po 14 sati, dakle meni pomoć treba negde od 5-6 popodne do 9 dok ne ode na spavanje, a i zato moram da molim svaki dan. Ja moje dete ni na wc ne mogu da stavim, a kamoli da mu spremam večeru i da ga kupam...

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 540
12.10.2012 8:50:36   
Janncica
n i n a dobro je bar si u mogucnosti tu zenu da platis... Moja sveki cuva malu po potrebi(kad negde idem) i nikad stvarno nije zena pravila problem... Samo ne moze da je cuva na ceo dan jer radi i tu pocnu problemi sa mojom mamom,koja kad je vikend i ne radi pravi problem oko cuvanja...Ona je zena izjavila kako ona ne voli da cuva decu.user posted image Moram da je molim 2 nedelje u napred...Sve zivce mi poremeti... I posle svakog cuvanja ima primedbu na ponasanje deteta,a ona je stvarno dobro i razumno dete... Dok sveki nikad nista nije rekla...

Sto puta sam rekla dobro je pa je ona moja mama... Konstantnu nervozu imam zbog nje..user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 541
12.10.2012 8:56:17   
milia
moja starija, ćerka, nije isla cele godine u vrtić kad sam bila trudna i porodila se. Ni ja ni MM nismo ležali boginje. Sad je krenula, a beba ima 10 meseci. Ćerka nije bila bolesna skoro dve godine, a sad se odmah razbolela u vrtiću. Ona brzo i ozdravi, ali beba mi je bolesna već mesec dana! Poslali smo cerku u drugi grad kod svekijevaca na 15 dana ne bi li beban ozdravio. I kad se vrati, opet u vrtić, i šta onda?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 542
12.10.2012 9:05:08   
Anoniman
Eto zasto se ja ne usudjujem na drugo dete, izmedju ostalog, dok prvo ne napuni bar 10 godina user posted image

(odgovor članu milia)
  Direktna veza do poruke: 543
12.10.2012 9:07:28   
Anoniman
Takođe niničakuser posted image Dok ne bude umeo sebi da obriše guzu i napravi sendvič, no wayuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 544
12.10.2012 9:08:53   
Janncica
moje brise sebi guzu...mozda jos taj sendvic da uvezbamo,pa baba pristane...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 545
12.10.2012 9:14:42   
Olga75
moja juri okakana i vice : brisiiiiiiii user posted image
a moja negativa za danas je :
sutra zurka a ja jos nista nisam spremila al sama sam sebi kriva user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 546
12.10.2012 9:15:24   
boba 11
Moras naci odgovarajuci lekic za imunitet kako bi se starije dete redje razboljevalo.Meni je mala prelezala boginje sa godinu i mozda dva meseca i bolje je bilo nego sa njim od 3.5 godine.(lakse je podnela)tako da se toga ne bojis a mogu primiti i vakcinu protiv boginja imas o tome i ovde na forumu.Ja ti mogu preporuciti lek koji moja deca koriste i zadovoljna sam a moze i neki sirupic.

(odgovor članu milia)
Direktna veza do poruke: 547
12.10.2012 9:17:03   
Anoniman
Pa poenta kod mene je da mi onda ne trebaju babe i dede, kad dete većinu stvari ume da uradi samouser posted image

(odgovor članu Janncica)
  Direktna veza do poruke: 548
12.10.2012 9:17:09   
Snelle
Nina, baš mi je žao što je tako.
Ja NIKAKO ne mogu da shvatim da roditelji neće ili ne žele svom detetu da pomognu, moj mozak ne može to nikako da skonta user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 549
12.10.2012 9:21:06   
Anoniman
Snelle, ja mogu. Tj, ne mogu ako je stani-pani, ali recimo moji roditelji su čitav život savijali leđa da meni bude dobro, bukvalno odvajali od usta da ja imam, bdeli nadamnom, i sad rade kao konji, i onda treba opet da bdiju nad mojim detetom i savijaju leđa. Ok ponekad, ok kad je frka, ali da to bude praksa - ne, nikako. Pa kad će i oni da odmore malo, mladi ljudi, rade po čitav dan, i još da čuvaju unuke u to malo slobodnog vremena što imaju...ok je ko hoće i može, ali ko to ne oseća, kome je teško - bezveze je forsirati, podvlačim da je to moje mišljenjeuser posted image

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Na odmor sa detetom
Admin

Kuda najčešće idete na odmor sa decom?

na more (46%)

u planine (15%)

u banju (15%)

na selo (15%)

ostalo (8%)

Ukupan broj glasova: 13

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here