Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.9.2012 8:27:16
|
|
|
|
daca77
|
Maso, navijam jakooo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.9.2012 8:31:36
|
|
|
|
Cindarella
|
Kako sad? Pa juce se videlo,lepo.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.9.2012 8:38:19
|
|
|
|
mamica3
|
ne znam ni sama sva sam zbunjena sve se tješim da ne valjaju trakice,kupila sam ja opet onaj skupi pa cu kasnije probat al ja i dalje gorim i nisam dobila,možda ipak ima nade
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.9.2012 8:39:39
|
|
|
|
Cindarella
|
Drzim palceve. Kada trebas da dobijes?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.9.2012 8:42:20
|
|
|
|
mamica3
|
pa najdalje po dr 5-6 ubila sam se sinoć čitajući i svugdje sam pročitala da su sigurne bez obzira sto je jedna blijeda i da rijetko da lažan rezultat,tješim se da su trakice loše
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.9.2012 8:50:07
|
|
|
|
masa masa
|
cindarella, daco neznam sta je sad, bila bi neizmerno srecna da me zaobidje , juce preko dana temp37,1 , stalno talasi imam osecaj da ce svakog casa , a jutros tem. skok.Jel rano za test?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.9.2012 8:59:16
|
|
|
|
daca77
|
maso, a za koliko ne ocekujes ...test bi trebalo raditi na sam dan.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.9.2012 9:37:52
|
|
|
|
Cindarella
|
Maso,kada sam radila bazalnu u prvoj trudnoci,na dan testa je bila oko 37.Bila sam ubedjena da cu da dobijem,sve simptome sam imala. Od bubuljica,do grceva u jajnicima,talasi vrucine.Bila sam ubedjena da cu da dobijem. Prati situaciju,i uradi test na dan ocekivane
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.9.2012 10:22:32
|
|
|
|
masa masa
|
daco , cindarella, ocekujem- neocekujem sutra prekosutra, pa zato pitam jel rano ta test
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.9.2012 10:24:18
|
|
|
|
Jole84
|
Maso pala ti je? Kakvo je danas stanje? Nego žene ja sam nešto sve pobrkala Meni je ciklus obično na 30 dana,eventualno 31.Po tome bi zapravo trebalo da radim testić sutra ujutru? Ali O mi je bil 18dc,pa mi se onda vreme pada za 4 dana.Ili sam sanjiva ili sam blesava
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.9.2012 10:29:31
|
|
|
|
Shishica
|
Jole za 3. dana mozes da radis, a ja sam radila na 15-ti dan od ovulacije, bila mi je 17-og dana ovulacija, a dobijala sam na 29-32maksimum.. Ali mislim za 3. dana da mozes da radis.. Cekaj.. sutra ili prekosutra ti je kriticno da li ces dobiti?????? Joooooj majcice.. Vidis kako si oko ovulacije udarala xxxxx, a posle proredila! E tako sam i ja i sad mi nije do sexanja..to mi je bio jos jedan znak koji sam znala da je pravi..i proslu trudnocu do cetvrtog meseca sam bila sva ni za sta.. jer.. aj pisacu u prvom tr.
< Poruku je uredio Shishica -- 5.9.2012 10:31:33 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.9.2012 10:35:42
|
|
|
|
Jole84
|
Ma da,baš sam plavuša I meni je lutealna faza oko 15 dana otprilike.Strpiću se Prekosutra mi je kritično,al baš mi mulja po stomaku.Jedino me T teši što nije pala. Nisam baš redovno udarala iksiće posle O
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.9.2012 10:43:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Jole navijam jako!! Ajde da nas vučes u prvo!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.9.2012 10:46:24
|
|
|
|
Jole84
|
Pčelka,pa gde si ti draga Ako krenem,prvo vučem stare čekalice-tebe,Hanku,Dacu,Degu,Mei...neka mi ostale ne zamere
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.9.2012 10:48:49
|
|
|
|
Shishica
|
Ti ces da se strpis, a ja ne mogu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.9.2012 10:54:36
|
|
|
|
Jole84
|
Vidiš da sam ionako već prešla tamo,dosadila sam i bogu i ljudima
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.9.2012 11:18:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Pisacu ti u crticama da ne dobijem opomenu :p
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.9.2012 11:24:45
|
|
|
|
Meisje
|
Јоле,Т је супер! Ако радиш тест,види колико ти је најдужи циклус па на тај дан,мада од 12дпо би могло да покаже...држим фиге Мамице,важно да си врућа и да нема вештице! Понови га сутра ујутру,мора да покаже
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.9.2012 11:39:04
|
|
|
|
Jole84
|
Hvala Mei
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.9.2012 12:20:11
|
|
|
|
mamica3
|
drage moje meni đavo nije dao mira i ja otišla na UZ kad tamo GM 4,2mm trudnoća 4/5 i da dođem za 15 dana da čujemo ta ko bem..tti testove uništili me od juče čas + čas -
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.9.2012 12:24:10
|
|
|
|
Shishica
|
Sto si dosadila, pa price nikad dosta tamo..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.9.2012 12:25:39
|
|
|
|
Shishica
|
Mamice, pa lepo sam ja rekla na uz.. ili sam samo pomislila ne znam.. ali kad ima nedoumica zna se sta raditi Sada cestitam sa sigurnoscu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.9.2012 12:28:12
|
|
|
|
mamica3
|
hvala puno,mislila sam da je rano al eto vidi se bar nesto superrr
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.9.2012 12:35:34
|
|
|
|
masa masa
|
Jole 84 danas tem.porasla , neznam sta da mislim
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.9.2012 12:37:14
|
|
|
|
masa masa
|
mamice super, cestitam
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Anketa
drugi prodjajVVVVDa li je drugi porodjaj laksi od prvog (ako su oba bila prirodna)?Laksi je (
58%)
Isti je (
32%)
Tezi je (
10%)
Ukupan broj glasova: 125Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!