|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović
3.9.2012 15:20:59   
xxxyy
hvala,
To si u pravu tek u boksu bebe placu i same su, ovako bar je sa tobo pa kolko-tolko..proslo je. Mene kicma uopste nije bolela u porodlistu, tek je pocela dava dana po izlasku, mozda sam se preforsirala, sad me ranane ne boli ali kica ubija. Tesi  me ako je tebe bolela 4-5 dana nece valjda ni mene mesecima.

(odgovor članu dumisko)
Direktna veza do poruke: 976
4.9.2012 21:13:03   
dumisko
Eh sve je individualno..čuvaj se samo a i ja se osećam ko sa ratišta a ne iz porodilišta..valjda se to sve širilo mesecima pa sada se vraća na svoje..gubitak kila pa kosti i mišići i sad sve osećam..ali ajde biće to sve super da prođe tih čuvenih 6 nedelja pa da se vraćam u formu polako..ipak smo sveže da bi bilo sve super, budi strpljiva.

(odgovor članu xxxyy)
Direktna veza do poruke: 977
5.9.2012 21:10:48   
xxxyy
Naravno, bitno da je sve proslo dobro da su bebe zdrave i takouser posted image user posted image ...meni je cudno ispade da me rana najmanje boli od svega. To nisam mogla ni da pretpostavim i tanak je oziljak i skoro uopste ne boliuser posted image , bas su lepo to uradili, ali kicma i kostiuser posted image ...valjda se vraca na svoje. Doktorka Radunovic mi je vadila konce, bas je simpaticna i ljubazna, ali kaze da izbegavam lekove protiv bolova apsorbuju se u mleko

(odgovor članu dumisko)
Direktna veza do poruke: 978
5.9.2012 22:08:52   
dumisko
uf verujem..ali meni su davali lekiće a i ja sam rokala jer sam user posted image svaki dan..bzvz..probaj panadol,to smeju trudnice a verovatno i porodilje..neko mi je rekao šetnjica pomaže da se nameste koščice..probaj što da ne..

(odgovor članu xxxyy)
Direktna veza do poruke: 979
6.9.2012 11:00:34   
xxxyy
Davali su i meni prvi dan trodon i diklofen. Posle samo diklofen, a za kuci su mi rekli diklofen moze u tableticama, nego mi je ta doktorka Radunovic rekla da kao izbegavam jer se to ipak apsorbuje u mleko. Alli daju diklofen, kao po potrebi...ja sam se u sedela i ulezala nisam jos ni bebu izvela napolje, mislim da mi je i od sedenja.

(odgovor članu xxxyy)
Direktna veza do poruke: 980
6.9.2012 11:01:19   
xxxyy
Probacu sa setnjom

(odgovor članu xxxyy)
Direktna veza do poruke: 981
9.9.2012 17:57:32   
makimish
drage (buduce)mame, molim da mi odgovorite na jedno pitanje - da li je moguce na porodjaj otici samo sa uputom bez prethodne konsultacije sa lekarima iz dm?

(odgovor članu xxxyy)
Direktna veza do poruke: 982
10.9.2012 11:01:20   
Pai Mei
ja sada dosla iz dm,dr jakovljevic je opet bio na operaciji, pregledala me doktorka maja, deluje ok bas... jedino sto mene brine sto ulazim u 31. nedelju a dr jakovljevic, koji je trebalo da bude moj dr, me je pregledao svega dva puta, stalno su tu neki drugi doktori itd i ne znam, stalno se bojim da on ili bilo koji drugi dr nece stici da me upamte kao svog pacijenta, a to mi bas uliva sigurnost sto se samog porodjaja tamo tice, s obzirom da nemam nikakvu vezu tamo :s

(odgovor članu makimish)
Direktna veza do poruke: 983
14.9.2012 14:26:27   
Pufnica Krofnic
makimish, ISKRENO MISLIM DA NE. EVO MENI JE TERMNI ZA PAR DANA I MORALA SAM SVE NALAZE ZA PORODILISTE KOD NJIH DA VADIM BEZ OZIRA STO SAM IMALA IZ SVOJE AMBULANTE NALAZE...I NARAVNO RAZGOVOR ZA EPIDURAL KOD NJIH. TAKO DA MISLIM DA NSAMO SA UPUTOM NECES MOCI...DA LI TI TRUDNOCU VODI NEKI LEKAR U DM?

(odgovor članu Pai Mei)
Direktna veza do poruke: 984
14.9.2012 14:30:57   
Pufnica Krofnic
DUMSKO ILI XXXYY...POSTO STE SE SKORO OBE PORODILE,DA LI MOZE DA SE PROKRIMCARI PMPICA ZA IZMUZAVANJE? Cula sam da ne dozvoljavaju user posted image ...SA CIM STE MASIRALE GRUDI?user posted image
ostalo mi je jos samo desetak dana pa hocu da se spakujem...user posted image

(odgovor članu Pufnica Krofnic)
Direktna veza do poruke: 985
14.9.2012 15:29:32   
Snelle

IZVORNA PORUKA: makimish

drage (buduce)mame, molim da mi odgovorite na jedno pitanje - da li je moguce na porodjaj otici samo sa uputom bez prethodne konsultacije sa lekarima iz dm?

Makimish, ja sam se pre nepune dve i po godine tamo porodila. Imala sam samo uput. Nisam nijednom otišla na pregled, niti sam imala bilo kakvu vezu.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu makimish)
Direktna veza do poruke: 986
14.9.2012 15:44:45   
Ana RR
Cimerka iz sobe je imala pumpicu i par puta je koristila (ali je niko od osoblja nije video), dok sam ja morala da tražim odobrenje od doktorke da bi mi muž doneo silikonske bradavice. 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 987
14.9.2012 20:18:35   
mimamaca
moze. ja sam se porodila pre 25 dana, muz mi doneo do prijema, a sestra mi donela u sobu, na odeljenju i znala da nosi pumpicu. niko mi nista nije rekao

Direktna veza do poruke: 988
14.9.2012 23:21:27   
dumisko
pufnice, ja nisam imala pumpicu ali je cimerka imala..muž joj je doneo..sestre su to videle i iskulirale mada smo i mi čule da ne daju.strpaj u kesu po prijemu meni kesu nisu pregledali..grudi nisam masirala..kod kuće me je čekala pumpica a došla sam bolnih oteklih grudi pa sam se napatila dok nije sve krenulo kako treba..silikonske bradavice mi je muž doneo a preporučila mi je sestra..varalicu dudu od bebca jer je dosta plakao a nisam znala kako da ga smirim su sklanjale pre vizite ali reč nisu rekle..to znam da brane isto.

(odgovor članu mimamaca)
Direktna veza do poruke: 989
14.9.2012 23:35:30   
Pufnica Krofnic
HVALA DRAGE PORODILJE...SVAKA INF.VREDI...user posted image
JOJ SMAO DA PRODJE SVE I DA SE VRATIM KUCI !!! user posted image

< Poruku je uredio Pufnica Krofnic -- 14.9.2012 23:37:40 >

(odgovor članu dumisko)
Direktna veza do poruke: 990
15.9.2012 13:54:03   
dumisko
Pufnice opusti se...spremi kesu i kuliraj..odmaaaaraj tj.spaaavaj koliko ti se spava i radi ovih dana samo šta ti želiš i sebi ugađaj..pitaj slobodno ako imaš još neku nedoumicu a ako ne puno sreće, sve najbolje i da još jednom spaaavaj do odlaska u DMuser posted image

Direktna veza do poruke: 991
16.9.2012 2:40:59   
sanja 92
ja idem u pon kod dr simonovic,a pre toga sam bila kod dr pepica.mene zanima da li imam tamo otvoren karton i da li se vodim kao njihova pacijekinja iako sam bila svega dva putauser posted image

(odgovor članu dumisko)
Direktna veza do poruke: 992
16.9.2012 12:18:29   
ivankee
Sanja,cim si bila imas sigurno tamo karton.Trebalo bi da te imaju u racunaru tamo,a ti kod sebe sigurno imas onaj papir(koji ti svaki put traze na pregledu,i tu imas pecat doktora koji te je pregledao)

(odgovor članu sanja 92)
Direktna veza do poruke: 993
16.9.2012 23:02:25   
jagodica12
moze i pumpica i silikonske bradavice, videli me da koristim i gore gde su carski i dole gde su prirodni i niko mi nije rekao da je zabranjeno, jedino je jedna sestra rekla da misli da je bolje rucno, ali ako meni vise odgovara ovako nikakav problem. cimerki je sestra iskuvavala silikonske. opusteno samo, nije to gestapo tamo, svi su vrlo ljubazni i trude se da pomognu koliko mogu

(odgovor članu ivankee)
Direktna veza do poruke: 994
18.9.2012 18:03:50   
Ancivoje01
Drage mame i buduce mame.. citam vase komentarcice i postove vec dobrih mesec dana.. moguce je i da sam propustila..- ne mogu nigde da nadjem koliko se placa apartman u dr.Dragise Misovica..? makar odokativno.. nasla sam da je u Frontu 12.000. ali prosto bih zelela da znam.. radoznalost je ubila macku, zar ne user posted image user posted image nadam se da ce mi neka od vas pomoci, hvala vam mame puno, i sve vam najbolje zelim...

(odgovor članu jagodica12)
Direktna veza do poruke: 995
18.9.2012 20:18:27   
lesica
U DM nema apartmana. Sobe su im dvokrevetne i cetvorokrevetne. I sve imaju kupatilo.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Ancivoje01)
Direktna veza do poruke: 996
19.9.2012 7:45:19   
Snelle
Sve sobe su kao apartmani user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 997
19.9.2012 9:58:29   
Pai Mei
zna li neko da li je u ovom porodilistu dozvoljeno prisustvo oceva na porodjaju?

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 998
19.9.2012 12:21:02   
lesica
Nije dozvoljeno prisustvo oceva na porodjaju.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Pai Mei)
Direktna veza do poruke: 999
19.9.2012 12:27:02   
adulence
uuuuuu ovo me je sada jao rastuzilo,mm je zeleo da ude uz mene tada....uhhhh,nisam trebala ovo da procitam....

zenske da li je neko od vas bio kod dr Pepica i kakva su vam iskustva??

< Poruku je uredio adulence -- 19.9.2012 12:31:25 >

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...
U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here