Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 30.5.2012 9:24:23
|
|
|
|
Ognjenka
|
Kad smo kod spavanja, moj sestric (3 god.) od dede je dobio onaj neki mali kos sto se montira iz delova. I taj kos mu se mnogo dopao. Cuvala ga ja par dana dok je sestra bila na putu, i on me jedno vece ubedjuje da spavamo sa kosem u krevetu. Nekako smestim ja taj kos citav izmedju nas i on zaspi, ali drzi rukicom u snu onaj kos i ne pusta. Odem ja da gledam TV u drugu sobu, vraca se zet kuci i kaze da ide da spava sa klincem. Ja kazem: -pazi zete, kako lezes, imas ceo kos u krevetu. a moj zet, mrtav 'ladan: -aaa ok, nema veze, neki dan sam spavao sa garazom, a prosle nedelje sa stolicom i peglom. Ne znam da li spava u decije bisere, ili bisere odraslih...
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 30.5.2012 9:41:43
|
|
|
|
Sesilija 83
|
jao komedije Izjava juce od moje sestricine dok joj citam knjigu mala sirena "teto jel se momak od sirene zove sirendac".. Pala sam sa stolice od smeha
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 30.5.2012 9:44:51
|
|
|
|
Ognjenka
|
Sirendac , pa logicno pita dete. Klinka (5 god.) od moje koleginice treba lepo da se obuce jer idu na neku svadbu, a hoce sama. I izmenjala milion kombinacija, a njena mama (koja je po zanimanju modni dizajner) uvek ima neku primedbu. Na kraju se mala iznervira i kaze majci: -pa ako ti znas bolje, ti 'ajde! Dizajner si, dizajnuj me!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 5.6.2012 21:23:54
|
|
|
|
lesica
|
Lenka pre sat i po puzi po naslonu od garniture,mm bleji u crtani film i ne konstatuje dete. Ona onako za sebe mrmlja:" Njam! Njam! Njam! Hocu da luckam tatu,hocu luckam tatu" Posle milisekunde bilo je hop-njam, tatino celo medju Lenkinim zubima.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 5.6.2012 21:31:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Lenka Odlazi preslatkoca danas u komsiluk, oni mu otvaraju vrata, on ulazi ni dobar dan da kaze. Oni ga gledaju nesto cudno a on ih mrtav ozbiljan pita, sta je, ocekivali ste nekog drugog? hahahhahahaha
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 5.6.2012 22:28:20
|
|
|
|
Anoniman
|
za Lenku i Preslatkoću! Preslatkoća me podseća na Kalvina
< Poruku je uredio gae_gr -- 5.6.2012 22:30:17 >
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 5.6.2012 22:30:13
|
|
|
|
lesica
|
Preslatkoca-genijalac Mnogo ih volim tako mudre i zabavne.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 6.6.2012 18:47:36
|
|
|
|
Daca88
|
Alen pokusava da otkljuca zastitnik na uticnici,a baba ga prekida:"Nemoj Alene,struja je pec!Struju sme dirati samo tata,on je elektricar". Dolazi muz sa posla,ja ga poljubim na vratima,kad me Alen povuce za nogu i kaze:"Mama!Ne ljubi tog elektjicaja"!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 6.6.2012 22:22:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Vodim Luku kod drugara iz vrtića, i ispred njegove zgrade naleti na drugaricu iz vrtića. Pritrčavaju jedno drugom kao da se nisu rastali koji sat pre toga, i Luka kaže: - Idem kod A! - Znam, ja idem na rođendan! - Na rođendan!? Ali musava si! Devojčica ćuti, dižem pogled iz Markovih kolica po kojima sam kopala, i vidim da devojčica ima sjaj na ustima i gleda Luku popreko neprogovarajući! Kažem: - Mili, nije musava, našminkana je, vidi je kako je lepa! - Aaaa, našminkana si, pa baš si lepa! Mala je zaista medenjak!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 6.6.2012 22:23:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Daca88 Alen pokusava da otkljuca zastitnik na uticnici,a baba ga prekida:"Nemoj Alene,struja je pec!Struju sme dirati samo tata,on je elektricar". Dolazi muz sa posla,ja ga poljubim na vratima,kad me Alen povuce za nogu i kaze:"Mama!Ne ljubi tog elektjicaja"!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 6.6.2012 22:24:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lesica Lenka pre sat i po puzi po naslonu od garniture,mm bleji u crtani film i ne konstatuje dete. Ona onako za sebe mrmlja:" Njam! Njam! Njam! Hocu da luckam tatu,hocu luckam tatu" Posle milisekunde bilo je hop-njam, tatino celo medju Lenkinim zubima.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 6.6.2012 22:24:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Musava si!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 6.6.2012 22:49:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Eto kako muškarci poimaju šminku!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 6.6.2012 22:50:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Marko peva "Ringe ringe raja, peče baba jaja..."
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 6.6.2012 22:51:47
|
|
|
|
minavb
|
Mamice, ti si stalno musava
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 6.6.2012 22:53:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Jesam. Kad krenem da ga poljubim, izmakne se, dobro mi ošacuje usta i onda pita "Jesi pojela ruž?"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 6.6.2012 22:56:19
|
|
|
|
minavb
|
Pametnjakovic mladji
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 6.6.2012 22:57:55
|
|
|
|
Anoniman
|
- Luka pokupi svoje stvari iz kupatila sa poda i odnesi u prljav veš! - Nisam ja spremačica! (pitam se od koga je to čuo... )
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 6.6.2012 22:58:26
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 6.6.2012 22:59:45
|
|
|
|
minavb
|
Jao Taso, jel mogu jedan dan da dodjem samo da vas gledam i slusam i umirem od smeha?
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 6.6.2012 23:14:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Mila, aj te ostavim sa njima da im se smeješ a ja uhvatim krivinu! Kad ih uspavaš, vodim te na rakiju! Šalim se, dobrodošla si UVEK! Baš sam sa Nedjom pričala kako bih rado izašla sa vas nekoliko iz BG!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 6.6.2012 23:15:55
|
|
|
|
minavb
|
Jao to bi bilo sjajno. Oteram mm-a na put, ti poaljes decu kod mame, dodjete kod mene da spavate i odemo u kafanu sa zenama.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 6.6.2012 23:16:15
|
|
|
|
pepeljuga
|
Joooj, umirem od smeha, kakvi biseri Samo moje dete nikako da proprica
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 6.6.2012 23:17:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb Jao to bi bilo sjajno. Oteram mm-a na put, ti poaljes decu kod mame, dodjete kod mene da spavate i odemo u kafanu sa zenama. LAV JU! Zvuči genijalno, ali mislim da pre sledećeg leta ne mogu da izvedem. Pepeljugo, uopšte ne priča?
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 6.6.2012 23:18:26
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Samo moje dete nikako da proprica Ni moje Ovako broji:sbz,kls, mkl,... sest, sdz, osam, mdl, deset_. Taso, oteracu ga i sledece godine.
< Poruku je uredio minavb -- 6.6.2012 23:19:15 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?