|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
22.5.2012 20:03:50   
Ana RR
Kožne su unutra tako da ne bi trebalo da mu bude vruće.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1076
22.5.2012 21:01:00   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Dve_srece_najvece_

Ja neznam koja je razlika u originalu i kopiji, ali ja sam recimo svoje kupila dok sam jos bila trudna sa curama, znaci pre 2 godine minimum, i jos su citave, nosim ih po ceo dan, i ne znoje mi se noge u njima. Da neznam da sam ih kupila kod kineza, mislila bih da su prave. Za 2-3 hiljade bi pre kupila jos jedne cipele ili patike, jer smatram da ni jedna papuca, ma kakva bila ne vredi 3000 user posted image

Ma isti oblik totalno, Kinezi ukrali oblik i proizvode stanc metodom. Masovna proizvodnja istog artikla a crocs orginial u ceni uracunavaju i razvoj istog proizvoda, znaci i intelektualni kapital. A Kinezi ne pa su zato jeftinije. A guma ko guma, fora je vise u obliku. E sad, ako je bitno da se vidi znak (marka) da je orginial, to se posebno naplacuje...

(odgovor članu Dve_srece_najvece_)
Direktna veza do poruke: 1077
29.5.2012 17:03:01   
Azra_
Ja bih da narucim neke cipelice jer je suprug u inostranstvu, a bas ne znam koji je broj prvi na redu. Govorim o hodajucim cipelicama. Sta vi mislite? Znam da je individualno, ali eto... Da narucim 19, 20 i 21 neke ce biti taman.user posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1078
29.5.2012 18:17:44   
Anoniman
NIje samo veličina individualna nego i model, nekoj deci se izdugne ris pa ne mogu svaki model ni da obuju. Mislim da je jako teško potrefiti i kupiti toliko unapred.

(odgovor članu Azra_)
  Direktna veza do poruke: 1079
29.5.2012 19:18:23   
isidora88
mateji su prve cipelice bile br. 18,bolje uzmi vece cipelice moci ce da ih nosi kad nogica naraste user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1080
30.5.2012 9:14:07   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: vukosava

IZVORNA PORUKA: Dve_srece_najvece_

Ja neznam koja je razlika u originalu i kopiji, ali ja sam recimo svoje kupila dok sam jos bila trudna sa curama, znaci pre 2 godine minimum, i jos su citave, nosim ih po ceo dan, i ne znoje mi se noge u njima. Da neznam da sam ih kupila kod kineza, mislila bih da su prave. Za 2-3 hiljade bi pre kupila jos jedne cipele ili patike, jer smatram da ni jedna papuca, ma kakva bila ne vredi 3000 user posted image

Ma isti oblik totalno, Kinezi ukrali oblik i proizvode stanc metodom. Masovna proizvodnja istog artikla a crocs orginial u ceni uracunavaju i razvoj istog proizvoda, znaci i intelektualni kapital. A Kinezi ne pa su zato jeftinije. A guma ko guma, fora je vise u obliku. E sad, ako je bitno da se vidi znak (marka) da je orginial, to se posebno naplacuje...

Mi smo takve kupili na pijaci 250 din prosle godine ove bele ... a pre neki dan sam joj kupila ljubicaste za po kuci, plazi...i sl.
user posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1081
30.5.2012 9:19:09   
cani
Nama su prve bile broj 21,tako da se slazem sa Isidorom,uzmi neke vece,kad tad ce moci da ih nosi.Moj je npr.dobio kad se rodio neke Vini Pu sandalice,bas otvorene,broj 22 i evo sad kad je pocelo lepo vreme,probam da obujem,one male.A ranije nije bilo sanse da ih nosi zbog vremena.Tako da gledaj da kupis neke manje "sezonske" da bi detence moglo da ih nosi bez obzira na godisnje doba u trenutku kad nogica bude za taj broj.

Once upon a time I could control myself...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1082
30.5.2012 11:59:08   
Azra_
Pa i ja sam razmišljala da uzmem 20-21 pa će nekad moći da ih obuje valjda. Hvala vam na pomoći.

(odgovor članu cani)
Direktna veza do poruke: 1083
30.5.2012 12:03:43   
Modessty
samo neka gleda da jezik može da se izvuče skroz, tj da je dovoljno širok ulaz u cipelu da dete može da je obuje. Danilo je za prvi rodjendan dobio cipele koje su mu po veličini bilo ok ali nije imalo šanse da uguramo nogu jer su bile poluduboke a ulaz u cipelu je bio baš tesan. nadam se da me razumeš na šta mislim.
cipele sam uvek gledala da su na pertlanje ako su duboke. Imali smo i problem sa snegaricama. Da nije Akse dete ne bi imalo čizme za zimu user posted image
sad je patike sam izabrao i ne skida ih user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1084
1.6.2012 17:34:40   
ishler
Ana,
gde nosite cipele,jel samo napolju,da li je to Mare prohodao?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1085
1.6.2012 22:39:11   
Ana RR
Ishler, plan je bio da ih nosi samo napolju. On se po malo pušta, napravi sam tri, četiri koraka, a kad ga držim za ruku onda hoda. Nije još uvek potpuno stabilan ali kaže fiziot. da je blizu prohodavanja. Međutim, pošto nosi broj 21 (??!!), cipele su mu ogromne i sapliće se u njima pa smo ih zamenili tj. hteli smo da zamenimo ali pošto za Marka nema kapa user posted image vratili nam parice. U utorak ćemo valjda konačno otići do piramide da pogledamo neke cipelice po preporuci fizioter.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1086
2.6.2012 9:56:12   
ishler
Ja sam gledala ciciban ali mi je koleginica koja radi bas sa decom u sokobanjskoj rekla da su i naturino odlicne,ali da ih ima samo u Rumi?
Takodje smo po kuci bosi,ali moram uzeti za napolje.Sta planiras kao zamenu?

Gae kako si zadovoljna pedipedom?

< Poruku je uredio ishler -- 2.6.2012 10:01:17 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1087
2.6.2012 11:09:19   
Ana RR
Nama je fiziot. između ostalog preporučila naturino i meni su jako lepe, imaš ih u beba kidsu. Ali baš ćemo mu teško naći odgovarajući model. Videćemo ciciban, a rekla nam je da pogledamo i neke u piramidi, ne znam kako se zovu ali čini mi se da je turski proizvođač. Polino ni u ludilu, to nam je naglasila. 

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1088
2.6.2012 21:18:53   
ishler
Moram pogledati,razmisljala sam i o pedi ped idim da ih hvale ali ona kaze da je cula ali nije ih videla(inace 15god radi),pa ne bih eksperimentisala apogledacu i naturino.Slazu se oko misljenjauser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1089
2.6.2012 21:30:43   
branki*
i ja sam cula sve pohvalno za naturino.boza nosi todor,a sad smo uzeli i ciciban.zadovoljna i jednim i drugimuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1090
2.6.2012 21:34:26   
Anoniman
Mi imamo Pediped, ja ih obožavam!

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 1091
2.6.2012 21:44:41   
ishler
Jel pediped ucvrscen oko zloba?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1092
2.6.2012 22:07:23   
Anoniman
user posted image

user posted image

< Poruku je uredio gae_gr -- 2.6.2012 22:09:16 >

(odgovor članu ishler)
  Direktna veza do poruke: 1093
2.6.2012 22:09:36   
ishler
Bas su lepe i deluju kvalitetne,gae a kakav je djon jel mekan?
Ispitujem kao policajacuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1094
2.6.2012 22:14:29   
Anoniman
Baš su mekane i nešto su između cipele, sandale i patike. Upijaju znoj i ne budu mokre noge i ne smrde i diše koža i sve nešto baš baš super... I jaaaakooo su kvalitetne!

(odgovor članu ishler)
  Direktna veza do poruke: 1095
2.6.2012 22:28:59   
cockic
gde si ih sad uzela gae,jer neko rece da se ona iz bulevara zatvorila u aprilu.
jer imaju sandale otvorene?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1096
2.6.2012 22:29:19   
ishler
Moram u obilazak pa javljam kada kupim
Hvalauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1097
2.6.2012 22:32:40   
Anoniman
Kod njih sam uzela još u martu broj veće. Pa sad nosimo. Zatvorili su, sad imaju samo online prodaju.

(odgovor članu ishler)
  Direktna veza do poruke: 1098
3.6.2012 21:46:09   
Anck Su Nmaun
Ana zasto vam je Fizioter. reka NE za Polino??

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1099
3.6.2012 21:53:43   
Ana RR
Zato što nemaju modelara već dečiju obuću rade po uzoru na obuću za odrasle, znači za već formirano stopalo (kao što je i kod patika, koje takođe ne preporučuje pre 4. godine).Kaže da nikada nije bilo ovoliko dece sa deformitetom stopala i tu je najviše kriva pogrešna obuća.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Koksaki virus hara vrtićima širom Srbije
Američki koksaki virus, u narodu poznat i kao bolest prljavih ruku hara po vrtićima u Srbiji i regionu i beleži se mnogo...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here