|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: EX pušači
27.7.2012 21:26:44   
Anoniman
ko kaze da vremenom postane lakse - laze, majke mi!! hocu sebi u oko za je zabodem koliko mi treba a vec godinu dana ne pusim!!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 601
27.7.2012 21:32:52   
Anoniman
BB, ja sebi dam oduška s vremena na vreme. Sasvim sam sigurna da NIKADA više neću biti pušač, ali kad izađem, pogotovo sa društvom od mm, a to je otprilike 5 puta godišnje, ja pušim. Mm nije bilo pravo u početku, baš se ljutio na mene, ali shvatio je da neću početi ponovo da pušim, a baš mi fale cigare, pa mi ovo bude dovoljno. I to je uvek potpuno spontano, nije da živim za taj dan, i ne razmišljam o cigarama najčešće, ali kako se dohvatim trećeg bambusa cigara se sama pali. I meni je to sasvim ok, odrekla sam se nečega što sam mnogo volela, tako da dajem sebi ovolicko pravouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 602
27.7.2012 21:43:15   
Anoniman
ja nisam sigurna da ne bi nastavila. recimo da je bas verovatno da ce mi se smuciti ako probam, a opet ne bi rizikovala. posto jos uvek dojim od cigare nista, ali nista ni od pica tako da ne mogu jedno da zamenim drugim a bas bi volela. sad mi fali malo ventila u bilo kom obliku.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 603
27.7.2012 21:54:27   
Olga75
ja nisam duvanila preko dve godine pa sam ponovo pocela i to ohoho user posted image
sto rece Mark Tven ili ko vec : nista lakse nego ostaviti duvan , ja sam to uradio hiljadu puta

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 604
21.8.2012 18:58:16   
Anoniman
dajmidimdajmidimdajmidim ... pojela sam zanoktice user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 605
21.8.2012 19:03:11   
red3lilu

IZVORNA PORUKA: BlackBetty

dajmidimdajmidimdajmidim ... pojela sam zanoktice user posted image

Nemoj misliti na cigar, nemoj misliti na cigaruser posted image

Ali stvarno, ja ne dozvoljavam sebi da razmišljam o cigarama i pomaže... totalno sam ih smetnula sa uma kao nešto što ne postoji...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 606
21.8.2012 19:31:16   
mufika
Treci put sam ostavila za ovu bebu, svaki put teze i teze... volimdadimim, volimdadimim, volimdadimim... moracu toda smaknem s uma jer se plasim da 4. put necu moci da ostavim ako sad ponovo pocnem A JA O TOME RAZMISLJAMuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 607
21.8.2012 19:40:12   
Janncica
prestala,jer su mi se gadile prva tri meseca trudnoce... Imam u steku jednu kutiju za svaki slucaj...user posted image
i u prvoj trudnoci nisam pusila,a izasla iz porodilista i kupila dve kutije...user posted image Pusila sam 2 na dan dok je beba sisala(5 dana) i onda opet po starom...
Ne fale mi mnogo,ali me nekad povuce da zapalim...Karakter sam ja,samo kad hocu.

(odgovor članu mufika)
Direktna veza do poruke: 608
21.8.2012 19:43:39   
red3lilu
meni i dalje stoji sakriven upaljač u torbiuser posted image user posted image

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 609
21.8.2012 19:45:23   
Anoniman
uglavnom ne mislim, ali kad mi je dosadno do zla boga ili kad sam bas pod pritiskom (ili kad kao sad moja mama prodje sa cigarom u rukama user posted image )... vizualizacija je majka - ja uvlacim onaj drugi dim, punim plucima i to onim danima kad mi bas prija cigara
nadam se da necu pokleknuti, ne bih volela ponovo iz toga da se cupam.

(odgovor članu Janncica)
  Direktna veza do poruke: 610
21.8.2012 19:52:45   
mufika

IZVORNA PORUKA: BlackBetty

nadam se da necu pokleknuti, ne bih volela ponovo iz toga da se cupam.

To je to! Iskreno se nadam i ja. I drzim nam fige.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 611
21.8.2012 19:54:48   
mlada_mama
ja sam bila pusac prije trudnoce, i uspjesno sam ostavila cigarete istog momenta kada je test pokazao user posted image
kad se porodim planiram da pusim kada mi se bude trazila, e sad, uz malu bebu i milion obaveza mislim da ce to biti jedna ili dve uz kafu, ali zelim da imam taj momenat za ,,sebe,,

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 612
21.8.2012 20:06:27   
gagana83
Ja se sve nadam da cu ostaviti cigare kad odu na 300 dinara kao sto najavljuju.
Ili da bar zatrudnim pa da se nadam da ce da mi se smuce kao u prvoj trudnoci user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu mlada_mama)
Direktna veza do poruke: 613
24.8.2012 22:55:39   
Anoniman
Opet idu cigare gore. Moje će biti oko 220, a mm-ove oko 250din. To je mesečno malo jače od 15.000din. Baš smo komentarisali da bismo tim parama mogli plaćati recimo ratu za auto pa da kupimo novi... STRAŠNO!

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 614
1.9.2012 1:15:25   
Celeste
Uskoro mm i ja planiramo bebu i evo jedne od prepreka, cigare...moram prestati da pusim, zelim da budem zdrava trudnica. Sta mi mozete savetovati? Slusam razne price, kazu ne valja naglo prekidati i to je stres za organizam, dok drugi kazu ne vredi postepeno user posted image iskreno nikad nisam pokusala da ih ostavim, al jesam strastveni pusac.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 615
1.9.2012 1:23:59   
World
draga celeste, svakako je pohvalno to sto si odlucila da prestanes... mnogo mi je ruzno kad vidim trudnicu da pusi, a da ne pricam o stetnosti po bebu... moj savjet je da samo naglo presijeces, baci cigare i ne osvrci se.. lakse je u svakom slucaju, ja sam probala i jedno i drugo... nadam se da ces uspjeti...

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Celeste)
Direktna veza do poruke: 616
1.9.2012 1:26:46   
Celeste
Hvala World na tako brzom odgovoru, bas me je strah kako cu to podneti, al verujem da je bolje sad nego da dozivljavam bilo kakav stres kad budem trudna. Hvala i na podrsci user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 617
2.9.2012 21:49:41   
Cuftas
Ja ostavljam godinama, Olga je lepo citirala Marka Tvena, tako je lako prestati, ali uvek pocnem ponovo. Nerviram samu sebe, posebno sto mislim da treba da se prestane pre trudnoce.

(odgovor članu Celeste)
Direktna veza do poruke: 618
2.9.2012 22:27:00   
bojanica7
meeni je ovo treci put da sam prestala u zivotu.

prvi put sa 19 nakon operacije zucne kese. bila u bolnici pet dana i kad sam izasla i povukla dim, jako sam se zakasljala i raspalaa sam se koliko me je bolela rana na stomaku. pa sam se primirila na tri meseca.user posted image kad sam bila sigurna da je zarasla, propusila sam user posted image

i bila sam ubedjena da cu pusiti bar pokoju u trudnoci jer verujem da ne moze da smeta. medjutim, nisam mogla. jako sam posle svake cigarete bila besna na sebe i bilo mi je lakse da ostavim nego da se nerviram. bilo tesko pet dana (cak trazila od mm da mi u prolazu duva u facuuser posted image ). ali sam znala da cu propusiti cim se porodim. i tako je i bilo. ali sam, dok je samo sisala, pusila dve-tri cigarete, pa sam svakog meseca povecavala po jednu, da bih dosla do sedam (moj omiljeni broj) kad je gala imala sest meseci i na sedam ostala *stvarno. jedino kad izadjem kao mogu deset, mada to je jaaako retko.
i uzasno mi prijaju cigarete. to je nesto samo moje. pusim iskljucivo uz kafu, limunadu ili pivce, i to sedeci i radeci samo to user posted image . ne usput, ne dok cuvam dete, ne dok nesto radim, vec kad imam mira da to radim na miru user posted image

i kad sam odjednom saznala da sam trudna opet user posted image a tek sto sam bila kupila kutiju mojih najdivnijih vog lila... nista.... skuvala kafu i polako popusila poslednju pljugu do filtera user posted image i eno mi je u kujni kutija jos stoji. mada ih mm pusi kad mu nestanu. i opet mi nekih nedelju dana bio bedak. ali je proslo i to je to. nekako kontam da je samo stvar u tome da covek skonta sta hoce. ja da nemam toliko urodjenu zelju za samokritikom, pusila bih nekoliko dnevno opusteno. ako mislis da to moze ugroziti bebu, prestani. ako mislis da joj nista nece biti od nekoliko pljuga, pusi. boli te uvo sta drugi kazuuser posted image

a znam da jedva cekam da posle porodjaja i svega castim sebe kaficom i cigaricom i radujem se tom trenutkuuser posted image

Panta rei

(odgovor članu Cuftas)
Direktna veza do poruke: 619
2.9.2012 22:42:00   
madre
bojanice, posle ovog tvog posta i da sam nepusac, ja bih propusilauser posted image
volim kada neko to radi bas tako kao ti, moj tata je bio takav pusac, ali ostavio ih je skroz odavnouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 620
3.9.2012 0:17:28   
Celeste
I ja sam strastveni pusac i ljudi koji me znaju komentarisu kako nisu videli jos osobu koja toliko uziva u cigaretama user posted image do sad moj najveci uspeh je smanjiti sa kutije na 10 cigara dnevno, ali kao sto kaze World verovatno je bolje odmah preseci jer ovako mi se cini samo da odlazem neizbezno. A mozda se i meni smuce ako u medjuvremenu zatrudnim, pa ih ostavim bez problema user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 621
3.9.2012 0:31:12   
bojanica7
celeste, videces i sama. vecina trudnica oko mene prestala je da pusi jer im je bilo muka i nisu mogle. tako da eto neceg dobrog u mucninamauser posted image hm, dal treba da se prebacimo u temu pusenje u trudnoci?

a za smanjivanje, sta znam. ja sam, kad smo poceli da pravimo prvu bebu, smanjila sa kutije i nesto na 12. to mi je bilo minimum. i cak bih nekad uzimala i po dim od muza, samo da ne zapalim 13. user posted image i tako tri meseca i kontala sam da nece biti teorije da smanjim na 0 user posted image medjutim, kad sam zatrudnela, nije mi bilo toliko tesko da prestanem ko sto sam mislila, iako mi uopste nije bilo muka. uzbudjen si oko bebice, pa se posvetis zdravoj hrani... i uposlis prste na rr user posted image ima i toga... da pusim, ne bih imala vremena da kuckam na forumu user posted image

Panta rei

(odgovor članu Celeste)
Direktna veza do poruke: 622
3.9.2012 0:35:44   
Celeste
Izvinjavam se, naisla sam na ovu temu, jos se ne snalazim najbolje user posted image
Hvala ti Bojanice na odgovorima, malo si me ohrabrila i utesila. Nadam se da se onda uskoro upisujem ponosno u ovu temu user posted image

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 623
3.9.2012 0:39:29   
bojanica7
ajde, ajde, upisuj se, sta cekas? user posted image (znam sta cekas, i zelim ti da sto pre docekasuser posted image ) odoh da spavam (i sanjam pljuge, ko pre neku nocuser posted image )

Panta rei

(odgovor članu Celeste)
Direktna veza do poruke: 624
2.10.2012 10:43:18   
Anoniman
Moje cigare opet nisu poskupele. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here