Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 15.5.2012 23:29:59
|
|
|
|
madre
|
slicno je kod nas, ja ga pitam kako se zoves a on kaze DA
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 15.5.2012 23:38:06
|
|
|
|
pepeljuga
|
znaci oni su DA i DE, fantazija
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 15.5.2012 23:49:36
|
|
|
|
sneza24
|
Kaze David meni juce: Mama tane (da ustanem) Posto znam da izmislja neke gluposti ja mu kazem da ne mogu sad,posle,kad mi bude reko sta hoce. Popne se on na krevet i kaze :Daki jubi poljubi me i sav se isceri i kaze Mama tane A danas u lokalu sela ja za sto na drugoj stolici cerka od mm prijatelja i nema vise mesta.David seo dole na nekoj cevi i kaze :Nema meto Ja ga zovem da sedi kod mene on nece.Odjednom ustane i baci loptu niz stepenice ja skocim odmah jer mu tu ne dam da ide sam i kazem mu da me saceka ja cu doneti,ja se vratim on seo na moje mesto i kaze mi :Meto ima.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.5.2012 16:12:02
|
|
|
|
pandina
|
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.5.2012 9:21:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Lukavstine male Ja pre neki dan odem na pijacu i kupim T one plasticne sandale, za plazu,pesak, i tako da nazuje na terasu i sl. Ima nove patike,i sandale...ali neeee... ona ove nije skidalaaaaa, kad joj ispadne place do bezvesti, na kraju je otisla sa njima na spavanje I sinoc ih sakrijem da ih ne bi i u vrtic danas odnela
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.5.2012 9:28:13
|
|
|
|
Modessty
|
Anck i Danilo se tako vezuje za stvari. Od kad smo kupili patike za cipele neće ni da čuje. I to što je kiša i mokro napolju ga nije ubedilo!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.5.2012 9:29:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa da, i obavezno sledi ono odusevljenje novim stvarima jaaaaaaaaaaaaoooooooooo Cak i kad na meni vidi novu majcu, kao npr, juce kad smo krenuli u set_nju , videla na meni novu tuniku i dosla i mazi me i sve vice jaaaooooooooo jepoooooooo!
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 28.5.2012 9:30:46 >
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.5.2012 9:32:11
|
|
|
|
Modessty
|
I kad obuče novo nema skidanja do večeri! Juče jedan dečko u parku plače na sav glas. A Danilo ga gleda pa dolazi do nas i kaže: Mamice, tatice, ja sam mnogo dobaj! I mnogo sam lep!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.5.2012 11:11:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Broji Nebojša juče, i stigao do 34 i nastavlja: trideset i pet, trideset i metar, trideset i auto, trideset i beba
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.5.2012 11:33:48
|
|
|
|
tanjica85
|
evo mog bisera: prosle nedelje u vrticu dobili zadatak da nacrtaju mamu,tatu i brata/sestru. ms je nacrtao igraliste, park, zgradu i prozor. kada ga je vaspitacica pitala gde su mu ostali, on je odgovorio :" mama je nekad u ovom prozoru ili na klupi, sestra je u parku,a ja sam na igralistu sa drugarima." tatu nije spomenuo. a onda je dodao "tata je uvek na poslu".
|
|
[Obrisana poruka] 29.5.2012 9:25:30
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.5.2012 9:27:59
|
|
|
|
lesica
|
Genijalni su!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.5.2012 9:28:39
|
|
|
|
Snelle
|
Naš biser - ručam juče ja, Lana me gleda, a ja je pitam: "Šta si ti ručala? (moja mama je čuva pa joj posebno sprema) Šta ti je baka dala da jedeš" A ona kaže: "Vodu"
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.5.2012 9:36:04
|
|
|
|
lesica
|
Lenka pre dva dana pokusava da skace sa naslona na krevet,mm sedi i smeta joj. Ona prvo pokusava lepo: "Pomeli se tata! Skloni se! Pomeli se,oće Lenka sa skače!" On se smeje i nece da se mrdne. Zatim L: " POMELI SE KUČKO!" Mm i ja Od koga si cula to Lenka? Od bake
|
|
[Obrisana poruka] 29.5.2012 9:43:52
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.5.2012 9:50:56
|
|
|
|
pandina
|
IZVORNA PORUKA: lesica " POMELI SE KUČKO!"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.5.2012 10:10:44
|
|
|
|
Snelle
|
Joj Lesice Meni je smešno jer to nije reklo moje dete, a da je moje Koja baka je u pitanju? Nadam se da nije sveki
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.5.2012 10:13:48
|
|
|
|
lesica
|
Vidis kako znas
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.5.2012 13:02:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Lenka je toliko gotivno dete Obozavam je !
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.5.2012 13:03:58
|
|
|
|
lesica
|
Cini mi se da ni nasa drugarica Petra nije daleko Moramo da ih spojimo i dobijemo hodajucu katastrofu!
< Poruku je uredio lesica -- 29.5.2012 13:04:22 >
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.5.2012 13:14:45
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.5.2012 13:34:09
|
|
|
|
minavb
|
O Lenka kraljice
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.5.2012 21:25:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Posto smo koristili onu bebecu stolicu za rucanje, pa se onda razdvoji da imas sto i stolicu, kupimo mi Taci fotelju, da bi beba mogla da ruca u staroj. I sad...nemoze ona tako lako da se odvikne od nje.... I toliko smo joj nahvalili fotelju, kako je lepa, da je ona stara za bebe bezveze, kako je njena lepa i bla blaa.... I eno je sad spava s foteljom u krevetu
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.5.2012 21:49:19
|
|
|
|
minavb
|
Ako joj budete hvalili bicikl...
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.5.2012 22:49:56
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun I eno je sad spava s foteljom u krevetu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?