|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
16.9.2012 19:43:11   
Anoniman
Iako nam je prag tolerancije svima drugačiji mislim da nije on ovde sporan nego šta ko iskonstruiše i kako isprojektuje jedan, po meni, sasvim običan događaj. Ja kad natrčim na netu na meni poznatu facu, bilo iz viđenja ili kako ja obično otvorim profil, i pogledam čak otvorim i profile nekih potpuno nepoznatih ljudi koji mi se učine zanimljivim iz bilo kog razloga. To nikako ner znači ni da mi se neko od njih dopada niti da se spremam da prevarim muža. Na isti način posmatram i ono što mm gleda i otvara po netu. Ako neko to gleda drugačije, verovatno ima razloga za to.

(odgovor članu PoisonEve)
  Direktna veza do poruke: 1851
17.9.2012 14:24:29   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Snelle

Vuko, mislim da to neće rešiti problem, već će ga samo produbiti. Ja sam uvek za mnogo razgovora, razgovora, razgovora.

Ma zezam se. Ne verujem da ijedan muskarac ne gleda nesto po netu (ili je taj samo neuk da izbrise tragove). Znam ih brdo, samo im daj kompjuter oni bi da traze neke zenske...

Zato lepo drugi komp i podesi brisanje istorije. Ja sam za privatnost, nek gleda ko sta hoce... Ja koja se logujem na muzev fejs i na koju nabasa bivsa njegova bivsa user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1852
17.9.2012 19:37:18   
Zell
jao vuko user posted image user posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1853
17.9.2012 21:38:51   
Anoniman
Ne moram da budem anonimna, ali mi je lakše ovako da pišem. Priča je duga i komplikovana, pa ću to postaviti ovako.
Deset godina smo u braku, dvoje mališana, uzeli se iz velike ljubavi, prošli zajedno sve i svašta. Nakon rodjenja druge bebe sve se nekako poremetilo, stres, nervoza, materijalne teškoće, ali ranije smo prevazilazili i teže situacije.

Šta biste uradile da vaš muž:

- nema strpljenja da vas sasluša duže od tri minuta ili tri rečenice
- vodi ljubav sa vama na njegovu inicijativu pet puta godišnje
- odbije vas u 70% slučajeva kada ispoljite bilo kakvu želju
- prestane da pomaže u kući kao ranije
- počne da vas šalje u materinu kad se svađate
- ređa uvrede kad se naljuti
- radije bulji u tv ili puši na terasi nego bilo šta drugo na kraju dana
- glavna rečenica kad udje u kuću je "šta ima da se jede"
- pojma nema ima li dovoljno hrane, pelena, sve prepušta vama
- radi ono što očekujete od njega samo kad ga 100 puta napomenete
- nikad se ne izvini
- ne kupuje vam poklone
- ponaša se kao dosadni i vječno namrgodjeni cimer

Ima toga još, ali naredjah samo ponešto. Inače, znam da nema ljubavnicu, pojma nemam da li me prevario poslednjih godina, a najgore je što me je sve manje briga za to. Ubija u meni lagano svaku emociju koju sam gajila ikada. Odbija svaku priču, svaki moj pokušaj da nešto spasavamo zajedničkim snagama. Nakon svakog takvog pokušaja sve sam jadnija i sve poraženija. Ne pamtim kada me nečim obradovao...

(odgovor članu Zell)
  Direktna veza do poruke: 1854
17.9.2012 21:46:09   
minavb
Znaš kako, potrudila si se, pokušala... možda je za vas bolje da on negde sam puši na terasi, a ti sa decom živiš neki drugi život.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1855
17.9.2012 21:50:53   
branki*
anonimna,kakva vam je finansijska situacija?da li si ti zaposlena?ne znam,bzv je sve to.da probas malo da se okrenes sebi i sebi posvetis vise paznje,tipa-garderoba,sminka,sredjivanje,da izadjes sa drugaricama,radis stvari koje volis i koje te cine zadovoljnom,onda bi tvoj stav prema vasoj situaciji bio drugaciji.i nisam od neke pomociuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1856
17.9.2012 22:44:55   
Anoniman
Radim, materijalna situacija je sada solidna, dobro izgledam, važno mi je da vodim računa o sebi u svakom smislu. Zato mi sve ovo još teže pada - spolja sve izgleda dobro, a u stvari sam nesrećna i usamljena.

Ima dana kada taj privid normalnog života nadjača, pa i ja pomislim da će sve biti bolje, ali onda krene iznova sve da se ruši. Stalo mi je još do braka, on je dobar otac, obožavaju ga, žao mi je da rastu bez njega, ne trpe zbog ove situacije jer se nikada ne svađamo pred njima, ja sam napravila neku sklopku u glavi da kada sam sa njima sve postane nebitno, igramo se, uživamo. Kada odu na spavanje i nas dvoje ostanemo sami, samo se navuku mračne face i nastane ćutanje.

Sa druge strane, razvod bi se u materijalnom smislu mnogo gore odrazio na njega, meni ne bi ništa falilo. Ne znam ni sama.

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 1857
17.9.2012 22:57:33   
snješka
Suvišno je davati bilo kakav savjet bilo kome, jer ni mi sami nikada ne znamo kako bismo postupili u određenoj situaciji dok se ne nađemo u istoj. Ti najbolje znaš koliko daleko možeš da ideš u smislu koliko još možeš ostati u takvom braku i da li uopšte želiš ostati. Komunikacija ključ svakog međuljudskog odnosa...pa ako nje nema niti ima nagovještaja da će se ista popraviti..onda....

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1858
18.9.2012 8:40:39   
Brand new mama

IZVORNA PORUKA: vukosava

IZVORNA PORUKA: Snelle

Vuko, mislim da to neće rešiti problem, već će ga samo produbiti. Ja sam uvek za mnogo razgovora, razgovora, razgovora.

Ma zezam se. Ne verujem da ijedan muskarac ne gleda nesto po netu (ili je taj samo neuk da izbrise tragove). Znam ih brdo, samo im daj kompjuter oni bi da traze neke zenske...

Zato lepo drugi komp i podesi brisanje istorije. Ja sam za privatnost, nek gleda ko sta hoce... Ja koja se logujem na muzev fejs i na koju nabasa bivsa njegova bivsa user posted image

EEE,majke mi,meni bi bilo lakse da gleda neke zenske nego:elektroliza vode,obrada drveta,rad nemam ti ja pojma kakvog motora...i sve to na youtube,izrazito pojacano...nisam imala pojma da to neko jos i snima i "mece"na youtube...
Anonimna, pametnog savjeta nema,tesko se odluciti za razvod kad jednostavno nisi vise siguran gdje je sve pocelo da propada i jos te drzi to sto je nekad davno bilo.Ako imas jos zivacafino kod savjetnika,psihologa,na terapiju za parove...pa bar daa znas da si uradila sve sto si mogla.Cesto postoji neki pokretaac svih gluposti,samo sto vremenom covjek zaboravi kako je to udaljavanje pocelo,a vise se ne mozete naci ni na karti svjeta.Mislim da vecina muskaraca sa naseg komadica svijeta jako lose izlazi na kraj sa tim da vise on nije zeni nije na prvom mjestu i uglavnom se ponasaju kao ljubomorna starija braca.A jos ako zena ima vise snage i energije,pa je jos i uspjesna i na poslu,a on tone...zaboravi se cesto ljubaav i da si to volio kod te zene,vec ti to postane spomenik tvoje nesposobnosti,sa kojim jos trebas i da spavas..

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1859
18.9.2012 9:09:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Ne moram da budem anonimna, ali mi je lakše ovako da pišem. Priča je duga i komplikovana, pa ću to postaviti ovako.
Deset godina smo u braku, dvoje mališana, uzeli se iz velike ljubavi, prošli zajedno sve i svašta. Nakon rodjenja druge bebe sve se nekako poremetilo, stres, nervoza, materijalne teškoće, ali ranije smo prevazilazili i teže situacije.

Šta biste uradile da vaš muž:

- nema strpljenja da vas sasluša duže od tri minuta ili tri rečenice
- vodi ljubav sa vama na njegovu inicijativu pet puta godišnje
- odbije vas u 70% slučajeva kada ispoljite bilo kakvu želju
- prestane da pomaže u kući kao ranije
- počne da vas šalje u materinu kad se svađate
- ređa uvrede kad se naljuti
- radije bulji u tv ili puši na terasi nego bilo šta drugo na kraju dana
- glavna rečenica kad udje u kuću je "šta ima da se jede"
- pojma nema ima li dovoljno hrane, pelena, sve prepušta vama
- radi ono što očekujete od njega samo kad ga 100 puta napomenete
- nikad se ne izvini
- ne kupuje vam poklone
- ponaša se kao dosadni i vječno namrgodjeni cimer

Ima toga još, ali naredjah samo ponešto. Inače, znam da nema ljubavnicu, pojma nemam da li me prevario poslednjih godina, a najgore je što me je sve manje briga za to. Ubija u meni lagano svaku emociju koju sam gajila ikada. Odbija svaku priču, svaki moj pokušaj da nešto spasavamo zajedničkim snagama. Nakon svakog takvog pokušaja sve sam jadnija i sve poraženija. Ne pamtim kada me nečim obradovao...

I kod nas je tako.
Nadam se da je to samo jer je mlađe dete još uvek malo, i da, kada još malo poraste, da će biti bolje.
Koliko ti je mlađe dete?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1860
18.9.2012 9:23:20   
Snelle
Ja bih rekla da je kod njega došlo do nekog zasićenja. To je nekako uvek situacija u dugim vezama, brakovima...i uvek su muškarci ti koji brže "puknu" od žena. Svakodnevne obaveze, brige, deca, ista rutina svaki dan, pomalo ubijaju brak i emocije između ljudi. Ja svakako ne bih tek tako dizala ruke od braka, posebno ako smatram da je moj muž divan čovek i otac, koji je, eto, upao u krizu. Druga stvar je kad je u pitanju osoba koja nije kvalitetna kao čovek, a mi smo tek sad to shvatile. Ako je tvoj muž prvi slučaj, ja bih probala da izdvojim vreme samo za nas dvoje. Ostavila bih decu nekom na čuvanje i otišla negde, gde sami možemo da provedemeo dva, tri dana. Tamo bih pokušala da razgovaram sa njim, pokušala da rešim problem, ali tek pošto osetim da je malko "omekšao". Jer ako je i dalje nadrndan, razgovor neće završiti dobrim.
Sa srećom!

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1861
22.9.2012 5:20:24   
Anoniman
Pomislim da će se stvari srediti, dva dana nastupi neki prividni mir

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 1862
22.9.2012 5:29:00   
Anoniman
A onda novi dokaz da je sve otišlo do djavola. Zamolila sam ga da noćas pripazi bebu jer sam strašno bolesna, imam temperaturu i onda me budi u pola četiri jer mu se spava. Nisam odmah ustala, a on podigao malog (sve uz psovke), upalio sve lampe i pustip ga da se dere i da me doziva. Naravno da sam ustala, uzela ga da ne place i kada sam mu rekla da ovako ne može da se ponaša i da ovo samo vodi razvodu, odgovorio mi je da ga boli k...i za razvod i za mene.
Ne mogu više ovako....

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1863
22.9.2012 7:57:32   
Anoniman
Žao mi je.Nadam se da ti je ovo dovoljan dokaz da se stvari ne mogu popraviti i da nećeš čekati neki sledeći ,gori.Moja školska je doživela nešto slično,na kraju je policija držala njenog muža u pritvoru dok se iseljava,da je ne zadavi.Ne znam šta se to desi sa ljudima pa počnu da mrze nekoga koga su voleli.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1864
22.9.2012 9:35:31   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1865
22.9.2012 9:47:50   
NadaR
Ne znam koliko je stara beba ali kod svih na pocetku skripi . Neispavani , umorni , nervozni , jos ako zaskripe posao i finansije eto razloga za lose ponasanje. user posted image
Mozda bi bilo pametno ostaviti dijete negdje na sat-dva i da porazgovarate otvoreno o svemu bez prekidanja sa strane. Srecno u svakom slucaju. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1866
22.9.2012 14:52:50   
Sanchy

A onda novi dokaz da je sve otišlo do djavola. Zamolila sam ga da noćas pripazi bebu jer sam strašno bolesna, imam temperaturu i onda me budi u pola četiri jer mu se spava. Nisam odmah ustala, a on podigao malog (sve uz psovke), upalio sve lampe i pustip ga da se dere i da me doziva. Naravno da sam ustala, uzela ga da ne place i kada sam mu rekla da ovako ne može da se ponaša i da ovo samo vodi razvodu, odgovorio mi je da ga boli k...i za razvod i za mene.
Ne mogu više ovako....

Nadam se i da ne moras..mislim na finansijsku situaciju tvoju licno,tj da li radis ili ne i imas li mogucnosti da odes...ne vidim perspektivu u braku gde se jedna strana ponasa tako kao tvoj muz..momentalno bih otisla.,ali to sam ja tako da je tesko dati savet jer svi smo mi drugaciji i imamo razlicite pragove tolerancije,razlicite mogucnosti...u svakom slucaju bas me dotakne kad ovako nesto procitam,zao mi je..user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1867
22.9.2012 16:51:52   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Nada RR

Ne znam koliko je stara beba ali kod svih na pocetku skripi . Neispavani , umorni , nervozni , jos ako zaskripe posao i finansije eto razloga za lose ponasanje. user posted image

Ma toga svuda ima... i kod nas se nekad desi..jednostavno sve se nakupi.
Ali predpostavljam da kod Anonimne to nije samo zbog toga koliko sam shvatila?

Neznam , uvek je najlakse reci odlazim, gotovo je nemogu vise... ako ima imalo nade za boljim danima, glasam za to da se treba boriti i poraditi na problemima.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1868
22.9.2012 19:05:33   
limunada

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Iako nam je prag tolerancije svima drugačiji mislim da nije on ovde sporan nego šta ko iskonstruiše i kako isprojektuje jedan, po meni, sasvim običan događaj. Ja kad natrčim na netu na meni poznatu facu, bilo iz viđenja ili kako ja obično otvorim profil, i pogledam čak otvorim i profile nekih potpuno nepoznatih ljudi koji mi se učine zanimljivim iz bilo kog razloga. To nikako ner znači ni da mi se neko od njih dopada niti da se spremam da prevarim muža. Na isti način posmatram i ono što mm gleda i otvara po netu. Ako neko to gleda drugačije, verovatno ima razloga za to.

ma nije kod mene bio bas to problem,mozda nisam objasnila kako treba,vec dosta toga nam se sakupilo,problem je bio u njemu a jos kad sam videla sta je gledao odmah mi je crv sumnje proradio a pre toga ponasao se grozno,kao da smo mu teret ja i mali.e sad sve sam mu to pribila i pricacemo kad dodje,zna da je kriv dosta.

Nikola 25.02.2011 :)

Srecna vam svima 2012 god.neka se radja sto vise bebica :)))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1869
23.9.2012 10:49:23   
Anoniman
Možda vas gnjavim, ali kako još ne želim da okruženje uvučem u priču, ovo mi je jedini ventil.
Nije lako baciti deset zajedničkih godina, ali ja ne mogu da osudim sebe da doživotno živim sa nekim ko me više ne voli. Znate kakva je naša sredina, razvod im je čudan kad nema fizičkog nasilja, a.meni je ovo ponekad možda i gore, kada se stalno iznova dešava da tvoj muž ne želi da te čuje, vidi, uradinešto za tebe, ne dodirne te mjesecima, ne poljubi te više nekada neobavezno,u prolazu, ne pita kako si, kakav je bio dan, ne uradi apsolutno ništa da ti pruži malo radosti...
Rekla sam već, radim.finansije su solidne, to nije problem. Pored svega, ipak mi žao i klince.

(odgovor članu limunada)
  Direktna veza do poruke: 1870
23.9.2012 10:53:37   
Olga75
Anonimna , deca osete kad se roditelji ne vole user posted image
recicu onako nesto ofucano ali ne brini o okolini , ona ne zivi sa tobom , radi kako mislis da je najbolje prvo za tebe pa tek onda za sve ostale jer deca ce jednog dana otici a ti ces ostati sa njim a da li to zelis ?

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1871
23.9.2012 10:57:22   
Lu
Slušaj svoje srce!
Živi svoj život, ne oslanjaj se i na koga, niko te ne voli kao ti sama sebeuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1872
2.10.2012 13:39:08   
Anoniman

Možda vas gnjavim, ali kako još ne želim da okruženje uvučem u priču, ovo mi je jedini ventil.
Nije lako baciti deset zajedničkih godina, ali ja ne mogu da osudim sebe da doživotno živim sa nekim ko me više ne voli. Znate kakva je naša sredina, razvod im je čudan kad nema fizičkog nasilja, a.meni je ovo ponekad možda i gore, kada se stalno iznova dešava da tvoj muž ne želi da te čuje, vidi, uradinešto za tebe, ne dodirne te mjesecima, ne poljubi te više nekada neobavezno,u prolazu, ne pita kako si, kakav je bio dan, ne uradi apsolutno ništa da ti pruži malo radosti...
Rekla sam već, radim.finansije su solidne, to nije problem. Pored svega, ipak mi žao i klince.

Ja sam druga Anonimna, koja takodje ima ovaj problem.
Naime, mi zivimo zajedno od februara ove godine, a prije 3 mjeseca dobili smo bebu. Ignorisanje od strane mog muza pocelo je otkako zivimoi zajedno, onako pomalo i postepeno, da bi dostiglo vrhunac kad smo dobili dijete. Prestao je da me ljubi dok imamo odnose. Zatim je prestao da me ljubi kad odlazi na posao, i kad se vraca. Cak nam ni odnosi ne lice ni na sta, traje 2 min, bez strasti i bez njeznosti.
On je dobar otac, i ne hoda po kafanama...zajedno brinemo o nasem djecaku. zASITA JE KVALITETNA LICNOST. Ali, ja za njega kao da ne postojim. Sa mnom nema ni o cemu da prica, najcesce je neraspolozen kad smo sami, ne provodimo verijeme zajedno...najcesce kad smo zajedno gledamo tv. Kad dodje s posla poljubi dijete, mene ni ne pogleda. S njim sam pokusalal da pricam 100 puta, ali svaki put odbija i mi se samo posvadjamo. Kaze mi, ako ti ne valjam niko te ne drzi sa mnom. Najlakse je otici, znam ja to. Vise sam sama sebi postala dosadna kad zapocinjem pricu s njim, a znam da je osudjena na prospast, niti me slusa, a i ono sto cuje ne zeli da shvati. Kada sam se porodila, malo me uhvatila depresija, valjda je to normalno stanje... a on ni tada nije mogao da razumije moje plakanje, mislio je da mi tesko pada briga oko djeteta.
Ja sam usamljena, i osjecsam se kao da imam cimera, a ne muza. Malo smo u braku, i imamo malo dijete, a ja vec razmisljam o razvodu, i kako cu otici od njega. A opet, volim ga i zao mi da tek tako dignem ruke. Imam toliko pitanja a nigdje odgovora. Da li je on samo prema meni takav, ili je i ranije bio, sa bivsim djevojkama? Da li me uopste voli, ili mu je trebao neko da mu rodi djecu i bude kod kuce kad on dodje s posla? Tako se ponasa... Da li ce se on osvijestiti, i shvatiti da su mi potrebmi paznja i ljubav?
Eh, sve sam mu ovo rekla, skoro sva ova pitanja sam mu postavila,..ali odogovra nigdje. Uzas. Padam u depresiju od toga.
SKoro sam pronasla i psiholoski termin "intimni anoreksicar"...mislim da ovdje ne smijem ubacivati linkove, ali slobodno proguglajte. Mozda Anonimna, kao i ja, pronadje svog muza u onim recenicama.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1873
2.10.2012 13:56:17   
MarijaBg
Draga Anonimna 2, nemam obicaj da delim savete na ovakvim temama, ali tebi moram user posted image
Sve to sto pises u manjoj ili vecoj meri prodju skoro sve zene posle porodjaja, tj svi parovi posle rodjenja deteta (a neki i u toku trudnoce) Opusti se malo, nemoj mnogo da forsiras tm, jer to bez ljutnje radis (i ja sam to radila user posted image ) sacekaj da prodje neko vreme, da se srede hormoni, da se naviknete na novonastalu situaciju u porodici, sve ce to leci na svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1874
2.10.2012 14:06:13   
tijatija
Ja bi ti savetovala ako mozes da sacekas jos malo... Brak,dete, mozda se malo izgubio... Kao sto ti je rekla MarijaBG, svaka manje , vise prodje kroz taj period, pogotovo prvo dete kad dodje... Npr kod nas je situacija drugacija, ovde bi mozda mm trebao da se obrati user posted image Ja sam bas teska u poslednje vreme , mada on stvarno ima razumevanja i trudi se da me raspolozi, a ja kao da padam u neki tulum pred kraj trudnoce, samo neznam kako bi ja to izdrazala da situacija obrnuta sigurno bi zapitala STA MU JE ZABOGA ?

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here