|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo u vrtić!
10.9.2012 22:07:47   
Jeca*
JMPM zao mi je. Iskreno, u mom okruzenju vi ste stvarno izuzetak. Nadam se ipak da ce se vremenom i kod vas stvari promeniti, ja vam od srca zelim

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1776
10.9.2012 22:10:44   
JMPM
Ja se tome nadam iz dana u dan. Sta da se radi, svako neku muku muci...zato nisam ni pisala nista na ovoj temi, ovde je najveca muka kada dete place jer nece da ostane u vrticu. Mi stvarno nismo imali taj problem ni prvi dan niti bilo koji drugi, ali sam zato dva puta odlazila po njega onesvescenog od gladi...
Hvala ti na lepim recima

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1777
10.9.2012 22:13:19   
Jeca*
user posted image
a da li hoce da jede nesto vise od keksa ili peciva? mozes li mu odneti neku "jacu" hranu?

Robin Sharma

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1778
10.9.2012 22:14:23   
JMPM
Ne, to je njegova hrana i kod kuce. I dalje je stanje isto (puni tri godine za nepun mesec), nista kuvano, nista povrce, voce, nikakvo meso. Ustanem ujutro ranije pa mu umesim pecivo, da bude makar domace i sveze...

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1779
10.9.2012 22:16:23   
Jeca*
Jbt svako dete za nesto zeza user posted image ok, kapiram ja da nam to ide u rok sluzbe, ali mislim stvarno..user posted image
a jel napreduje? jel hoce slatkise da jede?

Robin Sharma

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1780
10.9.2012 22:20:30   
JMPM
Napreduje, dok je bio manji po 400-500 grama, sada je dostigao tezinu malo vecu nego sto je trebao imati sa godinu dana. Jede to sto "goji" tako da lepo izngleda, ne deluje neuhranjen. Dajem mu pikovit sa omegom dva puta dnevno, hvala Bogu zdrav je, prodje sve pored njega.
Jede slatko, ali ne sve, jednu vrstu cokolade i po nesto sto mu se na oko svidi. Problem je sto ne moze da proba, zgrozi se i ima nagon za povracanjem odma.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1781
10.9.2012 22:25:54   
bojanica7
jmpm, nisam imala pojma user posted image i nisam najbolje shvatila: on odbija da jede bilo sta osim peciva ili ne sme iz nekih medicinskih razloga?

Panta rei

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1782
10.9.2012 22:28:32   
JMPM
On odbija hranu, nikada mu se nije mogao uvesti obrok. Pio je mleko (Nestle junior milk) samo u cvrstom snu do dve ipo godine. Posto pije samo vodu morala sam makar tako da mu dam nesto hranljivo. To smo prestali ali smo uveli drugu dozu pikovita na dan.

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 1783
10.9.2012 22:40:34   
bojanica7
malo smo van teme, al necemo vise: juu, nisam znala da tako nestp postoji... dakle, to je psihicki, on nece da jede, a mozda se jedno jutro probudi i proguta nesto sto nije pecivo, i bude mu ok. ako sam dobro razumela.

ajd ppisem sutra kako je prosao novi dan.

i da, oxy, to sto si pitala kako nova deca remete drugu: mi smo upale u grupu koja je vec isla tri dana na adaptaciju, pa smo mi isle zajedno samo dva *umesto pet) i vaspitacica je rekla da mora sama od ponedeljka jer sva deca idu sama. sad su svi krenuli. a kad bi im se neko kasnije prikljucio, kontam da se deca onda vec naviknu bez roditelja pa im ne smeta jedna mama s novim detetom.

Panta rei

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1784
10.9.2012 22:42:03   
Anoniman
da li treba da se nose pokloni vaspitacicamauser posted image

Ja nikada nisam.

Za 8. mart uvek ima neka mama koja se bavi skupljanjem para za poklon...

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 1785
10.9.2012 22:49:59   
bojanica7
ja isto nem pojma sto da se nose pokloni. kontam, jedino ako budes osetila potrebu da joj se zahvalis sto je brizna prema tvom detetu (ne zatvara ga vise u krevetac user posted image ), onda eventualno cokolada i kafa. tako bih ja user posted image

Panta rei

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1786
10.9.2012 23:13:22   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: bojanica7

ja isto nem pojma sto da se nose pokloni. kontam, jedino ako budes osetila potrebu da joj se zahvalis sto je brizna prema tvom detetu (ne zatvara ga vise u krevetac user posted image ), onda eventualno cokolada i kafa. tako bih ja user posted image

hahaahah, to bi stvarno bilo za poklon.. danas ga izgleda nije zatvarala, tj rekla je da nije gurao, tako da valjda nije... pa i meni nekako glupo deluje da im nosim nesto, ali sta znam ako je takva praksa, da ne ispadnemo majmuniuser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 1787
10.9.2012 23:18:41   
Anoniman
Jovice, to ti je kao i sa šalterskim radnicima. Koliko često nosiš njima, toliko i vaspitačici. user posted image

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 1788
10.9.2012 23:20:55   
Anoniman
Mi smo prošle godine nosili jednom mesečno vlažne maramice i paket ubrusa, nadam se da ćemo i ove, pošto mi je draže tako nego da budu musavi i us**ni ceo dan, jer im uprava ne šalje dovoljno wc papirauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1789
10.9.2012 23:22:37   
jovicaa
jmpmuser posted image nadam se da ce u jednom momentu moci da jede.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1790
10.9.2012 23:23:46   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: Tash

Jovice, to ti je kao i sa šalterskim radnicima. Koliko često nosiš njima, toliko i vaspitačici. user posted image

covece ko ce se nakupovati te silne kafe.... moracu da otvorim fabriku, isplatice seuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1791
11.9.2012 8:50:41   
bojanica7
ao kad bi neka salterusha bila divna, odnela bih joj kafu sigurno. i jovice, nema teorije da ti proradi fabrika ako se daju kafe ljubaznimauser posted image

Panta rei

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1792
11.9.2012 9:14:04   
bratzz

Ja nikada nisam.

Moja ujna je vaspitacicama kupovala poklone da bi bolje cuvale moju sestru i zaista je moja sestra bila miljenica. Sad bas razmisljam kako da iz cista mira dam nepoznatoj zeni poklon, za 8. mart imam povod ili kad je zeni rodjendan ali kako da znam kad joj je rodjendanuser posted image , i smatram da vaspitacica svakom detetu treba jednako da se posveti, tako da do 8. marta nece dobiti nista.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1793
11.9.2012 9:17:35   
Anoniman
Danas Nedi sedmi dan, ode bez dude, kaze vaspitachica da ce se snaci, mozda i nije tako lose sto sam zaboravila dudu, uvek je zatknem sa njom. Mislim kapiram ja zasto joj one daju, ali samo je navadjaju na koriscenje u alarmantnim situacijama user posted image

I da se pohvalim, rekose da juce nije plakala, bila je dva sata, da je jela, cak malo i djuskala uz muziku, ali iz pouzdanog izvora znam da je uglavnom sedela i gledala (rece mi jedna poznanica koja je bila sa svojim detetom na adaptaciji), jos uvek snima okruzenje, danas do 10:30

(odgovor članu bratzz)
  Direktna veza do poruke: 1794
11.9.2012 9:38:17   
jovicaa
ja stvarno ne nosim kafu... a ljubaznost salt_erusa da komentarisem necu, posebno ovih na faksu, zelim da ih isamaram, a ne da im donesem kafu, djavo ih odneo. mislim to bas nisu salt_eruse, ali ponasaju se kao da jesu.
vidite mozda ja ustvari kroz zivot idem du*etom a ne glavomuser posted image , da sam znala za kafu, ko zna koliko bih korisnih informacija dobila, za koje sam ovako morala da se muciimuser posted image
nego ode meni dete opet do 14 h u vrtic... nadam se da ce i danas biti ok.
zenetino i aleksandar je stalno sa dudom u vrticu, ostavicu tako jos neko vreme, pa cu kada prodje prva faza privikavanja poceti da insistiram da mu je daju samo za spavanje, kao sto i mi radimo kod kuce.

< Poruku je uredio jovicaa -- 11.9.2012 9:39:10 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1795
11.9.2012 9:42:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bratzz

Ja nikada nisam.

Moja ujna je vaspitacicama kupovala poklone da bi bolje cuvale moju sestru i zaista je moja sestra bila miljenica. Sad bas razmisljam kako da iz cista mira dam nepoznatoj zeni poklon, za 8. mart imam povod ili kad je zeni rodjendan ali kako da znam kad joj je rodjendanuser posted image , i smatram da vaspitacica svakom detetu treba jednako da se posveti, tako da do 8. marta nece dobiti nista.

Ako želiš da im daš kafu neobavezno, onda ćaskaš bla bla o detetu, pa usput pružiš kafu kao "Evo donela sam vam malo kafe", ljubazan osmeh i odmah pričaš o nečemu drugom, znači da se tome ne posvećuje velika pažnja već je to samo onako usput.
Ali se slažem sa tobom da nema potrebe za tim.

(odgovor članu bratzz)
  Direktna veza do poruke: 1796
11.9.2012 9:58:25   
Jeca*
Ja sam protivnik neke kupovine poklona, ali ucim Luku da bude pazljiv pa posto bas bas voli svoje vaspitacice sad smo njima i najboljoj drugarici doneli po jedan sladak magnet, sa mora. I vaspitacicama sam donela kutiju ratluka iz turske. Kupila sam jednu kutiju njima, jednu za moje u kancelariji.
Ne znam kad im je rodjendan, ali obicno za novu godinu i osmi mart kupimo neku sitnicu i to uglavnom vodim Luku da bira i on im da. Ne smatram to nekim mitom ili ne znam ni ja cime, nego znakom paznje

Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1797
11.9.2012 10:00:03   
oxy7
Aleksa je jutros otišao uz ponavljanje rečenice "Aeksa ne ide u vrtic, sutra ide, ne ide u vrtic, sutra ide..." i tako u beskonačnost. Mm kaže da je ponavljao to i u kolima, ispred vrtica, dok ga je nosio uz stepenice, a onda je utrčao unutra...zezatori naši, kako nam treniraju živce.

Ja ne nosim ništa nikome, ionako plaćam punu cijenu i za dijete koje ne ide do kraja godine. Dosta im je to od nas.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1798
11.9.2012 10:00:20   
Modessty
I ja nisam prvo htela ništa da nosim. Ali pošto moje dete tamo ne jede i teško se navikava na vaspitačice same (deca nisu problem), a one su stvarno bile fine rekoh ajde da odnesemo neku sitnicu. U prodavnici u nedelju uveče vidim kutiju sa 400g kafe i dve šoljice unutra i kupim. NJih su dve i taman ispadne ok poklon. Nisam im ja dala već Danilo kad je ulazio u sobu user posted image Kaže vaspitačica hvala, ali stvarno nema potrebe, a ja se nasmešim i kažem da sam srećna što brinu o mom sinu i da je to samo sitnica u odnosu na ono što ja dobijem od njih i eto tako. user posted image Šteta što ne umem tako da se snadjem sa recimo čistačima na poslu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1799
11.9.2012 10:02:22   
Jeca*
Luka stavrno ima toliko divne vaspitacice. Ona zena cak cesto sama donosi keksice, kupuje nesto da imaju kad deca ogladne popodne da im da da grickaju. Bas su brizne i pazljive, pa mi zaista prija da im uzvratim paznjom i da ucim Luku da i on bude pazljiv

Robin Sharma

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Nije se vratila kući iz škole. I neće se v...
Pre nego što kreneš da upireš prstom u druge, možda ipak da ga staviš na čelo.
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here