Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 24.6.2009 23:14:27
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: sanji Pošto ne znamo kog su pola mi smo smislili 2 muška i 2 ženska pa ćemo da kombinujemo! VUK , VOJIN, VANJA, MINA. izvini , da se ispravim bravo, lepo mi je mnogo Vojin
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.6.2009 9:07:48
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam moju slatkicu vec nazvala Sara... a ako me iznenadi na porodjaju, pa naprasno dobije pishu... bice Marko.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.6.2009 9:09:38
|
|
|
|
tomic
|
trini, pa nisi rekla da je devojcica..Extra.. I moja je... i rodice se u isto vreme.. Moja ce biti NAĐA!
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.6.2009 9:12:40
|
|
|
|
Anoniman
|
ej, Tomic pa nisam znala da cemo zajedno! Pre vise od mesec dana sam bila na 4d pa mi cika doca video malu veliku popisulju, zvanu Sara!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.6.2009 9:25:59
|
|
|
|
suziQ
|
Mi za par nedelja grlimo Dusana ljubi ga majka
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.6.2009 9:32:15
|
|
|
|
Anoniman
|
e nek je sa srecom... jel jedva cekas?
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.6.2009 9:35:15
|
|
|
|
tomic
|
Pa meni termin 27. sept. Tebi je tu negde?
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.6.2009 9:41:22
|
|
|
|
Rina
|
IZVORNA PORUKA: Trinny ...a ako me iznenadi na porodjaju, pa naprasno dobije pishu... bice Marko. Meni je Marko favorit Oduvek sam pricala da cu imati 5 sinova... Zvace se Stefan,Marko,Nikola, Andrej i Alen U poslednje vreme mi se puno svidja Damjan...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.6.2009 9:45:51
|
|
|
|
Anoniman
|
meni je 24.09. al kao sto svuda pisem a i mislim, bice sigurno ranije! ne znam zasto sam ubedjena u to, jer ionako nisam ni sigurna kad sam ostala trudna...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.6.2009 9:51:58
|
|
|
|
suziQ
|
Da znas Trinny da jedva cekam da ga uzmem i ljubim one male nozice sto mi prave razmestaj organa u stomaku ali mi je stvarno divan osecaj ovako ,kada mi j eu stomaku ...pa kad mu pricam on odmah krene rucicama i nogicama da se javlja stvarno je blagosloveno stanje trudnoca..
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 27.6.2009 14:27:55
|
|
|
|
sneza24
|
Ja sam negde pisala da mi se za decaka svidja ime David kao sto se zove Miljanin sin ali mm nece ni da cuje.A ako bude devojcica tek onda neznam kako ce se zvati.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 1.7.2009 16:11:52
|
|
|
|
latica
|
cao,termin mi je 27. jul,a jos uvek ne znamo kako ce se nas decacic zvati... nekoliko meseci smo pricali da ce biti Danilo (Dacha),a sada nam se vrzma i Lazar,pa cak i Vasilije... hm...bas sam u dilemi
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 6.7.2009 13:27:37
|
|
|
|
juba
|
ja sam saznala pol prije dve sedmice a sada sam u 34 nedelji , moj dečkić će se zvati Dositej , samo nam je problem oko nadimka kako da mu tepamo !
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 6.7.2009 13:50:18
|
|
|
|
BabyG
|
Moj dragi i ja smo se slozhili ako bude dechak da se zove Vuk, a ako bude devojchica, odluka pripada meni.. To mi je malo tezhe palo, poshto ima dosta lepih imena..
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 6.7.2009 14:19:59
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: juba ja sam saznala pol prije dve sedmice a sada sam u 34 nedelji , moj dečkić će se zvati Dositej , samo nam je problem oko nadimka kako da mu tepamo ! Doca
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 7.7.2009 21:54:30
|
|
|
|
Ivana NS
|
Ja sam u 20. nedelji trudnoce i imam jos vremena da razmislim.Prvo mi je dete i jako sam uzbudjena .Razmisljam da ga zovem VUK.To ime mi se uvek dopadalo,ali sad je bas u modi,pa se dosta njih odlucuje za to ime.Kako vam se dopada,slatke moje? I,sta mislite,da ostanem pri svome ili da smislim neko drugo?
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 7.7.2009 22:15:19
|
|
|
|
nina83
|
Meni se svidja!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 8.7.2009 13:15:43
|
|
|
|
difenbahija
|
marko ili milica mm i ja jednoglasno
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 8.7.2009 14:35:31
|
|
|
|
BabyG
|
IZVORNA PORUKA: Ivana NS Ja sam u 20. nedelji trudnoce i imam jos vremena da razmislim.Prvo mi je dete i jako sam uzbudjena .Razmisljam da ga zovem VUK.To ime mi se uvek dopadalo,ali sad je bas u modi,pa se dosta njih odlucuje za to ime.Kako vam se dopada,slatke moje? I,sta mislite,da ostanem pri svome ili da smislim neko drugo? Draga moja, meni je Vuk jako, jako, jako lepo ime! Mm i ja smo jednoglasno odluchili da se nash bebac tako zove (ako bude dechak), nevezano za 'modu'. Tako da imash moju 'glas'!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 10.7.2009 21:40:31
|
|
|
|
tixy1
|
Iako nisam trudna (jos uvek trudilica), vec otkad sam odlucila da ce mi se devojcica zvati Mairea (finsko poreklo). Imali smo malo poteskoca sa muskim imenom (jer ja zelim devojcicu, pa mi muska imena uopste nisu prirastala za srce). Ali, to smo resili moj muzz i ja zajedno tragajuci za rumunskim muskim imenima (jer muzz je rumun)- tako da smo nasli Dorin. To su imena nasih buducih bebaca
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.7.2009 9:56:22
|
|
|
|
zaravelika
|
Nama je doktor prvo rekao da cemo imati decaka, pa smo se natezali oko muskog imena i izabrali Mihajlo, ali se ispostavilo da je devojcica i bice Iva.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.7.2009 10:01:21
|
|
|
|
Rina
|
IZVORNA PORUKA: tixy1 Mairea (finsko poreklo). Bas lepo ,pa jos finsko
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.7.2009 10:02:33
|
|
|
|
Skoki
|
Zaravelika, to je bas lepo ime Iva, s`obzirom da se ja tako zovem... MM i ja smo se dogovorili da on daje ime ako bude decak, a ja ako bude bila devojcica. Tako je bilo i prvi put. On je odabrao Vuk ili Ognjen, zavisi ce od toga kada ga budemo videli, a ja sam se odlucila za Dariju ako bude bila devojcica.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.7.2009 10:02:42
|
|
|
|
Rina
|
IZVORNA PORUKA: zaravelika Nama je doktor prvo rekao da cemo imati decaka, pa smo se natezali oko muskog imena i izabrali Mihajlo, ali se ispostavilo da je devojcica i bice Iva. Moj doktor obecao da ce licno da dodje da prefarba sobicu u roze ako je pogresio
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.7.2009 10:12:54
|
|
|
|
Markovicka
|
Moj doktor obecao da ce licno da dodje da prefarba sobicu u roze ako je pogresio , bas saljiv doca neki! Mi smo resili da bude Filip ako je decak, a Elena ako je devojcica. Dosad smo dosta puta menjali misljenje, ali ovo je definitivno!!!nadam se
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?