|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Siofor
22.5.2012 17:45:29   
Minja23
Siofor podnosim sve bolje...apetit mi se jeste smanjio,ne vodim toliko racuna o ishranii osim sto sam izbacila testenine koje sam jela u nenormalnim kolicinama i slatkise...mislim da je za pocetak dovoljno :)
Inace ,apetit sam izgubila,to je evidentno ,ali nesto i ne primecujem da sam smrsala...Nego,jel vam se desava da ste naduvene od siofora(stomak) ?

(odgovor članu hocukusurnecuzvaku)
Direktna veza do poruke: 301
23.5.2012 11:50:28   
Jole84
Danas mi je dr reko da sam super odreagovala na gluformin,ciste mi se povukle a folikuli kvalitetni user posted image tako da me sad povraćanje više ne brine user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 302
23.5.2012 12:05:51   
Minja23
Jole84,user posted image za tebe ! to je divna vest!user posted image
zanima me da li si prilikom terapije vodila racuna o ishrani i u kojoj meri?

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 303
23.5.2012 12:10:29   
Jole84
Minja jesam,baš sam vodila računa,izbacila sam slatkiše,belo brašno,beli hleb,testenine i baš mi prija,osim što mi nekad teško za slatkim,ali pojedem voćku.
Naći ću ti jednu tabelu odakle sam koliko toliko pratila šta bi trebalo da se jede,ako si zainteresovana.
Mada ga pijem kratko,nekih 15ak dana,pa mi je čudno da je tako brzo delovao.

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 304
23.5.2012 12:20:41   
Minja23
odlicno,jer ja ne znam gde bih mogla naci sazetiju tabelu...znaci kod mene ce delovati kroz par meseci,jer hleba ne mogu da se odreknem,bar ne sad u ovim kisnim danima .mada ga ne jedem puno,pa me to tesi,tj.smanjila sam dosta.ali sve ostalo sam skoro ostavila,testenine koje sam obozavala,slatkise...jer je pitanje koliko je ovaj nas tzv.integralni hleb zaista zdrav.da li je to stvarno integralno i napravljeno od int.brasna i zitarica ili je samo dodata boja belom hlebu-opticka varka.no,bitno je da ti napredujes,a ja za 3 mes.na kontrolu ...do tada imam fore ;)

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 305
23.5.2012 12:58:25   
Jole84
Nisam se ni ja odrekla hleba,samo sam ga omanjila i jedem raženi ili ovseni,imaš ona fina pakovanja,bez boja i konzervansa user posted image
Evo tabela,a da ne mašim temu previše,imaš fine ideje na temi "dijetalni meni" ako ti trebaju ideje.
http://www.diabetes.rs/ishrana05.htm

Nekako mi logično da ako već pijemo siofor onda i hranu treba da uskladimo,da se ne trujemo za džabe.user posted image

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 306
26.5.2012 12:46:31   
Minja23
Devojke,opet mi treba vasa pomoc.
Siofor pijem vec duze od mesec dana ,i danas se opet desilo da sam povracala i da mi se bas vrtelo u glavi.Siofor uvek pijem posle obroka ,danas sam takodje jela ,ali mi je od ranog jutra u ustima bio neki osecaj metala,pa mi se sve gadilo,ali sam nekako jela kako bih popila lek.
Kada sam ranije pitala doktora da li su mucnine i povracanje vezane pojave za ovaj lek ,rekao je uglavnom samo prve dve nedelje.Ja podnosim siofor ok,inace,ali ovo je drugi dan u mesec dana da mi je stvarno muka.Sta predlazete?user posted image
Inace ,desavalo se da siofor popijem i nakon jedne jabuke ujutru i sve bude ok.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 307
26.5.2012 12:47:17   
Minja23
Jole ,hvala punooo user posted image

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 308
21.6.2012 14:35:58   
detlic
Cure, bas je ovako kako Jole kaze. Siofor mora da prati promena rezima ishrane: izbacivanje slatkisa, testa, testenine. Ishrana treba da se bazira na povrcu, mesu, vocu...bas ovim redom. Neka bar trecina unete hrane bude u svezem, tj. sirovom stanju. Obavezno, ali obavezno izbaciti sva rafinisana ulja iz upotrebe i margarin. Tek uz ovakav nacin ishrane deluje siofor, a ako smanjite kolicine, mozda vam siofor nece ni trebati. Takodje, jesti hranu bogatu magnezijumom, posto magnezijum regulise insulin. Ali iskljucivo preko hrane, ne pomazu suplementi i vestacki minerali i vitamini. Ja sam smrsala 13kg uz promenu nacina ishrane i smanjene kolicine i povecano kretanje (setnje odnosno pesacenje) Jos samo da kao matora koka proizvedem kakvo kvlitetno jajasce i da ubodemo bebca. Samo...ali i ovo je uspeh u ovim godinama...imam 45 i devojcicu od 3.5. Mi bismo jos jedno dok jos mogu. Puno srece!

Never, ever, give up!

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 309
22.6.2012 9:32:45   
Jole84
Detliću želim ti puno sreće,da devojčica ubrzo dobije društvo user posted image
Koliko si dugo na sioforu? Meni su jajnici odlično reagovali na njega i O mi je bolja.
Pridruži nam se i na ostalim temama user posted image

(odgovor članu detlic)
Direktna veza do poruke: 310
22.6.2012 23:03:24   
17 joka
ja pijem gluformin godinu dana imam pcos i skoro sve ciste su popucale nestale,dr kazu da nastavim zbog Vto

nadam se da ce svima pomoci kao meni i joletu84.

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 311
23.6.2012 8:20:02   
little_one
Bice srece Joko ako vam je spermiogram uredan da prodjete i bez vto...user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 312
23.6.2012 12:42:24   
Jole84
Joko user posted image
koliko ih ti piješ,jednu,dve dnevno?
meni dr smanjio na jednu,sad mi sve u glavi da mi to malo user posted image

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 313
26.6.2012 15:34:11   
17 joka
3x500 mg
nema nam spasa bez VTO,ali se nadam samo da cemo uspeti prvim pokusajem.

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 314
26.6.2012 16:09:27   
plačljiva
ja pijem 2x850 mg...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 315
27.6.2012 12:49:14   
Minja23
a ja 2x1000mg ...koliko je onda moj problem ozbiljan? user posted image

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 316
27.6.2012 14:34:35   
Jole84
Ja sam pila 2x500,a sad samo jednu.Ne znam od čega to zavisi jer očigledno sve pijemo različito user posted image

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 317
27.6.2012 15:39:58   
plačljiva
doza zavisi od vrednosti insulina i od uz jajnika...user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 318
29.6.2012 21:11:17   
17 joka
meni je uz,sad super ali mi dozu nemenjaju, bitno je da je dobro,pa nije ni bitno.

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 319
18.7.2012 11:53:13   
Jole84
Ženskice recite mi jel nije neki problem ako se pauzira sa sioforom nedelju dana? Mislim da nema manji učinak? Zbog zuba sam odlučila da ne pijem ovu nedelju,jer ne mogu nikako..

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 320
18.7.2012 12:00:26   
daca77
Jole, mislim da nema uticaja...ali, naravno, povedi racuna o ishrani...
MM ce pokusati da sada uzme rezultate ogtt, ako su uopste gotovi...user posted image . Kako cu doci do nekog endokrinologa, ne znam...tamo je bas haos.
Inace, ja sam potpuno izbacila sokove, sladolede i sve slatkise uopste...testenine takodje, a i trudim se da jedem mesen integralni hlebuser posted image .
Iskreno, muka mi je od svegauser posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 321
18.7.2012 12:03:52   
Jole84
Svaka čast Daco,ja sam u zadnje vreme se opustila pa jedem sladolede,malo manje vodim računa.
Baš sam htela da te pitam kod kog endokrinologa ideš? Ja sam čula pohvale na račun Kutlašića,al kao što kažeš,mnogo su zauzeti.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 322
18.7.2012 12:17:11   
daca77
Jole, ali on nije endokrinolog, vec ginekolog...
Ja ne mogu da nadjem normalnog endokrinologauser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 323
18.7.2012 12:18:14   
Jole84
Jeste,i ginekolog i endokrinolog user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 324
18.7.2012 12:27:42   
daca77
Jesi li sigurna? Svuda pise da je on samo ginekolog...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here