|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo u vrtić!
7.9.2012 13:43:45   
vonavoj
kod nas ima krevetaca,ali su u drugoj sobi,tamo se samo spava!user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1701
7.9.2012 13:44:08   
jovicaa
imaju par krevetaca... i ocigledno da im sluze za disciplinovanjeuser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1702
7.9.2012 13:50:57   
tijatija
Neznam... meni je licno to bezveze da dete skoro od dve godine drze u kreveticu u vrticuuser posted image Ovde su deca po sobi, imaju na raspolaganje igracke raznorazne i zanimaju se, a posle adaptacije bojaju, crtaju, igraju grupne igrice, uce kratke pesmice..mini maskebali i ostalo user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1703
7.9.2012 13:52:13   
anajid
I kod nas imaju 3 krevetica (govorim o mladjim jaslicama a ne o grupi u koju Andrija sad ide).Sluze za one bas bas male bebe koje spavaju u tim krevecima,npr ima dece od 10 meseci koja ne mogu spavati u kreveticima za decu jer bi pali verovatno.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1704
7.9.2012 13:54:59   
lesica
Von,nece da se mlate da im nameste bodice i onda smaraju. A sto se mene tice,L ce bodi nositi dokle god sam ja pred zakonom odgovorna za nju user posted image Lepo su joj ledja pokrivena i ne moram da razmisljam uopste.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1705
7.9.2012 13:58:54   
tijatija

IZVORNA PORUKA: anajid

I kod nas imaju 3 krevetica (govorim o mladjim jaslicama a ne o grupi u koju Andrija sad ide).Sluze za one bas bas male bebe koje spavaju u tim krevecima,npr ima dece od 10 meseci koja ne mogu spavati u kreveticima za decu jer bi pali verovatno.

Da... Kod nas je malo drugacije zato mi nije bilo jasno user posted image Kod Marte koja je sad 9 mes. naravno ima krevetic tu u grupi su najstariji oko15 meseci i tu su krevetici i to se zove box, a stariji od 16 meseci su u mladje jaslice i tamo nema krevetica , to su uglavnom deca koja samostalno hodaju

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 1706
7.9.2012 13:59:48   
vonavoj
pa da,i ja cu nositi bodice,dok god moze...mrzim gola ledja!
inace,kod nas ima krevetaca samo u mladjoj jaslenoj,a u ostalim samo duseci na podu i tu deca spavajuuser posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1707
7.9.2012 14:02:19   
lesica
A kod nas je novina jos u vrticu,da im za spavanje nece biti potrebne ni jastucnice a ni pidzame,vec svako dete ima svoj krevet koji je obelezen. I to je juce definitivno objavljeno.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1708
7.9.2012 14:07:31   
anajid

IZVORNA PORUKA: lesica

A kod nas je novina jos u vrticu,da im za spavanje nece biti potrebne ni jastucnice a ni pidzame,vec svako dete ima svoj krevet koji je obelezen. I to je juce definitivno objavljeno.

Ovako je i kod nas i to je po meni OK.Svako dete ima sliku zalepljenu na krevet i onda je to njima interesantno jer traze sami sebe.mislim svoju sliku.
A sto se tice bodija,po meni ima smisla da ga nosi dok nosi pelene.Sad kad je skinuo pelenu oblacim mu potkosulju,mislim da mu ne treba bodi,kontam jednom ga mora skinutiuser posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1709
7.9.2012 14:10:18   
madre
lesice, bas mi se dopadaju uslovi u vasem vrticuuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1710
7.9.2012 14:35:52   
bojanica7
jovice, kontam da nece tako uvek. prosto je bila sama i nije mogla da se bavi trenutno time, pa ja=oj j ebilo najlakse da ga tamo stavi. sigurna sam da nece tako stalno. da se ponavlja, bunila bih se definitivno, pa zaista onda koja je poenta vrtica? tako mozes i ti da ga zatvoris u krevet u drugoj sobi i da ucis...

nama je danas drugi dan adaptacije i poslednji. posto od sledece nedelje krecu sva deca sama. nismo imale pun tretman pet dana, ali upoznala se s vrticem, decom, vaspitacicom, i kontam da ce joj biti lepo u ponedeljak.

Panta rei

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1711
7.9.2012 14:38:17   
bojanica7
maslachak, ozdravicete i bice opet sve super, vidis da je visnja jako prilagodljiva devojccica, smao da sto pre prezdravi. taj virus povracanje je bio oko nas pre desetak dana. svi osim gale i moje mama i sveki su bili bolesni. i prijatelji i rodjaci. povracanje 24 sata (s prolivom ili bez) i seldeceg dana kao novi. bilo bi super da je taj jer ce zaista onda sutra biti super

Panta rei

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 1712
7.9.2012 14:45:03   
Jeca*
lesice, sve sto si napisala, od aktivnosti, preko bodica, uslova za spavanje..kao da si opisivala nas vrtic user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 1713
7.9.2012 15:16:22   
lesica
To je Jeco izgleda taj novi sistem koji je u pojedinim vrticima zaziveo. U ponedeljak cu cuti i ostale novotarije.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1714
7.9.2012 15:25:06   
Jeca*
ja sam se iznenadila kad sam čula da se nose jastučnice. Luka je u vrtiću od 31.08.2009 a prvi put za to čuh ovde na RR
te radionice za decu i roditelje su super stvar user posted image

Inače, mene muž regularno redovno zeza što sam i ja u savetu roditelja user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1715
7.9.2012 15:26:44   
Jeca*
ja sam luki bodic oblacila isto do skoro, dok je bilo broja za njega user posted image  i nisu mi nikad ništa rekli

Robin Sharma

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1716
7.9.2012 15:33:48   
lesica
Jeco,o cemu se raspravlja na sastancima gde prisustvuje i savet roditelja?

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1717
7.9.2012 15:36:47   
Jeca*
ne znam, za 3 godine je bio samo jedan i to bas kad ja nisam mogla da odem. Meni su objasnili da se to odrzava samo po potrebi

Robin Sharma

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1718
7.9.2012 15:47:05   
lesica
Vidis,a meni su rekli da je 2-3 puta godisnje i da se uglavnom tu iznosi roditeljima kompletan plan i program rada u vrticu,da roditelji iznesu svoje predloge,a prisustvuju kako upravnica,glavna sestra tako i pedagog,i glavni vaspitaci grupa,i odvojeni su sastanci za svaki uzrast.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1719
7.9.2012 18:28:35   
Anoniman
Nešina najbolja drugarica iz vrtića je dobila šarlah, us*ala sam se sad od strahauser posted image I tako, čekam.

Vidim da su i kod vas krenuli virusi razni, ako vam je za utehu, N je bio bolešljiv prvih par meseci, i od tad je mozda dva puta imao temperaturu po 2 dana, i to je to. Samo treba izdrzati taj početak.

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 1720
7.9.2012 18:36:26   
jovicaa
nedjo od moje tetke klinci su prelezali sarlah nije to nista strasno..
bojanice pa to i ja kazem mm-u, mogu ga i ja zatvoriti u krevetac i pustiti mu crtani, i da ucim u drugoj sobi... ali valjda nece stalno, necu jos da dizem frku, ali u utorak, sredu, cu otici da vidim kakvo je stanje, posto ce ga od ponedeljka mm odvoditi i dovoditi, kada se vrati sa posla...
inace ovako stvarno mi ok deluje vaspitacica... ali ovo mi bas nije prijatno. ali svakako ne moze da gura decu, to nije ok i treba da ga spreci, pa makar malo bio i u krevetcu, samo da joj to ne predje u rutinu. a mmu je skroz opusteno to sto ga stavlja u krevetac kao ja se tripujem.. pa nadam se da je tako.. nadam se.
a ja kontam da mi mame teze dozivimo vrtic od dece.. a bas sam mislila da necu mnogo da se bunimuser posted image
izgleda da sam malo prezastitnicki nastrojena... trudna luda keva puna hormonauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1721
7.9.2012 18:42:16   
Modessty

IZVORNA PORUKA: lesica

U Nišu je u svim vrtićima ovako. Svako dete ima svoj krevet i nema razmene. I na ormariće stave imena i nalepnice sa sličicama, samo što to još nije kod nas uradjeno.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1722
7.9.2012 18:45:53   
jovicaa
ne znam da li kod nas svako ima svoj krevet, ali ne nosi se nista za spavanje, barem mi za sad jos nisu rekli.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1723
7.9.2012 18:52:12   
Modessty
Mi smo danas imali baš lud dan. Jutros je sam tražio da obuje patike dok smo se spremali zapokret. Nije plakao uopšte do vrtića. E kad smo seli da se presvlsačimo u hodničiću ispred sobe, jedna devojčica kojoj je drugi dan plakala je užasno i sva deca se uznemirila pa i Danilo. Sam je ušao u sobu, ali pošto su vrata ostala otvorena okrenuo se i video devojčicu kako urla i potrčao nazad ka meni sav uplakan. Zagrlim ga i pitam šta je bilo a on kaže uplašio se što plače devojčica. Smirim ga i objasnim mu da je njoj sad malo teško ali da oni svi treba da je uteše. Poljubimo se i on se okrene i ode. Zatvorim vrata i kažem ženi da da ćerku vaspitačici u ruke odmah i bez oklevanja. Ona da dete a ja je zagrlim i izvedem van. Volela bi da se neko meni tako našo user posted image
Inače je bio dobar sem što nije jeo ništa sem hleba

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1724
7.9.2012 19:04:33   
jovicaa
jedan dan supica, jedan dan hleb, bice papanja, ne brini, super napredujete!user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Nutricionista otkrila koje namirnice ne bi...
Da li ste znali da postoji nekoliko uobičajenih namirnica koje mnogi roditelji treba da zaborave kada je reč o jelovniku...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here