|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Rođendanske torte
20.7.2012 23:45:46   
madre
ana, ja sam za bogijev rodjus narucila kinder tortu, svi smo se oduseviliuser posted image ali je pitanje po kom receptu su pravili... i vervatno svi prave razlicito... takodje, mislim da je dobos torta dobar izboruser posted image a i reforma je njam, njamuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1126
20.7.2012 23:46:21   
Ana RR
Pa da, već sam rekla da pravim jednu plazma tortu za decu (a dece će biti jedva 5 komada user posted image ) tako da ova velika ide nama matorima user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1127
20.7.2012 23:47:28   
Ana RR
Jao, moram sve te torte da nađem na netu, ne znam vam ja to ni sa čim je ni kako izgleda user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1128
3.8.2012 12:04:58   
Anck Su Nmaun
Zna li neko finu radnjicu u NS gde prodaju samo fondan figurice???

Ja sam za Hanin prvi rodjendan vec smislila tortu i narucila, ali ce moja mama jos jednu praviti, pa bismo od gore samo figure, a i zanima me za ubuduce, jer ja Bas celu fondan bas i ne volim, al bar figurice da ima zbog decice!

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 3.8.2012 12:05:16 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1129
3.8.2012 12:17:59   
red3lilu
OVU fantastičnu tortu sam pravila za Nidžin 2. i 3. rođendan.... neopisivo je ukusna...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1130
3.8.2012 16:47:19   
Figaro88
Nama se priblizio rodjendan,ja cu da napravim plazmu zato sto je mm i Andrea vole i najlaksa mi je za oblikovanje,a moja mama ce da napravi dobos....Narucila sam figurice,samo jos da kupim fondan i nadam se da cu uspeti da je napravim kako sam zamislilauser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 1131
9.8.2012 13:10:41   
Anoniman
Gde da odnesem sliku da mi se napravi ona jestiva za tortu? Ko to pravi?

(odgovor članu Figaro88)
  Direktna veza do poruke: 1132
9.8.2012 13:12:31   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Aaaa, spremaš se za 22. user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1133
9.8.2012 13:13:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Zna li neko finu radnjicu u NS gde prodaju samo fondan figurice???

Ja sam za Hanin prvi rodjendan vec smislila tortu i narucila, ali ce moja mama jos jednu praviti, pa bismo od gore samo figure, a i zanima me za ubuduce, jer ja Bas celu fondan bas i ne volim, al bar figurice da ima zbog decice!

Da, imaš u gagarinovoj jednu, tu gde je ugao gagarinove i omladinskog pokreta, ima dugačka zgrada sa lokalima u prizemlju, tu se prodaju svakakva čuda za torte.

Spremam se Alexx, a ti?user posted image Samo što mi slavimo 18.user posted image

< Poruku je uredio Nedja RR -- 9.8.2012 13:14:00 >

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
  Direktna veza do poruke: 1134
9.8.2012 13:13:38   
Jeca*

pitaj tašu, ja sam joj pre 2god čini mi se slala link i bila je zadovoljna kako su joj uradili....ako se dobro sećam

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1135
9.8.2012 13:13:57   
minavb

IZVORNA PORUKA: red3lilu

OVU fantastičnu tortu sam pravila za Nidžin 2. i 3. rođendan.... neopisivo je ukusna...

Znači (kad moram ovako da kažem) bukvalno mi ispala vilica kad sam videla ovu tortu.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 1136
9.8.2012 13:14:56   
Anoniman
Hoću Jeco hvala puno. I meni se dopada da kinder pinguin, ali mislim da ću opet mišovu kasato, ili moju prešs, razmisliću u šta ću da se upuštamuser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1137
9.8.2012 13:16:16   
MicinaMama
minavb mogu misliti kako je dobra torta!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1138
9.8.2012 13:17:21   
MicinaMama
red izvini draga meni mozak trokirao ovu si tortu ti pravila sto je mina komentarisala...

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 1139
9.8.2012 13:17:51   
Jeca*
nedjo, otkucaj jestive slike za torte u google, da ne postavljam ovde link da reklamiram user posted image

Robin Sharma

Direktna veza do poruke: 1140
9.8.2012 13:19:26   
*Alexx*
Ja se ne upuštam u takve kuhancije, ja ću da poručim Munja Mekvin tortu i nek ide život. Mi ćemo samo obeležiti u uskom krugu ljudi user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

Direktna veza do poruke: 1141
9.8.2012 13:22:26   
Olga75

oni u podzemnom stampaju svasta na sve pa mozda prave i te jestive slike user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1142
9.8.2012 13:23:25   
Anoniman
KLIK, ali link ne radi više.  user posted image

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 1143
9.8.2012 13:27:46   
Jeca*
http://www.jestiveslike.com/

nesto mi ne da da napravim link user posted image

< Poruku je uredio Jeca* -- 9.8.2012 13:28:27 >

Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1144
9.8.2012 13:32:29   
Anoniman
Uf bre, to mi je jako skupo, hiljadu dindži + 300 poštarinauser posted image Taš ok izgleda a gde si pravila, ili si kupila gotovu? Pošto N hoće evokse a oni odavno nisu hit. Olga, proveriću u podzemnom, hvalauser posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 1145
9.8.2012 13:36:11   
Jeca*
ups, sori,nisam videla cenu user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1146
9.8.2012 13:37:05   
Anoniman
Tu sa jurićem? Uzela sliku sa neta, poslala mail-om tim nekima što ne radi link u postu na koji sam dala klik, i oni mi poslali poštom. Bilo je doooosta skuplje nego kada kupuješ nalepnicu, tipa, tada su nalepnice bile 90din, a ja sam ovo platila 800din, ali me tada to nije zanimalo. 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1147
9.8.2012 13:43:57   
minna
I mi se spremamo, slavimo 18. ako ne bude kise i sta cu ja sa tortom ako mi padne kisa pa odlozimo rodjendan jooooj kako me to sve nervira... Moram da vidim za koliko mogu da je naprave a ja da se pouzdam u vremensku prognozu toliko dana unapred. A mislim da ce biti Nodi, on nam je i dalje omiljeni lik, samo sto moramo da vidimo da li figurice ili sama torta da bude u obliku Nodija

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1148
9.8.2012 13:53:17   
Olga75
Nedjo, mozda kad budes u centru da pitas u Seherzadi ili onoj poslasticarnici u Pasicevoj user posted image
ako nemaju mozda znaju ko to pravi

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 1149
9.8.2012 14:03:09   
red3lilu

IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: red3lilu

Znači (kad moram ovako da kažem) bukvalno mi ispala vilica kad sam videla ovu tortu.

A da si je probala, vrhunac zadovoljstva!! user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Posna pesak torta
Ringerajin kuvar: Maraj
Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here