Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 9.9.2012 13:57:19
|
|
|
|
aalisa
|
Cestitamo autorki pobednickog komentara, to je gugutka gugutka posalji mi na pp podatke - Ime i Prezime, adresu i broj telefona.
< Poruku je uredio aalisa RR -- 9.9.2012 14:13:38 >
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 9.9.2012 16:13:49
|
|
|
|
aalisa
|
Postati i biti roditelj, jedan je od najzahtevnijih,a istovremeno i najlepših iskustava u životu svakog čoveka. Barem 90 miliona parova širom sveta rade na proširenju porodice u svakom trenutku. Uz samo 20 procenata šanse za trudnoću u ciklusu od mesec dana, nije čudo da lako postanu malodušni. Šta možemo učiniti da bismo povećali šansu za začeće? Sve što morate da učinite da bi konkurisali je da odgovorite na sledeća pitanja i ostavite zanimljiv komentar u polju ispod ankete, jer će dobitnik biti određen na forumu, glasanjem za najbolji komentar. Prijavljujte se i od 3.10.2012 glasamo za najbolji komentar a 9.10.2012. ćemo objaviti dobitnika Baby Time testa i poklon iznenađenja. Paket se šalje poštom o trošku dobitnika. Pročitajte više ...
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 9.9.2012 17:07:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Prijavljujte se
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 14.9.2012 13:34:23
|
|
|
|
masa masa
|
evo i ja se prijavljujem!!!!
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 14.9.2012 13:58:04
|
|
|
|
dunja RR
|
Bravooo
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 14.9.2012 14:41:02
|
|
|
|
masa masa
|
27
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 17.9.2012 1:58:19
|
|
|
|
gugutka
|
Bravo za Pharmanovu i Ringeraju, i ja se prijavljujem!
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 17.9.2012 10:48:30
|
|
|
|
aalisa
|
IZVORNA PORUKA: masa masa 27 Draga masa masa glasanje još nije počelo, počinje 3.10.
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 17.9.2012 10:52:59
|
|
|
|
aalisa
|
Hajde hajde drage prijavljujte se, imate još vremena
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 17.9.2012 13:49:24
|
|
|
|
imperial
|
I ja se prijavljujem,hocu i ja test za ovulaciju:))))
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 17.9.2012 14:44:13
|
|
|
|
aalisa
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 25.9.2012 23:19:01
|
|
|
|
dunja RR
|
Ajmo, prijavljujte se
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 29.9.2012 14:55:03
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 29.9.2012 14:55:38
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: aalisa RR Postati i biti roditelj, jedan je od najzahtevnijih,a istovremeno i najlepših iskustava u životu svakog čoveka. Barem 90 miliona parova širom sveta rade na proširenju porodice u svakom trenutku. Uz samo 20 procenata šanse za trudnoću u ciklusu od mesec dana, nije čudo da lako postanu malodušni. Šta možemo učiniti da bismo povećali šansu za začeće? Sve što morate da učinite da bi konkurisali je da odgovorite na sledeća pitanja i ostavite zanimljiv komentar u polju ispod ankete, jer će dobitnik biti određen na forumu, glasanjem za najbolji komentar. Prijavljujte se i od 3.10.2012 glasamo za najbolji komentar a 9.10.2012. ćemo objaviti dobitnika Baby Time testa i poklon iznenađenja. Paket se šalje poštom o trošku dobitnika. Pročitajte više ...
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 3.10.2012 11:23:39
|
|
|
|
aalisa
|
Dragi naši slede komentari...
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 3.10.2012 11:28:28
|
|
|
|
aalisa
|
1. bila bih srecna kada bih osvojila ovaj test,jako jako
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 3.10.2012 11:31:33
|
|
|
|
aalisa
|
2. da je ovulacija uvek istog dana, baby time nam ne bi bio potreban
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 3.10.2012 11:32:12
|
|
|
|
aalisa
|
3. Svaka pomoć je dobrodošla u planiranju još jedne slatke male bebice:)
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 3.10.2012 11:32:39
|
|
|
|
aalisa
|
4. Sve znam,ali ne znam da pisem zanimljive komentare.
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 3.10.2012 11:33:52
|
|
|
|
aalisa
|
5. Pravo je vreme za Baby Time:)))
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 3.10.2012 11:37:02
|
|
|
|
aalisa
|
6. Spojili smo srculenca naša Želeli bi da se rodi Maša ali Mašica je neka cvećka sve se nećka, te se nećka. Kaže mama i budući tata Da bih došla otvorite vrata. Da mene napravite Baby time nabavite.
< Poruku je uredio aalisa RR -- 3.10.2012 11:48:24 >
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 3.10.2012 11:40:39
|
|
|
|
aalisa
|
7. Jeeeee super
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 3.10.2012 11:41:27
|
|
|
|
aalisa
|
8. lepo, baš lepo!
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 3.10.2012 11:43:12
|
|
|
|
aalisa
|
9. Bravo za Baby Time
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 3.10.2012 11:44:25
|
|
|
|
aalisa
|
10. Supeeeerrrrr poklončić, ko ga osvoji blago njemu!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?