|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
20.6.2012 9:47:01   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu prolece)
  Direktna veza do poruke: 1101
   RE: Rođendanske torte
20.6.2012 9:49:14   
prolece
A šta ćeš, tu smo da im ispunjavamo željeuser posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 1102
   [Obrisana poruka]
20.6.2012 9:52:58   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu prolece)
  Direktna veza do poruke: 1103
22.6.2012 13:08:27   
ishler
Gae mozes li i meni poslati na pp gde si kupila figurice
Hvala

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1104
22.6.2012 13:11:17   
Anoniman
Imaš pp user posted image

(odgovor članu ishler)
  Direktna veza do poruke: 1105
22.6.2012 13:26:16   
ishler
Hvala GAe a u kom su delu grada?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1106
22.6.2012 13:45:36   
Anoniman
Ne sećam se gde reče da živi. Uglanom meni sve stiglo na kućnu adersu, ona donela i namontirala na tortu.

(odgovor članu ishler)
  Direktna veza do poruke: 1107
   RE: rođendanske torte
1.7.2012 13:18:33   
cockic
narucila sam za moj nugat tortu i fenomenala je bas sam se odusevila jer do sad sam uglavnom jela i narucivala vocne ova me je bas iznenadila kako je ukusna user posted image  user posted image za zenu koja je pravila bas zna da pravi torte

(odgovor članu Sneža)
Direktna veza do poruke: 1108
1.7.2012 16:23:08   
ishler
Gae zahvaljujem sve sam dogovorilauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1109
1.7.2012 21:14:44   
Anoniman
Nema na čemu! Jedva čekam da vidim sličke.

(odgovor članu ishler)
  Direktna veza do poruke: 1110
2.7.2012 8:35:09   
mala buba
imamo rodjendancic kod mog bratanca, porucila sam tortu u Pancevu. Izgleda da sam se z. 30 evra torta, spajdermen, pola vocna,pola samo slag i euro krem. pojma nemam kako ce da ispadne.

Lako mi je s nemirom,
ne mogu da umirim mir.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1111
11.7.2012 11:40:50   
Anoniman
Gotova tortica za muža puža user posted image Malo se nisam snašla sa postavljanjem ovih ljuskica od badema, ali s' obzirom da dolazi samo familija, nije ni strašno user posted image

user posted image

(odgovor članu mala buba)
  Direktna veza do poruke: 1112
11.7.2012 11:46:46   
NadaR
Divna je Nina! Svaka cast! user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1113
17.7.2012 21:52:37   
moja ciklama
user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1114
19.7.2012 21:33:06   
Ana RR
Ženske, treba mi pomoć oko torte tj. oko odabira ukusa. Ja uglavnom ne jedem torte i nemam pojma ni kako se koja zove ni šta ide u nju.. Torta za Maretov rođ će biti na dva sprata, jedna će verovatno biti sa filom od malina i čokoladom, druga bi trebalo da bude neka laganija i možda kremastija, ljudi to vole (ja ne). Imate li neki predlog?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 1115
19.7.2012 21:37:27   
Anoniman
Ni ja se ne razumem baš u nazive, ali zavisi ti ko su ti gosti na rođendanu. Ako će biti još male dece, ja ti predlažem da tu manju tortu napraviš bez bilo kakvih alergena-možda najbolje samo čokolada i vanila, a drugu veću za starije može ta sa malinom...user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1116
19.7.2012 21:40:26   
Ana RR
Ja ću praviti jednu malu plazma tortu za Marka i ostale klince (mada, svi već jedu sve, meni je bitno da Mare ima tortu koju može da proba i izmrlja) a ovo što poručujem je za goste. 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1117
19.7.2012 21:44:23   
Anoniman
Mi imamo u društvu dvoje dece alergične na orahe i kikiriki, pa reko zato...
A i Mihajlo je dobio samo svoju tortu za prvi rođos-jedna u obliku bumbara, druga u obliku bubamare sa čokoladnim kremom (ima slikica na mom profilu-Prvi rođendan) user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1118
20.7.2012 12:54:39   
cockic
ana sta su ti savetovali tamo gde si narucila sto se tice voca na ovako visokim temperaturama,jer mi rekose da voce moze da se prokiseli u torti pa ga izbegavaju.mene leti savetuju sve samo da nije vocna.da li ima tu istine pitanje je user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1119
20.7.2012 13:41:59   
Ana RR
Nije mi ništa rekla, nismo se još uvek ništa konkretno dogovorile oko ukusa ali pitaću je baš.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1120
20.7.2012 19:09:49   
Anoniman
Naša svadbena je bila sa dva sprata sa fondanom tako da su nam savetovali da donja bude neka koja može da iznese teret sprata i fondana te smo se odlučili za Esterhazi, divna, dovoljno kremasta na ukus a dovoljno kompaktna da iznese težinu, pošto nam se baš baš svidela nju smo izabrali i za sprat i nismo se pokajali.

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1121
20.7.2012 19:14:03   
Olga75
ja za zvercicin rodjendan uvek pravim tortu u obliku srca sa banana kremom , to cu i Nadjolini napreviti user posted image
to je bas mala torta sa tri piskote od po dva jaja a fil je kuvani za vocnu tortu , laganini user posted image
a torta za odrasle , sa reformom ne mozes da pogresis a uvek umesto oraha mogu da budu : lesnici , bademi , kandirano voce ( ondaK nije prava reforma ali cokoladni krem je cokoladni krem bez obzira na dodatke user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1122
20.7.2012 22:03:52   
Ana RR
Moja mama voli tu esterhazi i samo kod jedne žene je poručivala jer kaže da jedina pravi onako kako treba (ja nemam pojma, ja to ne jedem). Moram da vidim na netu koja je to reforma torta, ne znam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1123
20.7.2012 22:54:47   
magde
pa ANA dobra je ideja sa gled na to da ce goste da ti budu i stare i mlade ali ja ipak za mlade preporucujem lagane sa plazmu i puding a druga ti je super ideja sa malinom i cokolada to ide fantasticnooo.pa pisi sta si odlucila

sacuvaj ne bozeeee

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1124
20.7.2012 23:13:36   
Anoniman
Luka voli esterhazi, ja ne mogu da je vidim. user posted image

Stava sam da sa plazmom nema greške. user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Posna pesak torta
Ringerajin kuvar: Maraj
Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here