Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 8.6.2012 16:33:06
|
|
|
|
cani
|
Napokon je i PU 11 april objavio rezultate-mi smo upisani I to u vrtic koj nam je i bio prvi na spisku,bez ikakve veze.Jupi!
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 8.6.2012 16:37:25
|
|
|
|
peca
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.6.2012 12:22:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Nismo uspeli nista da uradimo , ostaje nam septembar i novi pokusaj ..
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.6.2012 12:26:28
|
|
|
|
IVA 11
|
Ako ima ko iz Pg, da zna za neki privatni vrtic neka javi. Za ostajanje tamo od 9 do 12 najkasnije.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.6.2012 12:34:08
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Nismo uspeli nista da uradimo , ostaje nam septembar i novi pokusaj .. A šta ste radili, koga pitali, kako septembar?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.6.2012 12:36:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa prvo sam ih ja zvala , objasnila situaciju i da nisam konkurisala uopste na svojoj opstini ( glupaca) i ona mi je rekla da nemam sanse sada .. to mi je rekla i md sestra koja radi kao vaspitac negde u pm i da ne mogu nigde da upadnem do septembra , tada da pokusam opet da konkurisem i videcemo .. ma izglupirala sam se bezveze , ja sam to zamislila skroz drugacije a to ovde ne prolazi
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.6.2012 12:41:07
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Ako ima ko iz Pg, da zna za neki privatni vrtic neka javi. Za ostajanje tamo od 9 do 12 najkasnije. Imas sad u drzavnim vrticima poludnevni boravak, ja sam pre neki dan decu upisivala i bas sam se iznenadila kad sam u upitniku nasla koji program ce da pohadjaju.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.6.2012 12:55:08
|
|
|
|
minavb
|
Primice vas u septembru, javlja mi se.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.6.2012 12:58:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Tad cu biti u onim porodjajnim olujama , tesko njima ako me odbiju
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 12.6.2012 10:03:34
|
|
|
|
minavb
|
Juče sam bila na roditeljskom sastanku, i pazite sad ovo- da bi smo upisali decu, tj potpisali ugovor sa PU, moramo da uplatimo punu cenu za boravak deteta. Teorijski, dete može odmah da krene u ustanovu, ali praktično je bolje da ga dovedemo u septembru. Iako dete neće ići u julu i avgustu u vrtić, mi i pored već uplaćenih 8600 (ili regresiranog iznosa), plaćamo smeštaj i za jul i za avgust mesec. Ako hoćemo da platimo umanjenu cenu, moramo da dostavimo rešenje o GO ili uverenje od lekara da je zdravo dete bilo bolesno. Sve vreme su o ovome pričali, a za one druge podatke tipa kada na sistematski i ostalo, gotovo da ništa nisu rekli. Dakle, drage mame koje su već upisivale decu, kada da vodim dete na sistematski?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 12.6.2012 10:08:03
|
|
|
|
Modessty
|
ja još uvek čekam "veze" da mi jave ima li šansi da se ubacimo. Zvanični konkurs izgleda definitvno ne postoji. Ovo je da poludiš.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 12.6.2012 10:09:59
|
|
|
|
lesica
|
Mina,mi danas idemo na roditeljski,pa cu ispisati popodne sta i kako su nama rekli. Uglavnom jedino sto znam je da je za nasu opstinu upis 19.6. u upravnom vrticu a ostale generalije ce nam valjda danas reci.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 12.6.2012 10:14:34
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja sam potvrdu sa sistematskog donela dva dana pred polazak u vrtić, a krenuo je 1. septembra. I nismo plaćali ni jul, ni avgust, u to sam sigurna. Možda je i to od opštine do opštine?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 12.6.2012 10:25:22
|
|
|
|
minavb
|
To je novo, od ove godine se plaća svi meseci od kad se sklopi ugovor.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 12.6.2012 10:36:01
|
|
|
|
lesica
|
Cena vrtica je 8600,jel da? Ja nista tu ne kontam Ustvari to je cena regresirana od strane grada?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 12.6.2012 10:40:52
|
|
|
|
minavb
|
To je puna cena.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 12.6.2012 10:43:59
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: lesica Cena vrtica je 8600,jel da? Ja nista tu ne kontam Ustvari to je cena regresirana od strane grada? Mi plaćamo tu punu cenu, 8666,00
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 12.6.2012 10:46:26
|
|
|
|
lesica
|
Ja pojma nemam Koliko mi budu dali da uplatim toliko cu uplatiti. Pokusala sam da iscitam onaj pravilnik o regresiranju i ne ide meni ta ekonomija. A za sistematski,rekla ja dr kad smo bili na onom godisnjem sistematskom da je primljena u vrtic i da od jula polazi,i uglavnom dade nam ona upute za ks-u i urin,ona ju je pregledala tada kicma,noge tabani,gledala oci... I rekla je da samo pred polazak dodjem po papir.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 12.6.2012 12:41:05
|
|
|
|
Jeca*
|
na sistematski moras da ga odvedes neposredno pre nego ga uvedes u vrtic, znaci najbolje dan pre polaska.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 12.6.2012 14:34:33
|
|
|
|
sanji
|
Mina, samo ste trebali na ugovoru da upišete septembar kao mesec polaska. Mi smo potpisali ugovor i dobili uplatnice koje moraju da se plate već ove nedelje ali na njima piše da su za septembar. To je valjda da budu sigurni da ćeš dovesti dete a ako ga ne dovedeš oni ne gube ništa, u septembru će primiti drugo a tebi pare naravno ne vraćaju.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 12.6.2012 14:37:19
|
|
|
|
sanji
|
Sistematski uopšteni smo uradili sad i sve je upisano u karton koji su nam dali u vrtiću! Krajem avgusta radimo samo ks i briseve i odnesemo im rezultate kad krenemo!
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 12.6.2012 14:37:19
|
|
|
|
minavb
|
Napisali smo septembar, i svi smo juče jasno i glasno pitali zašto za jul i avgust plaćamo, i rečeno nam je da je to zato što smo potpisali ugovor od 1. jula i da svako dete može da krene od jula, a naš je problem što hoćemo septembar. Ponavljam, ovo je novina i vidim da su svi roditelji iznenađeni.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 12.6.2012 14:39:40
|
|
|
|
sanji
|
Kod nas u Rakovici toga nema. Ako je od septembra prvi mesec uplate je septembar, to mi piše i na uplatnicama iako smo mi hteli još od juna da krenu i to upisali na zahtevu (u međuvremenu se predomislili i dogovorili se sa ženom kad smo potpisivali ugovor).
< Poruku je uredio sanji -- 12.6.2012 14:40:45 >
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 12.6.2012 14:41:11
|
|
|
|
minavb
|
Jbg, kažem ti kako nam je rečeno juče. BAš sam se zbunila.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 12.6.2012 14:41:18
|
|
|
|
Anoniman
|
minavb a da da, to je najbolja fora, kada je Tamara kretala 2008 placao se jul i avgust ali pola ako se dobro secam. I mi krecemo od septembra, sutra na prijem idemo u vrtic iliti na gledanje sanji mi smo upisali septembar kao polazak, bas cu da cu da vidim sutra
< Poruku je uredio Zenetina -- 12.6.2012 14:43:12 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?