Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 13.5.2012 23:20:15
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Probudio se sav mokar i izgužvan i rekao blja Kako je porasao! A frizura je hit!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 14.5.2012 0:08:21
|
|
|
|
pandina
|
Daco
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 14.5.2012 9:14:59
|
|
|
|
Ivence
|
Joooj Ana, KAKAV JE BEBAC :))))
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 14.5.2012 9:52:01
|
|
|
|
Lilla
|
Ana, cupko je medenjak Ribizlo, tvoja akrobatkinja je zaje.ala vek Opet me slikas, ma kevo razguli... Inace ces da fasujes A probali smo i setalicu
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 14.5.2012 11:47:55
|
|
|
|
Figaro88
|
Kako se slatko smeje
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 14.5.2012 13:37:31
|
|
|
|
Anoniman
|
sva su decica preslatka! ali moram da izdvojim naseg drugara - mareta!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 14.5.2012 17:43:10
|
|
|
|
vonavoj
|
Anci,on je med,kako je mio,smesko! ribizla,opasna je skeri lilla, ,jos malo pa dubak isidora88, "ko je ovde sportista? jaaaa?"
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 14.5.2012 17:46:19
|
|
|
|
isidora88
|
medeni su
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 14.5.2012 17:52:41
|
|
|
|
MicinaMama
|
Evo i moje curice sada kada je porasla
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 14.5.2012 17:53:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Nedjo, Nesa je za mene apsolutni smeker RR. Ribizla ja bih na tvom mestu pobegla uz spasavaj se ko mozeeeeeee. Anci, Mare je stavrno faca Nenja, ako kazem sveki da se Kosta vec goalato i kupao dozivece fras
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 14.5.2012 18:10:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Mišu Meni je Gile bila ista tm kad je bila manja, a sad mi se čini da počinje da liči i na tebe, kao i Anin Mare, počinje da liči i na nju NE znam zašto češće ne svraćam na ovu temu da gledam sličice kad me uvek oraspolože naša slatka dečica
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 14.5.2012 19:34:59
|
|
|
|
mama kukunka
|
napolju je tmurno i bez Sunca, ali ja imam 2 koja mi sijaju uvek!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 14.5.2012 22:53:17
|
|
|
|
Anoniman
|
mamo kukunko starije cedo bas lici na teeebeee,jel da? lepo dete , a ovo majo pu pu I Tamara sa 3 i po odprilike
< Poruku je uredio Zenetina -- 14.5.2012 22:54:04 >
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 14.5.2012 22:57:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Lilla, Zenetino
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 14.5.2012 23:48:46
|
|
|
|
Anoniman
|
zenetino kako lepa deca!!!! mama kukunka ljubav...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 14.5.2012 23:59:31
|
|
|
|
Anoniman
|
jaojaojao - prestacu da dolazim ovde, odma pozelim jos jedno!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 15.5.2012 0:03:46
|
|
|
|
mama kukunka
|
Hvala, drage! Zenetino, moje su dunde,a tvoje prave manekenke.. Starija ima moj oblik glave i neki izraz lica , bez ijednog konkretnog detalja(hvala bogu te nema nos i ostale izbocine na mene)..a mala trenutno jako lici na MM-a, zbog oblika ociju, ali je osmeh i donji deo lica definitivno moj..pri tom je starija sitna na mmovu familiju , a ova mala ce da bude krsna na moje crnogorce..
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 15.5.2012 9:13:53
|
|
|
|
bulka
|
Divni su svi, preslatkiii! MicinaMama za tvoju Milicu! Prelepa!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 15.5.2012 12:30:33
|
|
|
|
dejana007
|
boze kakva lepota
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 15.5.2012 13:45:40
|
|
|
|
tanjica85
|
prelepi su
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 16.5.2012 12:21:36
|
|
|
|
IVA 11
|
Luka sa macom
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 17.5.2012 10:48:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Njena omiljena igracka
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 18.5.2012 0:41:36
|
|
|
|
Anoniman
|
reklama za plebani
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 18.5.2012 0:46:26
|
|
|
|
gagana83
|
Medenjaci
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 18.5.2012 8:15:35
|
|
|
|
Ivence
|
BB kakvo dete pu pu pu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Nutricionista otkrila koje namirnice ne bi...Da li ste znali da postoji nekoliko uobičajenih namirnica koje mnogi roditelji treba da zaborave kada je reč o jelovniku...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?