|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Rođendanske torte
16.5.2012 9:26:32   
Anck Su Nmaun
Nm ..opet...torta je bas suuuper, bas mi se svidja!

Ja volim lagane torte, bez piskota, a one ne mogu da drze fondan pihh...

Sledece godine, kad i mrvica krene u vrtic, imacu vise vremena da se pozabavim ovim da budem sam svoj majstor user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 976
16.5.2012 9:27:04   
Olga75
joj Lu , jesi
moja mama je previla obicnu cokoladnu tortu , ono cetiri piskote ( patispanj ili kako se drugacije zove ) i fil od kuvanih zumanaca sa cokoladom i onda prelila cokoladnom glazurom i napisala srecan rodjendan
to je bila dekoracija user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 977
16.5.2012 9:30:20   
Lu
Olga i moja mama kad pravi torte(osim ove margarete) uvijek je čokoladna glazura ukrašena bijelim filom koji je istiskala iz najlonske vrećice za zamrzavanjeuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 978
23.5.2012 17:29:57   
Nensi*
Lesice,NM odlicne su torte user posted image

Ja sam nasla super torte,zena ne da ih pravi nego rastura,a nije ni skupa 1100 din/kg user posted image
Vuk ce ove godine imati avion na torti jer avione obozava user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 979
23.5.2012 17:41:46   
ishler
Bas su lepe torte,mene to uskoro ceka,a bas nemam ideju.
Dajte predlog koju tortu da pravim,sta je najukusnije,posto ne jedem torteuser posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 980
23.5.2012 17:52:23   
Anoniman
Ja sam poručila 2 toppera za torte sa likovima Baby TV-a. Ja ću praviti 2 torte za nju da oduva, jede i razmažđe po sebi i kući, jednu na dan rođendana kad dođu babe i dede na ručak a drugu 2 dana kasnije na matine žurci za društvo, njeno i naše. Te torte će biti od onoga što ona jede, za nju i još 2 bebe našeg uzrasta a velike torte za velike goste će praviti moja mama, to ćemo još da smislimo, svakako će biti neke starinske jer ona sve lagane i kremaste zove "socijalističkim kvazi kolačima" i odbija da ih pravi. user posted image

(odgovor članu ishler)
  Direktna veza do poruke: 981
23.5.2012 19:33:50   
dejana007
New mom prelepo user posted image user posted image

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 982
26.5.2012 14:30:34   
Anoniman
Evo i mog ekspretimenta na temu bebeće torte. Mislim da je uspeo još samo da odlučim da li da stavljam šlag ili ne...

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu dejana007)
  Direktna veza do poruke: 983
26.5.2012 14:33:37   
IVA 11
Bas je lijepo. Mi cemo ove godine na torti imati "motoJ" jer je lud za njima. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 984
26.5.2012 14:38:22   
madre
lesice, savrsena je torta! bravouser posted image
ja cu za ovaj rodjendan da narucim neku sa pepom, nadam se da nece plakati kao KLuser posted image
NM, i vasa torta je superuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 985
26.5.2012 14:42:05   
lesica
Moja L nije plakala kada smo sekli tortu,vec je strucno krenula da kopa kasikom glavu Hello Kittyuser posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 986
26.5.2012 14:44:28   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: lesica

Moja L nije plakala kada smo sekli tortu,vec je strucno krenula da kopa kasikom glavu Hello Kittyuser posted image

user posted image user posted image user posted image Iskusno!

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 987
26.5.2012 14:45:11   
lesica
Voli dete torte pa to ti je user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 988
26.5.2012 14:46:00   
pepeljuga
Ja sam prosle nedelje narucila tortu sa Pepom i Dzordzom od iste one tete kao prosle godine, a prosle godine je bila savrsena. Jedva cekam da je V vidi posto, kao sto rekoh, Pepu voli vise od keve i caleta, mozda nam nece dati ni da je probamo user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 989
26.5.2012 14:46:50   
mihi
Bravo Gae super je lagana, jednostavna a ukusna sigurno.user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 990
26.5.2012 14:49:30   
Anoniman
Je prosta da prostija ne mož biti, i za divno čudo ukusna. Samo ću voće da promenim za tad i možda umutim biljnu pavlaku odozgo.

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 991
26.5.2012 15:05:02   
madre
zene sta kazete na ovu torticu? pepa u 2D... lici na sebe jedino u toj dimenzijiuser posted image
user posted image
obicna jeste, ali je zato prava pepa.
da narucim tako nesto i sad cu da isceprkam jos nesto...
nego koja vam torta bude ispod fondana?user posted image

< Poruku je uredio madre -- 26.5.2012 15:06:40 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 992
26.5.2012 15:10:40   
pepeljuga
Hahaha, slatka je skroz user posted image
Ja sam prosle godine uzela Moskva snit, bila je super, ove godine Milka, po zelji mm, da bude cokoladna, a posto je ova zena mojoj zaovi pravila svadbenu na tri sprata, znam da su joj sve torte jako ukusne. Inace, mi cemo jos imati Markizu (onu sa piskotama jer mm tu obozava), nju ce praviti sveki, i jos Medu (neku puslicu, specijalitet moje ujne, odlicna je torta a ona ih inace radi i po porudzbini, lepo ih ukrasava). Eto, to ce biti nase tri, jer cemo imati oko 50 gostiju, to nam je uzi krug user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 993
26.5.2012 15:10:45   
New Mom

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ja sam prosle nedelje narucila tortu sa Pepom i Dzordzom od iste one tete kao prosle godine, a prosle godine je bila savrsena. Jedva cekam da je V vidi posto, kao sto rekoh, Pepu voli vise od keve i caleta, mozda nam nece dati ni da je probamo user posted image

Hahaha... to je nama bio problem, imala je napad plača kad je videla da joj neko seče "Pepa totu".

Ja sam imala plazmu, jednostavna a klinci je vole.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 994
26.5.2012 15:36:58   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: lesica

user posted image user posted image user posted image

Tako je i Vuk kopao po torti, sreci nikad kraja user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 995
26.5.2012 15:40:46   
madre
ko zna koliko bi plakala da ste sekli pepi glavuuser posted image nista, imacu ja za svaku slucaj rezervnu, ako nam se isto desiuser posted image
ja se razmisljam o reformi, grilijas, kinder, plazmi i onoj sa piskotama i jagodama...
trebece mi verovatno 3 komada pa cu izabrati od ovih.

< Poruku je uredio madre -- 26.5.2012 15:42:41 >

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 996
26.5.2012 15:42:56   
dijana1*
Madre torta je super user posted image
Jednostavna a lepa user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 997
26.5.2012 15:56:35   
madre
to je moj izbor iz razloga sto kad prave pepu u 3D pepa ne lici na sebe, a to ne volim.
na toj slici je bas realna ali se pitam da nije previse jednostavna? ali ako mislite da nije onda cu je narucitiuser posted image
ja sam htela na 2 sprata... mozda da donji deo bude okrugao i to bude jedna torta a pepa u tom obliku da bude drugi sprat? videcu tako nesto...

< Poruku je uredio madre -- 26.5.2012 15:58:10 >

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 998
26.5.2012 15:58:54   
Anoniman
Madre, men se svidža mlogo. Al Bogi je taj čije se mišljenje pika, ako misliš da će joj se obradovati onda je to to.

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 999
26.5.2012 20:31:11   
dijana1*
Meni je ovako super, neverujem da bi dobila ovaj efekat kada bi stavila jos jednu tortu ispod.
Mozda da nnarucis jos jednu pored ove.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pita sa mesom
Ringerajin kuvar: lelaigor
Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here