Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.8.2012 8:11:50
|
|
|
|
blacklady
|
To su ta samo ta dekica ne dodje kao masna,tj. taj prekrivac je sekundu drugaciji jer mi nismo htjeli te sljokice na zimskom prekrivacu, ali u principu sve je isto Mi jedva cekamo da ih vozamo konacno imamo "brigu" manje i stavku manje sa spiska o kojima treba brinuti. Hvala gae_gr na savjetima od prije, mi srecom imamo sve uslove za ova velika kolica (jesu velika ali vjeruj mi mi bi izgledali smijesno sa manjim kolicima).
Troje nas je, u cijelom svijetu samo troje... Hiljadu nečijih srećnih časaka biće kao ovaj, ali ovaj nikada više. Hiljadu tuđih ljubavi biće kao ova, ali ova nikada više. Cio svijet i cijela vasiona, nas troje!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.8.2012 8:38:42
|
|
|
|
Anoniman
|
kako sam srećna zbog vas!!! Uživajte u njima, stvarno su savršena!!! I ja sam htela ta bez mašni i cirkona sa zimskom navlakom bez ikakvih detalja ali crvena. Ako se nekad zadesim u Sarajevu, zvaću te da mi daš jedan krug
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.8.2012 9:49:30
|
|
|
|
blacklady
|
Hvala puno!!! Mi smo stvarno odusevljeni, jer nismo zeljeli kao nasi prijatelji da kupujemo treca kolica po redu i da opet nesto kukamo. A i meni su ova bez cirkona i onih djidja ljepsa i elegantnija, samo smo se mi odlucili za ova u bez varijanti prvo sto jos ne znamo sta smo a drugo bice jos (ako Bog da) beba kojima ce moci koristiti pa smo htjeli neutralnu varijantu. Ako se ikad zadesis u Sarajevu slobodno se javni, radu cu ti dati krug
Troje nas je, u cijelom svijetu samo troje... Hiljadu nečijih srećnih časaka biće kao ovaj, ali ovaj nikada više. Hiljadu tuđih ljubavi biće kao ova, ali ova nikada više. Cio svijet i cijela vasiona, nas troje!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.8.2012 11:35:10
|
|
|
|
anirez
|
Sancy ocito je da kasnim s odgovorom Ajd mi molim te reci jesi kupovala onu nosiljku za bebe sto dode uz njih ili ih koristis samo tako? Ovdje kod nas nema nigdje zakupit ta nosiljka, a ja neznam da li bas beba moze u kolica bez nje jer mi izgleda kao da bi joj bilo neudobno
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.8.2012 14:23:41
|
|
|
|
Sanchy
|
Nisam uzimala,nije bilo kada sam kupovala tako da sam kupila samo as,e sad leto je i mislim da bi bebi u tome bilo prevruce,ne znam bar ja tako mislim,ja sam ubacila tanak jastucak i preko tanko cebence i super mu je,..naknadno sam kupila obicnu ravnu nosiljku ali sa krovom da se tako izrazim posto ova koja je u programu chipolina to nema pa mi nije prakticno kad ga vodim negde...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 2.8.2012 22:48:57
|
|
|
|
anirez
|
Sanchy hvala ti na odgovoru
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 9.8.2012 2:19:19
|
|
|
|
atomski mrav
|
cao svim buducim i sadasnjim mamama i tatama vozacima kolica :D Trenutno je u Aksi popust na Hauck Malibu kolica (naravno tirkizna ) i deluju mi stvarno ok ali mi isto tako deluju ok i ona njihova sa setom 3u1 Condor jeans pa sad jel ima neko neki predlog, sugestiju...bilo sta (za i protiv). Video sam da Malibu nema mogucnost okretanja bebe ka vozacu vec samo u korpi ili as koje se dodatno kupuje (10 hiljadarki) a ovo Condor ima sve... pa sad... Da cujem, pre svega Crazymamu i Azru za Malibu (vas sam zapamtio da imate ta)
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 9.8.2012 15:09:51
|
|
|
|
atomski mrav
|
evo sad nadjoh i neka Esprit Comfort New College za 20.000 (19.999,99 ) KLIK jel ima neko njih ili zna nesto o njima? jel vredi gledati? meni su na slici i na snimku ok ali sta znam ipak je bolje iz "prve" ruke... imaju onaj mehanizam da se okrene rucka da moze bebac da gleda vas ili put, nosiljka je multifunkc., felne 17" (hehe), 11kg ukupno. Pa?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 9.8.2012 15:31:17
|
|
|
|
red3lilu
|
IZVORNA PORUKA: atomski mrav Esprit Comfort New College za 20.000 (19.999,99 ) felne 17" (hehe) Wow, super izgledaju... ja ovde navraćam samo da parim oči... i da nisi pisao u muškom rodu felne bi te odale ... ono što mogu da kažem Hauck je dobra i kvalitetna marka (vidim da je proizvođač Esprit-Hauck group)
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 9.8.2012 15:42:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: atomski mrav evo sad nadjoh i neka Esprit Comfort New College za 20.000 (19.999,99 ) KLIK jel ima neko njih ili zna nesto o njima? jel vredi gledati? meni su na slici i na snimku ok ali sta znam ipak je bolje iz "prve" ruke... imaju onaj mehanizam da se okrene rucka da moze bebac da gleda vas ili put, nosiljka je multifunkc., felne 17" (hehe), 11kg ukupno. Pa? Koja nosiljka? Btw, dobro nam došao atomski! Ja nemam iskustva ni sa jednim modelom koji pominješ ali mogu da napišem poduži hvalospev 3u1 opciji (pod uslovom da je ravna korpa čvrsta i prostrana kao što je naša bila)
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 9.8.2012 16:02:34
|
|
|
|
atomski mrav
|
hvala na doceku! pa evo na slici br.1 i 2 se vidi ta korpa-nosiljka :) e sad, da ja ne bih tu trt-mrt vama koji ste iskusni evo vam klip o kolicima pa recite jel to prakticno, ne/znaci, visak...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 9.8.2012 16:45:37
|
|
|
|
MarijaBg
|
atomski mrav, kolica izgledaju sjajno! Mi imamo chipolino dakota, jako slican model ovom, i lepo smo ih izvozali prvih 7-8 ,eseci, a onda kupili lagana mala kisobran kolica. Kod ovakvih modela je jedini problem sto su glomazna i mogu da stanu samo u veci gepek, ali mislim da se svi modeli sa ruckom koja se okrece ovako sklapaju, pa jos kad imaju ovako velike tockove, bas budu ogromna i kad se sklope. Ali ako imas veliki gepek i ako ti je bitno da bebi bude udobno, a da pritom mezete da je gledate (meni je to jako bitno) samo napred, super izgledaju ps. proveri visinu rucke i koliko je udaljena od tockova tj precke izmedju tockova jer to zna da bude problem u voznji, ako je preblizu, noge ti udaraju u kolica dok koracas...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 9.8.2012 16:46:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Videla. to zaista jeste ali ona mekana nosiljka koja sem ako dete nije rođeno u zimu pa da kao baš malo ide napolje po ciči nema nikakvu funkciju. Za leto je pretopla a i dosta je mala pa se ne može dugo koristiti. Ja sam imala ravnu korpu koju smo rabili i za dnevno spavanje i za šetnje i umesto putnog kreveca sve do 5 i po meseci i od zlata bih je ptavila.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 10.8.2012 13:33:17
|
|
|
|
atomski mrav
|
MarijaBG na nasu zalost imamo minijaturu od gepeka ali cemo oboriti zadnju klupu, onaj manji deo, pa bi tako u najgorem slucaju prevozili kolica :) Sad sam pogledao dakotu, nisu losa, imaju rucku tako da uvek mozemo da gledamo bebca, ok je cena, skidaju se tockovi... Jel 13kg ukupna tezina kolica sa svim onim ili samo kolica? Kako se voze? U zgradi smo bez lifta pa ono...jel cemo smrsati brzo? :D Pretpostavljam da ste ih koristili tako kratko samo zbog tezine? Posto nam bebac dolazi u decembru, onda bi nam znacila i ona dunjica (taman kad prodju oni minusi i krenemo u set_nje). E da, ja sam skoro 2m pa bi bili lepo kad bi nasli i neka kolica kojima se podesavaju rucke po visini.....bas nisam zahtevan Gae_gr, jel si tu korpu kupila bas za ta kolica ili si neku levu stavila i tako vozila ili...? (izvinjavam se ako sam slogirao mame ovim pitanjem) Hvala ti puno na pomoci oko ovih esprit kolica!
< Poruku je uredio atomski mrav -- 10.8.2012 13:44:10 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 10.8.2012 13:37:41
|
|
|
|
cockic
|
ja sam svatila da nema prakticnih kolica ova moja sadasnja su teska ko tuc,a ja zapela da kupim chicco kolica mislim da se zovu london od 0 do 36 sto je super.a teska su 7,2kg. sutra mi je plan da ih uzmem da trazim pare od mame kako sam ja pametna tj vec sam joj rekla da joj sutra uzimam karticu
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 10.8.2012 13:50:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi imamo CAM Comby Family 3u1, pa uz šasiju ide sportsko sedište, ravna korpa i AS jaje. Sedište se okreće tako da beba gleda u onog ko je vozi ili napred, što nije moguće izvesti u vožnji ali pošto smo iz korpe koja gleda prema onom ko vozi u sportsko sedište prešli sa 5 i pomeseci u startu sam ga okrenula ka ulici jer je tad već bila radoznala i sve bilo zanimljivije od moje njuške koju gleda po ceo dan. Težina naših kolica sa sportskim sedištem je 9.5 kg što je po meni maksimum ako mislite da ta kolica koristite do kraja. Sa ravnom korpom su malo teža ali je tad beba manja pa se to uravnoteži. Na težinu kolica treba uvek dodati i težinu deteta. Moje sad ima oko 11 kg što bi sa kolicima od 13 kg bilo 24 ili 25 kg za nositi uz i niz stepenice. Ja sam se odlučila da ne želim kišobran iz više razloga pa sam tražila kolica koja ću moći da vozim do kraja i da mi ostanu za drugo dete. Sklapaju se kao kišobran i komotno staju u gepek našeg Punta. U gepek punta staje velika Chicco Poly hranilica, naša kolica i pristojna količina stvari pod uslovom da se spakuju u kese a ne u veliku torbu ili kofer.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 10.8.2012 17:18:47
|
|
|
|
MarijaBg
|
Atomski mrav, moram da te razocaram, ali ako imate minijaturu od gepeka, ne postoji teoretska sansa da u njih stavite ovakva kolica. U obzir vam onda dolaze samo kolica sa kisobran varijantom sklapanja!!! Nemoj da se zeznes, prvo isprobaj sta moze da ti stane u gepek. Varijanta sa obaranjem zadnje klupe ne dolazi u obzir, jer ce ti pozadi biti bebino autosediste. A kisobran kolica cak i da ne mogu da stanu u gepek, mogu iza prednjeg sedista uspravno, tako ja sad uglavnom uguram kolica jer me mrzi da otvaram gepek kad idem negde sama sa detetom... Imas varijante kolica kojima se ne okrecu rucke, vec se ceo unutrasnji deo okrece, to je dobra varijanta, a sklapaju se kao kisobran. MM je visok tacno 2 m, a ja 183, imamo ogroman gepek i zivimo u kuci, pa sam se odlucila za velika i teska kolica, najvise da bi bebi bilo udobno dok se vozi... Ali zaista su preteska i preglomazna, nimalo prakticna i sad da ponovo biram kolica izabrala bih neka manje kabasta. Kolica su tolika u sklopljenom stanju da npr nisu mogla da stanu u gepek mercedesa c klase! Moras da uzmes u obzir i da ce tvoja zena verovatno svaki dan ici sama u prepodnevnu setnju i kupovinu-na pijac sa bebom, a da nosi sama niz/uz stepenice tako glomazna kolica sa sve bebom i kesama iz radnje je nemoguca misija. Ako mislis da je bitno da budu sto veci tockovi zbog bebine udobnosti (tako sam ja razmisljala) i tu se varas, jer bebe vole da se truckaju i najbrze zaspu u kolicima kad se voze po neravnom terenu Ja se kajem sto nisam uzela Inglesina Zippy kolica, tad su bila ispod 20 hiljada na akciji, znam 2 mame koje su odusevljene i posle 2 godine koriscenja su kao nova, lako se voze, kad se sklope mala, rucke podesive po visini, ma sve im je savrseno sem sto ne mozes da gledas ka bebi dok vozis i samo zbog toga ih tad nismo uzeli Eto, nadam se da sam ti od pomoci i nadam se da neces uzeti velika kolica
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.8.2012 22:53:55
|
|
|
|
meyo
|
ja od kad sam ostala trudna razsmiljam se sta cu sa kolicima, od prvog djeteta imam chicco ct.02 nisu los al su jako neudobna za malu bebu meni on jadnicak je jedva stao u njih... a nazaost sad vise korpe za njih se ne proizvode... s obzirom da cu se poroditi u oktobru ne znam dal da uzmem nova ili s obzirom da ide zima i manje setnje preguram u ovim chiccovim a inače nasla sam ova http://www.youtube.com/watch?v=2Ve6m13XqZE na nekom popustu za 150e... pa me interesuju iskustva ovih zimskih mama koliko su i kakva koica koristile??
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.8.2012 23:04:01
|
|
|
|
isidora88
|
ja sam se porodila u decembru u sred ogromnog snega i ja sam svaki dan setala po minimum pola sata bez ozira na sneg. inace sam koristila kolica sa zimskom korpom,meni ovakva kolica kao sto si postavila nisu za bebe koje ce se voziti zimi jer imam utisak da bi vetar i hladnoca probijali kroz njih. moj savet je da nadjes kolica koja imaju zimsku korpu(mi smo je koristili do nekog 5-og meseca jer mu onda nije bilo zanimljivo da lezi pa smo presli na sedeci deo)
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.8.2012 23:06:53
|
|
|
|
magde
|
da se pohvalim sklucila dogovor sa CIPOLINO sad radim i sa ta firma odlicna je dajem i na rate .....
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.8.2012 23:10:08
|
|
|
|
isidora88
|
nadjos sad na brzaka za 150 eura bertoni eclipse,nisu skupa a skroz su ok
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.8.2012 23:12:09
|
|
|
|
magde
|
evo ko zeli da pogledahttp://www.youtube.com/watch?v=G0j5W-yEK8c
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.8.2012 23:25:02
|
|
|
|
crazymama
|
ja sam prezadovoljna svojim kolicima hauck malibu, jedina zamerka sto se gumirani rukohvat odmah ogulio i pocepao!!
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.8.2012 23:50:01
|
|
|
|
Pai Mei
|
Mi smo kupili Bugaboo cameleon na kraju, imaju korpu, autosediste maxi cosi uz njih,i ono klasicno sediste od 6 meseci, nisu kisobran, tockovi su odlicni,lageri su dobri, ne truckaju se, drska iz jednog dela se podesava po visini,ispod kolica velika,korpa koja se skida, upravljas i vozis ih neverovatno lagano, tezina imje 8,6 kg sa sedistem, aluminijumksi ram, deluju bas trajno i iskreno se nadam da ce biti ok kada bebac stigne, sad ne mobu da docekam : ) Namam je termin u novembru i najvise me nervira kada mi kazu da kolica pre proleca necemo koristiti... Ja ima. skroz druge planove,a vreme ume da bude lepo i zimi tako da se nadam da nismo pogresili....
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?