|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d...
24.6.2009 23:14:27   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: sanji

Pošto ne znamo kog su polauser posted image user posted image mi smo smislili 2 muška i 2 ženska pa ćemo da kombinujemo!

VUK , VOJIN, VANJA, MINA.

izvini , da se ispravim bravo, lepo mi je mnogo Vojinuser posted image

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 26
26.6.2009 9:07:48   
Anoniman
ja sam moju slatkicu vec nazvala Sara... a ako me iznenadi na porodjaju, pa naprasno dobije pishu... bice Marko. user posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 27
26.6.2009 9:09:38   
tomic
trini, pa nisi rekla da je devojcica..Extra.. I moja je... i rodice se u isto vreme.. Moja ce biti NAĐA!

nadja, mamina lepotica!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 28
26.6.2009 9:12:40   
Anoniman
ej, Tomic pa nisam znala da cemo zajedno! user posted image user posted image user posted image
Pre vise od mesec dana sam bila na 4d pa mi cika doca video malu veliku popisulju, zvanu Sara!

(odgovor članu tomic)
  Direktna veza do poruke: 29
26.6.2009 9:25:59   
suziQ
Mi za par nedelja grlimo Dusanauser posted image ljubi ga majkauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 30
26.6.2009 9:32:15   
Anoniman
e nek je sa srecom... jel jedva cekas?

(odgovor članu suziQ)
  Direktna veza do poruke: 31
26.6.2009 9:35:15   
tomic
Pa meni termin 27. sept. Tebi je tu negde?

nadja, mamina lepotica!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 32
26.6.2009 9:41:22   
Rina
IZVORNA PORUKA: Trinny

...a ako me iznenadi na porodjaju, pa naprasno dobije pishu... bice Marko. user posted image

user posted image user posted image user posted image

Meni je Marko favorit user posted image
Oduvek sam pricala da cu imati 5 sinova... Zvace se Stefan,Marko,Nikola, Andrej i Alen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image U poslednje vreme mi se puno svidja Damjan...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 33
26.6.2009 9:45:51   
Anoniman
meni je 24.09. al kao sto svuda pisem a i mislim, bice sigurno ranije! ne znam zasto sam ubedjena u to, jer ionako nisam ni sigurna kad sam ostala trudna... user posted image

(odgovor članu tomic)
  Direktna veza do poruke: 34
26.6.2009 9:51:58   
suziQ
Da znas Trinny da jedva cekam da ga uzmem i ljubim one male nozice sto mi prave razmestaj organa u stomakuuser posted image ali mi je stvarno divan osecaj ovako ,kada mi j eu stomaku ...pa kad mu pricam on odmah krene rucicama i nogicama da se javljauser posted image stvarno je blagosloveno stanje trudnoca..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 35
27.6.2009 14:27:55   
sneza24
Ja sam negde pisala da mi se za decaka svidja ime David kao sto se zove Miljanin sin ali mm nece ni da cuje.A ako bude devojcica tek onda neznam kako ce se zvati.

(odgovor članu suziQ)
Direktna veza do poruke: 36
1.7.2009 16:11:52   
latica
cao,termin mi je 27. jul,a jos uvek ne znamo kako ce se nas decacic zvati... nekoliko meseci smo pricali da ce biti Danilo (Dacha),a sada nam se vrzma i Lazar,pa cak i Vasilije... hm...bas sam u dilemiuser posted image

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 37
6.7.2009 13:27:37   
juba
ja sam saznala pol prije dve sedmice a sada sam u 34 nedelji , moj dečkić će se zvati Dositej , samo nam je problem oko nadimka kako da mu tepamo !

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 38
6.7.2009 13:50:18   
BabyG
Moj dragi i ja smo se slozhili ako bude dechak da se zove Vuk, a ako bude devojchica, odluka pripada meni.. To mi je malo tezhe palo, poshto ima dosta lepih imena.. user posted image

(odgovor članu juba)
Direktna veza do poruke: 39
6.7.2009 14:19:59   
NadaR
IZVORNA PORUKA: juba

ja sam saznala pol prije dve sedmice a sada sam u 34 nedelji , moj dečkić će se zvati Dositej , samo nam je problem oko nadimka kako da mu tepamo !

Docauser posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu juba)
Direktna veza do poruke: 40
7.7.2009 21:54:30   
Ivana NS
Ja sam u 20. nedelji trudnoce i imam jos vremena da razmislim.Prvo mi je dete i jako sam uzbudjenauser posted image .Razmisljam da ga zovem VUK.To ime mi se uvek dopadalo,ali sad je bas u modi,pa se dosta njih odlucuje za to ime.Kako vam se dopada,slatke moje? I,sta mislite,da ostanem pri svome ili da smislim neko drugo?user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 41
7.7.2009 22:15:19   
nina83
Meni se svidja! user posted image

(odgovor članu Ivana NS)
Direktna veza do poruke: 42
8.7.2009 13:15:43   
difenbahija
marko ili milica mm i ja jednoglasno

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 43
8.7.2009 14:35:31   
BabyG
IZVORNA PORUKA: Ivana NS

Ja sam u 20. nedelji trudnoce i imam jos vremena da razmislim.Prvo mi je dete i jako sam uzbudjenauser posted image .Razmisljam da ga zovem VUK.To ime mi se uvek dopadalo,ali sad je bas u modi,pa se dosta njih odlucuje za to ime.Kako vam se dopada,slatke moje? I,sta mislite,da ostanem pri svome ili da smislim neko drugo?user posted image

Draga moja, meni je Vuk jako, jako, jako lepo ime! user posted image Mm i ja smo jednoglasno odluchili da se nash bebac tako zove (ako bude dechak), nevezano za 'modu'. Tako da imash moju 'glas'! user posted image

(odgovor članu Ivana NS)
Direktna veza do poruke: 44
10.7.2009 21:40:31   
tixy1
Iako nisam trudna (jos uvek trudilica), vec otkad sam odlucila da ce mi se devojcica zvati Mairea (finsko poreklo).
Imali smo malo poteskoca sa muskim imenom (jer ja zelim devojcicu, pa mi muska imena uopste nisu prirastala za srce). Ali, to smo resili moj muzz i ja zajedno tragajuci za rumunskim muskim imenima (jer muzz je rumun)- tako da smo nasli Dorin.

To su imena nasih buducih bebaca user posted image

(odgovor članu BabyG)
Direktna veza do poruke: 45
17.7.2009 9:56:22   
zaravelika
Nama je doktor prvo rekao da cemo imati decaka, pa smo se natezali oko muskog imena i izabrali Mihajlo,
ali se ispostavilo da je devojcica i bice Iva.

(odgovor članu tixy1)
Direktna veza do poruke: 46
17.7.2009 10:01:21   
Rina
IZVORNA PORUKA: tixy1

Mairea (finsko poreklo).

Bas lepo ,pa jos finsko user posted image

(odgovor članu tixy1)
Direktna veza do poruke: 47
17.7.2009 10:02:33   
Skoki
Zaravelika, to je bas lepo ime Iva, s`obzirom da se ja tako zovem...user posted image
MM i ja smo se dogovorili da on daje ime ako bude decak, a ja ako bude bila devojcica. Tako je bilo i prvi put. On je odabrao Vuk ili Ognjen, zavisi ce od toga kada ga budemo videli, a ja sam se odlucila za Dariju ako bude bila devojcica.

(odgovor članu zaravelika)
Direktna veza do poruke: 48
17.7.2009 10:02:42   
Rina
IZVORNA PORUKA: zaravelika

Nama je doktor prvo rekao da cemo imati decaka, pa smo se natezali oko muskog imena i izabrali Mihajlo,
ali se ispostavilo da je devojcica i bice Iva.

Moj doktor obecao da ce licno da dodje da prefarba sobicu u roze ako je pogresio user posted image

(odgovor članu zaravelika)
Direktna veza do poruke: 49
17.7.2009 10:12:54   
Markovicka

Moj doktor obecao da ce licno da dodje da prefarba sobicu u roze ako je pogresio user posted image

user posted image user posted image , bas saljiv doca neki!

Mi  smo resili da bude Filip ako je decak, a Elena ako je devojcica. Dosad smo dosta puta menjali misljenje, ali ovo je definitivno!!!nadam seuser posted image

(odgovor članu Rina)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here