|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: duda/laža/kako li se već zove
26.7.2012 11:28:22   
MicinaMama
ana rr trebas mi radi otvaranja jedne teme za jednu zenicu sa rr-a a ja to neznam kako ide...A ovu moju poruku izbrisi odavde

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 376
26.7.2012 11:30:02   
Ana RR
Pošalji mi u pp šta ti treba, MM.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 377
26.7.2012 11:42:40   
Sanchy
Mi smo jos mali ali od starta nece lazu gadi se na nju...samo kad je bas mnogo nervozan i ne moze da se uspava prihvati malo i posle pljune...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 378
26.7.2012 11:56:40   
Anoniman
Jao, čitam vaše postove i čini mi se kao da je nikad nismo ni koristili, to mi deluje kao sećanje na prethodnu inkarnaciju. user posted image A nekad joj ni njena nije bila dosta nego je otimala deci iz usta. user posted image

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 379
26.7.2012 12:15:14   
red3lilu
Nidži nisam nameravala da nudim cuclu, bio je i mirna beba pa nisam imala potrebe da mu "začepim" usta user posted image

Prvih 10tak dana sam morala preventivno da mu dajem Daktanol gel pa je za to služila neka gumena Chiccova cucla koju smo dobili kao promotivni materijal u bolnici. Bilo mi je gadno da mu gel dajem prstom...

Ne nameravam ni ovoj bebi da prezentujem cuclu... Ne znam zbog čega se uopšte cucle daju bebama?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 380
27.7.2012 22:13:10   
minna
Kad se probudio jutros uzeh mu dudu, u jaslicama Im trazio jednom, kod kuce jednom I brzo zaboravio,predvece opet trazio I ja mu objasnila da smo izgubili I da je verovatno pojela Maca, kaze on meni nijeeee, ja reko jeste, al iskakice jeuser posted image Onda Sam mu jos svasta objasnjavala I nije vise trazio dok nije legao da spava. Kukao je jedno 5min, ja mu opet ponavljala price od pre, bas mi ga je bilo zao, Ali izdrzah I odjednom je zaspao.
Verovatno ce se buditi I kukati I no as,Ali se nadam da ce za Koji Dan da se navikne i brzo zaboravi

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 381
27.7.2012 23:55:36   
Anoniman
e,ako ti uspe, probcu i ja posle mora.
Marko je fazi grizenja dude, kazem m da ne radi to jer ce se probusiti, i ece imati, a ja mu necu kupitti novu, a on se smeje i kaze HOCES!... user posted image

(odgovor članu minna)
  Direktna veza do poruke: 382
28.7.2012 1:23:48   
Anoniman
K je ostavila kada je pocela da se uspavljuje sisanjem. prvo se jedva navikla na nju, a onda nismo mogli da je nagovorimo da je ponovo koristi. nedavno sam pokusala da joj ponovo nudim, ali nece ni da cuje, strasno se uvredi! sad se vise ni sisanjem ne uspavljujemo.. a dudu smo ukupno koristili ja mislim 4-5 meseci. bas sam zadovoljna sto je ovako ispalo na kraju. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 383
28.7.2012 23:24:14   
minna

IZVORNA PORUKA: Tash

Marko je fazi grizenja dude, kazem m da ne radi to jer ce se probusiti, i ece imati, a ja mu necu kupitti novu, a on se smeje i kaze HOCES!... user posted image
haha opasan je, Nama je danas Dan prosao ok, jedino sto je imao puno aktivnosti pa nije imao kad ni da misli na dudu, Ali ja Sam zadovoljna, pred spavanje I pre podne I uvece je pomenuo,zakenjkao, umirio se I zaspao. Samo sam mu dala da sada zagrli Nodija i rekla da ni on nema dudu. Ja Sam za sad zadovoljna mislila Sam da ce biti mnogo gore. Mislim da mu je necu vracati.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 384
1.8.2012 9:59:42   
minna
Definitivno smo uspeli, bez neke strasne histerije koju sam ja zamisljala. Sve je se redje seti i pita me gde je duda cini mi se samo da bi slusao sta cu da mu kazem ili se toliko zanese u tu pricu da i zaboravi sta je traziouser posted image Malo mu je ujutru problem kad se probudi ali i to prolazi...

A juce je nasao u jaslicama na stolu dudu od nekog drugara, uzeo, odneo do vaspitacice i pitao - A cije je ovogauser posted image

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 385
1.8.2012 10:14:38   
pandina

IZVORNA PORUKA: minna

A juce je nasao u jaslicama na stolu dudu od nekog drugara, uzeo, odneo do vaspitacice i pitao - A cije je ovogauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 386
1.8.2012 10:21:48   
Anoniman
Probala sam da kažem da se duda pokvarila, da Noddy nema dudu, a Pepa nema dudu, da Luka nema dudu, da smo izgubili... ma užas... smak sveta se desi, vrišti i baca se po podu. user posted image Ženiću ga sa dudom. 

(odgovor članu pandina)
  Direktna veza do poruke: 387
1.8.2012 10:33:08   
minna
Sacekaj onda jos, ja se ne bih usudila da pokusavam da nisam videla da u jaslicama sve najnormalnije funkcionise bez nje. I nikako nije palilo dobije je samo za spavanje a preko dana nema, jesam mu ja sklanjala preko dana sto vise ali sam mu isto davala, znala sam da kad kazem nema onda moram da je sklonim skroz

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 388
1.8.2012 10:36:10   
Anoniman
Pa i ja kontam, ako ništa drugo, bataliće je kada krene u vrtić. user posted image

(odgovor članu minna)
  Direktna veza do poruke: 389
1.8.2012 11:12:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tash

I Mihajlo je progrizao čak 4!!! I ja svaki put luda pa kupovala novu... E onda me jedna drugarica savetovala da mu dam taj patrljak. On kad je progrizao, ja odsekla makazama i dam mu -on gleda... Kaže pokvarila se, pa da idem da kupim novu ili da zamenimo baterije user posted image Ja kažem da radnje ne rade, da je sam pokvario, da u to ne idu baterije... Proba on ponovo, pa mu se ne sviđa... Bio je totalno zbunjen, da bi na kraju rekao da mu ja pričuvam dudu... Odvikli smo se za dve noći user posted image

< Poruku je uredio n i n a -- 1.8.2012 11:13:22 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 390
1.8.2012 11:18:25   
Anoniman
To mi je i Zille rekla. Ne znam, nešto me mrzi da se mlatim sa time. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 391
1.8.2012 11:22:32   
Anoniman
Tash veruj mi ubeđivanje je trajalo svega 15ak minuta i još par objašnjenja sutradan ujutro user posted image I on je bio tu pred drugi rođendan i jako navučen user posted image Mislila sam k'o ti do svadbe nema šanse! Ali sve je prošlo dok smo trepnuli...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 392
16.8.2012 8:37:03   
Anoniman
Jel rano za cuclu ? Cini mi se da sam s Petrom izdrzala do prvog meseca , sad tesko da cu dobaciti jos 15 dana user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 393
16.8.2012 8:39:36   
minavb
Nije rano. Vanja je odmah dobio dudu i baš ga je umirivala.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 394
16.8.2012 8:41:31   
Anoniman
Super user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 395
16.8.2012 22:14:26   
Bebilina
Savetuju da se sa dudom ceka dok se ne uspostavi dojenje- znaci na uputstvu za MAM i TT pise 6ned.
Mu smo za malu cekali mesec dana, al bratic joj ima jos kako jaci instinkt sisanja i njemu smo pre neki dan probali da damo. Laktacijska sestra nam je pokazala "prirodnu" opciju- dati mu nas mali prst tako da je saka okrenuta navise. To obozava al dokle sa tim?
Izjurismo po radnjama ortodontsku, BPA free, sa dizajnom da se meni svidja (ne volim one prstenove za kacenje, ravne cucle, volim prozirne itd user posted image ) da bi zvrk lepo pljunuo i nece da ih vidi! user posted image
Mala je imala cuclu i znacila nam je za uspavljivanje- kao signal da zna sta sledi, al ako on ne bude hteo ne znam dal ce nasi mali prsti preziveti njegovo sisanje! Probacemo opet za par dana/nedelja, pa kako bude.

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 396
17.8.2012 11:54:30   
Mama.Veki
A sta mislite koje je najbolje vreme da se beba odvikne od cucle? Citala sam negde da kazu oko 1,5 - 2? Nije mi jos uvek jasno i nisma razmisljala. Sve mislim da je jos uvek rano, iako on koristi dudu samo za spavanje, i nekad preko dana ili kad smo napolju kad pretera, a opet i 2 godine je mnogo. Bas mi je bljak kad vidim veliko dete, hoda i sa dudom u ustima. user posted image

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 397
17.8.2012 12:00:19   
Figaro88
Mi smo se odvikavali malo pre prvog rodjendana,i bas je bilo lako,a non-stop ju je drzala u ustima.Sve mi se cini da bi nam kasnije bilo teze,a i plasila sam se zbog zubica....Tad smo se odvikli i od flasice....

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Mama.Veki)
Direktna veza do poruke: 398
17.8.2012 12:03:27   
Anoniman
Nama je pedijatar sa 7 meseci rekla da bi trebalo polako da se skidamo sa dude. Nevena je imala 10 meseci kad smo je izbacili potpuno, ali da se mnogo bunila, ne bih joj je na silu otilama. Jedan dan se pošteno izmorila jurcajući po selu, bila je toliko umorna da je zaspala bez dude koju je inače najviše koristila upravi za spavanje. Tad sam rekla, ako može da zaspi bez dude daj da probam, nisam nudila, nije tražila, neko vreme sam joj noću tutkala flašicu sa vodom, posle smo i to pregurali, sad dudu kao da nikad i nismo koristili.

(odgovor članu Mama.Veki)
  Direktna veza do poruke: 399
17.8.2012 12:07:26   
minna
Mi smo imali jedan bezuspesan pokusaj sa oko godinu dana kad smo izgubili jedinu omiljenu dudu. Nekoliko noci smo izdrzali i na kraju je prihvatio neku novu, na moju srecu.
A odvikli smo se (pisah nekoliko postova iznad) nekih mesec dana pre 2. rodjendana, pre toga nisam smela da se usudim

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here