Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 22.6.2012 0:02:07
|
|
|
|
Olga75
|
pa moze da bude ista u dan a moze i da varira ali ako si imala nezasticene odnose moze da se desi i trudnoca znaci sve moze ali ne mora da li si bila na kontroli kod ginekologa ?
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 22.6.2012 0:20:39
|
|
|
|
Anoniman
|
meni isto kasni vec 7 dana drugi ciklus posle porodjaja, nisam imala nezasticene odnose, a jos uvek dojim na zahtev, a i beba mi se sada cesce budi nocu da sisa, ima li to ikakve veze?
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 22.6.2012 0:26:06
|
|
|
|
PoisonEve
|
I meni kasni 4 dana. Mada i pre trudnoce nisu bile redovne. Citala sam da treba vremena da se ustali a mame koje doje moze da kasni i dva meseca i to je u redu. Mada ja uopste nemam osecaj da cu dobiti. Nikada me nije boleo stomak, ali krsta da.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 22.6.2012 0:27:49
|
|
|
|
PoisonEve
|
Ja dok nisam dobila prvi ciklus silne pare sam bacila na testove Malo, malo pa odem do laboratorije da izvadim betu Mislim da sam dala jedno 5.000. Mm je pobesneo svaki put. A sto je najgore UVEK sam imala potpuno opravdanu sumnju da sam trudna
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 22.6.2012 0:28:47
|
|
|
|
Olga75
|
UM , ne znam sta da ti kazem , ja sam dojila na zahtev sest meseci a prekinula sam posle 14 i stalno je nocu sikila , do besvesti a prvu menstruaciju sam dobila nakon tri meseca i tasne su u sat sem tri ciklusa . dva su bila zbog biohemijske trudnoce a jedan nemam pojma zasto ( pre par meseci ) ako su do sada bili uredni , ovaj je profulao ( desava se ) obrati paznju na sledeci
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 22.6.2012 0:32:50
|
|
|
|
Anoniman
|
ma meni ciklusi ni pre trudnoce nisu bili redovni, ali videcu jos malo, pa cu otici do mog ginekologa da vidim sta se desava, prosli mesec nisam imla rizicne situacije, ma nikakve situacije...hihihi pe bas sam ti poslala por. na fb..
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 22.6.2012 0:33:29
|
|
|
|
IRJ82
|
nisam trudna sigurno, i bolucka me stomak samo, proslo je 32 dana od prethodne, a ja sam pre trudnoce dobijala na 28-30. isla sam kod dr posle 7 nedelja od porodjaja, a opet cu sledece nedelje ako ne budem dobila u skorije vreme da me ona pregleda
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 22.6.2012 0:35:12
|
|
|
|
IRJ82
|
i da ne zaboravim, ja i dalje dojim bebu
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 22.6.2012 0:45:31
|
|
|
|
Anoniman
|
irj, pe, da vidimo koja ce prva od nas tri da dobije, neka bude sve tri....
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 22.6.2012 12:11:49
|
|
|
|
IRJ82
|
ja dobila jutros, 33 dana od prethodnog ciklusa.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 22.6.2012 12:31:12
|
|
|
|
PoisonEve
|
Ostale jos UM i ja
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 22.6.2012 12:37:35
|
|
|
|
IRJ82
|
sad cete i vas dve
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 25.6.2012 13:43:37
|
|
|
|
vonavoj
|
izgleda da stize ,prvi put posle ..tacno 7 meseci i 7 dana ..mogla je jos da saceka .. i smanjilo mi se mleko,tako sam i primetila da mi se nesto desava
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 25.6.2012 13:50:02
|
|
|
|
Olga75
|
PE i UM jeste li dobile ja samo da ne budem ot , posle porodjaja tri meseca
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 25.6.2012 13:56:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Olga, ja jedina nisam, ove dve dobile...
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 25.6.2012 15:31:39
|
|
|
|
PoisonEve
|
Dobila juce. Znaci sa 6 dana zakasnjenja. Naravno da sam u medjuvremenu pukla pare i na betu
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 25.6.2012 18:36:41
|
|
|
|
vonavoj
|
PE,blesava si! kod mene izgleda corak,nista..samo je jutros bilo nesto rozikasto... hormoni luduju!
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 25.6.2012 18:56:08
|
|
|
|
red3lilu
|
Ja sam upala u konflikt sa svojom doktoricom da li jeste ili nije prva m. nastupila 6 nedelja posle porođaja. 5 nedelja je trajalo krvarenje (lohije) od intezivnog do konačnog prestanka. Nakon nedelju dana počeli su klasični, prepoznatljivi znaci nadolazeće m. Trajala je nekih 5 dana (pre trudnoće ciklus mi je trajao 7 dana) i ponovila se nakon 28 dana, naravno i nastavila tim tempom... Konflikt je bio oko toga da to nije menstruacija nego "zaostale lohije" i dade mi neke kapi da uzimam.. E sad ono po čemu znam da je to i bila prva m. je čudesna čar bolne ovulacije koju sam "zapatila" posle porođaja.. Moja prijateljica nije dobila prvi ciklus dokle god nije prestala da doji u potpunosti a to je bilo nakon 8 meseci
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 4.7.2012 13:01:39
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj izgleda da stize ,prvi put posle ..tacno 7 meseci i 7 dana ..mogla je jos da saceka .. i smanjilo mi se mleko,tako sam i primetila da mi se nesto desava od ovog posta je proslo jos 8 dana i tek sam sad dobila ...toliko sam se mucila! a dobila sam i Tikici bas juce izasao prvi zubic,na isti dan obe stvari!
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 4.7.2012 14:07:25
|
|
|
|
IRJ82
|
von za a za zubic
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 11.7.2012 12:42:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo posle tacno 28 dana kasnjenja stigla je i druga posle prodjaja, danas, konacno.... Prva je bila 13.5.2011.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 11.7.2012 12:48:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja jos nisam dobila. Sofi ne sisa vec mesec dana a i pre toga je skoro mesec sisala samo jednom do dva puta toku noci. Sad me vise ne muci ni PMS Ne znam da li da se radujem ili da se zabrinem A mrzi me po ovoj vrucincini da idem kod dr
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 11.7.2012 13:02:21
|
|
|
|
Anoniman
|
misu, mozda dobijes uskoro, ali za svaki slucaj idi do ginekologa, ja nikako da odem da stavim spiralu...
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 12.7.2012 0:36:50
|
|
|
|
IRJ82
|
UM
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 17.7.2012 11:00:37
|
|
|
|
vonavoj
|
uh,glupi hormoni..sad citam na pocetku da je sve dozvoljeno kad se doji..naime,dobila sam po prvi put 3.7..i islo mi je 7 dana,znaci do proslog utorka,da bi mi se i juce i danas pojavilo sluz+krv ..aaaaaa..a na moru sam,i bas mi to ne treba!!! nadam se da necu ponovo dobiti....kod ginekologa ne mogu ici dok ne dodjem kuci i zakazem,tek u avgustu! is,is od mene!
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?