|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
4.5.2012 11:21:12   
Jole84
Maslačkić mućkala sam samo jedan dan O,i to su mi folikuli bili nikakvi,sećaš se tragedije user posted image Sutradan sam uradila prolaktin i više nisam mućkala zbog mm (spermogram).Sad me malo čudi što mi kasni 2,3 dana,kontam da se nešto poremetilo.
Ubiću te ako si u pravu user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 2551
4.5.2012 11:33:46   
Maslacak15
Pazi ovako user posted image Bili su nikakvi i onda si povecala dozu bromokriptina. To je jedna vrlo efikasna droga. Moguce je da su folikuli bili 9mm i onda posle dva tri ili pet dana na bromokriptinu ( ne mogu da znam ali je skroz moguce) , prolaktin padne, kocnica se ukloni i krenu da rastu. I ti ovuliras nekad u medjuvremenu. Ako je bilo bilo kakvih odnosa mislim da uopste nije iskljuceno da zatrudnis. Imam predlog. Izmeri temperaturu ujutro. Ako si jako topla, sanse su velike da si zaista lutealna, tj da je ovulacije bilo. I onda moras da sacekas. Mislim i da nisi trudna ako je ovulacija kasnila nije cudno sto ti kasni menstruacija. Ali je moguce i da odmah zatrudnis cim padne prolaktin. Da ponovim, ubedjena sam u to user posted image Ili sad il sledeceg meseca. Samo nemoj da prekidas bromokritpin, ni da ga smanjujes, nista na svoju ruku user posted image Javiii sta se dogadjaaa

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2552
4.5.2012 11:43:37   
Jole84
Hahah joooj,a ovog meseca sam prvi put bila potpuno bez nade user posted image
Imam sve simptome user posted image ,ali ako ne stigne do sutra,prekosutra...dala si mi buvicu sad user posted image
Svakako idem kod dr u ponedeljak da vidim sa dozom bromokriptina,bila je baš udarna,pa računam da mi da da proverim.Nego da ne mašim temu,dakle nije od klomifena user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 2553
4.5.2012 17:14:01   
*Maki*
Jole jesi li topla? user posted image Drzim fige da je Maslacak upravuuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2554
4.5.2012 17:56:05   
Jole84
Kakvi topla,vrela ženska user posted image
Šalu na stranu,ne nadam se nimalo jer bi to bilo pravo čudo user posted image
Ali...user posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 2555
4.5.2012 18:01:29   
degu
Ja navijam za čudo user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2556
4.5.2012 18:03:17   
Jole84
Hvala veverkiću,valjda će i nas nekad da zadesi to "čudo" user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 2557
4.5.2012 21:30:07   
jela 76
Jole, čuda su moguća, zato i treba da verujemo u njih!
Nego, vratih se sa folikulometrije, posle klomifena (najmanje doze), 9 dc imam na desnom zadovoljavajuća 3 folikula, koja treba još u ponedeljak da se isprate. Ako budu dobri, u ponedeljak popodne primam pregnil i u sredu insemenacija! Napokon, sa mrtve tačke. Endo je malo tanji, 5,5 ali nije odlučujuće. Jedem ananas, brazilca pa ćemo videti.. ima još vremena da se podeblja.
Pozitivna sam, i VERUJEM U ČUDA! user posted image
user posted image user posted image user posted image
Sve vas ljubi vaša Jela!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2558
4.5.2012 22:30:57   
Jole84
Jelo držim palčeve jaaaako user posted image

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 2559
5.5.2012 9:03:02   
*Maki*

IZVORNA PORUKA: jela 76

Jole, čuda su moguća, zato i treba da verujemo u njih!
Nego, vratih se sa folikulometrije, posle klomifena (najmanje doze), 9 dc imam na desnom zadovoljavajuća 3 folikula, koja treba još u ponedeljak da se isprate. Ako budu dobri, u ponedeljak popodne primam pregnil i u sredu insemenacija! Napokon, sa mrtve tačke. Endo je malo tanji, 5,5 ali nije odlučujuće. Jedem ananas, brazilca pa ćemo videti.. ima još vremena da se podeblja.
Pozitivna sam, i VERUJEM U ČUDA! user posted image
user posted image user posted image user posted image
Sve vas ljubi vaša Jela!

Endometrijum nije tanak obzirom da je 9 dc,porasce on jos ne brini nista,bitno je da bude tu oko 8-9mm,kazu da je idealan 1cm. A koliki su bili folikuli jeste li ih izmerili,to je jako bitno user posted image

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 2560
19.5.2012 16:05:13   
wish7
e ja sam danas pocela sa klomifenom.Jedna tableta ujutru jedna navece...ako Bog da nadam se najboljem..mada sam iskreno uplasena zbog svoje kilaze.Zanima me da li je neka od vas imala iskustvo poput moga.Meni je indeks telesne mase 34,3 .Previse je,ali nije da se ne trudim da smrsam,jednostavno je stalo i ne mrda...Zato se plasim i zbog trudnoce i klomifena...znacilo bi mi da neko podeli slicno iskustvo samnom...Danima vec brinem o tome......

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 2561
19.5.2012 19:00:13   
Ricola
Jedan mesec meni je bio prepisan, ali nije mi nista pomoglo, jer ja spadam u onu grupu koja ne znam kad mi je ovulacija jer mi ciklusi variraju, dala sam se na prirodno muckanje, pa ce upaliti....valjda user posted image
Draga moja i ja sam se malo upustila sto se kilaze tice ugojila sam se 10 kg ali sam vec za mesec skinula 5 kg, pravilo samo sam pocela voditi racuna sta i koliko jedem...tako da..ne brini samo polako bice sve okuser posted image

"Žena stoji, kao kapija, na izlazu kao i na ulazu ovog sveta."
Ivo Andrić

(odgovor članu wish7)
Direktna veza do poruke: 2562
19.5.2012 21:09:11   
wish7
samnom je isti slucaj.imam pcos...sad sam nakon dva meseca dobila menstruaciju.A i ja cu ga piti samo jedan mesec......Hvala ti na lepim recima..tako trazim svaki dan nesto vise o ovim stvarima,ali nisam bas naisla.....

(odgovor članu Ricola)
Direktna veza do poruke: 2563
19.5.2012 21:17:30   
Dream
samo da se nadovrzem...kod osobe koje imaju pcos izuzetno je vazno skinuti visak kila, promeniti ishranu tako sto se izbace ugljenihidrati i naravno vitex za prirodnu stimulaciju ovulacije. Samo tako se dolazi do ostvarenje trudnoce. Ova tri su bar meni pomogla.user posted image

(odgovor članu wish7)
Direktna veza do poruke: 2564
22.5.2012 20:21:37   
Štetica
Cao devojke.
Da vam se pridruzim i na ovom forumu,tacnije treba mi vasa pomoc. Danas mi je dr prepisao klomifen po 2tablete uvece od 2dc. Problem mi je sto ga u mojoj okolini(Valjevo,Ub,Lazarevac) nema nigde u prodaji. Zamolila bih vas ako neka zna gde moze da se nadje,da mi javi. Moja dijagnoza je pcos,a imam redovne cikluse na 28-29dana.

(odgovor članu Dream)
Direktna veza do poruke: 2565
22.5.2012 20:21:56   
Štetica
Cao devojke.
Da vam se pridruzim i na ovom forumu,tacnije treba mi vasa pomoc. Danas mi je dr prepisao klomifen po 2tablete uvece od 2dc. Problem mi je sto ga u mojoj okolini(Valjevo,Ub,Lazarevac) nema nigde u prodaji. Zamolila bih vas ako neka zna gde moze da se nadje,da mi javi. Moja dijagnoza je pcos,a imam redovne cikluse na 28-29dana.

(odgovor članu Dream)
Direktna veza do poruke: 2566
22.5.2012 23:04:03   
jela 76
Grčka, Makedonija, Bosna...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 2567
23.5.2012 11:31:09   
Štetica
Devojke,nasla sam klomifen u jednoj privatnoj apoteci u Bg. Covek koji drzi apoteku kaze da ga imaju stalno. Kiparski proizvodjac ali je isti sastav kao kod Hrvata,samo je neka malo skuplja varijanta. Ako nekome treba ta informacija neka mi se javi.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 2568
23.5.2012 11:32:18   
Jole84
Štetice i ja sam pila taj kiparski,dobar je user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 2569
23.5.2012 12:17:21   
Štetica
Ognjenka,
ostavi mi na pp e adrsu ili br tel. Neznam zasto ali nemog da posaljem poruku na pp,a pisem sa telefona. Mogu da procitam a nemogu da odgovorim.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2570
23.5.2012 12:31:47   
Ognjenka
poslala :)

Mame, radjajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepsi, nezamenljivi dar svakom detinjstvu.
Dusko Radovic

-Tetka, ja te VOLIM! 5. 2. 2013.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 2571
24.5.2012 18:17:16   
JAGODICADAKICA
Kao prvo da vas sve pozdravim i pozelim punooooo srece,i da sve sto pre zabebite user posted image user posted image user posted image . Nova sam na forumu ali vas vec duze vreme prelistavam. Imam 33 god.i cerkicu od 13god. Vec godinu ipo pokusvamo da zabebimo ali nista. Ovog meseca sam isla na merenje folikula uz stimulaciju klomifenom,13.dan sam imala tri folikula od 21mm,23mm,17mm. Primila pregnil od 10000 i pukli su. Imali smo ciljane odnose svakog dana narednih 5 dana. Danas mi je 29.dan ciklusa juce je trebala da stigneuser posted image ,nije stigla.Boli me stomak kao pred ciklus,mozda i kasniuser posted image ,radili smo hormone,idealni,radili spermogram idealan,nema hlamidije ureaplazme,mikoplazme,radila sam HSG 8.dana ciklusa,jajovodi prohodni bez ikakvih prepreka. Ne znam da li cu da dobijem,ali sve jedno ima li neka od vas ideju sta bi jos trebalo da uradim. Radila sam tes popodne danas i nema user posted image . Ima li uticaja neki od hormona koje sam primala i pila mislim na klomifeni pregnil na rezultat testa. Uzgred imam mucnine i jos po neke simptome. Nadam se vasem odgovoruuser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 2572
24.5.2012 18:53:11   
Nataša1
Jagodice, prerano si uradila test, treba da ga ponoviš sutra, prekosutra user posted image
Pregnil može da učini test lažno pozitivnim, al to očigledno kod tebe nije slučaj. A klomifen nema uticaj.

Nemoj tako rano da se obeshrabriš. Čak i ako sad niste uspeli, pretpostavljam da ćeš piti klomifen još 2 meseca. On svakako ima produženo dejstvo, pa čak i kad prestaneš da ga piješ, imate veće šanse za trudnoću.

(odgovor članu JAGODICADAKICA)
Direktna veza do poruke: 2573
24.5.2012 19:09:45   
JAGODICADAKICA
Natasa hvala na odgovoru user posted image ,vec sam se razocarala da nema nikogauser posted image ...Poslusacu te, ponovicu test ujutru,javljam sta je bilo user posted image . Inace ja sam veliki optimista i ne odustajem,samo sam dosta neupucena,nista o svim tim stvarima nisam znala do ovog prvog pokusaja stimulacije,zato mi unapred oprostite ako napisem neku nebulozu pa me slobodno ispravite. Pozdrav i sve najbolje ti zelim.

(odgovor članu Nataša1)
Direktna veza do poruke: 2574
25.5.2012 12:15:30   
jela 76
Jagodice, i meni je 29 dc, vadila sam krv jutros za betu, što i tebi preporučujem, najpouzdanije je. I kod mene je isti postupak, samo sam ja išla na inseminaciju.

Puno sreće!!!!!!  user posted image

(odgovor članu JAGODICADAKICA)
Direktna veza do poruke: 2575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here