|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
6.4.2012 20:59:41   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Sanchy

Hvala Gagi,Gae jeste ali bas pumine patikice su po broju...lakse bi mi bilo da su po uzrastu...pogotovu sto malu nisam ni videla pa ni ne znam kolicna jeuser posted image

Nevena sa 9 i po meseci nosi 19. 18 će joj sad biti sigurno velike, ali zato će moći da ih nosi na jesen.

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 1051
6.4.2012 21:00:17   
Sanchy

IZVORNA PORUKA: gagi

Znam koje su to patikice,Kristina moja ih je dobila sa sest mjeseca bijele sa rozim ,bile su tako malene ja ih jos cuvam u ormaruuser posted image

Ma preslatke su...

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 1052
   [Obrisana poruka]
6.4.2012 21:02:47   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 1053
6.4.2012 21:05:01   
lesica
Snelle,prekoputa Arene kod Grcko-kiparskog centra oni sportski outlet-i,tu sam videla jako veliki izbor patika za klince.
Cockic,nisam lepila uloske dosad,nekako joj nisu setali pa nije bilo potrebe.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

Direktna veza do poruke: 1054
6.4.2012 21:07:39   
Sanchy

IZVORNA PORUKA: gagi

Sanchy ajde kada kupis da uslikas bas da vidim kakve su,ako ti se bude dalo.

Kako su te mali stvari slatke a moje cerke nose brojeve 30 i 34user posted image

Ja nosim 36 user posted image ..danasnja deca su napredna...vidim to i po klincima od rodbine,mali pet godina a vec 29,30 brojuser posted image

Direktna veza do poruke: 1055
   [Obrisana poruka]
6.4.2012 21:12:59   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 1056
6.4.2012 21:24:24   
cockic
lesice hvala resila si mi nedoumicu nisam znala da li treba da se lepi
ili ne.mada videcu on nesto ne voli kad mu ih stavim.da li zbog toga sto
mu se pomeri ili zato sto mu taj anatomski luk smeta.

on nema ravna stopala ali nije losa preventiva nego se tesko nalaze rece
mi ova iz apoteke da ih nece vise dobijati ako sam je ja dobro razumela.

Direktna veza do poruke: 1057
6.4.2012 21:25:40   
Sanchy
Ja sam 175 cm...nisam niska,zato nekad kupim i veci broj cizme ili patike kad mi se bas bas svidjaju,a nema manji broj, jer se ne vidi da su mi velike u stvari i normalnije mi izgledaju stopalauser posted image ....ali uglavnom ekstra prolazim sa obucom jer elegantna cipela,sandala pogotovu uvek ostane 36 broj i jos budu na snizenjuuser posted image

Direktna veza do poruke: 1058
17.4.2012 9:36:01   
Lu
Sad i sin ima starke kao mama (33 brojuser posted image ).
Još da obučemo iste trenerke...user posted image
user posted image
Ove su mi bolje za djecu od klasičnih All Star, jer imaju ziper sa unutrašnje strane pa ne mora da veže pertle a ni ne zna još, imaju uložak koji se vadi i to je super, a i cijenom su puno povoljnije a čak mi se čini i kvalitetomuser posted image

< Poruku je uredio Lu RR -- 17.4.2012 9:37:23 >

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1059
17.4.2012 9:51:13   
pepeljuga
Ja malopre u Aksi opazih neke slatke platnene Pollino paticice, nisu skupe a slatke su skroz, kupicu mu za drljanje po parku, i onako sizim sto tamo upropasti obucu posto ga ne mozes skinuti sa tobogana user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1060
22.4.2012 22:25:17   
Anoniman
Kupila sam deci CROCS-e.
Luki su dobre one od prošle godine, ali mu trebaju jedne za unutra za vrtić, i jedne da nosi napolju i na treningu od svlačionice do sale, a Marku smo slučajno kupili. On se tooooliko oduševio kada je teta izvadila male za njega, i kada sam mu obula, nije dao mu skinem i samo je vikao "Makino". Valjda je video da ih svi imamo, pa bi i on. Sa toliko ponosa ih fura po stanu. Mnogo je stabilan u njima, Luka je bio stariji kada smo mu kupili i bio je extra smotan u njima.

user posted image

(odgovor članu pepeljuga)
  Direktna veza do poruke: 1061
23.4.2012 13:45:13   
Anoniman
Ove je Luka hteo a tata nije hteo da mu kupi:

user posted image

Sad mi je žao, on je baš želeo te. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1062
23.4.2012 13:59:27   
*Alexx*
Ima li razlike u cenama između nas i online shopa?

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1063
23.4.2012 14:01:08   
Anoniman
Dečije su od 2900 do 3500din, otprilike.
Vidiš, nisam gledala razliku u ceni.

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 1064
23.4.2012 14:03:23   
Dve_srece_najvece_
Ja razmisljam curama da uzmem ove papuchice da imaju kad se igraju u pesku...ovako poludeh od ciscenja patika i cipela od peska svaki put kad udjemo u kucu... One odlichno hodaju i u mojim papucama pa mislim da im nece biti nikakav problem da hodaju u odgovarajucoj velicini. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1065
23.4.2012 14:07:05   
Verus
Helena nosi i jako ih voli! Sad je vec u fazi kada bira sta ce da obuje ujutru jako je smesna...
Tuzno mi je opet,kad vidim cene...ovde su "redovna" cena 30 dolara-ja njoj kupila za 12! Muka mi je koliko je sve u Srbiji skuplje...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1066
23.4.2012 14:09:56   
*Alexx*
To je to. Ma zanimalo me samo da li je neka nenormalna razlika.

IZVORNA PORUKA: Tash

Verus, na crocks.eu (tu sam gledala), cena tih dečijih je od 17.5 do 40 eura. Ove sa junacima su 30 eura.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1067
23.4.2012 14:10:54   
Dve_srece_najvece_
Ja neznam koja je razlika u originalu i kopiji, ali ja sam recimo svoje kupila dok sam jos bila trudna sa curama, znaci pre 2 godine minimum, i jos su citave, nosim ih po ceo dan, i ne znoje mi se noge u njima. Da neznam da sam ih kupila kod kineza, mislila bih da su prave. Za 2-3 hiljade bi pre kupila jos jedne cipele ili patike, jer smatram da ni jedna papuca, ma kakva bila ne vredi 3000 user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1068
23.4.2012 14:45:29   
Anoniman
Joj ne znam, ja sam oduševljena originalom, kineske nisam probala. 

(odgovor članu Dve_srece_najvece_)
  Direktna veza do poruke: 1069
23.4.2012 14:47:38   
Verus
Strasno Alexx..ide mi bre na zivce sto bar za decu ne prodaju za bud zasto...pa koji mesec i dete ne moze u cipele...ajde mi matori, puknes puno para za cizme ali ih bar nosis nekoliko sezona...
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

To je to. Ma zanimalo me samo da li je neka nenormalna razlika.

IZVORNA PORUKA: Tash

Verus, na crocks.eu (tu sam gledala), cena tih dečijih je od 17.5 do 40 eura. Ove sa junacima su 30 eura.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1070
23.4.2012 15:08:08   
Bebilina
Mi smo uzeli ove Crocs Chameleons (druga po redu boja) sandalice za vikend:
http://www.crocs.eu/crocs-chameleons-shirley-girls/12283,en_ES,pd.html?cid=69Z&cgid=chameleons
Ne znam ko je vise zaljubljen u njih- mala ili ja. Ona samo ulazi-izlazdais kuce da vidi kako menjaju boju user posted image
Ove su joj trece za 3god jer joj sporo noga raste. Ali vrede svake pare! U startu ih nisam htela jer sam se bojala da joj se noga u njima ne rasiri. Prve je dobila sa 2.5god mislim... Nosi ih svuda- po basti, plazi, vozi bicikl u njima. Ma najprakticnija su joj obuca user posted image

P.S. A ove Jibbitz jel kupujete? Moje dete je u jednom trenutku imalo po 5-6 na svakoj nozi user posted image Nismo mi sve, teta joj je uglavnom kupovala ili poklanjala svoje kad se dete zaljubi user posted image Neki prezive, neki ne... Sad cu sta je ostalo da joj preselim na nove.

< Poruku je uredio Bebilina -- 23.4.2012 15:14:52 >

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1071
24.4.2012 9:18:07   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: Dve_srece_najvece_
Za 2-3 hiljade bi pre kupila jos jedne cipele ili patike, jer smatram da ni jedna papuca, ma kakva bila ne vredi 3000 user posted image

Pa Ciciban patofne su 2500 din?

(odgovor članu Dve_srece_najvece_)
Direktna veza do poruke: 1072
22.5.2012 19:36:23   
Ana RR
Kupili smo danas prve cipelice user posted image one su samo kad hoće da ga spustim na zemlju kad negde šetamo.

Naturino (broj 21 user posted image )

user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1073
22.5.2012 19:56:01   
Anoniman
Lepe su vam picipe. Samo zar mu neće biti vruće u njima letos?

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1074
22.5.2012 20:03:07   
Ana RR
Nisu debele, mada deluju tako. Ali neće ih nositi stalno, u dvorištu i po travi će ići bos, a ovo je da imamo kad negde šetamo. 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Koksaki virus hara vrtićima širom Srbije
Američki koksaki virus, u narodu poznat i kao bolest prljavih ruku hara po vrtićima u Srbiji i regionu i beleži se mnogo...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here