|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Rođendanske torte
28.5.2012 19:06:27   
mihi
Gde naručuješ Mina i koliko po kg? Mene su za Miloše rođendan odrali u Don Juanu.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1026
28.5.2012 19:19:38   
minavb
Cena 1990din/kg +posebna dekoracija 1062din+figurice(junaci) 4*767din. Torte su savrsene.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1027
28.5.2012 19:25:04   
mihi
Dobro toliko je i ovamo bilo minimum 4 kg takva torta i dekoracija oko 90 evra.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1028
28.5.2012 19:25:37   
mihi
Ne reče mi gde?

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1029
28.5.2012 19:28:37   
minavb
Home made. user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1030
29.5.2012 7:59:57   
MASHKA
mina prelepa je, i mi se razmišljamo za cuddlies ili Pim & Pimba, ali imamo još vremena!user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1031
30.5.2012 17:45:38   
Alex5
Moja omiljena tema torte i kolaci, posebno ove rodjendanske torte. Pregledala sam vase slicice i lijepe tortice ste pravili za vase malisane. Inace, bavim se ovim poslom pa ce mi biti zadovoljstvo pomoci vam savjetima i idejama za vase buduce tortice.

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 1032
30.5.2012 22:06:04   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: cockic

ja sam petru uzela za oba rodjendana moskvu snit,a sad cu za moj da narucim
nugar jer neko probao nju.jer ja nisam a kazu da je dobrauser posted image

Meni je nugat torta fenomenalna,ali sve zavisi gde narucujes,ima raznih recepata za nugat tortu. Mi smo prosle godine za Vukov rodjendan narucili nugat i bila je ooooodlicna ali ta zena ne zna lepo da ukrasava,torta se sva razmrljala,ima slika na ovoj temi,ove godine smo isto narucili nugat ali kod druge zene,videcemo kakva ce biti. Ja na netu kad sam trazila recepte,sve su drugacije i nijedna nije bila kao nasa.

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1033
30.5.2012 22:43:52   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Želatin, fruktoza, šećer, glicerin, voda.

Mina, ako ne uzmem goveđi želatin, onda ja ovo smem da nabacim Marku na tortu, zar ne!? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1034
31.5.2012 8:15:16   
minavb
Da, i u to još možeš da ubaciš neku voćku koju sme da jede, termički obrađenu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1035
31.5.2012 16:46:15   
Alex5

IZVORNA PORUKA: Tash

Mina, ako ne uzmem goveđi želatin, onda ja ovo smem da nabacim Marku na tortu, zar ne!? user posted image

Nisam nikada pravila fondant sa zelatinom biljnog porijekla ali sam ranije citala da nema isti efekat i da ga kod pravljenja fondanta treba staviti vise. Zao mi je sto ti ne mogu pomoci s mjerama ali eto makar da znas i da se raspitas malo vise o tome prije nego sto pocnes praviti, da ti ne propadne ulozeni trud i materijal. :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1036
31.5.2012 21:44:47   
ishler
Posto ne jedem torte interesuje me vase misljenje kakva je dobos torta?user posted image

(odgovor članu Alex5)
Direktna veza do poruke: 1037
31.5.2012 21:50:24   
minavb
Savrsena.user posted image

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1038
1.6.2012 8:28:20   
Maya21
Tasho ja probala da pravim sa biljnim zelatinom fondan, slucajno uzela taj a ne onaj redovni... da li ja nisam nesto dobro uradila, mozda sam stavila previse vode, ali on meni nije hteo da nabubri, pa sam se bojala da ga koristim za fondan...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1039
1.6.2012 10:10:20   
ishler
user posted image ONDA JE ODLUCENOuser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1040
1.6.2012 10:32:04   
pepeljuga
Nama sutra ujutru stize nasa Pepa, jedva cekam user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1041
1.6.2012 10:34:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tash

Juče pričam sa kumom, ona uopšte ne stavlja želatin, bila je u čudu kada sam je pitala za želatin, stavlja ostale 4 stavke. user posted image Kaže, doći će da mi pokaže, napravi, nikakav problem. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1042
1.6.2012 11:53:44   
madre
IZVORNA PORUKA: ishler

Posto ne jedem torte interesuje me vase misljenje kakva je dobos torta?user posted image

ja sam bas nju narucila za bogijev rodjendanuser posted image i meni se mnogo dopada... iako nisam neki ljubitelj torti.

< Poruku je uredio madre -- 1.6.2012 12:06:27 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1043
1.6.2012 11:56:20   
Figaro88
Dobos torta je moja omiljena...

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1044
1.6.2012 11:57:00   
Lilla
Mame, treba mi pomoc. Da li je bolje koristiti slatku pavlaku/slag sa kremfixom za ukrasavanje torte, ili butter krem?

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1045
1.6.2012 11:59:53   
minavb
Meni su najlepše torte na svetu doboš torta, saher torta i bokina torta za koju na forumu imamo recept.
Taš, ja sam jednom pokušavala da napravim fondan masu po Minjinom receptu, i nije išao želatin u to, samo šećer (fruktoza i ne sećam se šta još), voda i glicerin.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1046
1.6.2012 12:02:45   
Figaro88
Ja vise volim slatku pavlaku,i nju i koristim jako cesto.

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 1047
1.6.2012 12:08:51   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: minavb

Meni su najlepše torte na svetu doboš torta, saher torta i bokina torta za koju na forumu imamo recept.

Saherica je moja omiljena a bokina torta je fenomenalna user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1048
1.6.2012 12:42:51   
MASHKA
Ja sam totalni antitalenat za pravljenje torta i zato lepo naručim od Minje najlepšu i ne mislim user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1049
1.6.2012 12:59:09   
cockic
ja cu definitivno naruciti tu nugat tortu da probam za moj rodjendan jer
sam u dubini duse i ja malo dete user posted image

sala neznam da pravim a i da se castim nekim lepim slatkisem kad cu ako ne za
svoj rodjendan koji se bliziuser posted image

a za goste cu napraviti neku sto se brzo pravi ne znam da li ste probale one
na brzaka,pavlaka,piskote,crveno voce,slag krem.to je cela torta a nije ni skupa
a uvek mi ispadne ok i osvezava user posted image

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Posna pesak torta
Ringerajin kuvar: Maraj
Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here