Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 4.8.2009 21:59:29
|
|
|
|
nina83
|
Prljavi ples je odlican! Ja sam milion puta pogledala Veliko plavo od Luk Besona i dan danas mi je omiljeni film. Sve mi se svidja u njemu, prica, muzika, lokacija, a ni glavni glumac nije bio los u to vreme
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 4.8.2009 22:07:29
|
|
|
|
Nensi*
|
Prljavi ples sam gledala jedno milion puta Girls just want to have fun sa Sarom Dzesikom Parker isto jedno milion puta Duh sa Demi Mur i Patrikom Svejzijem... Ima ih jos dosta,ne mogu svih trenutno da se setim... A da,Nije lako sa muskarcima znam napamet,kao i Zikinu dinastiju
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 4.8.2009 22:13:10
|
|
|
|
Lu
|
Jesen u New Yorku,prvi mi pade na pamet
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 4.8.2009 22:16:58
|
|
|
|
NadaR
|
Sve ove nase stare domace
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 4.8.2009 22:17:19
|
|
|
|
Jeca*
|
Brilijantin Prljavi ples Nije lako sa muškarcima Ćao inspektore (verovali ili ne ) uh....sad ne mogu da se setim nijednog više, a ima ih mnogo takvih...pogotovo oni koje emituju na tvu često
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 4.8.2009 22:29:26
|
|
|
|
eugenija
|
Francuski poljubac, moguće oko 50 puta..
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 4.8.2009 22:34:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Sad kontam da sam najgluplje i najnerealnije filmove gledala masu puta E jedino Prljavi ples je zaista dobar movie. Jao sjetih se Nindza Klinci- to je neka Filipinska verzija sinhronizovana na engleski. Joj to je najjjveci shit koji sam gledala 20 puta. Bas sam imala nekih cudnih momenata u djetinjstvu
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 4.8.2009 22:51:31
|
|
|
|
Ptičica
|
IZVORNA PORUKA: lu Jesen u New Yorku,prvi mi pade na pamet Najgluplji film u istoriji najglupljih filmova!!!
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 4.8.2009 22:56:28
|
|
|
|
nina83
|
Meni je Jesen u NY predivan film, ali toliko tuzan da sam ga zbog toga odgledala samo jednom..znala sam da cu opet da placem
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 4.8.2009 23:25:24
|
|
|
|
Dora
|
Prohujalo s vihorom i Mi nismo anđeli, po 100 puta!!!
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 4.8.2009 23:26:53
|
|
|
|
Dora
|
Ah da, kao klinka Supermen, Gremlini, Strava u ulici Brestova, Prljavi ples. Imala sam ih na video kaseti i gledala u nedogled
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 4.8.2009 23:27:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Zivot je lep,Moja Afrika,Mandolina kapetana Korelia.....
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 4.8.2009 23:30:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Gremilini!!! I Fredi Kruger! IZVORNA PORUKA: Dora Ah da, kao klinka Supermen, Gremlini, Strava u ulici Brestova, Prljavi ples. Imala sam ih na video kaseti i gledala u nedogled
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 4.8.2009 23:34:52
|
|
|
|
Dora
|
xxaxaxaxa, jel se sećaš? A tek Deca kukuruznog polja!? Ja sam kao klinka puno volela horore
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 4.8.2009 23:40:16
|
|
|
|
ZVONČICA
|
Bože kao deca smo dobijali frasove od tog filma, ali kad sam ga pogledala pre koji dan crkla sam od smeha. Mada mislim da sam MI NISMO ANĐELI prvi deo odgledala najviše puta i svaki put skontala neku novu foru na koju nisam ranije obratila pažnju.
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 4.8.2009 23:40:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Daaaaa Ja sam za Osmim putnikom bila ludaaaa!! Dobro, to je vise bilo SF. ALi to nisu ni bili horori, to su cak i komedije sada kad pogledas u odnosu na danasnje horore. Ja se sjecam masu tih niskobudzetnih horora, npr Odred protiv cudovista, i to smo imali na VHS, znam da se svaki dan komsiluk kupio da gledamo taj film. Predator? uuuu najvise me je plasila scena kada skine masku na kraju filma
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 4.8.2009 23:41:03
|
|
|
|
Ptičica
|
IZVORNA PORUKA: Dora xxaxaxaxa, jel se sećaš? A tek Deca kukuruznog polja!? Ja sam kao klinka puno volela horore I ja! Zato i dan danas se plašim mraka i ne smem da sama spavam... Isterivač djavola!!! I jaoooooo...... Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 4.8.2009 23:48:13
|
|
|
|
Dora
|
ja i dan danas volim da odgledam horor. Prsten sva tri dela...mmmmmmm... inače, ne plašim se ni mraka ni raznih čuda...za razliku od mm
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 4.8.2009 23:50:53
|
|
|
|
2002m
|
I moj od 100kg. je jedna velika kukavica.Nama kucu da ruse on nebi smeo da predje prag od sobe
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 5.8.2009 8:18:34
|
|
|
|
Anoniman
|
- Mi nismo anđeli 1 - Lepa sela lepo gore - Prljavi ples - Onaj sa bliznakinjama što u kampu zamene mesta (mesta kod razvedenih mame i tate) - Terminator hmmm pa, kakv nam je program na TV, i nije neki problem film pogledati 5 puta, u toku godine, svaki film puste bar 12 puta.
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 5.8.2009 8:20:11
|
|
|
|
Anoniman
|
brilijantin kosa mi nismo anđeli tesna koža lažljivac
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 5.8.2009 8:22:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. brilijantin e da!
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 5.8.2009 8:30:57
|
|
|
|
dadaa
|
zikina dinastija,tesna koza,cao inspektore,davitelj protiv davitelja...od stranih memoari jedne gejse,posetioci,troja..eto to mi je prvo palo na pamet
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 5.8.2009 10:10:16
|
|
|
|
Rina
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn Povratak u buducnost 1 i 2 + 3 I dan danas ga gledam ne prodje ni par meseci da ne pogledam sva 3 dela.
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.