Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.7.2009 10:25:29
|
|
|
|
prolece
|
mi još nismo. ne znamo ni kog je pola. ali ima vremena.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.7.2009 11:24:24
|
|
|
|
sneza24
|
Ne stajte mi na muku jos se nismo odlucili i ko zna kad cemo.Jer sva imena sto se meni svidjaju njemu se ne svidjaju.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.7.2009 11:29:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Iako jos nisam trudna, nasa Ana 3,5 god.) je izabrala 1) brata i 2) ime Djordje. Da bude samo njen brat, rodjeni, i da stalno bude sa nama i da ga nuna.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.7.2009 11:34:01
|
|
|
|
Markovicka
|
Joj srce malo! Blago vama, tu nema dvoumljenja.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.7.2009 11:52:34
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: sneza24 Ne stajte mi na muku jos se nismo odlucili i ko zna kad cemo.Jer sva imena sto se meni svidjaju njemu se ne svidjaju. imate jos 53 dana da odlucite ....
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.7.2009 13:12:06
|
|
|
|
gagana83
|
pol ne znamo ali ako bude devojcica resili smo(tj. resila sam) bice Una,a ako bude decak odlucice mm- kuku majko.........
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.7.2009 10:36:47
|
|
|
|
mister NO
|
evidentno je da je zavladao sindrom kratkih imena za djevojcice!hajd makar da postoji neki izbor pa da kazem,da je ok,vec svaka druga je Tea,svaka treca je Tara..a svaka prva je Una! Moram reci da ste jako kreativne i da su imena plod dugog razmisljanja a ne datog trenutka,trenutne mode.... Ali razumijemo se..nekada su bila u modi imena kao sto su Jelena,Bojana...Milica vec izlazi iz mode,a za djecake Ognjen,Goran, Igor..Dragan....Valjda svako vrijeme nosi svoja imena. Nas sin ce se zvati Bogdan! a da je bia djevojcica zvala bi se Bojana!Mladi smo,zdravi smo...ako bog da bice mjesta i za Bojanu
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.7.2009 10:43:17
|
|
|
|
Anoniman
|
ja znam samo da sam imala ime za djevojcicu haman cijeli zivot , medjutim kad se rodila nije joj jednostavno po njenom liku odgovaralo to ime
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.7.2009 10:49:53
|
|
|
|
Brand new mama
|
Iskreno, meni se bas svidja ime Una,ali je moj dragi flipnuo jer misli da sam ja htjela to ime zbog rijeke Une( po meni najljepse rijeke,posebno u dijelu od Bihaca)... Pa mi se svidjalo ime Jana(naravno da mu se nije ni to svidjelo)...Njemu se svidja Milica, ali ja dobijam ospice od tog imena...i dobicemo decka a za njega imamo dva imena pa cemo, sto kaze Vucko, da vidimo koje mu odgovara
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.7.2009 10:52:40
|
|
|
|
Anoniman
|
e dječaku smo odma dali ime ...tačnije sestra mu je dala ime, dok je jos bio u stomaku... tu je preovladalo pravo jačeg...tj.njeno pravo
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.7.2009 10:55:45
|
|
|
|
Skoki
|
Ne mislim da se radi o sindromu, vec su nekada davana mnogo duga imena, Radoslav, Miroslav itd. i svi su imali nadimke. Moji roditelji se zovu Milos i Biljana i niko ih ne znam pod tim imenima, vec kao Misa i Kale. Tako da su oni odlucili da meni i sestri daju kratka imena kako niko ne bi mogao da nam daje nadimke, jednostavno Masa i Iva. Ista stvar je i sa mojom cerkom i buducom bebom. Mrzim kada mi neko prekrsti dete, to me izludjuje ili kada mene nazovu Ivana. Isto tako imam drugarice 6 Jovana, 5 Marija, 5 Damjana, 7 Marka, 4 Dejana. I sve zovem nadimkom. Bas bezveze.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.7.2009 10:57:17
|
|
|
|
Brand new mama
|
Mom bratu sam ja dala ime-zahvaljuje mi se svaki dan Smatra da sam mogla bar malo inovativnija biti,tih dana je bio tek hiljaditi Zoran...Ili je jos bolje kad seke ili bate daju ime na osnovu nekog ko im se svidja u vrticu i sl(tako imamo jednu malu Biseru..)
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.7.2009 10:58:19
|
|
|
|
Anoniman
|
aaaaaaaaaaaaa......moj sin je dobio ime po jednom liku iz serije...uglavnom kako smo se nadali dobro smo se udali ...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.7.2009 11:01:09
|
|
|
|
Brand new mama
|
Eto vidis- zamisli da sutra predstavljas dijete i kazes - ovo je nas Siljo(ili Yugio, majstor Bob ) Naravno, mislim da bi ste tad iskoristili pravo veta Malecka je prva liga
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.7.2009 11:03:42
|
|
|
|
Anoniman
|
naravno da bi stavili veto da su bile gluposti u pitanju ali da kucnem u drvo sve je ok s tim sto je sad navalila ...kaze dodijao joj brat ...hoće i jednu sestru i rekla je da ce se zvati Hana kontam u sebi nek ti tata nadje jos jednu zenu pa nek ti rodi tri sestre i tri brata ...od mene dosta za ovu zemljasku kuglu
< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 20.7.2009 11:05:04 >
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.7.2009 11:05:36
|
|
|
|
Brand new mama
|
Bas si neka Ja za sad planiram cetvero( podvlacim-za sad)pa ako prebacim neku curicu vise(svidja mi se ime Hana) saljem ti je
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.7.2009 11:09:39
|
|
|
|
Anoniman
|
važi draga ...ako budeš imala viška curicu šalji
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.7.2009 11:09:58
|
|
|
|
mister NO
|
moj komsija 5-ogodisnjak se zove Aleksa i on je srecom jedini Aleksa u vrticu,zamislite on ima 5 drugarica,vrsnjakinja, i sve se zovu isto-Anastazija.Ne bi me zacudilo da ima 3 Une,5 Urosa. Vjerujte mi za par godina bice tako!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.7.2009 11:18:44
|
|
|
|
Modessty
|
ovog puta još uvek ne pričamo o imenu. Tek je 12 nedelja a s obzirom na predhodnu neuspelu trudnoću izbegavamo sve teme vezane za neku dalju budućnost od nekoliko meseci unapred. Ipak kad je reč o imenima što se devojčice tiče moj favorit je Mina. Nemam pojma zašto. Valjda mi se kao klinki mnogo dopala izjava ljubavi Branka Radičevića čuvenoj lepotici Mini Karadžić. A bila je i jedna mnooogo slatka klinka u komšiluku sa tim imenom. Za dečaka neznam!
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.7.2009 11:20:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mister NO moj komsija 5-ogodisnjak se zove Aleksa i on je srecom jedini Aleksa u vrticu,zamislite on ima 5 drugarica,vrsnjakinja, i sve se zovu isto-Anastazija.Ne bi me zacudilo da ima 3 Une,5 Urosa. Vjerujte mi za par godina bice tako! A mi sada treba detetu da damo ime Radoslav i Milojka, zato da ne bi bila 4-ta Una u vrtiću, iako nam se ta imena ne sviđaju?
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.7.2009 11:20:29
|
|
|
|
Modessty
|
a da!! Svidja mi se ime Bojana. Za mene je Bojana, mamina i tatina prijateljica, bila princeza po kojoj je mislila sam nazvan izvor prelepe hladne vode na Suvoj planini - Bojanine vode Vezujem imena za ljude ili istorijske ličnosti... ili stripove!
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.7.2009 11:22:55
|
|
|
|
Anoniman
|
mislim da treba obratiti pažnju da ime ima lijepo značenje (naročito ako nije sa naših govornih područja)
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.7.2009 11:24:33
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR A mi sada treba detetu da damo ime Radoslav i Milojka, zato da ne bi bila 4-ta Una u vrtiću, iako nam se ta imena ne sviđaju? Jao moram nešto da vam napišem bez želje da ikoga uvredim! Evo unapred se izvinjavam!!!! Imamo druga koga svi zovu Pavle. A ne zove se tako. Preziva se Pavlović pa je po tome i dobio nadimak. Mi se družili već dooosta godina kad ga ja jednom pitam "Izvini Pavle, al kako se ti u stvari zoveš?" A njegov odgovor je bio "Imam konjsko ime" Rekoh "Što bre konjsko? Pa kako ti je ime?" Kaže on "Zovem se Dragan. A tko se zove i konj jednog cige iz komšiluka!" MM i ja naročito pali u nesvest od smeha! Moj svekar se zove Dragan!!!!
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.7.2009 11:24:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Kada sam saznala rezultat amniocenteze, istog dana sam pozelela da smislimo ime. Pa ne mogu da pricam sa svojim stomakom i oslovljavam sa "bebo"! Ana je kratko ali ipak nisma uspela da izbegnem kretenske nadimke. A bilo je i onih sto se cude kako samo ana, ni Anastazija ni Ana Marija, samo prosto Ana , demode.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.7.2009 11:25:23
|
|
|
|
Mica breskvica
|
Modddddddddddddddddddddd, pa gde te sve neću naći
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?