Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 5.8.2009 10:27:47
|
|
|
|
Anoniman
|
dobar je i 3. ali ni upola kao prva dva! isto ih imam sad na dvd! ali sto kaze tasha repriziraju filmove 25 puuta ghodisnje IZVORNA PORUKA: Rina IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn Povratak u buducnost 1 i 2 + 3 I dan danas ga gledam ne prodje ni par meseci da ne pogledam sva 3 dela.
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 5.8.2009 10:37:39
|
|
|
|
Koukla
|
Prohujalo sa vihorom - Obozavam ga Brilijantin Mi nismo andjeli Bekstvo iz Sosenka
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 5.8.2009 12:21:06
|
|
|
|
branka10
|
Kada sam bila tinejdzerka celo leto smo drugarica i ja gledale Prljavi ples i Top gun, smucili mi se oba. Sada: Gospodare prstenova, Hari Pottera, uticaj cerke. Sila Boga ne moli.
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 5.8.2009 12:22:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Brankice ne žali se ...ja jedva čekam da moji dorastu do Pottera
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 5.8.2009 14:42:34
|
|
|
|
Verus
|
Dirty Dancing-hm oko 17 puta.. Green Mile-paaa, preko 6,7 puta i opet cu
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 5.8.2009 14:50:06
|
|
|
|
božana
|
Mi nismo andjeli, Kum.
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 5.8.2009 18:22:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Prohujalo s vihorom Sjaj u travi Francuski poljubac Mulen ruz
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 5.8.2009 18:26:13
|
|
|
|
dacca
|
Mi nismo andjeli Prljavi ples Americki nindza Rambo Predator 1, 2 Prohujalo sa vihorom
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 5.8.2009 18:31:48
|
|
|
|
ljubičica
|
Top Gan Telma i Luiz Mi nismo anđeli Duh Prljavi ples
< Poruku je uredio ljubičica -- 5.8.2009 18:32:19 >
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 5.8.2009 19:27:18
|
|
|
|
Sneža
|
Jedno pedeset puta:Drakula!!!U režiji Ford Kopole.Prosto obožavam taj film!!
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 5.8.2009 19:32:19
|
|
|
|
Delijagirl
|
Prljavi ples Sex and the city Mi nismo andjeli Poletje v skoljki, Sreca na vrvici (slo filmovi) Harry Potter svi delovi jedno miljon puta Flashdance Mamma mia U got mail Love story Neke od danielle stelle filmova i serija jer su ih stalno vrteli na tvju :)
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 5.8.2009 22:03:58
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR - Onaj sa bliznakinjama što u kampu zamene mesta (mesta kod razvedenih mame i tate) hmmm pa, kakv nam je program na TV, i nije neki problem film pogledati 5 puta, u toku godine, svaki film puste bar 12 puta. Ijao, Zamka za roditelje,na taj film sam totalno zaboravila!!!!
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 5.8.2009 22:07:03
|
|
|
|
gagana83
|
Sjaj u travi-plakala sam ko kisa Prljavi ples-kao i vecina ovde Beleznica-toplo preporucujem,predivna ljubavna prica i naravno Mi nismo andjeli 1
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 5.8.2009 22:10:32
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: Tasha RR - Onaj sa bliznakinjama što u kampu zamene mesta (mesta kod razvedenih mame i tate) hmmm pa, kakv nam je program na TV, i nije neki problem film pogledati 5 puta, u toku godine, svaki film puste bar 12 puta. Ijao, Zamka za roditelje,na taj film sam totalno zaboravila!!!! E ovo sam i ja gledala 5-6 puta Sad sam se sjetila i Dnevnik Brigite Jones,kao što kažete kakav je izbor programa U videoteci nisam bila ne pamtim odkad
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 5.8.2009 22:12:59
|
|
|
|
NadaR
|
Sjaj u travi... zaboravila sam na njega a gledala sam ga vec ne znam ni sama koliko puta
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 5.8.2009 22:26:48
|
|
|
|
Shishica
|
Kao mala "Mi nismo andjeli 1" Kasnije ni jedan nisam gledala vise od 5 puta..
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 5.8.2009 22:28:58
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa Sjaj u travi... zaboravila sam na njega a gledala sam ga vec ne znam ni sama koliko puta ja ovaj film OBOŽAVAM! malo off topic...: „..Sada, kada ništa na svetu ne može vratiti dane prohujalog leta, naš sjaj u travi i blještavost sveta, ne treba tugovati, već tražiti snage u onom što je ostalo i živeti sa tim.. Zaboravimo. Ne radi nas, ne radi zaborava. Zaboravimo da smo se voleli, da smo se svađali i da smo bili krivi. Požurimo za danima i danima sto će doći. Požurimo sa shvatanjima, sa svim što me odvaja od tebe. Jednom ćeš se vratiti i ubrati cvetove koje smo zajedno mirisali,gazili ali tvoje ruke biće prekratke, a noge premorene da se vratiš. Biće kasno. I možda ćemo se naći jednom na malom vrhu života i neizrečene tajne, hteti jedno drugome da kažemo, ali proći ćemo jedno kraj drugoga kao stranci. Jedan skriveni pogled biće sve što ćemo jedno drugome moći dati. Zaboraviću oči i neću posmatrati zvezde koje me na tebe neobično podsećaju. Ne boj se, jednom ćes se zaljubiti. Ali ljubićes zato što će te nešto na toj ženi podsećati na mene. Ne otkrivaj svoje srce ljudima, jer u njima vlada kob i egoizam. Život je borba – nastoj pobediti, ali ako izgubiš – ne smeš tugovati. Cilj života je ljubav, a ona traži žrtve. Bio si moje veliko proleće, uspomena koja će dugo živeti u budućnosti, koje ću se sećati. Osećaću tugu,jer sam tebe volela biće to ironija tuge. Nestaće sjaja u travi, nestaće veličanstvenosti sveta. Ostaće samo bleda slika onoga što je prošlo.“
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 5.8.2009 22:33:22
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR „..Sada, kada ništa na svetu ne može vratiti dane prohujalog leta, naš sjaj u travi i blještavost sveta, ne treba tugovati, već tražiti snage u onom što je ostalo i živeti sa tim....."
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 5.8.2009 22:37:15
|
|
|
|
Markovicka
|
Zivot je lep- italijanski, u logoru, cale klincu predstavlja sve kao igru, odlican!
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 5.8.2009 22:48:11
|
|
|
|
Zlatna ribica
|
- " Amadeus" Milosa Formana ( preko 20 puta sam ga gledala) - " Face off" sa Dzontrom i Nikolasom Kejdzom - " Maratonci trce pocasni krug" - " Mi nismo andjeli " I deo
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 5.8.2009 22:48:28
|
|
|
|
AtenA
|
Jao tako je puno filmova... Legenda o strasti Lepa sela lepo gore Troja Gladijator Beleznica ...
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 14.10.2009 18:44:41
|
|
|
|
luna7
|
Evo moji filmovi : U djetinjstvu: Svi nastavci "strah u ulici Brijestova" "ONO" -to je sa onim strašnim klaunom "Ralje" -i dan-danas se bojim mora i dubine onda noviji : "Titanik" "Legenda o jeseni" "Troja" "Dan poslje sutra" "Preaty Women" " Što žene vole" " Umri muški"
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 14.10.2009 19:24:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ima ih bas dosta ali evo one baaas najvise -Mi nismo andjeli- ako ne 50 puta nisam ni jednom -Troja -Armagedon -I TI vanzemaljac -Terminator -Poslednji skaut -Navigator -Lepa sela lepo gore -Prljavi ples -Gospodari prstenova -Hari Poter -Kama Sutra -Nemozes kupiti moju ljubav -Dorucak kod Tifanija ...
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 14.10.2009 19:26:42 >
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 14.10.2009 19:25:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: luna7 "ONO" -to je sa onim strašnim klaunom It - to ...od ovog filma sam imala traume ...i danas mrzim klovnove ....
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 14.10.2009 19:35:13
|
|
|
|
gina
|
Mi nismo andjeli I Moulen Rouge Vanila sky Forrest Gump Brave heart
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.