|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo u vrtić!
10.9.2012 10:17:20   
mihi

IZVORNA PORUKA: mihi

Jutros plače od kuće ka vrtiću, sav se naduo ima i crvene fleke po licu. Dolazimo tamo opet plače, presvlačim ga i ulazi u sobu ja polako odlazim i bacim pogled kroz staklo sedi za stolom i priča sa drugaricom...... Neće da ruča baš ništa kaže sve je bljak ali dobro proći će i to. E da zaboravih od drugog dana ostaje od 8 i 30 do 15, spava bez problema u vrtiću.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1751
10.9.2012 10:25:20   
tijatija
Marta se zaplakala prvi put danas kad sam je ostavjala. ProsLe nedelje sam je samo predala vaspitacica i nista od plakanja, a danas je bilo bas user posted image Rekli su mi danas do 11 i15 tako da ce i da rucka tamo .

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1752
10.9.2012 10:53:32   
nela79
To je napomenula Matijina vaspitacica. Kaze ima djece koja prih dana ulaze bez plakanja u sobu i ostaju bez roditelja, ali ih kriza zato moze uhvatiti poslije dve sedmice. Zato je mozda bolje da oplacu u pocetku :)

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1753
10.9.2012 10:55:27   
Jeca*
mihi bravo za drugara user posted image  klasični bleferski fazoni, ccc opasni su user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1754
10.9.2012 11:04:52   
bratzz
Milica je jutros plakala, ali nista strasno.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1755
10.9.2012 11:10:54   
minavb
Dan sesti.
Ujutru se rasplakao zato sto je nas drugar na adaptaciji vristao za svojom mamom toliko da se ispovracao. Posle se zaigrao sa kockama i ja sam otisla. Kaze vaspitacica da je bio dobar i da je vrlo malo plakao, samo kad su se deca drala. Imamo novog druga na adaptaciji, ali mislim da kad i njegova mama izadje napolje, bice sve drugacije.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 1756
10.9.2012 11:17:57   
oxy7
Ne kapiram nešto - kad god dodje novo dijete, njegova mama ulazi sa njim neko vrijeme, je li tako? Pa zar to ne uznemiri svu onu djecu koja su prošla adaptaciju prethodnih dana?

Aleksa je za vikend ustajao sa riječima "neće u vrtić danas", a jutros je otišao bez problema. Dobro nam je došla ova mala pauza. Ostaje da spava prvi put, vidjećemo kako će biti...

Tija, u koji vrtić idete?

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1757
10.9.2012 11:23:50   
minavb
Uznemiri, ali ne moze mama da ostavi dete koje je prvi put tu, zato sto smo mi krenuli ranije.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu oxy7)
Direktna veza do poruke: 1758
10.9.2012 11:48:26   
Modessty
Zato kod nas nema ulaska u sobu sa decom. Odmah sami na dva sata. Ako baš mnogo plaču onda zovu da se dete uzme ranije.

Mi jutros sa sekom Larom zejdno u vrtić! Mnogo su bili slatki. Držali se za ruke do vrtića i zajedno ušli kod trijažne da im pogleda grlo user posted image
Nije plakao dok nije ušo u sobu. Sve je bio super - i dok sam ga presvlačila i kad smo se zagrlili i poljubili i dao vaspitačici poklon (kafu) i sam ušao u sobu i onda počeo da plače. Mali folirant.

Jutros je kasno ustao i popio je samo mleko. Ceo vikend učimo da treba da se jede, jer stomak boli ako je prazan. Videćemo koliko će to da ima efekta.
Idem po njega u 14.30h, a od sutra će morati da ostaje do 15h

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1759
10.9.2012 11:51:23   
Modessty
user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1760
10.9.2012 11:53:04   
mihi

IZVORNA PORUKA: Jeca*

mihi bravo za drugara user posted image  klasični bleferski fazoni, ccc opasni su user posted image

Da znaš Jeco ja nisam mogla da verujem i crvenilo nestalo s lica za 5 sekundi, prema tome samo nas muče!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1761
10.9.2012 12:11:19   
Modessty
mihi to radi i Danilo. Mali glumac. Al dok sam se ja naučila da ne nasedam na fore i fazone...

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1762
10.9.2012 12:32:28   
tijatija
Ni kod nas nema ulaska u vrtic sa detetom, samo do vrata da predas dete vaspitacici ,to vazi za svakog dali je prvi put ili ide godinama,po meni je to oksa jedne strane, sad kad bi svih 30-toro uslounutra obuveno i sta ti ja znam koji bi se haos stvorio user posted image
Martu sam uzela oko 11 i 15. Stojala sam pored vrata (cekala da zavrsi rucak) i bila zacudjena da nijedno dete nije plakalo. Cim me videlau u tuzan plac ali nije dugo trajao sve u svemu zadovoljna sam jela je fino, cim smo dosli kuci oko 11i 35 zaspala je.
Starije obozavaju u vrtic, barem sa njima nemam problema svako jutro nasmejane idu jedu , spavaju (sto kuci nece nikad pogotovo Nevena) oko 15 h mm ide za njih svaki put, inace mogu do 17 da ostanu.
Oxy mi idemo u ,,Djina Vrbica,, Marta je tu na zabjelu u boxy, a Milena i Nevena su kod Hemomonta,to su ove godine napravili jer je bio prebukiran vrtic pa su neku decu prebacili sa zabjela tamo. Ja sam prezadovoljna posto je sve novo.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1763
10.9.2012 15:21:58   
jovicaa
mi smo super prosli, malo je plakao kada ga je mm odveo i to samo zato sto se mm malo zadrzao da poprica sa vaspitacicom oko spavanja.
kaze da danas nije gurao, nije plakao, lepo je jeo, samo breskve nije hteo, gadio se jako od njih, spavao je, sve ok...
bio je od 7 do 14 h. tako ce i biti svaki dan.
da li treba da se nose pokloni vaspitacicamauser posted image

< Poruku je uredio jovicaa -- 10.9.2012 15:22:43 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1764
10.9.2012 15:31:05   
oxy7
Aleksa je danas ostao do 14,45, spavao je prvi put u vrtiću! I dalje sve ide odlično, ali se ja ne mogu opustiti, sve čekam da nastupi kriza.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1765
10.9.2012 15:53:01   
Brand new mama
E,a mi smo ponovo na pocetku-posto je panicio u petak.Nije bilo sanse da ja odem,a ovdje kao ponovo bude samo 45 min pa povecavamo...pa onda ja odem malo...dok ih obucem pohvatam itd.mali se bolje uklopio:) a njega nece:)Mi cemo tako do zime.
Ostali klinci misle da sam i ja teta(i ako se ja skroz povucem).Dobila sam dva cvjetica i pet kamencica na poklonuser posted image

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu oxy7)
Direktna veza do poruke: 1766
10.9.2012 16:16:32   
red3lilu
Moram da vas pitam...
1. Da li u vrtiće nosite higijenski materijal (ubruse, salvete, vl. maramice, sapune...)
2. Da li ste sa ustanovom (ovde mislim isključivo na državne) potpisivali ikakav ugovor ili imate bilo kakvu potvrdu o uslovima, pravima i obavezama vas i njih za vreme boravka vašeg deteta u vrtiću, obdaništu...
3. Da li ste popunjavali formular/zahtev za upis u vrtić i da li je ne njemu pored generalija zahtevano da se upiše narodnost vaša i detetova??

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 1767
10.9.2012 16:23:28   
mihi
Joj Mod svako je na svoje dete osetljiv to je normalno!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1768
10.9.2012 17:15:08   
minavb

IZVORNA PORUKA: red3lilu

Moram da vas pitam...
1. Da li u vrtiće nosite higijenski materijal (ubruse, salvete, vl. maramice, sapune...)
2. Da li ste sa ustanovom (ovde mislim isključivo na državne) potpisivali ikakav ugovor ili imate bilo kakvu potvrdu o uslovima, pravima i obavezama vas i njih za vreme boravka vašeg deteta u vrtiću, obdaništu...
3. Da li ste popunjavali formular/zahtev za upis u vrtić i da li je ne njemu pored generalija zahtevano da se upiše narodnost vaša i detetova??

1. samo vlazne maramice
2. naravno, potpisali smo ugovor a ustanovom
3. popunjavali zahtev, ali na njemu nema pitanja u vezi narodnosti, a i ako postoji, mislim da ne sme biti obavezno. Ja se ne secam tog pitanja, gotovo da sam sigurna da ga nema.

Nama je krenula i prva prehlada od vrtica. Cure slinice i ima 37,1 T.

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 1769
10.9.2012 17:48:14   
Olga75
Red , mi ne nosimo stvari za higijenu nego placamo 3000 pa skolskoj godini , sto se tice bilo kakve potvrde isto je nismo dobili , za nacionalnost bilo je

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1770
10.9.2012 21:10:55   
jovicaa
mi kupujemo 2 pakovanja vlaznih maramica, dva ubrusa i kremu, to je obavezno.
ne secam se sta smo popunjavali, ali to ne moras popuniti ako ne zelis, nacionalnost.
i da krajem prve nedelje smo dobili ugovor koji smo potpisali, jedan primerak je ostao nama, jedan ustanovi.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1771
10.9.2012 21:31:27   
bojanica7
mi mesecno nosimo jedan papirni ubrus i pakovanje vlaznih maramica (mada mislim da je to samo za decu koja nose pelene, provericu)
potpisivali smo uslove vrtica (do kad mora da se dovede,k odvede, potvrda od lekara posle bolesti i tako to)
pitali za nacionalnost, nisam popunila, kao ni obicno. mislim da je to njima zbog neke statistike bitno.

gala danas prvi put ostala sama sat vremena user posted image dosli do vrata, ja krenula se pozdravim s njom i da joj kazem kako mama ide i tako to, a vaspitacica dosla, uzela je za ruku, rekla joj nemam mame danas, i zalupila vratima user posted image bila sam u fazonu: ova zna sta radi user posted image i nista, stajala ispred jedno pet minuta, nisam je cula da place pa sam otisla s muzem na kafu. kad smo je pokupili, vaspitacica kaze da se rasplakala u nekoliko navrata u poslednjih 20 minuta.
a sada najsmesniji deo: vaspitacica joj je rekla da ce kad pojede sjive ici kod mame i ona uzela sve sjlive iz tanjira, strpala ih u usta i vice punih usta: gokija (gotovo) idemo mame user posted image vaspitacica se cepala user posted image i onda oj je slala poljupce i mahala, sr5ecna sto ide kuciuser posted image .
i posle sam je pitala jel hoce sutra u vrtic, kaze da hoce.user posted image

jovice, a jesi davala kod kuce aleksandru da jede sam? ja gali pocela jos pre rodjendana, a od rodjendana jede skroz sama sve, pa i supu. naravno skroz se isfleka od glave do pete, al sam navikla i vise se ne nerviramuser posted image

Panta rei

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1772
10.9.2012 21:43:18   
JMPM

IZVORNA PORUKA: Jeca*

Znam ja da je on malo drugačiji, ali kažem da vremenom u kolektivu sva deca moraju biti ista, mislim da tamo neće moći da bude drugačiji. Možda u počettku, ali vremenom će morati da se uklopi jer za godinu dana će ih biti 30 u grupi

Citam i citam i citam, ovo sam morala da citiram Jeco. Moj deckic ide od septembra prosle godine u vrtic. Za svo ovo vreme i sa njih jos 29 u grupi nije poceo da jede niti da pije sa njima. Posle dve hipoglikemije su mi trazili da donesem potvrdu od dr. o odbijanju hrane i od marta meseca mu nosim keks ili pecivo u vrtic - to jede sam. I pije samo vodu koju mu nosim.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1773
10.9.2012 21:56:33   
minavb
I ja sam predala izvestaj lekara, i vaspitacica mi je danas rekla da dodjemo sutra na dorucak i da ponesem zamenu za obrok. Ako nocas ne dobije temperaturu, sutra se upustamo u avanturu "dorucak u vrticu".

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1774
10.9.2012 22:01:36   
JMPM
Neka je sa srecom, budite bolji od nas!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Njoj je 15, jednom nogom još u detinjstvu,...
Teško je imati 15 godina. Takođe je prilično sjajno biti 15. 15 je hodajuća kontradiktornost.

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here