|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: EX pušači
2.10.2012 14:04:59   
isidora88
tash kako nisu, ili se zezas? user posted image
moje su 200 din. e sad ako su poskupele onda bas lepouser posted image
imala sam par kutija pa nisam kupovala ovih dana ne znam jesu li i uvozne cigare poskupele, pusim sada sobrane black slimuser posted image
i ja nasla da pisem u temi ex pusacio tome sta pusimuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 626
2.10.2012 14:06:33   
Anoniman
Ja pušim Kareiu Mentol, nisu poskupele ni u prethodnoj ni u ovoj turi, i dalje su 180din.
MM-ove su poskupele i prošli i ovaj put. user posted image

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 627
2.10.2012 14:08:22   
tijatija
uh... dajte zene koji dim, bas bi zapalila user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 628
2.10.2012 15:08:17   
isidora88
joj i mm ove su poskupele za 50 dinara u prethodna 2,3 meseca,uzasuser posted image a kao za inat on najvise pusi, meni kutija traje min. 2 dana mada obicno 3,4 izdrzi tako da ja nisam veliki troska za razliku od njegauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 629
2.10.2012 22:53:21   
bojanica7
tash, bas ti se ne dauser posted image cuti i uzivaj!!!

tijatija, ja vrlo cesto sanjam kako pusim pa mi bude lakse user posted image inace se dobro drzim user posted image

isi, kakve su sobranj slim? bas sam se obradovala kad sam videla da prave slim i odlucila da probam kad budem propusila. mada sam ja u prinicpu bas odusevljena mojim vog lila. ali kad sobranj tako lepo izgleda user posted image

Panta rei

Direktna veza do poruke: 630
2.10.2012 23:00:56   
isidora88
bojanice meni su odlicne samo nisu mnogo jake, slabije su malo od davidoff gold slimsa,pre sam pusila sobranie pinks ali ih vise ne proizvode, i te su mi bile omiljeneuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 631
6.10.2012 14:17:40   
bojanica7
aha, e pa taman. kontam ako su slabije od davodiv slimsa, super. jos kad bi bile u boji? user posted image jel bila pljuga s belim filterom? :) docharaj mi malo user posted image

Panta rei

Direktna veza do poruke: 632
6.10.2012 15:41:30   
isidora88
bojanice sad cu ti uslikati cigere da ih vidis, ne znam ja to da docaram user posted image

pitanje za tash: kao bre karelia nije poskupela? mislim od cega zavisi da li ce neke poskupeti ili ne?user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 633
6.10.2012 16:00:39   
Janncica
ja ih sanjam nocu...user posted image i to vucem kao kreten... user posted image

Direktna veza do poruke: 634
6.10.2012 16:11:31   
Cindarella
3 nedelje i 2 dana bez nikotina!user posted image user posted image

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 635
6.10.2012 18:18:46   
isidora88
cind ti si pusila user posted image , ja sam mislila da nisi pusac, bravo za tebe.
ja se nadam da cu u u sledecoj trudnoci ostaviti skroz cigare, ja sam bezveze propusila posle dojenjauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Cindarella)
Direktna veza do poruke: 636
6.10.2012 18:20:59   
madre
bravo, cinduser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 637
6.10.2012 20:03:49   
bojanica7
isi, cekam fotkicu :)))

bravo cindi user posted image user posted image divna si :)

jannice, i ja isto sanjam. ne znam da li jako vucem, ali vucem user posted image

Panta rei

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 638
6.10.2012 20:54:22   
isidora88
evo fotkice, ja se unapred izvinjavam ex pusacima user posted image
user posted image

bojanice, idem sad da zapalim jednu,poslacu ti malo dimauser posted image

< Poruku je uredio isidora88 -- 6.10.2012 20:57:33 >

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 639
6.10.2012 21:10:11   
Anoniman
Isidora88, koji su ti to fazoni - neke zene se ovde bore sa zavisnoscu, a ti kacis slike cigareta i jos govoris kako ces da posaljes nekome dimuser posted image
Shvatam ja da se je na njima samima da ostave cigarete, ali ovo tvoje nije smesno nego je bezobrazno.
Zene, svaka vam cast na snazi, samo napred - cigarete su zlo - trujete i sebe, ali i druge, ne odustajte od borbe protiv njih!user posted image

Direktna veza do poruke: 640
6.10.2012 21:18:49   
mlada_mama
isi fala za sliku user posted image
al neka, izdrzacu ja jos dva mjeseca, e onda cu da zapalim sa ttooooooolikim ceifom... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 641
6.10.2012 21:19:14   
isidora88
sa provokatorima kao sto si ti necu vise da komuniciram.
sliku sam postavila na zahtev clanice a tebi ako se ne svidja slika nemoj gledati. sad si definitivno na block pa se dopisuj sama sa sobom, a to sto vredjas samo govori o tebi kakva si

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 642
6.10.2012 21:20:30   
Olga75
moje pljuge su poskupele , ko mi kriv kad pusim krdzu user posted image
jbt , pusac sam vec 22 godine user posted image
ako ovako nastavim nikad ja to necu ostaviti user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mlada_mama)
Direktna veza do poruke: 643
6.10.2012 21:26:19   
Anoniman
Ma daj, OlgaRR, pa to je samo otrov umotan u tanusni papir. Trebas ti svom detetu, tako da...mani se toga ;)
A za sve ostale koji puse, pa jos i nagovaraju druge na isto i ubedjuju ih da je to ok i "deo njihovog" imidza....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 644
6.10.2012 21:35:51   
Olga75
e , muka je to user posted image
mada , nisam pusila dok sam bila trudna i dok sam dojila , znaci bilo je to tri godine
i tako bzvz
gooodine zavisnosti rade svoje

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 645
6.10.2012 21:54:52   
mlada_mama
ninicak, mislim da je ovo tema EX pusaci, a ne ANTIPUSACI, nema potrebe da omalovazavas nekoga ko pusi!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 646
6.10.2012 22:02:21   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: mlada_mama

ninicak, mislim da je ovo tema EX pusaci, a ne ANTIPUSACI, nema potrebe da omalovazavas nekoga ko pusi!

Ex pušači ne pušači i cene cigareta, al kako god... Ne slažem se ni sa jednom ni sa drugom stranom... ja sam pušila po 3 pakle i prestala sam pre 5 godina... No ja jesam pušač i hedonista u duši te ću jednoga dana sigurno početi ponovo, kad definitivno završim sa rađanjem i dojenjem... I dalje mislim da je neprikladno o tome pisati ljudima koji ostavljaju ili žele da ostave pušenje... Valjda je ova tema da ohrabrio one koji žele da prestanu... Otvorite temu o cigaretama za pušače...

(odgovor članu mlada_mama)
  Direktna veza do poruke: 647
6.10.2012 22:04:28   
Olga75
evo mislim da je poskupljenje ove moje krdzeljane bas dobro ohrabrenje da se manem user posted image
i naravno da necemo otvarati jos jednu temu o cigaretama na porodicnom forumu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 648
6.10.2012 22:09:24   
vojvodjanka87
Ja sam ostavila cigare pre pet dana user posted image i uopste mi ne fale ,a pusila sam dve pakle ...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 649
6.10.2012 22:10:15   
Olga75
bravo user posted image

(odgovor članu vojvodjanka87)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here